Gizli Kamera

Gizli Kamera

Son dakika gizli kamera haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gizli kamera ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gizli kamera haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gizli Kamera

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gizli kamera gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.073 gizli kamera haberi bulunmuştur. Tüm gizli kamera haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hastane tuvaletinde skandal! Yıllarca görüntü kaydetmiş, suçunu itiraf etti
Hastane tuvaletinde skandal! Yıllarca görüntü kaydetmiş, suçunu itiraf etti Balıkesir'de devlet hastanesinin kadınlar tuvaletine 'böcek' olarak tabir edilen gizli kamera düzeneği koyup, kayıt yapan bedensel engelli Tarık Özkan (40), tutuklandı.
21.04.2024 Gündem
Banyoda rezalet! Annesine anlattı, babanın iğrenç hareketi gizli kamerayla ifşa oldu
Banyoda rezalet! Annesine anlattı, babanın iğrenç hareketi gizli kamerayla ifşa oldu Banyo ve tuvalette babasından genç kıza iğrenç istismar. Gizli kamera görüntüleri rezalet gerçeği ortaya çıkardı. Ankara'da Satılmış B.'nin, fiziksel engelli kızı Gizem B.'ye (18) 11 yaşından itibaren 4 yıl boyunca cinsel istismarda bulundu. İşte iğrenç haberin detayları...
18.04.2024 Gündem
Cinsel istismarcıyı gizli kamera görüntüleri ele verdi!
Cinsel istismarcıyı gizli kamera görüntüleri ele verdi! Ankara'da fiziksel engeli nedeniyle aksayarak yürüyen kızını 4 yıl boyunca babası cinsel istismar etti. Cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla 18 yıl hapis istemiyle yargılandığı davada, sanığın kızını görüntülemek için banyo ve tuvalete yerleştirdiği gizli kameraya yansıyan görüntüsü delil oldu.
18.04.2024 Gündem
Ehliyet çetesi savcıya tosladı! Çete lideri sistemi böyle anlattı
Ehliyet çetesi savcıya tosladı! Çete lideri sistemi böyle anlattı Okuma yazma bilmeyen Türk ve özellikle Suriye uyrukluların, kopya ile ehliyet almalarını sağladıkları tespit edilen çete üyeleri hakkında dava açıldı. Çete yöneticileri hakkında 900 yıla kadar hapis cezası istendi.
18.03.2024 Gündem
Kartal'da satırlı komşu dehşeti: 'Öldüreceğim seni' diyor, artık hareket etmeye korkuyorum evde
Kartal'da satırlı komşu dehşeti: 'Öldüreceğim seni' diyor, artık hareket etmeye korkuyorum evde Kartal'da İlginç Cihan Biricik, eline aldığı satırla komşusu Nermin Gümrükçü'nün kapısına dayandı. Kapıyı açan Gümrükçü'nün üzerine Yürüyen Biricik, kapatılan kapıyı satırla vurarak açmaya çalıştı. Gözaltına alınan İlginç Cihan Biricik'in akli dengesinin yerinde olmadığı ortaya çıktı. Biricik'in daha önce de annesini yaraladığı ve bir süre Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi gördüğü öğrenildi. Neriman Gümrükçü " Gürültüler olduğu zaman şahıs rahatsız oluyormuş. Ama bir apartmanda yaşıyoruz yani. İnsanın olduğu yerde gürültüde olur. Her şey olur. Artık hareket etmeye korkuyordum evimde" dedi.
25.01.2024 Gündem
Sevgilisi cehennemi yaşattı! Üzerine yastık koyarak 7 kurşun sıktı: Arkadaşını vurdu, kuzu kuzu bekledim sıramı
Sevgilisi cehennemi yaşattı! Üzerine yastık koyarak 7 kurşun sıktı: Arkadaşını vurdu, kuzu kuzu bekledim sıramı Dehşete düşüren olay Bursa'da yaşandı. Sevgilisi ile ilişkisi olduğunu iddia ettiği Recep Özaslan'ı (47) 3 kurşunla öldürüp, cesedini önce çarşafa, ardından streç filme sarıp, bantlayan İlyas Sarıkaya'nın (49), yaralı haldeyken pansuman yapıp, 21 gün boyunca cinsel saldırıda bulunduğu sevgilisi F.O.'yu (43), silah sesi duyulmasın diye üzerine yastık koyarak 7 kurşunla vurduğu ortaya çıktı. Olay yeri incelemesinde üzerinde kurşun delikleri olan yastık bulunurken, Sarıkaya ile aynı binada oturan Enis Aydemir'in emniyette verdiği ifadede, eve girdiğinde kurşun deliklerinin olduğu yastığı gördüğünü söylediği öğrenildi.
