Giriş Yasağı

Giriş Yasağı

Son dakika giriş yasağı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan giriş yasağı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını giriş yasağı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Giriş Yasağı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan giriş yasağı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.274 giriş yasağı haberi bulunmuştur. Tüm giriş yasağı haberleri aşağıda listelenmiştir.
PFDK kararları açıklandı! Fenerbahçe ve Galatasaray'a ceza
PFDK kararları açıklandı! Fenerbahçe ve Galatasaray'a ceza Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), kararları açıklandı. Kurul, Fenerbahçe ve Galatasaray'a para cezası verdi.
19.04.2024 Fenerbahçe
Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçının PFDK cezaları açıklandı
Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçının PFDK cezaları açıklandı Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçının PFDK cezaları açıklandı. Trabzonspor Kulübü'ne 6 maç seyircisiz oynama cezası verdi. Büyük saha içi olaylarının yaşandığı Trabzonspor-Fenerbahçe maçının PFDK kararları açıklandı. Fenerbahçeli Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'ın cezaları belli oldu. Osayi-Samuel ise ceza almadı.
3.04.2024 Fenerbahçe
PFDK'dan Murat Sancak'a 3 ay men cezası!
PFDK'dan Murat Sancak'a 3 ay men cezası! Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Hatayspor maçında müsabaka hakemlerine yönelik fiili müdahale içeren sportmenliğe aykırı hareketi ve hakareti nedeniyle Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'a 3 ay hak mahrumiyeti cezası verdi.
2.02.2024 Adana DemirSpor
PFDK'dan Volkan Demirel'e men cezası! Nedeni belli oldu
PFDK'dan Volkan Demirel'e men cezası! Nedeni belli oldu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel'e ceza verdi.
6.12.2023 Süper Lig
İstanbul'da göçmen kaçakçılarına operasyon: 4'ü polis 15 gözaltı
İstanbul'da göçmen kaçakçılarına operasyon: 4'ü polis 15 gözaltı İstanbul'da göçmen kaçakçılığı yapanlara yönelik yapılan 2 farklı operasyonda 15 kişi gözaltına alındı. Operasyonda biri emekli 4 polis ve 3 nüfus müdürlüğü çalışanının da aralarında bulunduğu 15 şüpheli gözaltına alındı. Nüfus müdürlüğünde çalışanların ise kaçak göçmenlere usulsüz işlemlerle ikamet izni almalarını sağladıkları ve suça karışan bazı yabancıların parmak izi kayıtları silindikleri öne sürüldü.
11.11.2023 Gündem
Mangal yasak mı? Ormanlarda mangal yapmak yasaklandı mı, Belgrad’da-Kent Ormanı’nda-Mesire Alanlarına giriş var mı?
Mangal yasak mı? Ormanlarda mangal yapmak yasaklandı mı, Belgrad’da-Kent Ormanı’nda-Mesire Alanlarına giriş var mı? Ormanda piknik ve mangal yasak mı, Belgrad’da-Kent Ormanı’nda-Mesire Alanlarına giriş var mı? Yaz dönemiyle birlikte yangınların önüne geçilebilmek için ormanlık alanlara giriş yasakları uygulanmaya başlandı. İstanbul’un da yer aldığı birçok şehirde ormanlara giriş yasağı uygulanıyor. Vatandaşlar ise ormanlarda mangal yapıp yapmayacaklarını araştırıyor. Peki, Mangal yasak mı, ormanlara giriş vat mı?
29.06.2023 Gündem
Belgrad ormanında mangal yasak mı 2023, mangal yapmak yasaklandı mı 2023? Bayramda mangal yasak mı?
Belgrad ormanında mangal yasak mı 2023, mangal yapmak yasaklandı mı 2023? Bayramda mangal yasak mı? Ormanlara giriş yasağı ile birlikte mangalların durumu sorgulanmaya başlandı. İstanbul Valiliği tarafından orman yangınlarının önlenmesi amacıyla 24 Haziran­-15 Ekim 2023 tarihinde ormanlık alanlara girişlerin yasaklandığı duyuruldu. Peki, mangal yapmak yasak mı, ormanda mangal yasaklandı mı? Belgrad ormanında mangal yasak mı?
23.06.2023 Gündem
Ormanlara giriş yasağı ne zaman başlıyor, İstanbul’da ormana giriş yasaklandı mı? Ormana girmek, piknik yapmak yasak mı?
