Gillette

Gillette

Son dakika Gillette haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gillette ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gillette haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gillette

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gillette gelişmeleri de dahil olmak üzere 68 gillette haberi bulunmuştur. Tüm gillette haberleri aşağıda listelenmiştir.
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu 70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreninde 2023 yılının enleri Volkswagen Arena'da sahiplerini buldu.
9.05.2024 Futbol
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu! Icardi yılın futbolcusu oldu
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu! Icardi yılın futbolcusu oldu 70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreninde 2023 yılın enleri Volkswagen Arena'da sahiplerini buldu.
8.05.2024 Şampiy10
Gillette&Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri için büyük jüri İspanya'da toplandı
Gillette&Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri için büyük jüri İspanya'da toplandı Bu yıl 70'si düzenlenen ve sporun en iyilerini belirleyen Gillette&Milliyet Yılın Sporcusu oylamasında yarışacak adaylar, dev jürinin oyları ile belli oldu. Sporcular, en prestijli ödüller arasında gösterilen organizasyonda 2023'ün en büyüğü olabilmek için halktan destek arayacak.
21.12.2023 Şampiy10
Yıldırım Demirören: TFF ve Beşiktaş başkanlığına aday olmayacağım
Yıldırım Demirören: TFF ve Beşiktaş başkanlığına aday olmayacağım 70'nci Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri jüri toplantısında açıklamalarda bulunan Yıldırım Demirören, "Ne Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ne de Beşiktaş başkanlığına aday olacağım. İşlerimizin yoğunluğu zaman ayırabilmek için imkan vermiyor” dedi.
21.12.2023 Süper Lig
Sporun Oscar gecesi! 69. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu
Sporun Oscar gecesi! 69. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu 69. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreni Volkswagen Arena’da yapıldı. Görkemli gecede 2022 yılının en başarılı isimleri belli oldu.
3.05.2023 Şampiy10
28 Ocak A101 kataloğu 2023! A101 kataloğu aktüel ürünler haftanın yıldızları neler? 28 Ocak A101 indirimleri bu haftanın kataloğu!
28 Ocak A101 kataloğu 2023! A101 kataloğu aktüel ürünler haftanın yıldızları neler? 28 Ocak A101 indirimleri bu haftanın kataloğu! 28 Ocak A101 aktüel ürünler kataloğu ile birbirinden cazip ürünler belli oldu. A101 Haftanın Yıldızları kataloğunun yayınlanmasıyla hangi ürünlerin indirimli olduğu araştırılmaya başladı. Hem kesesine uygun hem de evinin ihtiyacı ürünleri almak isteyenler A101 kataloğu indirimlerini kaçırmak istemiyor. İşte 28 Ocak - 3 Şubat Haftanın Yıldızları kataloğu ile A101 indirimleri…
28.01.2023 Ekonomi
2026 FIFA Dünya Kupası nerede? 2026 FIFA Dünya Kupası ne zaman oynanacak, formatı nasıl olacak?
2026 FIFA Dünya Kupası nerede? 2026 FIFA Dünya Kupası ne zaman oynanacak, formatı nasıl olacak? 2022 Katar Dünya Kupası devam ederken, futbolseverler de bir sonraki yani 2026 Dünya Kupası’nın nerede yapılacağını araştırıyor. FIFA, Haziran ayında 2026 Dünya Kupası'na ev sahipliği yapacak şehirleri açıklamıştı. Peki, 2026 FIFA Dünya Kupası nerede? 2026 FIFA Dünya Kupası ne zaman oynanacak, formatı nasıl olacak? 2026 Dünya Kupası hangi ülkede, kaç takım katılacak? İşte detaylar…
25.11.2022 Şampiy10
Bu Kasım Amazon’la herkes gülecek!
Bu Kasım Amazon’la herkes gülecek! Amazon Türkiye’nin gelenekselleşen alışveriş etkinliği Gülümseten Kasım Kampanyası, bu yıl 1 – 30 Kasım tarihleri arasında gerçekleşiyor. 1-7 Kasım tarihleri arasında Prime üyelerine özel erken erişim ayrıcalığının da sunulacağı kasım ayı boyunca Amazon müşterileri tüm kategorilerde popüler markalara ve sezonun olmazsa olmaz ürünlerine muhteşem fırsatlarla erişirken, Amazon.com.tr’de gülümsemek için birçok sebep bulabilecek.
