Gökhan Gözükan

Gökhan Gözükan

Son dakika gökhan gözükan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gökhan gözükan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gökhan gözükan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gökhan Gözükan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gökhan gözükan gelişmeleri de dahil olmak üzere 34 gökhan gözükan haberi bulunmuştur. Tüm gökhan gözükan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gökhan Gözükan kimdir? (Survivor 2017)
Gökhan Gözükan kimdir? (Survivor 2017) Gökhan Gözükan kimdir sorusu gündemde sıkça aranmaya başladı. Survivor 2017 Ünlüler takımında yer alan Gökhan Gözükan bu hafta Survivor adasına veda etmek zorunda kaldı. İşte Survivor Gökhan Gözükan'ın merak edilen hayatı...
29.09.2021 Gündem
Survivor'da kavga! Gökhan Adem'in üzerine yürüdü...
Survivor'da kavga! Gökhan Adem'in üzerine yürüdü... Survivor 2017'de büyük finalin yaklaşmasıyla gerginlik de arttı. Survivor ödül oyunu sonrası Adem ile Ogeday'ın birbirlerine laf sokmasının hemen ardından Gökhan, Adem'in üzerine yürüyor. İşte Survivor'da bu akşam yaşanacaklar...
2.06.2017 Magazin
Survivor Erdi'den Gökhan hakkında flaş sözler!
Survivor Erdi'den Gökhan hakkında flaş sözler! 'Survivor 2017'nin en çok konuşulan isimlerinden Erdi Ünver, gönüllülerden Gökhan Gözükan'ın yükselen performansını övgü dolu sözlerle değerlendirdi.
1.06.2017 Magazin
İşte Survivor Gökhan'ın yeni tarzı!
İşte Survivor Gökhan'ın yeni tarzı! Gönüllüler takımı yarışmacısı Gökhan Gözükan, dokunulmazlık oyunu öncesi yeni tarzıyla dikkati çekti.
30.05.2017 Magazin
Survivor'da şampiyonluğa en yakın isim bakın kim?
Survivor'da şampiyonluğa en yakın isim bakın kim? Hakan Hatipoğlu, Survivor 2017'de geçtiğimiz cumartesi ve pazar günü yapılan büyük oylama sonucu Adem Kılıççı'nın zirvede yer alacağını söyledi.
29.05.2017 Magazin
Survivor'da olay sözler: Kanımız bozuk olmadı
Survivor'da olay sözler: Kanımız bozuk olmadı Survivor 2017'de ada konseyi öncesinde gönüllüler takımında ortalık karıştı. Gökhan, 'Bizim aramız bozuk olabilir arkadaşlarla; ama hiçbir zaman kanımız bozuk olmadı.' dedi.
23.05.2017 Magazin
Survivor Gökhan Gözükan kimdir?
Survivor Gökhan Gözükan kimdir? Survivor 2017’de gönüllüler takımında mücadele eden ve karakter yapısı, sergilediği performans gibi özellikleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Gökhan Gözükan, 300 bini aşkın başvuru arasından seçilmişti. Kendisini seven ve takip eden binlerce kişi yanı sıra, Survivor Gökhan Gözükan’ın kim olduğunu, nereli olduğunu merak eden de bir o kadar insan bulunuyor. Survivor Gökhan Gözükan’ı biraz daha yakından tanıyalım.
29.09.2021 Gündem
Survivor Gökhan Gözükan kimdir?
Survivor Gökhan Gözükan kimdir? Survivor 2017 yarışmasında gönüllüler takımında yarışan Gökhan Gözükan, takımının öne çıkan isimlerinden bir tanesi. Bir süre modellik yapan Gökhan Gözükan, boks ile de yakından ilgilenmiştir. Peki Gökhan Gözükan kimdir?
29.09.2021 Gündem
Survivor'da şok iddia! Bilerek yenildi...
Survivor'da şok iddia! Bilerek yenildi... Survivor 2017'de gönüllüler takımında yarışan Volkan Çetinkaya hakkında takım arkadaşlarından şoke eden iddia...
8.05.2017 Magazin
Gökhan Gözükan kimdir?
Gökhan Gözükan kimdir? Televizyonların sevilen yarışma programı Survivor 2017’de gönüllüler takımında yarışan yarışmacı Gökhan Gönül, takımında önde çıkan isimlerden bir tanesidir. Bir süre modellik yapmış ve boks ile de yakından ilgilenmiş olan Gökhan Gözükan kimdir?