Ormanlara giriş yasağı ne zaman başlıyor, İstanbul’da ormana giriş yasaklandı mı? Ormana girmek, piknik yapmak yasak mı? İstanbul Valiliği, orman yangınlarının önlenmesi amacıyla bazı mesire alanları dışında ormanlık alanlara girişlerin yasaklandığını açıkladı. Peki, ormanlara giriş yasağı ne zaman başlıyor? İstanbul’da ormana girmek yasak mı? İstanbul’da ormana girişi yasağı ne zaman başlayacak, bitecek?
23.06.2023 Gündem
PFDK'dan Nicolo Zaniolo ve Samet Akaydin kararı!
PFDK'dan Nicolo Zaniolo ve Samet Akaydin kararı! PFDK, Nicolo Zaniolo'ya 2 maç ceza verdiğini açıkladı. İki maçlık cezasının ilkini Sivasspor maçında çeken Zaniolo, Fenerbahçe maçında oynayabilecek. Samet Akaydin'in ise isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından 'ceza tayinine yer olmadığına' karar verildiği açıklandı.
23.05.2023 Şampiy10
Irkçı saldırı sonrası Real Madrid'in yıldızından ayrılık kararı!
Irkçı saldırı sonrası Real Madrid'in yıldızından ayrılık kararı! İspanya La Liga'da oynanan Valencia-Real Madrid maçına Brezilyalı yıldıza yapılan ırkçı saldırı damgasını vurmuştu. Valencia yönetimi ırkçı söylemde bulunan taraftara ömür boyu stada giriş yasağı verirken Vinicius ise flaş bir karar aldı.
23.05.2023 İspanya
Dursun Özbek, Ahmet Nur Çebi ve İcardi'nin cezaları belli oldu
Dursun Özbek, Ahmet Nur Çebi ve İcardi'nin cezaları belli oldu Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), kararları açıkladı.
11.04.2023 Galatasaray
Bakan Soylu'dan ABD Büyükelçisine: Pis ellerini Türkiye'nin üzerinden çek
Bakan Soylu'dan ABD Büyükelçisine: Pis ellerini Türkiye'nin üzerinden çek İçişleri Bakanı Süleyman Bakan Soylu, son günlerde bazı ülkelerin konsolosluklarını kapatmasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu, ABD Büyükelçisi Jeffrey Lane Flake de tepki gösterdi.
3.02.2023 Gündem
PFDK, Valentin Rosier'nin cezasını açıkladı
PFDK, Valentin Rosier'nin cezasını açıkladı Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Kayserispor - Beşiktaş maçında kırmızı kart gören Valentin Rosier'e 2 maçtan men cezası verdi. Kurul ayrıca Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'e 50 gün hak mahrumiyeti cezası verildiğini açıkladı.
26.01.2023 Beşiktaş
PFDK Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'a ceza yağdırdı
PFDK Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'a ceza yağdırdı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Fenerbahçe'ye 348 bin 500 TL, Galatasaray'a 100 bin TL, Beşiktaş'a 425 bin TL, Kasımpaşa'ya 156 bin TL, Gaziantep FK'ya 334 bin TL, MKE Ankaragücü'ne 156 bin TL para cezası verdi. Kurul ayrıca, Antalyasporlu futbolcu Fernando Lucas Martins'e 2 resmi müsabakadan men cezası, Kasımpaşa'dan Serkan Reçber'e ise 1 resmi müsabakadan men cezası verdi.
19.01.2023 Süper Lig
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov: Ukrayna tahılının yarısından fazlası Avrupa Birliği ülkelerine gidiyor
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov: Ukrayna tahılının yarısından fazlası Avrupa Birliği ülkelerine gidiyor Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Ukrayna tahılının Karadeniz üzerinden sevkiyatına ilişkin anlaşmanın uzatılması kararından önce Rusya’nın sorularının cevaplandırılması gerektiğini söyleyerek, “Ukrayna tahılının yarısından fazlası Avrupa Birliği ülkelerine gidiyor” dedi.
24.10.2022 Dünya
PFDK ceza yağdırdı
PFDK ceza yağdırdı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Beşiktaş'a 40 bin TL, Galatasaray'a 168 bin TL, Trabzonspor'a 56 bin TL, Fenerbahçe'ye ise 14 bin TL para cezası verdi.
22.09.2022 Süper Lig
Ormana giriş yasağı kalktı mı? Mangal yasağı kalktı mı? Ormanda mangal yakmak serbest mi?
Ormana giriş yasağı kalktı mı? Mangal yasağı kalktı mı? Ormanda mangal yakmak serbest mi? Ormanlara giriş yasağı kalkıp kalkmadığı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İçişleri Bakanlığı ormanlara giriş yasağını ve ateş yakılmasını içeren genelge yayımlamıştı. Peki, Ormana giriş yasağı kalktı mı? Mangal yasağı kalktı mı? Ormanda mangal yakmak serbest mi? İşte detaylar…
4.09.2022 Gündem
Ormanlara giriş yasağı kalktı; ilk iş mangal yaktılar
Ormanlara giriş yasağı kalktı; ilk iş mangal yaktılar İçişleri Bakanlığı'nın yayınladığı genelgenin sona ermesinin ardından Belgrad Ormanı'na gelenler mangal yaktı.