4.11.2022 Advertorial
'Sporun Oscarları' sahiplerini buldu! 68'inci Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreninden kareler
'Sporun Oscarları' sahiplerini buldu! 68'inci Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreninden kareler Dünya spor tarihinin en uzun soluklu spor organizasyonlarından biri olan ve Gillette-Milliyet ortaklığında 7. kez düzenlenen “68. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu” ödül töreni muhteşem bir geceyle Volkswagen Arena’da yapıldı. İşte ödül töreninden kareler...
30.03.2022 Şampiy10
68. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu
68. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu Dünya spor tarihinin en uzun soluklu spor organizasyonlarından biri olan ve Gillette-Milliyet ortaklığında 7. kez düzenlenen “68. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu” ödül töreni muhteşem bir geceyle Volkswagen Arena’da yapıldı. 'Yılın sporcusu' Olimpiyat Şampiyonu Mete Gazoz seçildi. Erdoğan Demirören Büyük Ödülü ise Dünya Etnospor Konfederasyonu'na verildi.
31.03.2022 Şampiy10
68. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödül Töreni fragmanı yayında!
68. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödül Töreni fragmanı yayında! "Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödül Töreni" 30 Mart Çarşamba akşamı canlı yayınla saat 18.45'te Kanal D'de!
23.03.2022 Televizyon
68'inci Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri'nde Büyük Jüri Toplantısı yapıldı
68'inci Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri'nde Büyük Jüri Toplantısı yapıldı P&Gnin markası Gillette ile Milliyet Gazetesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Türkiyenin en prestijli ödül töreni olan 68'inci Gillette Milliyet Yılın Sporu Ödüllerinin büyük jüri toplantısı gerçekleştirildi. Halk oylamasına sunulacak olan 2021 yılının spordaki enleri, jüri tarafından belirlendi.
22.12.2021 Şampiy10
Kenan Koçak hakkında bir açıklama da Nihat Özdemir'den
Kenan Koçak hakkında bir açıklama da Nihat Özdemir'den Adı sık sık Fenerbahçe ile anılan Kenan Koçak hakkında açıklamalarda bulunan TFF Başkanı Nihat Özdemir "Birçok noktada kendisiyle çalışmalar yapacağız" ifadelerini kullandı.
22.12.2021 Futbol
67. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu
67. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu Dünya spor tarihinin en uzun soluklu spor organizasyonlarından biri olan ve Gillette-Milliyet ortaklığında 6. kez düzenlenen “67. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu” ödül töreni Volkswagen Arena’da yapıldı. Muhteşem gecede 'Sporun Oscarları' sahiplerini buldu. Gecenin en çok merak edilen ödüllerinden biri olan 67. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu Ödülü'nü başarılı milli cimnastikçimiz İbrahim Çolak kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Maraton başladı! Gillette-Milliyet Yılın Sporcu adayları seçildi
Maraton başladı! Gillette-Milliyet Yılın Sporcu adayları seçildi Bu yıl 67.’si düzenlenen ve sporun en iyilerini belirleyen geleneksel oylamada yarışacak adaylar, 70 kişilik jürinin oyları ile belli oldu. 7 kategoride toplam 42 aday 2020’nin en büyüğü olabilmek için halktan destek arayacak. Bakan Kasapoğlu, “Sporu tabana yaymak bizim en önemli konumuz. Sporu bir boş zaman aktivitesi olarak görmemesi için insanları bilinçlendirme adına daha çok çalışmamız lazım. Daha çok bir araya gelmemiz lazım. 7/24 spor anlayışını egemen kılmalıyız” dedi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Yıldırım Demirören: Bu bayrağı en iyi şekilde taşımaya çalışıyoruz
Yıldırım Demirören: Bu bayrağı en iyi şekilde taşımaya çalışıyoruz Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri'nde halk oylamasına sunulacak adayların belirlenmesi için Türkiye'nin en önemli spor adamları bugün bir araya geldi. Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören, "Gillette-Milliyet'in 67'nci yılını kutluyoruz. Herkesin bir emeği var. Biz de bu bayrağı en iyi şekilde taşımaya çalışıyoruz. Bakanlığımız çok güzel çalışmalar yapıyor. Bizim de medya olarak vazifemiz bu çalışmaları kamuoyuna en iyi şekilde duyurmak. Tekrar teşekkür ediyorum, herkese başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.
