Göcek

Göcek

Son dakika göcek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan göcek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını göcek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Göcek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan göcek gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.267 göcek haberi bulunmuştur. Tüm göcek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mavi Nefes Projesi ile 2 yılda toplam 200 ton atık toplandı
Mavi Nefes Projesi ile 2 yılda toplam 200 ton atık toplandı DenizTemiz Derneği / TURMEPA ve Garanti BBVA işbirliğiyle deniz kirliliğini azaltmak ve önlemek amacıyla Marmara Denizi’nde başlatılan “Mavi Nefes Projesi” kapsamında Eylül 2021-Aralık 2023 döneminde yaklaşık 177 bin kişinin günlük üretimine eşit 200 ton katı ve sıvı atık toplandığı açıklandı.
21.03.2024 Vitrin
Miras kavgası vahşete dönüştü! Sopalarla dövüp katlettiler...
Miras kavgası vahşete dönüştü! Sopalarla dövüp katlettiler... Miras yüzünden başlayan kavga cinayetle sonuçlandı. Denizli'de miras kavgasında Mehmet Deniz'in (43) sopalarla darbedilip öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan 5 şüpheliden Emrah Y. (27) ile eşi Gül Yağmur Y. (31) tutuklandı, diğerleri tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
2.12.2023 Gündem
MHK Başkanı'ndan açıklama: Hayal ürünü ve gerçek dışıdır
MHK Başkanı'ndan açıklama: Hayal ürünü ve gerçek dışıdır Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Ahmet İbanoğlu, "Fenerbahçe- Fatih Karagümrük maçına ait VAR kayıtlarını, MHK Başkanı olarak yetkim dahilinde dikkatle dinledim. Söz konusu VAR kayıtlarının deşifre edilip medyaya servis edildiğine ait iddia edilen diyalog, hayal ürünü ve gerçek dışıdır" dedi.
27.11.2023 Futbol
Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür: İstanbul'da 7'si çok tehlikeli
Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür: İstanbul'da 7'si çok tehlikeli Jeolog ve deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, “Depremde İstanbul’da 14 barajın, 7'si çok tehlikeli. Yani bu depremi çıkartır veya çıkartmaz. Ayrıca İstanbul'da en az 100 milyon ton atık çıkar. Bunları şimdiden, uluslararası yöntemlere göre nasıl bertaraf edeceğiz? Nasıl bunları ortadan kaldıracağız? Nasıl geri dönüşüme tabii tutacağınızın planlanması lazım.” dedi.
17.08.2023 Gündem
Yeni sezonda Süper Lig'de görev yapacak hakemler belli oldu
Yeni sezonda Süper Lig'de görev yapacak hakemler belli oldu Süper Lig'de 2023-2024 futbol sezonunda görev yapacak hakem ve VAR hakemleri Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından açıklandı.
2.08.2023 Süper Lig
TFF açıkladı! Ali Palabıyık hakemliği bıraktı
TFF açıkladı! Ali Palabıyık hakemliği bıraktı Türkiye Futbol Federasyonu Süper Lig hakem kadrosunda değişiklik yaşandığını açıkladı. Ali Palabıyık'ın hakemliği bıraktığı duyurulurken Hüseyin Göçek ve Suat Arslanboğa'nın yeni görevleri duyuruldu.
25.07.2023 Süper Lig
Afra Saraçoğlu'nun bikinisinin fiyatı dudak uçuklattı!
Afra Saraçoğlu'nun bikinisinin fiyatı dudak uçuklattı! Yalı Çapkını'nda Seyran karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Afra Saraçoğlu, son günlerde dizideki rol arkadaşı Mert Ramazan Demir ile çıkan dudak dudağa görüntüleriyle gündemdeydi. Ünlü oyuncu şimdi de bikinisinin fiyatıyla gündem oldu. İşte detaylar...