29.09.2021 Gündem
Anıl Karakurt kimdir?
Anıl Karakurt kimdir? Bu seneki Survivor yarışmacıları da renkli görüntüleriyle dikkat çekiyor. Anıl Karakurt’ta bu seneki Survivor 2017 yarışmasının Gönüllüler Takımı’ndan. Anıl Karakurt’un 2017 Survivor boyunca katıldığı 103 yarıştan toplam 42 galibiyeti bulunmaktadır. Performansı çok iyiye yakın olmasa da azmi ile dikkat çekmektedir.
29.09.2021 Gündem
Survivor Volkan'dan Tuğçe'ye sert sözler!
Survivor Volkan'dan Tuğçe'ye sert sözler! Gönüllüler takımında sular durulmuyor. Ada konseyinde Burçak'ın potaya girmesiyle Tuğçe, Anıl'a çok ağır hakaretlerde bulundu. Volkan bu duruma tepki gösterdi. İşte Gönüllüler takımında yaşanan gerilim dolu anlar...
2.05.2017 Magazin
Survivor Tuğçe Melis Demir kimdir?
Survivor Tuğçe Melis Demir kimdir? Survivor 2017’ye oldukça iddialı bir giriş yapan Tuğçe Melis Demir, yine birçok iddialı ve başarılı ismin yer aldığı gönüllüler takımında favori bir yarışmacı olarak ön plana çıkıyor. Spor ile içli dışlı olan Tuğçe Melis, özellikle denge oyunlarında ön plana çıkarak farkını gösterecek gibi. Neden mi? Çünkü o bir buz hokeycisi. Peki, bu favori ismin kariyer yaşamı ile özel hayatı nasıl?
29.09.2021 Gündem
Survivor Ogeday Girişken kimdir?
Survivor Ogeday Girişken kimdir? Survivor’un bu seneki gönüllüler takımında bir isim özellikle merak edilen yarışmacılar arasında. Bu isim Ogeday Girişken. Gerek takım arkadaşları ile olan olumlu iletişimi, gerekse de yarışmalarda gösterdiği üstün başarılar bu pek de tanınmayan ismi merak edilen yarışmacılar kategorisine sokuyor.
29.09.2021 Gündem
Survivor İlhan Mansız kimdir?
Survivor İlhan Mansız kimdir? Survivor, kuşkusuz milyonları ekrana kilitleyen ve reyting oranı en yüksek olan yarışmalardan bir tanesi. Survivor’un bu sene öne çıkan önemli isimlerinden biri de İlhan Mansız. Özellikle hırsı ile tüm dikkatleri üzerinde toplayan Mansız, birçok kez eleme potasına girse de yarışmadaki istikrarını hep korumuştur.
29.09.2021 Gündem
Survivor Gökhan Gözükan kimdir?
Survivor Gökhan Gözükan kimdir? Televizyonun sevilen yarışma programlarından olan Survivor 2017’de gönüllüler takımında yer alan Gökhan Gözükan, gönüllüler takımının öne çıkan isimlerinden birisidir. Bir dönem modellik yapmış olan ve boks ile yakından ilgilenen, güçlü ve sportif bir vücut yapısına sahip bir yarışmacıdır. Peki Gökhan Gözükan kimdir?
29.09.2021 Gündem
Survivor Elif Şadoğlu kimdir?
Survivor Elif Şadoğlu kimdir? Elif Şadoğlu Survivor 2017’nin en favori yarışmacılarından biri. Peki, favori olmak Elif için bir birikimin getirisi mi yoksa tamamen şans mı? Özel hayatından ziyade kariyeri ve işi ile anılmayı tercih eden Elif Şadoğlu, survivor tanıtım videosunda “Hayatta hayatı ya en iyi yapacaksın, ya da en iyi yapana bırakacaksın Sözlerine yer vermişti. Peki, bu soru işaretleri ile dolu cümlelerin ardında nasıl bir yaşam var?
29.09.2021 Gündem
Survivor Tuğçe Melis Demir kimdir?
