Süleyman Akdeniz

Süleyman Akdeniz

Son dakika süleyman akdeniz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan süleyman akdeniz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını süleyman akdeniz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Süleyman Akdeniz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan süleyman akdeniz gelişmeleri de dahil olmak üzere 451 süleyman akdeniz haberi bulunmuştur. Tüm süleyman akdeniz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gizem’in katiline en ağır ceza verildi
Gizem’in katiline en ağır ceza verildi ADANA’da akrabası 6 yaşındaki Gizem Akdeniz’i bıçakladıktan sonra yakarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan 25 yaşındaki Süleyman Akdeniz, hakim karşısına çıktı...
13.02.2015 Yaşam
Gizem Akdeniz davasında karar verildi
Gizem Akdeniz davasında karar verildi 6 yaşındaki Gizem'i bıçakladıktan sonra yakarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Süleyman Akdeniz, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı
13.02.2015 Yaşam
Gizem'in babasından o iddiaya cevap!
Gizem'in babasından o iddiaya cevap! ADANA’da, 6 yaşındaki Gizem Akdeniz’i bıçakladıktan sonra yakarak öldürdüğü iddiasıyla yargılanan 25 yaşındaki Süleyman Akdeniz’in ’olayı Kürt Kerim’in adamlarının işlediği kendisinin ise sadece kızı onlara götürdüğü’ yönündeki ifadesine, Gizem’in babası Mustafa Akdeniz tepki gösterdi.
19.11.2014 Yaşam
Gizem Akdeniz davasında şoke eden detay
Gizem Akdeniz davasında şoke eden detay Adana'da, altı yaşındaki Gizem Akdeniz'i bıçakladıktan sonra yakarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Süleyman Akdeniz'in güvenlik gerekçesiyle Manisa 2...
17.11.2014 Yaşam
Gizem'in katili kamu güvenliği için...
Gizem'in katili kamu güvenliği için... Adana'da evinin önünde oynarken kaçırdığı 6 yaşındaki Gizem Akdeniz’i bıçakladıktan sonra yakarak öldürdüğü suçlamasıyla tutuklanan güvenlik görevlisi 25 yaşındaki Süleyman Akdeniz’in, kamu güvenliği nedeniyle Manisa Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanmasına karar verildi...
23.07.2014 Yaşam
Katil zanlısı Gizem'i öldürmeden tecavüz etmiş
Katil zanlısı Gizem'i öldürmeden tecavüz etmiş ADANA’da ablası ile evlenemediği için kardeşi 6 yaşındaki Gizem Akdeniz’i bıçakladıktan sonra yakarak öldürmek suçundan tutuklanan 25 yaşındaki Süleyman Akdeniz’in küçük kıza ölmeden önce cinsel tacizde bulunduğu ortaya çıktı.
17.06.2014 Yaşam
Gizem'in babası için şok suçlama!
Gizem'in babası için şok suçlama! ADANA’da cafe işletmesi yüzünden çıkan tartışma sırasında 29 yaşındaki Derviş Büyükbaş tabancayla bacağından vuruldu...
29.09.2021 Gündem
'O caniymiş ama ailesi ondan da caniymiş'
'O caniymiş ama ailesi ondan da caniymiş' 6 yaşındaki Gizem Akdeniz’in katilinin ailesi barış istedi.
29.09.2021 Gündem
Gizem'in katil zanlısı bin pişman!
Gizem'in katil zanlısı bin pişman! Gizem Akdeniz'in katilinin cezaevinde namaza başladığı öğrenildi.
29.09.2021 Gündem
Gizem'in katil zanlısına müebbet istemi!
Gizem'in katil zanlısına müebbet istemi! Adana Cumhuriyet Başsavcılığı, 6 yaşındaki Gizem Akdeniz'in katil zanlısı S.A. hakkında ağırlaştırılmış müebbet ve 33 yıla kadar hapis cezası talebiyle kamu davası açıldığını bildirdi.
29.09.2021 Gündem
3 bin kişi idam için yürüdü!
3 bin kişi idam için yürüdü! ADANA’da evinin önünde oynarken kaçırılıp, öldürülen 6 yaşındaki Gizem Akdeniz’in katil zanlısı 25 yaşındaki Süleyman Akdeniz’in idam edilmesini isteyen 3 bin kişi yürüyüş yaptı.