29.06.2023 Magazin
İrem Derici rotayı Bodrum'a çevirdi! Yalnız başına görüntülendi
İrem Derici rotayı Bodrum'a çevirdi! Yalnız başına görüntülendi Şarkıcı İrem Derici ile Survivor All Star 2022'ye omzundan yaşadığı sakatlık nedeniyle veda etmek zorunda kalan Atakan Işıktutan aşk yaşıyor. Derici, önceki gün Yalıkavak’tak görüntülendi. Sevgilisi Atakan Işıktutan’la Göcek’teki tekne tatilinin ardından rotayı Bodrum’a çeviren şarkıcının yalnız olması dikkat çekti.
23.06.2023 Magazin
Mehmet Aslantuğ - Gözde Akpınar aşk mı yaşıyor?
Mehmet Aslantuğ - Gözde Akpınar aşk mı yaşıyor? Magazin dünyasının parmakla gösterilen çiftleri arasında yer alan Mehmet Aslantuğ-Arzum Onan çiftinin evlilikleri geçtiğimiz hafta bitmişti. Arzum Onan’la 27 yıllık evliliği sona eren Mehmet Aslantuğ’un Gözde Akpınar’la yakınlaştığını duydum.
12.06.2023 Magazin
Süper Lig'de haftanın maçı Halil Umut Meler'in
Süper Lig'de haftanın maçı Halil Umut Meler'in Spor Toto Süper Lig'de 33. hafta maçlarını yönetecek hakemler belli oldu.
4.05.2023 Süper Lig
Yüz Yıllık Mucize hangi konakta çekiliyor? Yüz Yıllık Mucize'nin çekildiği konak nerede?
Yüz Yıllık Mucize hangi konakta çekiliyor? Yüz Yıllık Mucize'nin çekildiği konak nerede? Yüz Yıllık Mucize hangi konakta çekiliyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Ebru Şahin, Birkan Sokullu ve Zerrin Tekindor'un yer aldığı Yüz Yıllık Mucize'nin çekildiği konak nerede?
27.04.2023 Televizyon
30.hafta hakemleri belli oldu! Kritik maç Suat Arslanboğa'nın!
30.hafta hakemleri belli oldu! Kritik maç Suat Arslanboğa'nın! Spor Toto Süper Lig'de 30. haftanın maçlarını yönetecek hakemler belli oldu.
17.04.2023 Süper Lig
'Yıllar önce aldatıldım en yakın kız arkadaşım kaptı elimden'
'Yıllar önce aldatıldım en yakın kız arkadaşım kaptı elimden' 'Aşkın Olayım' şarkısıyla müzik dünyasını sallayan Simge Sağın, Galatasaraylı Icardi'nin şarkıyı paylaşmasıyla magazin gündeminden düşmedi. Yeni şarkı çıkaran Simge,başarısını,özel hayatını, Icardi olayının perde arkasını ve eski sevgilisiyle nasıl dost kalıp tekrar iş yaptıklarını anlattı. İşte Simge'den samimi açıklamalar...
9.04.2023 Magazin
Kasımpaşa - Giresunspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?
Kasımpaşa - Giresunspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Süper Lig'in 22. hafta maçında Kasımpaşa - Giresunspor karşı karşıya geliyor. Ligin alt sıralarından kurtulmak isteyen iki takımdan Kasımpaşa 19 puanla, 21 puanı olan Giresunspor'u kovalıyor. Kasımpaşa'nın ev sahipliğinde oynanacak müsabakayı Hüseyin Göçek yönetecek. Peki Kasımpaşa - Giresunspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?
1.02.2023 Futbol
Demet Özdemir kira ücretini fazla bulunca tekne almaya karar verdi!
Demet Özdemir kira ücretini fazla bulunca tekne almaya karar verdi! Oyuncu Demet Özdemir ile eşi Oğuzhan Koç, geçen yaz Muğla tekne tatiline çıkmıştı. Göcek’te ön balayı yapan ikili, bu yıl da tekne tatiline gitmek istedi ancak kira ücretini fazla geldi. Özdemir de çareyi tekne almakta buldu.
1.02.2023 Magazin
Süper Lig'de haftanın maçı Ali Palabıyık'ın
Süper Lig'de haftanın maçı Ali Palabıyık'ın Süper Lig'de haftanın hakemleri belli oldu.