3.03.2021 Futbol
Kritik maçlar öncesi flaş Mert Müldür gelişmesi
Kritik maçlar öncesi flaş Mert Müldür gelişmesi A Milli Futbol Takımı, Hırvatistan, Rusya ve Macaristan ile yapacağı maçların hazırlıklarına başladı. - İtalya'da Kovid-19 test sonuçlarını bekleyen Kaan Ayhan ve Mert Müldür, antrenmana katılmadı
10.11.2020 Futbol
Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu
Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu Dünya spor tarihinin en uzun soluklu spor organizasyonlarından biri olan "Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu" ödülleri sahiplerini buldu.
4.11.2020 Futbol
Ozan durdu Dorukhan bombayı patlattı
Ozan durdu Dorukhan bombayı patlattı Fenerbahçeli Ozan Tufan ve Beşiktaşlı Dorukhan Toköz, 66. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreninde açıklamalarda bulundu.
4.11.2020 Fenerbahçe
Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreni ne zaman, hangi kanalda? Tarih belli oldu!
Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreni ne zaman, hangi kanalda? Tarih belli oldu! Dünya spor tarihinin en uzun soluklu spor organizasyonlarından biri olarak Gillette-Milliyet ortaklığında 5. kez düzenlenecek olan “Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu” ödül töreni tarihi belli oldu. Peki, Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreni ne zaman? Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreni saat kaçta, hangi kanalda? İşte Milliyet Yılın Sporcusu ödül törenini detayları...
2.11.2020 Gündem
Big Boyz Festival’le yer yerinden oynayacak!
Big Boyz Festival’le yer yerinden oynayacak! Türkiye’nin ilk ve tek hobi - aktivite festivali Big Boyz Festival’le 15 – 16 Haziran tarihlerinde macera severlerin kalbi büyük bir heyecanla İstanbul’da atacak. Aksiyon ve eğlencenin zirve yapacağı, “büyüklere oyuncaklar” konseptiyle bu yıl 3.’sü düzenlenecek Big Boyz Festival meraklılarına araba, motosiklet, spor, eğlence, hava, kara ve denizde kullanılan en heyecan verici araçları deneyimleme fırsatı sunacak. Dünyaca ünlü DJ Burak Yeter ve rock müziğin sevilen gruplarından Yüksek Sadakat, Grup Dayımlar ve DJ Levent Özbay’ın performanslarını sergileyeceği Big Boyz Festival, hobi severlere adrenalin ve aksiyonun sınırlarını zorlayan dopdolu 2 gün yaşatacak. Üstelik Big Boyz Festival, bu yıl Babalar Günü’nde hayatınızın kahramanına verebileceğiniz en keyifli hediye olacak.
11.06.2019 Gündem
Gillette ve Milliyet, 35 bin öğrenciye spor desteği verdi
Gillette ve Milliyet, 35 bin öğrenciye spor desteği verdi Milliyet ve Gillete tarafından bu yıl 65'incisi düzenlenen Türkiye’nin en prestijli spor ödülü Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri töreninde hayata geçirilen ‘35 bin öğrenciye spor malzemesi desteği’ projesi kapsamında Gaziantep’te ilk spor malzemesi dağıtıldı. Törende konuşan Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören, sayının 100 bine çıkması talebinde bulundu. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ise Demirören'in bu talebi üzerine destek verilecek öğrenci sayısının 150 bine çıkacağını söyledi.
16.04.2019 Futbol
Selen Görgüzel nefes kesti
Selen Görgüzel nefes kesti Bu yıl 65’incisi gerçekleşen Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri, düzenlenen törenle sahiplerini buldu.
29.03.2019 Magazin
Ali Koç Galatasaray forması imzaladı
Ali Koç Galatasaray forması imzaladı Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri'ne katılan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç Galatasaraylı bir davetlinin ricasını geri çevirmedi.
29.03.2019 Fenerbahçe
65. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu
65. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri'nde 2018'nin şampiyonları Volkswagen Arena'da düzenlenen muhteşem törenle açıklandı.
27.03.2019 Spor Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Gillette ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gillette haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.