3.05.2014 Yaşam
Gizem'in katilin annesi konuştu!
Gizem'in katilin annesi konuştu! ADANA’da 6 yaşındaki Gizem Akdeniz’i kaçırıp, öldürdüğü iddiası ile tutuklanan katil zanlısı 25 yaşındaki Süleyman Akdeniz’in annesi Ayşe Akdeniz’in yakınlarına, "O artık benim için öldü...
2.05.2014 Yaşam
Gizem'in katili iki kez intihara kalkıştı!
Gizem'in katili iki kez intihara kalkıştı! ADANA’da kaybolduktan 36 saat sonra cesedi bulunan 6 yaşındaki Gizem Akdeniz’in katil zanlısı 25 yaşındaki Süleyman Akdeniz, tutuklandıktan sonra konulduğu cezaevinde 2 kez intihar girişiminde bulundu.
1.05.2014 Yaşam
Gizem'in annesinden Başbakan'a çağrı!
Gizem'in annesinden Başbakan'a çağrı! ADANA’da kaybolduktan 36 saat sonra öldürülmüş olarak cesedi bulunan 6 yaşındaki Gizem Akdeniz’in katil zanlısı 25 yaşındaki Süleyman Akdeniz’in küçük kızın fotoğraflarını afiş yaptırıp sokak sokak aradığı ortaya çıktı. Acılı anne Hatice Akdeniz, "Benim yüreğim yanarken o, yanımızda hiçbir şey olmamış gibi bizim acımızı paylaşmış. Meğer soğukkanlı bir caniymiş" dedi.
30.04.2014 Yaşam
O cani olay gününü anlattı!
O cani olay gününü anlattı! 6 yaşındaki Gizem Akdeniz'in katil zanlısı S...
29.09.2021 Gündem
Belediyeler operasyonuna 5 tutuklama!
Belediyeler operasyonuna 5 tutuklama! AYDIN’da, ’ihaleye fesat karıştırıldığı’ gerekçesiyle polis tarafından düzelenen operasyonda gözaltına alınan, aralarında Bozdoğan, Kuyucak ile Köşk belediye başkanları, belediye personeli ile eski belediye başkanlarının da bulunduğu 24 şüpheli adliyeye sevk edildi...
29.09.2021 Gündem
Adana'da Osmanlı mimarisi: Süleyman Kalesi
Adana'da Osmanlı mimarisi: Süleyman Kalesi Adana'daki Süleyman Kulesi, İstanbul’dan güneye giden tüccar kervanlarını ve hac kafilelerini korumanın yanı sıra Akdeniz’i gözlemleyerek olası tehlikeleri önlemek ve korsan saldırılarını o dönemler önemli bir ticaret üssü olan Ayas Limanı’na erkenden bildirmek gibi önemli işlevlerini üstlenmiştir.
27.04.2024 Adana
Osmanlı Devleti'nde Kapütülasyonlar Neden Ve Nasıl Sürekli Hale Getirilmiştir?
Osmanlı Devleti'nde Kapütülasyonlar Neden Ve Nasıl Sürekli Hale Getirilmiştir? Kapitülasyon kelime anlamı ile bir devletin sözleşme imzalayarak veya bir anlaşmaya ulaşarak başka devletlere ekonomik ve sosyal imtiyazlar tanıması anlamına gelmektedir. Tarihe bakıldığında ilk kapitülasyon örneğine Bizanslılarda rastlanılmaktadır. Bunun yanı sıra Anadolu Selçuklu Devleti, bazı Arap devletleri ve Memlüklüler de kapitülasyon vermeye başlamışlardır.
10.02.2024 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şehirlerimizi gerçek belediyecilikle tanıştıracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şehirlerimizi gerçek belediyecilikle tanıştıracağız Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Expo Fuar Alanı'nda AK Parti Antalya ilçe belediye başkan adaylarını tanıttı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, programda yaptığı konuşmada, "İstanbul harap oldu, Ankara harap oldu, İzmir zaten berbat, Antalya aynen harap oldu. Şimdi CHP zihniyetinin elinde her gün irtifa kaybeden şehirlerimizi gerçek belediyecilik anlayışıyla tekrar buluşturmakta kararlıyız" ifadelerini kullandı. Erdoğan, "Alper Gezeravcı astronotumuz Dünya'ya inişini yaptı. İnşallah daha birçok Alper Gezeravcı'ları uzaya Türkiye olarak göndereceğiz" diye konuştu.