Survivor Tuğçe Melis Demir kimdir? Survivor 2017’de Gönüllüler Takımı’nda yer alan Tuğçe Melis Demir kimdir, nerelidir halk tarafından merak edilmeye başlandı. Hem ODTÜ Buz Hokeyi Takımı hem de milli takım oyuncusu olan Tuğçe Melis Demir, Survivor yarışmalarındaki performansları sayesinde izleyiciler tarafından sevildi ve hakkında araştırmalar yapılmaya başlandı. Melis Tuğçe Demir kimdir ve neler yapar? Detayları bu haberimizde.
29.09.2021 Gündem
Survivor Ogeday Girişken kimdir?
Survivor Ogeday Girişken kimdir? Bu seneki Survivor 2017 yarışmacıları da birbirinden renkli ve halk tarafından merak ediliyor. Gönüllüler Takımı’nda yer alan Ogeday Girişken de bu yarışmacılardan bir tanesi ve sporcu kökenli. Sporcu kökenli olması yarışmalarda güçlü olmasının da bir sebebi aslında. Survivor’ın 12. haftasında sakatlanan ve bu yüzden de dokunulmazlık oyunlarına katılamayan Ogeday Girişken kimdir? Detayları bu haberimizde…
29.09.2021 Gündem
Survivor'da gidecek ismi açıkladı!
Survivor'da gidecek ismi açıkladı! Survivor'un eski sezon yarışmacılarından şimdi ise Survivor Panorama programının yorumcusu Hakan Hatipoğlu, bu hafta Survivor'da kimin yarışmaya veda edeceğine dair çarpıcı bir tahminde bulundu.
18.04.2017 Magazin
'Yazıyorsan gerçek sebebini söyle'
'Yazıyorsan gerçek sebebini söyle' Survivor'da son ada konseyinde elenme adayı olan Gökhan Gözükan, ismini yazan takım arkadaşlarını hedef aldı.
13.04.2017 Magazin
İlhan Mansız ve Gökhan'a büyük jest!
İlhan Mansız ve Gökhan'a büyük jest! Acun Ilıcalı, eski Beşiktaşlı futbolcu İlhan Mansız ve gönüllüler takımı yarışmacısı Gökhan Gözükan'a büyük bir jest yaptı.
12.04.2017 Spor Magazin
Survivor 2017'de Söyle Söyleyebilirsen'in şampiyonu belli oldu!
Survivor 2017'de Söyle Söyleyebilirsen'in şampiyonu belli oldu! Survivor 2017'de dün akşam muhteşem bir birleşme partisi gerçekleşti. Survivor Ünlüler ve Gönüllüler takımlarının yarışmacıları artık tek adada ve bireysel olarak yarışacak. Partide gerçekleştirilen Söyle Söyleyebilirsen'in şampiyonu Mustafa Sandal ve Emina Sandal tarafından belirlendi. İşte kazanan Survivor yarışmacısının ismi...
10.04.2017 Magazin
Survivor'da Fatih Terim bombası!
Survivor'da Fatih Terim bombası! Survivor birleşme partisi büyük heyecana sahne oldu. Acun Ilıcalı, birleşme partisinde Fatih Terim'i de onur konuğu olarak davet etti. Fatih Terim, bütün yarışmacıların performanslarını değerlendirdi. Fatih Terim'in Serhat Akın ve İlhan Mansız yorumları ise izleyicileri kırdı geçirdi. İşte Survivor birleşme partisine dair tüm detaylar...
10.04.2017 Spor Magazin
Survivor Gökhan Gözükan Kimdir?
Survivor Gökhan Gözükan Kimdir? Televizyon dünyasının en sevilen yarışma programlarından biri olan Survivor, 2017 yılında da hem Ünlüler hem de Gönüllüler takımında olan dişli rakiplerle dikkat çekmeyi başarıyor. Yarışmanın iddialı adaylarından biri olan Gökhan Gözükan’ın uzun süreli bir sakatlık döneminin ardından oyunlara geri dönmesi yarışma performansı üzerinde etkilere sebep oldu. Hali hazırda 107 yarışmaya katılmış olan Gökhan Gözükan’ın bu oyunların sadece 48 tanesinden galip ayrılabildiği ve 59 tanesini kaybettiği görülüyor. Survivor performans listesinde 13. Sırada yer alan Gökhan Gözükan hakkında bilinmeyenler haberimizin devamında…
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gökhan Gözükan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gökhan gözükan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.