Gökhan Güçlü

Gökhan Güçlü

Son dakika gökhan güçlü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gökhan güçlü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gökhan güçlü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gökhan Güçlü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gökhan güçlü gelişmeleri de dahil olmak üzere 767 gökhan güçlü haberi bulunmuştur. Tüm gökhan güçlü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Servis minibüsü ile kamyon çarpıştı: 22 öğrenci yaralı
Servis minibüsü ile kamyon çarpıştı: 22 öğrenci yaralı Muğla'nın Dalaman ilçesinde, lise öğrencilerini taşıyan servis minibüsü ile kamyon çarpıştı. Kazada 3'ü ağır 22 öğrenci yaralandı.
11.09.2019 Gündem
FETÖ'nün kritik isimlerine ceza yağdı
FETÖ'nün kritik isimlerine ceza yağdı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki ihanet girişiminin ardından Ankara merkezli yürütülen soruşturmalar sonucu çok sayıda dava açıldı.
12.07.2019 Gündem
İşte FETÖ'nün yeni umudu...
İşte FETÖ'nün yeni umudu... FETÖ, örgüt üyelerini motive etmek için uydurduğu rüyalar bitince ‘tek tip’ vaatlerini devreye soktu. Örgütün cezaevlerindeki üyelerinde, “Tek tip kıyafet giyelim. AİHM’den yüklü miktarda tazminat alacağız” yazılı notlar ele geçirildi. FETÖ'nün bu tür boş vaatlerle mensuplarının çözülmesinin önüne geçmeyi ve moralleri yüksek tutmayı hedeflediği belirtiliyor.
6.02.2018 Gündem
Herkes bunu merak ediyordu! O hain ile ilgili son gelişme
Herkes bunu merak ediyordu! O hain ile ilgili son gelişme Cumhurbaşkanı Erdoğan'a suikast girişimi davasında yargılanan duruşmaya “HERO” yazılı tişört ile gelen astsubay Gökhan Güçlü'nün disiplin cezası nedeniyle tek kişilik hücrede kaldığı ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
Suikast timi davasında taleplere ret
Suikast timi davasında taleplere ret Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Marmaris’te kaldığı otele, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi saldırı düzenleyen 1’i firari 37 darbeci askerin aralarında bulunduğu 43’ü tutuklu 47 sanığın yargılandığı davanın görülmesine devam edildi.
29.09.2021 Gündem
Darbeci suikast timi lideri Sönmezateş eşinden boşandı
Darbeci suikast timi lideri Sönmezateş eşinden boşandı FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminde suikast timi lideri olan eski Tuğgeneral Gökhan Şahin Sönmezateş eşinden boşandı. Sönmezateş, daha önce eşine 'Darbeciyim' benden boşan dediği iddia edilmişti.
29.09.2021 Gündem
O haine hakimden sert tepki!
O haine hakimden sert tepki! FETÖ'nün darbe teşebbüsü sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik suikast girişimi ve 2 polisin şehit edildiği saldırıya ilişkin davanın duruşmasında, daha önce Türkçe kahraman anlamına gelen "hero" yazılı tişörtle duruşmaya geldiği için tepki çeken sanık eski astsubay Güçlü'nün "reddi hakim" talebi kabul edilmedi
29.09.2021 Gündem
'Hero' tişörtüyle yakalandı, 2 hattında 'ByLock' çıktı
'Hero' tişörtüyle yakalandı, 2 hattında 'ByLock' çıktı İzmir'de geçen ay bir alışveriş merkezinde ihbar üzerine "hero" yazılı tişörtle yakalanan ve incelemede 2 cep telefonu hattında Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) şifreli haberleşme programı "ByLock" tespit edilen tutuklu şüpheli hakkında "silahlı terör örgütüne üye olmak" ve "terör örgütü propagandası yapmak" suçlamasıyla iddianame hazırlandı. İddianamede, şüphelinin 8,5 yıldan 20 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi.
29.09.2021 Gündem
Cezaevinden FETÖ'cülere "hero" motivasyonu
Cezaevinden FETÖ'cülere "hero" motivasyonu Diyarbakır'da FETÖ/PDY operasyonunda gözaltına alınan şüphelinin üzerinde cezaevindeki bir tutukludan alındığı tespit edilen "hero, Allah onu başımızdan eksik etmesin inşallah" yazılı not çıktı.
29.09.2021 Gündem
Avukatı da tutuklandı!
Avukatı da tutuklandı! MİT TIR’larının durdurulmasına ilişkin soruşturmada ifadesi alınan bir gizli tanık, kuryelik yapan bir şahıstan bahsetti. Kurye olan kişinin avukat Deniz Akbulut olduğu belirlendi.
29.09.2021 Gündem
"Hero" tişörtü giyen sanığın avukatı tutuklandı
"Hero" tişörtü giyen sanığın avukatı tutuklandı "Hero" tişörtü giyen darbe sanığı Gökhan Güçlü'nün avukatı Deniz Akbulut, MİT TIR'larının durdurulmasına yönelik soruşturma kapsamında tutuklandı.
29.09.2021 Gündem
"FETÖ sanıklarının ek süre talebi suçluluk telaşından"
"FETÖ sanıklarının ek süre talebi suçluluk telaşından" Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın avukatı Halit Çokan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a suikast girişiminden yargılanan Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) sanıklarının ek süre talep ederek davanın gecikmesi için çaba gösterdiklerini ve adaletin tecellisinden rahatsız olduklarını belirterek, "Biz buna suçluların telaşı olarak bakıyoruz." dedi.
