Gizem Akdeniz

Gizem Akdeniz

Son dakika GİZEM AKDENİZ haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan GİZEM AKDENİZ ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını GİZEM AKDENİZ haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gizem Akdeniz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gizem akdeniz gelişmeleri de dahil olmak üzere 63 gizem akdeniz haberi bulunmuştur. Tüm gizem akdeniz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çocuk katilini savunmadı iki yıl hapisle yargılanıyor
Çocuk katilini savunmadı iki yıl hapisle yargılanıyor Kars’ta tecavüz edildikten sonra öldürülen 9 yaşındaki Mert’in cinayet sanığı Aykut Balk’ın savunmasına girmeyi kabul etmeyen Avukat Fettah Çapkurt hakkında dava açıldı.
13.01.2016 Yaşam
13 yaşındaki kayıp kız bakın nerede çıktı
13 yaşındaki kayıp kız bakın nerede çıktı ADANA’da yerel bir radyoda çalışan annesi ile buluşmak için dün öğlende evinden çıkıp, gece boyunca ulaşılamayan 13 yaşındaki Y.K. adlı kız, bu sabah simitçide bulundu.
21.04.2015 Yaşam
Gizem’in katiline en ağır ceza verildi
Gizem’in katiline en ağır ceza verildi ADANA’da akrabası 6 yaşındaki Gizem Akdeniz’i bıçakladıktan sonra yakarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan 25 yaşındaki Süleyman Akdeniz, hakim karşısına çıktı...
13.02.2015 Yaşam
Gizem Akdeniz davasında karar verildi
Gizem Akdeniz davasında karar verildi 6 yaşındaki Gizem'i bıçakladıktan sonra yakarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Süleyman Akdeniz, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı
13.02.2015 Yaşam
Gizem'in babasından o iddiaya cevap!
Gizem'in babasından o iddiaya cevap! ADANA’da, 6 yaşındaki Gizem Akdeniz’i bıçakladıktan sonra yakarak öldürdüğü iddiasıyla yargılanan 25 yaşındaki Süleyman Akdeniz’in ’olayı Kürt Kerim’in adamlarının işlediği kendisinin ise sadece kızı onlara götürdüğü’ yönündeki ifadesine, Gizem’in babası Mustafa Akdeniz tepki gösterdi.
19.11.2014 Yaşam
Gizem Akdeniz davasında şoke eden detay
Gizem Akdeniz davasında şoke eden detay Adana'da, altı yaşındaki Gizem Akdeniz'i bıçakladıktan sonra yakarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Süleyman Akdeniz'in güvenlik gerekçesiyle Manisa 2...
17.11.2014 Yaşam
Gizem'in katili kamu güvenliği için...
Gizem'in katili kamu güvenliği için... Adana'da evinin önünde oynarken kaçırdığı 6 yaşındaki Gizem Akdeniz’i bıçakladıktan sonra yakarak öldürdüğü suçlamasıyla tutuklanan güvenlik görevlisi 25 yaşındaki Süleyman Akdeniz’in, kamu güvenliği nedeniyle Manisa Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanmasına karar verildi...
23.07.2014 Yaşam
Katil zanlısı Gizem'i öldürmeden tecavüz etmiş
Katil zanlısı Gizem'i öldürmeden tecavüz etmiş ADANA’da ablası ile evlenemediği için kardeşi 6 yaşındaki Gizem Akdeniz’i bıçakladıktan sonra yakarak öldürmek suçundan tutuklanan 25 yaşındaki Süleyman Akdeniz’in küçük kıza ölmeden önce cinsel tacizde bulunduğu ortaya çıktı.
17.06.2014 Yaşam
Gizem'in babası için şok suçlama!
Gizem'in babası için şok suçlama! ADANA’da cafe işletmesi yüzünden çıkan tartışma sırasında 29 yaşındaki Derviş Büyükbaş tabancayla bacağından vuruldu...
29.09.2021 Gündem
'O caniymiş ama ailesi ondan da caniymiş'
'O caniymiş ama ailesi ondan da caniymiş' 6 yaşındaki Gizem Akdeniz’in katilinin ailesi barış istedi.
29.09.2021 Gündem
Gizem'in katil zanlısı bin pişman!
Gizem'in katil zanlısı bin pişman! Gizem Akdeniz'in katilinin cezaevinde namaza başladığı öğrenildi.
29.09.2021 Gündem
Gizem'in katil zanlısına müebbet istemi!
Gizem'in katil zanlısına müebbet istemi! Adana Cumhuriyet Başsavcılığı, 6 yaşındaki Gizem Akdeniz'in katil zanlısı S.A. hakkında ağırlaştırılmış müebbet ve 33 yıla kadar hapis cezası talebiyle kamu davası açıldığını bildirdi.