18.12.2023 Gündem
Hostes oteldeki yöntemini itiraf etti: Yatağın altına su şişesi atın
Hostes oteldeki yöntemini itiraf etti: Yatağın altına su şişesi atın Genç hostes Esther, işi gereği birçok yabancı ülkede otelde konaklamak zorunda kalıyor. Esther, otellerde güvende kalabilmek için uyguladığı yöntemi takipçileriyle paylaştı. Yatak altına su şişesi atması ve kasaya ayakkabı koyması izleyenleri şaşırttı. İşte detaylar...
13.06.2023 Dünya
Deniz, Ateş ve Gaye'den intikamını aldı! Kraliçe 10. bölümde neler oldu?
Deniz, Ateş ve Gaye'den intikamını aldı! Kraliçe 10. bölümde neler oldu? Kanal D'nin yeni dizisi Kraliçe 24 Mayıs Çarşamba akşamı 9. bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Başrollerinde Burcu Özberk, Gökhan Alkan, Selin Şekerci ve Özgün Karaman gibi başarı isimlerin yer aldığı Kraliçe dizisinin son bölümüne Deniz'in intikamı damga vurdu. İşte detaylar...
25.05.2023 Magazin
İstanbul'da kaçakçılık operasyonu: Dinleme cihazları ele geçirildi
İstanbul'da kaçakçılık operasyonu: Dinleme cihazları ele geçirildi İstanbul'da düzenlenen kaçakçılık operasyonunda 6 milyon 30 bin lira değerinde kaçak eşya ele geçirildi. Kaçak eşyaların arasında dinleme cihazı, gizli kamera gibi takip cihazlarının da bulunduğu öğrenildi.
27.03.2023 Ekonomi
Hastanede uygunsuz ilişki iddiası sonrası işten çıkarıldı! Yargıtay'dan flaş karar
Hastanede uygunsuz ilişki iddiası sonrası işten çıkarıldı! Yargıtay'dan flaş karar Temizlik görevlisi olarak çalıştığı hastanede bir kadınla evlilik dışı ilişki yaşadığı iddia edilen gencin uygunsuz görüntüleri odadaki gizli kameraya takıldı. Yıllar süren davada son noktayı koyan Yargıtay, gizli kamera takarak temizlikçinin kişilik haklarına saldırıda bulunduğu öne sürülen hastane yöneticilerini manevi tazminata mahkum etti.
7.01.2023 Gündem
Arsa almak isteyen iş kadınına dolandırıcı şoku! Kapora oyunu
Arsa almak isteyen iş kadınına dolandırıcı şoku! Kapora oyunu Dolandırıcılar türlü türlü yöntemlerle vatandaşları mağdur etmeyi sürdürüyor. Son olay Konya’da yaşandı. Yatırım amaçlı arazi almaya çalışan kadına, farklı arazinin parsel numarasını gösterip başka bir yeri satmaya çalıştılar. Dolandırılan kadın ise dolandırıcıların kaparo oyunu karşısında şoke oldu.
30.12.2022 Yaşam
Otopark ücretleriyle ilgili flaş karar! Para ödemeyin
Otopark ücretleriyle ilgili flaş karar! Para ödemeyin Yasal mevzuata aykırı olarak vatandaştan 0-3 saat için otopark ücreti alan AVM’ler inceleniyor. AVM’lere ciro üzerinden ceza gelebileceği belirtiliyor. Tüketici dernekleri de ödeme yapanlara ‘Şikâyet edin” çağrısı yapıyor.