9.02.2024 Gündem
Şükrü Başdeğirmen kimdir, kaç yaşında? AK Parti Isparta Belediye Başkan adayı Şükrü Başdeğirmen aslen nereli?
Şükrü Başdeğirmen kimdir, kaç yaşında? AK Parti Isparta Belediye Başkan adayı Şükrü Başdeğirmen aslen nereli? Şükrü Başdeğirmen AK Parti Isparta adayı oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerinde Isparta'dan Şükrü Başdeğirmen'i aday gösterdi. Isparta'dan aday olan Şükrü Başdeğirmen kimdir, kaç yaşında?
7.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi açıkladı! Depremzede balıkçılara destek
Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi açıkladı! Depremzede balıkçılara destek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Savunma Üniversitesi Deniz Harp Okulu Komutanlığı ile Hava Harp Okulu Komutanlığı'nın diploma ve sancak devir teslim töreninde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Cumhurla cumhuriyeti buluşturan ve kaynaştıran bir yönetim olarak 2023 senesini hak ettiği şekilde idrak etmenin gayretindeyiz" dedi. Erdoğan, "Ordumuz ile halkımızın arasını açmayı hedefleyen 15 Temmuz ihaneti, bu açıdan da başarısız olmuştur. İnşallah bundan sonra da sinsi niyetleri boşa düşürmeye devam edeceğiz" diye konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Savunma Üniversitesi Hava Harp Okulu Komutanlığı Diploma ve Sancak Devir Teslim Töreni'nde yaptığı açıklamada, "Kendi savaş uçaklarını geliştiren üretebilen ülke haline geldik." dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beykoz'da 2023-2024 yılı Su Ürünleri Av Sezonu Açılışı'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Yarın itibarıyla gemi başına 3 bin 500 ila 60 bin lira arasında desteği depremzede balıkçılarımızın hesaplarına yatırıyoruz." ifadelerini kullandı.
31.08.2023 Gündem
İnfial yaratmıştı! Çocuğuna şiddet uygulayan baba tutuklandı
İnfial yaratmıştı! Çocuğuna şiddet uygulayan baba tutuklandı Sosyal medyada infial yaratmıştı. Mersin'in Akdeniz ilçesinde, çocuğuna şiddet uyguladığı gerekçesiyle gözaltına alınan Süleyman Süleyman (30), sevk edildiği adliyede tutuklandı.
24.07.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emekli maaşı açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emekli maaşı açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu hafta Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni kapsayan Körfez turunu tamamladı. Özellikle ekonomi alanında yeni iş birliği anlaşmaları yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez turu dönüşünde gazetecilere önemli değerlendirmelerde bulundu.
21.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Batı ne isterse değil Türkiye ne isterse onu yaparız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Batı ne isterse değil Türkiye ne isterse onu yaparız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde Hemşehri Dernekleri Buluşması'ndan açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Biz batının bütün ülkeleriyle de görüşürüz, ABD ile de Rusya ile de Çin ile de görüşürüz, bu görüşmeleri Türkiye Cumhuriyeti Devleti Cumhurbaşkanı olarak yaptık. Hiçbirini dışlamadık. 'Batı ne istiyorsa onu yapacağız' dediler. 'Batı ne istiyorsa yapacağız' dediler. Bay bay Kemal, Batı ne isterse değil Türkiye ne isterse biz onu yaparız" ifadelerini kullandı.
19.05.2023 Gündem
Soylu: Dünya Türkiye'nin seçimine odaklandı
Soylu: Dünya Türkiye'nin seçimine odaklandı İçişleri Bakanı ve 2. Bölge Milletvekili Adayı Süleyman Soylu, Gaziosmanpaşa'da vatandaşlarla buluştu. Soylu, dünyanın gözünün Türkiye seçimlerinde olduğunu belirterek, "Bütün dünya şu anda evet karşımızdaki dünya Türkiye'nin seçimine odaklandı. Yanımızdaki dünya da,Türkiye'nin seçimine odaklandı. Bakalım el mi? Yaman, bey mi? Yaman?" diye konuştu.
10.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Süleyman Akdeniz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki süleyman akdeniz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.