Gazete Vatan Logo

Survivor Gökhan Gözükan kimdir?

Survivor 2017 yarışmasında gönüllüler takımında yarışan Gökhan Gözükan, takımının öne çıkan isimlerinden bir tanesi. Bir süre modellik yapan Gökhan Gözükan, boks ile de yakından ilgilenmiştir. Peki Gökhan Gözükan kimdir?

Survivor Gökhan Gözükan kimdir?

Gökhan Gözükan, güçlü ve sportif yapısıyla seyircilerin dikkatini üzerine çekiyor. Yarışmada yaşamış olduğu sakatlık nedeniyle katılmış olduğu yarışmaların sayısı diğer yarışmacılara göre daha azdır.

İstanbul’da 1983 yılında dünyaya gelen Gökhan Gözükan, belli bir dönem modellik ile uğraşmıştır. Boks ile yakından ilgilenen yarışmacı, vücut geliştirme sporları da ile de ilgilenmektedir. Gökhan Gözükan sahip olduğu sportif ve güçlü yapısı ile de rakiplerinde daha güçlü birisi olarak öne çıkıyor. Bu nedenle de rakipleri tarafından tehlikeli rakip olarak görülüyor. 1.92 metre boya sahip olan ve 86 kilo olan Gökhan Gözükan, 34 yaşındadır. Survivor 2017 yarışmasına katılmak için yapılmış olan 300 bin başvurunun arasından seçilmiş ve gönüllüler takımında yarışmaya hak kazanmıştır. Televizyonda Kaderimin Yazıldığı Gün adlı dizide de belli bir süre rol alan yarışmacı, diziyi izlemiş olan seyirciler tarafından da tanınıyor.

SURVİVOR GÖKHAN GÖZÜKAN KİMDİR? TIKLA ÖĞREN!

Hırsı ile Survivor 2017 yarışmasında öne çıkan gönüllüler takımı oyuncusu Gökhan Gözükan, takım arkadaşı Volkan ile girmiş olduğu sert tartışma sonrasında dikkatleri üzerine çekti. Liderlik kavgası sonrasında iki takım oyuncusunun da birbirleri ile ilgili olarak söylemiş oldukları hem takım arkadaşları tarafından hem de ekranda izleyiciler tarafından şaşkınlık ile karşılandı. Gökhan Gözükan, Seda İnci ile nişanlı olup yarışma başlamadan önce sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Arkadaşlarının yapmış olduğu başarı dileklerini kabul etti ve yarışma öncesinde son nefesine kadar mücadeleye devam edeceğini belirtti. Gökhan Gözükan, vücut geliştirme ve boks dışında dijital reklam, web tasarım ve gayrimenkul gibi alanlar ile de ilgilenmektedir. Tüm bunların dışında kendisinin koyu bir Beşiktaş taraftarı olduğu da biliniyor.

Haberin Devamı

Survivor 2017 yarışması genel istatistiklerine bakıldığında Gökhan Gözükan, şu ana kadar toplamda 166 oyunda yarıştı. 166 tane oyunun 71 tanesinden galibiyet ile ayrılırken 95 tanesinden de mağlubiyet ile ayrıldı. Toplamda sahip olduğu puan 125 olan yarışmacının göstermiş olduğu performans neticesinde aldığı performans değeri de 0.75’tir.

Haberin Devamı