29.09.2021 Gündem
Gizem'in mezarında ağlatan yazı!
Gizem'in mezarında ağlatan yazı! Babasının kuzeni tarafından öldürüldüğü öne sürülen 6 yaşındaki Gizem Akdeniz'in mezar tahtasına "ölmedi" yazıldı
11.05.2014 Yaşam
O caninin avukatı konuştu: 25 yıllık avukatım...
O caninin avukatı konuştu: 25 yıllık avukatım... Çocuk cinayetleriyle ilgili ceza tartışmaları sürerken Adana'da 6 yaşındaki akrabası Gizem Akdeniz'i öldüren S...
4.05.2014 Yaşam
3 bin kişi idam için yürüdü!
3 bin kişi idam için yürüdü! ADANA’da evinin önünde oynarken kaçırılıp, öldürülen 6 yaşındaki Gizem Akdeniz’in katil zanlısı 25 yaşındaki Süleyman Akdeniz’in idam edilmesini isteyen 3 bin kişi yürüyüş yaptı.
3.05.2014 Yaşam
Gizem'in katilin annesi konuştu!
Gizem'in katilin annesi konuştu! ADANA’da 6 yaşındaki Gizem Akdeniz’i kaçırıp, öldürdüğü iddiası ile tutuklanan katil zanlısı 25 yaşındaki Süleyman Akdeniz’in annesi Ayşe Akdeniz’in yakınlarına, "O artık benim için öldü...
2.05.2014 Yaşam
Küçük Gizem'e büyük saygısızlık
Küçük Gizem'e büyük saygısızlık Adana'da vahşice öldürülen 'Gizem Akdeniz'in otopsi fotoğrafı' diye tanıtılan fotoğraf, yabancı bir siteden alındığı ortaya çıktı.
2.05.2014 Yaşam
Gizem için iki bin kişi yürüdü!
Gizem için iki bin kişi yürüdü! Cinayet kurbanı Gizem Akdeniz için sosyal paylaşım sitesinden iletişime geçen bir grup, talihsiz kızın ailesinin yaşadığı Tellidere Mahallesi'nde bir araya gelip taziye evini ziyaret etti.
29.09.2021 Gündem
Gizem'in katili iki kez intihara kalkıştı!
Gizem'in katili iki kez intihara kalkıştı! ADANA’da kaybolduktan 36 saat sonra cesedi bulunan 6 yaşındaki Gizem Akdeniz’in katil zanlısı 25 yaşındaki Süleyman Akdeniz, tutuklandıktan sonra konulduğu cezaevinde 2 kez intihar girişiminde bulundu.
1.05.2014 Yaşam
Türkiye'yi kahreden olayda flaş gelişme!
Türkiye'yi kahreden olayda flaş gelişme! Adana'da 6 yaşındaki Gizem Akdeniz'i öldüren 25 yaşındaki S...
29.09.2021 Gündem
Gizem'in annesinden Başbakan'a çağrı!
Gizem'in annesinden Başbakan'a çağrı! ADANA’da kaybolduktan 36 saat sonra öldürülmüş olarak cesedi bulunan 6 yaşındaki Gizem Akdeniz’in katil zanlısı 25 yaşındaki Süleyman Akdeniz’in küçük kızın fotoğraflarını afiş yaptırıp sokak sokak aradığı ortaya çıktı. Acılı anne Hatice Akdeniz, "Benim yüreğim yanarken o, yanımızda hiçbir şey olmamış gibi bizim acımızı paylaşmış. Meğer soğukkanlı bir caniymiş" dedi.
30.04.2014 Yaşam
Canımız, ciğerimiz katil çıktı!
Canımız, ciğerimiz katil çıktı! Günlerdir aranan 6.5 şındaki Gizem'in işkence uğramış cesedi bulundu. Zanlı S.A.'nın iki kez ifade verdiği ama ailenin "o olamaz, o bizim akrabamız, ciğerimiz" diye tepki gösterdiği ortaya çıktı.
30.04.2014 Yaşam
Gizem ölüme böyle gitmiş!
Gizem ölüme böyle gitmiş! Güvenlik kamerasına takıldı, saniye saniye görüntülendi
29.09.2021 Gündem
Gizem ölüme böyle gitmiş
Gizem ölüme böyle gitmiş Adana'da Gizem Akdeniz'i (6) 'pikniğe gidiyoruz' diyerek araca bindiren ve daha sonra öldüren zanlı S.A.'nın kullandığı otomobil, küçük kızın evine 500 metre uzaklıktaki akaryakıt istasyonunun güvenlik kamerasına takıldı.
29.04.2014 Haber
O cani olay gününü anlattı!
O cani olay gününü anlattı! 6 yaşındaki Gizem Akdeniz'in katil zanlısı S...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gizem Akdeniz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gizem akdeniz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.