29.12.2022 Ekonomi
2023 resmi tatil takvimi açıklandı! Dikkat çeken hafta sonu detayı
2023 resmi tatil takvimi açıklandı! Dikkat çeken hafta sonu detayı 2023 resmi tatil takvimi ortaya çıktı. Yeni yılda Ramazan Bayramı, Kurban Bayramı, 1 Mayıs ve 19 Mayıs tatilleri belli oldu. Hafta sonu detayı ise dikkat çekti.
29.12.2022 Gündem
İş yeri tuvaletinde gizli kamera skandalı! 'Sapık patron' böyle ifşa oldu
İş yeri tuvaletinde gizli kamera skandalı! 'Sapık patron' böyle ifşa oldu İstanbul Bayrampaşa'da bulunan bir İş Sağlığı ve Güvenliği merkezinde iğrenç olay yaşandı. Kafe tuvaletine gizli kamera yerleştirildiğinin ortaya çıkmasından sonra yeni skandal ortaya çıktı. İş yeri ortaklarından porföy uzmanı olarak çalışan Onur A., işletmesinde ortak kullanılan iş yeri tuvaletinin içerisine farklı açılardan kayıt yapan gizli kameralar yerleştirdi. Kameranın gizlendiği yer hayrete düşürürken, bir çalışan skandalı böyle ortaya çıkardı.
29.12.2022 Yaşam
'Sahte borç bildirimi' alırsanız dikkat! İlamsız icra takibi uyarısı
'Sahte borç bildirimi' alırsanız dikkat! İlamsız icra takibi uyarısı Dolandırıcıların yeni oyunu ortaya çıktı, son dakika uyarısı geldi. Tüketiciler Birliği Antalya Şube Başkanı Neşet Gündüz, dolandırıcıların, kimlik bilgisini edindiği kişileri icra dairesine belgeye ihtiyaç duymadan sahte borç bildirimi sonrası ilamsız icra takibiyle mağdur ettiğini söyledi.
28.12.2022 Yaşam
81 ile ölüm kargosu! Polis özel mekanizmalı zulaları ele geçirdi
81 ile ölüm kargosu! Polis özel mekanizmalı zulaları ele geçirdi Bursa'da, yılbaşı için 81 ildeki eğlence merkezlerine kargo ile gönderilmek üzere hazırlanan 3 bin litre etil alkol ile 400 şişe sahte içki, düzenlenen operasyonla ele geçirildi. 5 kişinin gözaltına alındığı ve sahte içkilerin özel mekanizmalı zulalarda ele geçirildiği operasyon, polis kamerası ile görüntülendi.
28.12.2022 Yaşam
Kafe tuvaletinde gizli kamera skandalı! İğrenç olayın detayları ortaya çıktı
Kafe tuvaletinde gizli kamera skandalı! İğrenç olayın detayları ortaya çıktı İstanbul Fatih'te bulunan bir kafede iğrenç bir olay yaşandı. Tuvalette tespit edildi, duyanlar paniğe kapıldı, polis ise şüpheliyi hemen gözaltına aldı. Skandalı müşterilerden Merve B. ortaya çıkarırken, mide bulandıran olay sonrası kadınlar, yaşadıklarını anlattı.
28.12.2022 Yaşam
Patrondan kadın çalışanlara gizli kamera tuzağı! Tuvalete yerleştirmiş
Patrondan kadın çalışanlara gizli kamera tuzağı! Tuvalete yerleştirmiş Esenyurt’ta, kadınlar tuvaletine yerleştirdiği gizli kamerayla kaydettiği görüntüsüyle kadın çalışanına şantaj yaptığı iddia edilen patron U.A. gözaltına alındı. "Bana kumpas kurdular" diyerek iddiaları reddeden U.A., tutuklama talebiyle sevk edildiği mahkemece adli kontrolle serbest bırakıldı.
2.07.2022 Yaşam
Tesisatçı, tamir için gittiği evde yatak odasına gizli kamera koyarken yakalandı
Tesisatçı, tamir için gittiği evde yatak odasına gizli kamera koyarken yakalandı İngiltere bu olayla çalkalanıyor. Bir tesisatçı, tadilat için gittiği evlerin yatak odalarına gizli kamera yerleştirip çiftlerin görüntülerini kaydettiği için tutuklanarak cezaevine gönderildi. Sapık tesisatçının evli ve üç çocuk babası olduğu da ortaya çıktı.