30.01.2023 Süper Lig
Dün Özgüç Türkalp istifa etti bugün 6 yeni hakem geldi
Dün Özgüç Türkalp istifa etti bugün 6 yeni hakem geldi Spor Toto Süper Lig'de sezonun kalan bölümünde görev yapacak hakemler ve VAR hakemleri açıklandı. İşte ayrıntılar...
6.01.2023 Süper Lig
MHK'den 3 hakeme 'Düdüğünüzü asın VAR'a geçin' teklifi
MHK'den 3 hakeme 'Düdüğünüzü asın VAR'a geçin' teklifi Merkez Hakem Kurulu; tecrübeli isimlerden Hüseyin Göçek, Suat Arslanboğa ve Burak Şeker'e Video Asistan Hakemliğine geçmelerini teklif etti.
12.12.2022 Süper Lig
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan terörle mücadele mesajı: Güvenlik şeridini tamamlayacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan terörle mücadele mesajı: Güvenlik şeridini tamamlayacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa Kuzeybatı Çevre Yolu, Abide Kavşağı İlave Köprü Viranşehir Pompaj Sulaması 1. ve 2. Kademe ile Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Şanlıurfa'daki mitinge 110 bin kişinin katıldığını açıklayarak, "Bu bir rekor" dedi. Erdoğan, "Güvenlik şeridini mutlaka tamamlayacağız, terör koridoru kurulmasına izin vermeyeceğiz." ifadelerini kullandı.
3.12.2022 Siyaset
Defne Samyeli kasım ayında denize girdi!
Defne Samyeli kasım ayında denize girdi! Spikerliği bırakıp kariyerini şarkıcı olarak sürdüren Defne Samyeli sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Tatil için soluğu Göcek'te alan 50 yaşındaki Samyeli, Kasım ayında denize girdi. Ünlü şarkıcı tatil pozlarını 862 bin takipçili Instagram hesabından takipçilerinin beğenisine sundu.
22.11.2022 Magazin
Fenerbahçe-Sivasspor (Maç özeti)
Fenerbahçe-Sivasspor (Maç özeti) Süper Lig'in 13. haftasında Fenerbahçe, sahasında Sivasspor'u konuk etti. 10 kişi kalan Fenerbahçe, sahadan 1-0 galip ayrıldı.
7.11.2022 Fenerbahçe
Tuğba Özay kendisine yeni bir meslek buldu!
Tuğba Özay kendisine yeni bir meslek buldu! Mankenlikten şarkıcılığa geçiş yapan Tuğba Özay, şimdi de yogacı oldu. Katıldığı yoga etkinliğinden çok keyif alan Tuğba Özay da artık yoga etkinlikleri organize edecek.
6.11.2022 Magazin
Simge Sağın yağmurda denize girdi! 'Sözümüzü tuttuk'
Simge Sağın yağmurda denize girdi! 'Sözümüzü tuttuk' Birçok hit parçaya imza atan pop müziğin başarılı isimlerinden Simge Sağın, ekibiyle birlikte mavi tura çıktı. Yoğun konser maratonunun ardından tekne tatilinin rotasını Muğla Göcek olarak belirleyen 41 yaşındaki güzel, yağmurlu havaya aldırış etmeden kendini Ege'nin serin sularına bıraktı. Simge, o anları sosyal medya hesabından yayınlamayı da ihmal etmedi.
8.10.2022 Magazin
Geçen hafta derbiyi yönetti bu hafta maç vermediler!
Geçen hafta derbiyi yönetti bu hafta maç vermediler! Spor Toto Süper Lig'de 9.hafta hakemleri belli oldu. Geçtiğimiz hafta derbide tam not alan Volkan Bayarslan'ın bu hafta maç alamaması ise büyük dikkat çekti.
5.10.2022 Futbol
Fenerbahçe, Alanyaspor karşısında farklı galibiyetle 3 puanı aldı!
Fenerbahçe, Alanyaspor karşısında farklı galibiyetle 3 puanı aldı! Spor Toto Süper Lig'in 7'nci haftasında Fenerbahçe, Alanyaspor'la karşı karşıya geldi. Zorlu mücadele sarı-lacivertlilerin 5-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.
18.09.2022 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Göcek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki göcek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.