Gıda Zehirlenmesi

Gıda Zehirlenmesi

Son dakika gıda zehirlenmesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gıda zehirlenmesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gıda zehirlenmesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gıda Zehirlenmesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gıda zehirlenmesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 426 gıda zehirlenmesi haberi bulunmuştur. Tüm gıda zehirlenmesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Okul çevresindeki market açılışında pamuk şeker yiyen 11 öğrenci hastanelik oldu
Okul çevresindeki market açılışında pamuk şeker yiyen 11 öğrenci hastanelik oldu Amasya'da, bir marketin açılışında aldıkları pamuk şekeri yedikten sonra rahatsızlanan 11 öğrenci, gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.
23.02.2024 Gündem
Pirinç ve makarna muftak tezgahında kaç gün bırakılır? Zehirlenme riskine karşı bunu yapın!
Pirinç ve makarna muftak tezgahında kaç gün bırakılır? Zehirlenme riskine karşı bunu yapın! Pişmiş pirinç ve makarnanın mutfak tezgahında uzun süre kalması zehirlenme tehlikesini de beraberinde getiriyor. Bu konuda farklı görüşler olsa da pirinç ve makarna tezgahta kaç gün bırakılır?
21.02.2024 Yaşam
1 TL mucizesi! Buzdolabına 1 TL koymadan evden çıkmayın
1 TL mucizesi! Buzdolabına 1 TL koymadan evden çıkmayın Buzdolabına 1 TL koymanın mucizevi etkileri bulunuyor. Bunu pek çok kişi bilmiyor ancak bilenler için adeta kurtarıcı nitelikte. Bazı pratik bilgilerin hayat kurtardığı doğrudur. Konu buzdolabı olunca gıda zehirlenmesi an meselesi oluyor. Alınacak ufak önlemler ise bu sorunu ortadan kaldırıyor. Bunun için yapmanız gereken ise sadece 1 TL koymak.
15.11.2023 Yaşam
Çağla Şıkel apar topar hastaneye kaldırıldı! 'Beni merak edenlere, sevenlere söz...'
Çağla Şıkel apar topar hastaneye kaldırıldı! 'Beni merak edenlere, sevenlere söz...' Çağla Şıkel'in cumartesi günü gıda zehirlenmesi nedeniyle hastaneye kaldırıldığı ve günlerdir tedavi gördüğü ortaya çıktı.
25.10.2023 Magazin
Tavuklu pilav kabusları oldu! Onlarca kişi hastanelik oldu
Tavuklu pilav kabusları oldu! Onlarca kişi hastanelik oldu Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde, 5 gün önce vefat eden bir kadın için düzenlenen mevlidin ardından ikram edilen tavuklu pilavdan yiyen 90 kişi, gıda zehirlenmesi nedeniyle tedavi altına alındı.
31.07.2023 Yaşam
Sıcaklıkların yükselmesiyle vakalar arttı: Uzmanlardan uyarı geldi
Sıcaklıkların yükselmesiyle vakalar arttı: Uzmanlardan uyarı geldi Yaz aylarında havaların ısınmasıyla beraber en çok karşılaşılan vakalardan biri de gıda zehirlenmesidir. Uygun ortamlarda saklanmayan besinlerin sıcak havanın da etkisiyle bakteri üretmesi ishal, bulantı, kusma, şiddetli karın ağrısı gibi semptomlarla kendini gösterir.
30.07.2023 Sağlık
Ziya, Alanur'a aşkını Seher'e itiraf etti!
Ziya, Alanur'a aşkını Seher'e itiraf etti! Pazartesi akşamlarına damga vuran dizi 'Veda Mektubu', nefes kesen yeni bölümüyle ekranlara geldi. Ziya, yazdığı iki mektuptan birini Seher'e verdi ve o mektupta da Alanur'a olan aşkını itiraf etti. Seher her şeye rağmen 30 yıllık hayat arkadaşı Ziya ile evliliğini sürdürmeyi kabul etse de, intikam planları tutmayınca ikinci bir yıkım yaşadı.
11.07.2023 Magazin
Kurban Bayramı öncesi uzman isimden çok önemli uyarılar: Oldukça tehlikeli
Kurban Bayramı öncesi uzman isimden çok önemli uyarılar: Oldukça tehlikeli Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Yaşar Bayındır, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi kurban kesim aşamalarında dikkat edilmesi gerekenler ile ilgili, “Usulüne uygun kesim yapılmazsa, hasta hayvanların kesiminde kullanılan bıçak kişilerin derisini kestiyse ya da şarbonlu hayvanın eti iyice pişirmeden yenilirse oldukça tehlikeli olan deri şarbonu, mide-barsak şarbonu hatta menenjit tablosu gelişebilir. Mide bağırsak şarbonu yüzde 75, menenjit gelişti ise yüzde 95 öldürücüdür” dedi.