29.09.2021 Gündem
'Hero' skandalı nedeniyle açığa alınanlar hakkında dava açıldı
'Hero' skandalı nedeniyle açığa alınanlar hakkında dava açıldı Muğla'da Cumhurbaşkanına suikast girişimi davasında "Hero" tişörtünden ihmali bulunduğu gerekçesiyle açığa alınan 5 cezaevi görevlisi hakkında dava açıldı.
29.09.2021 Gündem
'Hero' tişörtü nedeniyle 5 görevli açığa alındı
'Hero' tişörtü nedeniyle 5 görevli açığa alındı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Marmaris'te kaldığı otele, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi saldırı düzenleyen 1'i firari 37 darbeci askerin aralarında bulunduğu 44'ü tutuklu 47 kişinin yargılanmasına Muğla 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edildi.
29.09.2021 Gündem
FETÖ'nün suikast timi davasında sona gelindi
FETÖ'nün suikast timi davasında sona gelindi Muğla'da görülen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik suikast girişimi ve 2 polisin şehit edildiği saldırıya ilişkin davanın dördüncü duruşması yarın başlıyor. Karar aşamasına gelinen davanın dördüncü duruşmasında mahkeme heyeti, sanıklar ve avukatlarının esas hakkındaki savunmalarını dinleyecek
29.09.2021 Gündem
"Hero" tişörtünün nasıl geldiği ortaya çıktı
"Hero" tişörtünün nasıl geldiği ortaya çıktı Muğla'da, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik suikast girişimi davasının duruşmasına Türkçesi "Kahraman" anlamına gelen İngilizce "Hero" yazan tişörtle gelen sanık Gökhan Güçlü, tişörtü gönderen kız kardeşi, cezaevi yönetimi, infaz koruma memurları ile jandarma personeli hakkında adli ve idari soruşturma başlatıldı.
29.09.2021 Gündem
Adana'da 'Hero' tişörtü giyen 3 genç gözaltına alındı
Adana'da 'Hero' tişörtü giyen 3 genç gözaltına alındı Adana'da üzerinde 'Hero' yazılı tişönt giyen yaşları 16 ile 20 arasında değişen 3 genç gözaltına alındı.
29.09.2021 Gündem
'Hero' tişörtü giyen sevgililer gözaltında
'Hero' tişörtü giyen sevgililer gözaltında Antalya'da üzerinde İngilizce 'Hero' yazılı tişört giyen üniversiteli sevgililer 22 yaşındaki Çisem G. ve aynı yaştaki Esen E. gözaltına alındı. Polis merkezine götürülen ikili, "Yasak olduğu bilmiyorduk" diye ifade verdi.
22.07.2017 Yaşam
Antalya'da "hero" yazılı tişört giyen kişi tutuklandı
Antalya'da "hero" yazılı tişört giyen kişi tutuklandı Antalya'nın Serik ilçesinde "hero" yazılı tişört giyen kişi, "silahlı terör örgütü propagandası" suçundan tutuklandı.
29.09.2021 Gündem
"Hero" yazılı tişörtle duruşmaya gelen şüpheli tutuklandı
"Hero" yazılı tişörtle duruşmaya gelen şüpheli tutuklandı Polatlı darbe davasının görüldüğü duruşma salonuna girmek isterken gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.
29.09.2021 Gündem
‘Hero’ yazılı tişört emniyeti alarma geçirdi
‘Hero’ yazılı tişört emniyeti alarma geçirdi Erzurum’da üzerinde 'kahraman' anlamına gelen ‘Hero’ yazılı tişört giyen genç, Erzurum emniyetini harekete geçirdi. Üniversite öğrencisi genç gözaltına alındı.
29.09.2021 Gündem
Bu kez sarı tişörtle
Bu kez sarı tişörtle Bir önceki duruşmaya üzerinde ‘Hero’ (Kahraman) yazılı tişörtle gelen darbe sanıklarından Gökhan Güçlü, bu kez duruşmaya sarı tişörtle katıldı.
29.09.2021 Gündem
'Hero' yazılı tişörtle duruşma salonuna girmek istedi!
'Hero' yazılı tişörtle duruşma salonuna girmek istedi! Ankara'da üzerinde "Hero (Kahraman)" yazılı tişörtle, Polatlı darbe davasının görüldüğü Sincan Cezaevindeki duruşma salonuna girmek isteyen bir sanık yakını gözaltına alındı.
29.09.2021 Gündem
FETÖ’cüler için tulum tasarladı
FETÖ’cüler için tulum tasarladı Tekstilci İbrahim Türeli, FETÖ'cü Gökhan Güçlü'nün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a suikast girişimi davasına 'kahraman' anlamına gelen 'hero' yazılı tişörtle gelmesi üzerine sabaha kadar çalışarak darbecilerin hapishanede ve mahkemelere giderken giymesi için kıyafet tasarladı.
15.07.2017 Yaşam
Başbakan Yıldırım: Dünyada hiçbir örneği olmayan...
Başbakan Yıldırım: Dünyada hiçbir örneği olmayan... Başbakan Yıldırım, "Bu darbeye yeltenen alçaklar tişörtüne kahraman yazmakla kurtulacaklarını zannediyorlar. Alnında hain yazanın, göğsünde kahraman yazsa neye yarar." dedi
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gökhan Güçlü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gökhan güçlü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.