Gizli Belge

Gizli Belge

Son dakika gizli belge haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gizli belge ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gizli belge haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gizli Belge

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gizli belge gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.235 gizli belge haberi bulunmuştur. Tüm gizli belge haberleri aşağıda listelenmiştir.
Telefonunuzda bu uygulamalar yüklüyse dikkat: Kesinlikle kullanılmamalı
Telefonunuzda bu uygulamalar yüklüyse dikkat: Kesinlikle kullanılmamalı Whatsapp, Telegram, Signal gibi uygulamalar kullananlar dikkat. Etik hacker Tamer Şahin mesajlaşma uygulamalarının taşıdığı güvenlik risklerine değinerek, “Bu uygulamalar normal kullanıcılar için bile güvenli değil, kamu görevlileri kesinlikle kullanmamalı” uyarısında bulundu...
13.01.2024 Bilim ve Teknoloji
Eski ABD Başkanı Donald Trump, 20 Mayıs 2024’de yargılanacak
Eski ABD Başkanı Donald Trump, 20 Mayıs 2024’de yargılanacak ABD’de gizli belgeleri saklamakla suçlanan eski ABD Başkanı Donald Trump’ın duruşması 20 Mayıs 2024’te başlayacak.
21.07.2023 Dünya
ABD’nin eski Başkanı Trump yeni bir soruşturmanın hedefinde
ABD’nin eski Başkanı Trump yeni bir soruşturmanın hedefinde ABD’nin eski Başkanı Donald Trump, 2020'deki başkanlık seçimlerinin sonuçlarına itiraz girişimleri ve 6 Ocak Kongre baskınıyla ilgili yürütülen federal soruşturmanın hedefi olduğunu paylaştı.
18.07.2023 Dünya
Trump yeniden hakim karşısında! Ve karar çıktı
Trump yeniden hakim karşısında! Ve karar çıktı ABD’nin eski Başkanı Donald Trump, gizli belgeler soruşturması kapsamında açılan davanın ilk duruşmasının sona ermesinin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
13.06.2023 Dünya
ABD’nin eski Başkan Yardımcısı Mike Pence'in evinde gizli belgeler bulundu
ABD’nin eski Başkan Yardımcısı Mike Pence'in evinde gizli belgeler bulundu ABD’nin eski Başkanı Donald Trump’ın yardımcısı Mike Pence’in evinde geçtiğimiz hafta gizli belgeler bulunduğu ve belgelerin Federal Soruşturma Bürosu’na (FBI) teslim edildiği bildirildi.
24.01.2023 Dünya
Trump’tan Biden’a “gizli belge” tepkisi: FBI, Biden'ın evine, hatta Beyaz Saray'a ne zaman baskın düzenleyecek?
Trump’tan Biden’a “gizli belge” tepkisi: FBI, Biden'ın evine, hatta Beyaz Saray'a ne zaman baskın düzenleyecek? ABD’nin eski Başkanı Donald Trump, ABD Başkanı Joe Biden'ın eski ofisinde Başkan Yardımcılığı yaptığı dönemden kalma "gizli belgeler" bulunmasına tepki göstererek, “FBI, Joe Biden'ın birçok evine, hatta belki de Beyaz Saray'a ne zaman baskın düzenleyecek?” dedi.
10.01.2023 Dünya
FBI, 11 binden fazla sınıflandırılmamış hükümet belgesine ulaştı
FBI, 11 binden fazla sınıflandırılmamış hükümet belgesine ulaştı ABD Adalet Bakanlığı, eski ABD Başkanı Donald Trump'ın Florida'daki evinde FBI ajanları tarafından yapılan aramaya ilişkin yeni detayları paylaştı. Trump'ın evinde hediyeler, basın kupürleri ve "çok gizli" olarak sınıflandırılan boş kutularla birlikte 11 binden fazla sınıflandırılmamış hükümet belgesi bulunduğu duyuruldu.
2.09.2022 Dünya
Trump'ın evinde 184 gizli belge bulundu
Trump'ın evinde 184 gizli belge bulundu Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın Florida'daki evinde FBI ajanları tarafından yapılan aramayı desteklemek için kullanılan beyannamenin düzenlenmiş olarak paylaşılan nüshasında, Trump'ın evinde 184 gizli belgenin bulunduğu belirtildi.