21.06.2022 Dünya
Genç kızların tatil keyfi kabusla bitti! Gizli kamera şoku
Genç kızların tatil keyfi kabusla bitti! Gizli kamera şoku Tatile çıkan iki kız arkadaş tüm dünyaca kullanılan Airbnb adlı uygulamadan kiraladıkları evde korkunç bir gerçekle yüz yüze geldi! Yorgunluktan koltukta uyuyakalıp uyandıktan sonra fark ettikleri şey ise 'pes' dedirtecek cinsten.
16.06.2022 Yaşam
Yargıtay'dan dikkat çeken emsal boşanma kararı! 'Müvekkilim temizlikçi, ev de otel değildir'
Yargıtay'dan dikkat çeken emsal boşanma kararı! 'Müvekkilim temizlikçi, ev de otel değildir' Yargıtay, boşanma davasında MS hastalığı nedeniyle evinin temizliği ve çocukların bakımıyla yeterince ilgilenemeyen kadını kusurlu bulan yerel mahkemenin kararına onay vermedi. MS ve benzeri hastalıkların eşlere kusur olarak yüklenemeyeceği yönünde emsal bir karar alan Yargıtay 2. Hukuk Dairesi, kocanın MS hastası eşine 25 bin lira tazminat ödemesine hükmetti.
8.06.2022 Gündem
Eda'yı eşarpla boğmaya çalıştı, 'üç harfliler'i suçladı
Eda'yı eşarpla boğmaya çalıştı, 'üç harfliler'i suçladı Çorum'da, tartıştığı eşi Eda Özten'i (31) boğazını sıkarak öldürmeye çalışan Nusret Özten'in (34) eşarpla da boğmaya çalıştığı ortaya çıktı. 'Öldürmeye teşebbüs' suçundan tutuklanan Özten, ifadesinde, 'üç harfliler'in kendisine musallat olması üzerine olayı gerçekleştirdiğini söyledi. Tedavisi süren Eda Özten ise hayati tehlikeyi atlatırken, Nusret Özten'in akıl ve ruh sağlığının yerinde olup olmadığı araştırılacak.
7.05.2022 Gündem
Gizemli mağara ilgi bekliyor! ‘Suyu şifalı, mahşer günü gibi oluyormuş’
Gizemli mağara ilgi bekliyor! ‘Suyu şifalı, mahşer günü gibi oluyormuş’ Samsun'da, suyunun şifalı olduğuna inanılan gizemli mağara ilgi bekliyor. Eskiden mağaraya çok kalabalık bir şekilde ziyaretçi akını olduğunu söyleyen mahalle sakinleri, “İnsanlar geldikleri zaman burası mahşer günü gibi oluyormuş. O zamanlarda suyunun şifalı olduğuna inanılıyormuş. Sonraları burası unutulmuş” ifadelerini kullandı.
7.05.2022 Gündem
Gizli kamera ile ilgili Yargıtay'dan flaş karar
Gizli kamera ile ilgili Yargıtay'dan flaş karar Temizlik için gittiği evden hırsızlık yaptığından şüphelenilen kadın, gizli kamerayla takibe alındı. Ev sahibinin cüzdanını karıştıran temizlikçi 'Hırsızlık' suçundan beraat etti. Gizli kamerayı delil saymayıp, sanığın beraatine hükmeden Asliye Ceza Mahkemesi'nin kararı Yargıtay'dan döndü.
7.05.2022 Gündem
İş yerinde gizli çekim skandalı! Kadın çalışanları böyle gözetlemiş...
İş yerinde gizli çekim skandalı! Kadın çalışanları böyle gözetlemiş... Eyüp'te bir iş güvenliği firmasında tuvalete kamera yerleştirerek ofis çalışanlarını görüntülediği  iddia edilen Onur A. hakkında eski çalışanları suç duyurusunda bulundu.
19.04.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gizli Kamera ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gizli kamera haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.