4.09.2022 Yaşam
Enner Valencia'nın cezası açıklandı
Enner Valencia'nın cezası açıklandı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) Kararları açıklandı. Kurul, Fenerbahçeli futbolcu Enner Valencia'ya 1 resmi müsabakadan men cezası ile 8 bin 700 TL, ayrıca Konyaspor maçında merdiven boşluklarının boş bırakılmamasından dolayı ve bu eylemin aynı sezon içinde 2'nci kez gerçekleştirilmesi nedeniyle sarı-lacivertli kulübe 87 bin 500 TL para cezası verdi. PFDK, Trabzonspor'a 56 bin TL, Galatasaray'a 40 bin TL, Beşiktaş'a 250 bin TL, Kayserispor'a 400 bin TL, Konyaspor'a 456 bin TL para cezası verdi.
1.09.2022 Süper Lig
PFDK'dan kulüplere para cezası
PFDK'dan kulüplere para cezası Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Kasımpaşa'ya 200 bin, Galatasaray ve Gaziantep FK'ya ise 56'şar bin TL para cezası verdi.
18.08.2022 Süper Lig
Interpol arıyordu! Çete lideri Türkiye'den sınır dışı edildi
Interpol arıyordu! Çete lideri Türkiye'den sınır dışı edildi Avustralya'nın 2016'dan bu yana Interpol üzerinden mavi bültenle aradığı uyuşturucu kaçakçısı ve Komançero (Comancheros) motosiklet çetesi lideri Mark Douglas Buddle, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) yakalandıktan sonra Ankara Esenboğa Havalimanı'ndan ülkesine gönderildi.
3.08.2022 Gündem
Bilecik'te ormanlara giriş yasaklandı
Bilecik'te ormanlara giriş yasaklandı Bilecik Valiliği Orman Yangınlarıyla Mücadele Komisyonu, kentte 31 Ağustos'a kadar tüm ormanlara girişler ile mesire alanlarında ateş yakılmasının yasaklandığını açıkladı.
21.07.2022 Gündem
Salda Gölü'ne girmenin tamamen yasaklanması isteği
Salda Gölü'ne girmenin tamamen yasaklanması isteği Salda Gölü'nde, Beyaz Adalar kısmı için uygulanan giriş yasağının, gölün tamamını kapsaması istendi. Ziyaretçilerin şampuan, güneş kremi kullanmasıyla çok kapsamlı kirlilik oluştuğu, kapalı havza göl özelliği nedeniyle de bu kirliliğin atılamadığı kaydedildi. Pamukkale'deki koruma önlemlerinin Salda için de uygulanmasını öneren Dr. Erol Kesici, “Salda'nın suyunu gözümüzle, uzaktan sevmemiz gerekir" dedi.
19.06.2022 Yaşam
Muğla'da bazı bölgelerde ormanlara giriş yasaklandı
Muğla'da bazı bölgelerde ormanlara giriş yasaklandı Muğla'nın 9 ilçesinde 15 gün süren ve 52 bin hektar ormanlık alanının kül olmasına neden olan yangınların ardından tedbirler üst seviyeye çıkarıldı. Valilik, havanın ısınması ve yangın riskinin artması nedeniyle bazı bölgelerde ormanlara giriş yasağı getirdi. Orman içi ve yol kenarlarındaki mekanlarda yanıcı maddelerin kullanımı da yasaklandı.
2.06.2022 Gündem
İzmir'de ormanlara giriş yasak mı? Ormanlarda piknik ve mangal yakmak yasak mı? İşte İzmir’de girişin yasak olduğu ormanların listesi!
İzmir'de ormanlara giriş yasak mı? Ormanlarda piknik ve mangal yakmak yasak mı? İşte İzmir’de girişin yasak olduğu ormanların listesi! İzmir Valiliği tarih verip duyurdu! Ormanlık alanlara giriş yasaklanıyor! Giriş yasağı olan ormanlar tek tek paylaşıldı. Kararda, piknik yapmak, mangal yakmak ve mola ile ilgili de önemli önemler de yer alıyor. Peki, İzmir'de ormanlara giriş yasak mı? Ormanlarda piknik ve mangal yakmak yasak mı? İşte İzmir’de girişin yasak olduğu ormanların listesi!
6.05.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Giriş Yasağı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki giriş yasağı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.