26.08.2022 Dünya
ABD Adalet Bakanlığı, Trump'ın evine arama emrini veren beyannameyi düzenleyerek yayınladı
ABD Adalet Bakanlığı, Trump'ın evine arama emrini veren beyannameyi düzenleyerek yayınladı Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın Florida'daki evinde FBI ajanları tarafından yapılan aramayı desteklemek için kullanılan beyanname düzenlenerek yayınlandı.
26.08.2022 Dünya
Trump'ın evinden ocak ayında da en az 700 sayfa "gizli belge" çıkmış
Trump'ın evinden ocak ayında da en az 700 sayfa "gizli belge" çıkmış ABD Ulusal Arşivleri Vekili Debra Steidel Wall tarafından ABD’nin eski Başkanı Donald Trump’ın avukatı Evan Corcoran'a gönderilen 10 Mayıs tarihli mektupta, geçtiğimiz ocak ayında Trump'ın Florida'daki evinden alınan belgeler arasında en az 700 sayfa "gizli belge" olduğu aktarıldı.
23.08.2022 Dünya
Trump: FBI Mar-A-Lago baskını sırasında 3 pasaportumu çaldı
Trump: FBI Mar-A-Lago baskını sırasında 3 pasaportumu çaldı ABD’nin eski Başkanı Donald Trump, Federal Soruşturma Bürosu (FBI) tarafından Florida'da yer alan Mar-A-Lago tatil köyündeki malikanesinde yapılan aramada 3 pasaportunun çalındığını iddia etti.
15.08.2022 Dünya
FBI Trump'ın evinde nükleer silah belgeleri arandı iddiası! 'Hepsini ele geçirdim' diyerek övünüyordu
FBI Trump'ın evinde nükleer silah belgeleri arandı iddiası! 'Hepsini ele geçirdim' diyerek övünüyordu Trump'ın evine FBI tarafından baskın düzenlenip aranması tüm dünyada gündem olmuştu. Günlerdir yankısı devam eden olaylar giderek kızışırken FBI baskınıyla ilgili olarak ortaya atılan son iddia olayın boyutunu bambaşka yerlere taşıdı. ABD Adalet Bakanı Garland, eski ABD Başkanı Trump'ın Florida'daki evinin FBI tarafından aranması kararını şahsen onayladığını açıkladı...
12.08.2022 Dünya
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Kılıçdaroğlu'na sert tepki: İç kaos oluşturmak istiyor
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Kılıçdaroğlu'na sert tepki: İç kaos oluşturmak istiyor AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ve hükümeti hedef alan açıklamalarına canlı yayında tepki gösterdi. "Dış politikada ne zaman adım atsak Kılıçdaroğlu devrede. İç kaos oluşturmak istiyor." diyen Çelik, "Ortaya attığı iftiralar FETÖ kampanyasıdır." ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu'nun sinsi bir faaliyet yürüttüğünü ve bundan sonraki açıklamalarına itibar edilmemesi gerektiğini sözlerine ekleyen Çelik, "Söylediği tek şey iftira atmak. Belge açıklayacağım diyor açıklayamıyor." diye konuştu.
24.05.2022 Siyaset
Ukrayna'ya saldırıların bitiş tarihi yayınlandı! Rus gizli belgeleri sızdı...
Ukrayna'ya saldırıların bitiş tarihi yayınlandı! Rus gizli belgeleri sızdı... Rusya’nın Ukrayna’ya saldırılarının ne zaman son bulacağına yönelik bilgi içeren yeni bir gizli belge yayınlandı. İddialara göre, belgeler arasında askeri harekat belgeleri, gizli kontrol tabloları, personel listesi ve gizli çağrı işaretleri de yer alıyor.
3.03.2022 Dünya
11 Eylül saldırısı ile ilgili flaş gelişme! Gizli belgeler ortaya çıktı
11 Eylül saldırısı ile ilgili flaş gelişme! Gizli belgeler ortaya çıktı ABD Adalet Bakanlığı, Federal Soruşturma Bürosunun (FBI) 11 Eylül saldırılarının Suudi Arabistan'la olası bağlantısını araştırdığı yüzlerce sayfa yeni gizli belgeyi açıkladı.
4.11.2021 Dünya
Casusluk krizinde yeni hamle! İpler iyice gerildi
Casusluk krizinde yeni hamle! İpler iyice gerildi İtalya Dışişleri Bakanı Luigi Di Maio, Roma'da patlak veren casusluk skandalına karışan 2 Rus diplomatı sınır dışı etme kararı aldıklarını bildirdi.
31.03.2021 Dünya
Kasım Süleymani suikastıyla ilgili flaş iddia!
Kasım Süleymani suikastıyla ilgili flaş iddia! Yeni yıla sayılı günler kala Ortadoğu’da gerilimi artırabilecek bir iddia gündeme bomba gibi düştü! Ortaya çıkan gizli bir belgeye göre, İran Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani'ye düzenlenen suikastın yıldönümünde Irak’ın başkenti Bağdat'taki ABD üssüne saldırı planlandı.
25.12.2020 Dünya
2018 yılında dünyaya damga vurmuştu! Nerede olduğu ortaya çıktı
2018 yılında dünyaya damga vurmuştu! Nerede olduğu ortaya çıktı ABD ile Rusya arasında casusluk krizine neden olan ve 2018 yılında Rusya'da üstünde gizli belge içeren USB ile yakalanan ABD eski deniz subayı Paul Whelan, çıkarıldığı mahkemece 16 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Erkek kardeşi David Whelan, yaptığı açıklamada Paul Whelan'ın bir işçi kampında çalıştırıldığını söyledi.
16.09.2020 Dünya
İtalya'da Fransız casus subay tutuklandı
İtalya'da Fransız casus subay tutuklandı İtalya'nın Napoli kentindeki NATO üssünde görev yapan Fransız subayın, Rusya için casusluk yaptığı gerekçesiyle tutuklandığı ortaya çıktı.
30.08.2020 Dünya
Devletin kritik belgeleri internetsiz bilgisayarda hazırlanacak
Devletin kritik belgeleri internetsiz bilgisayarda hazırlanacak Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla yayınlanan düzenlemeyle devlette artık tüm yazışmalar dijital ortamda yapılacak. Devletin ‘gizli ve çok gizli’ belgeleri internet olmayan bilgisayarlarda hazırlanacak, çift zarfa konulacak ve kırmızı ‘Z’ kodu kullanılacak.
11.06.2020 Gündem
Bakan Koca'dan flaş sahte belge açıklaması! Soruşturma başlatıldı
Bakan Koca'dan flaş sahte belge açıklaması! Soruşturma başlatıldı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, corona virüse ilişkin Sağlık Bakanlığı Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından hazırlandığı iddia edilen 'gizli' ibareli belgenin gerçek dışı olduğunu açıkladı. Öte yandan Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı da ilgili konuda soruşturma başlattı.
16.03.2020 Gündem
Türkiye'den Vatikan Gizli Arşivleri girişimi: Türkiye tarihi araştırılacak
Türkiye'den Vatikan Gizli Arşivleri girişimi: Türkiye tarihi araştırılacak Türkiye ilk kez, dünyanın en büyük tarihi veri bankalarından biri olan Vatikan Gizli Arşivleri'ndeki Osmanlı Devleti ve Türkiye Cumhuriyeti tarihine dair belgelerin tespit edilip, kataloglanmasını kapsayan bir proje başlattı.
27.05.2019 Dünya
Son dakika... Nazlı Ilıcak'a gizli belge açıklamaktan 5 yıl 10 ay hapis
Son dakika... Nazlı Ilıcak'a gizli belge açıklamaktan 5 yıl 10 ay hapis Gazeteci Nazlı Ilıcak, "Devletin güvenliğine ilişkin gizli kalması gereken bilgileri açıklamak" suçundan 5 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.
22.01.2019 Gündem
'Çiçero'nun afişi yayınlandı
'Çiçero'nun afişi yayınlandı 2017 yılına 'Ayla', 2018’e 'Müslüm' filmleriyle dikkat çeken yapımcı Mustafa Uslu, 2019’a 'Çiçero' filmiyle giriş yapıyor. 18 Ocak Cuma günü vizyona girecek filmin afişi izleyicilerin beğenisine sunuldu.
3.01.2019 Kültür Sanat
ABD'ye şok! 'Parayı ödemezseniz 11 Eylül'ü açıklarız'
ABD'ye şok! 'Parayı ödemezseniz 11 Eylül'ü açıklarız' Kendilerine 'The Dark Overlord' ismini veren uluslararası hacker grubu, ellerinde 11 Eylül 2001'de ABD'nin Dünya Ticaret Merkezi'nin ikiz kulelerine ve Washington’daki Savunma Bakanlığı’na (Pentagon) düzenlenen eş zamanlı saldırılara ait yayınlanmamış dosyalar olduğunu açıkladı. Grup, kendilerine bitcoin cinsinden fidye ödenmemesi halinde belgeleri yayımlayacaklarını belirtti.
3.01.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Gizli Belge ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gizli belge haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.