18.06.2023 Gündem
Gıda zehirlenmesi şüphesiyle 2 günde 15 işçi hastaneye kaldırıldı
Gıda zehirlenmesi şüphesiyle 2 günde 15 işçi hastaneye kaldırıldı Elazığ’da son 2 günde yedikleri yemeğin ardından rahatsızlanan 15 işçi gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
14.06.2023 Yaşam
Aynı firmanın yemeğinden yiyen 140 tersane işçisi zehirlendi
Aynı firmanın yemeğinden yiyen 140 tersane işçisi zehirlendi Yalova’nın Altınova ilçesindeki Tersaneler Bölgesi’nde, aynı firmanın yemeğinden yiyen 140 işçi zehirlendi. Tavuklu yemek yedikleri öğrenilen işçilerden çoğu tedavilerinin ardından taburcu edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, işçilerin neden zehirlendiğine yönelik kesin sonuç yemekten alınan numunelerin çıkmasıyla belli olacak.
25.05.2023 Yaşam
7 yaşındaki Ayşe'yi zehirleyen tarihi geçmiş köfteyi satan markete 6 bin lira ceza
7 yaşındaki Ayşe'yi zehirleyen tarihi geçmiş köfteyi satan markete 6 bin lira ceza Antalya'nın Serik ilçesinde ailesinin bir marketten aldığı son kullanma tarihi 1 ay geçmiş köfteyi yiyen Ayşe Sare Dalıç (7), gıda zehirlenmesi nedeniyle hastanede tedaviye alındı. Ailenin açtığı tazminat davasında mahkeme, marketi 6 bin lira manevi tazminat ödemeye mahkum etti.
12.05.2023 Yaşam
13 kişi tavuk dönerden zehirlenerek hastaneye kaldırıldı!
13 kişi tavuk dönerden zehirlenerek hastaneye kaldırıldı! Balıkesir'in Edremit ilçesinde yedikleri gıdadan zehirlenen 13 kişi Edremit Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.
4.05.2023 Yaşam
Patlamış mısır yiyen öğrenciler hastanelik oldu
Patlamış mısır yiyen öğrenciler hastanelik oldu Bursa'nın İnegöl ilçesinde evden getirdikleri patlamış mısırları tüketen öğrencilerden 11'i, gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.
21.03.2023 Yaşam
Yemekten sonra rahatsızlanan 8 öğrenci hastaneye kaldırıldı
Yemekten sonra rahatsızlanan 8 öğrenci hastaneye kaldırıldı Çorum'da, Bahçelievler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde eğitim gören 8 öğrenci, gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanede tedaviye alındı.
3.03.2023 Yaşam
Aslıhan Sinem Çiçek davasında son dakika gelişmesi! Dikkat çeken rapor ortaya çıktı
Aslıhan Sinem Çiçek davasında son dakika gelişmesi! Dikkat çeken rapor ortaya çıktı Türkiye’nin günlerce konuştuğu olay İzmir'de yaşandı. İş görüşmesine giden Aslıhan Sinem Çiçek'ten saatlerce haber alınamadı. Bir gün sonra ise hastanede olduğu öğrenildi. Genç kız burada hayatını kaybederken, ölümüyle ilgili tutuklanan Burak Kaya şüpheli olarak tutuklandı. Davada flaş bir gelişme yaşanırken, İstanbul Adli Tıp Kurumu’nun raporu da ortaya çıktı. İşte Sinem’in ölüm nedeni...
17.12.2022 Yaşam
Süreli sağlık raporları ile ilgili son dakika açıklaması! Uzatıldı
Süreli sağlık raporları ile ilgili son dakika açıklaması! Uzatıldı Sağlık Bakanlığı'nca süreli sağlık raporlarının 30 Haziran 2023’e kadar geçerli sayılmaya devam edileceği duyuruldu.
17.12.2022 Gündem
Polisin 'dur' ihtarına ateşle karşılık verdiler: 1 ölü, 2 yaralı
Polisin 'dur' ihtarına ateşle karşılık verdiler: 1 ölü, 2 yaralı Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde polisin 'dur' ihtarına, hafif ticari araçtan tüfekle ateş ederek karşılık veren ve sonrasında yaşanan çatışmanın ardından kaçan şüpheliler, takip sırasında kaza yaptı. Hafif ticari araçtaki şüphelilerden Sefa G. başına isabet eden kurşunla hayatını kaybederken, O.B. ve M.S. ise yaralandı.
16.12.2022 Gündem
Yerli Malı Haftası kutlamasında 47 öğrenci gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanelik oldu
Yerli Malı Haftası kutlamasında 47 öğrenci gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanelik oldu Esenyurt’ta Yerli Malı Haftası nedeniyle kutlama yapılan bir ilkokulda 47 öğrenci gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanelik oldu.
16.12.2022 Yaşam
Gıda zehirlenmesi şüphesiyle 8 öğrenci hastaneye kaldırıldı!
Gıda zehirlenmesi şüphesiyle 8 öğrenci hastaneye kaldırıldı! Bursa'da bir ilkokulda düzenlenen yemek etkinliği sonrası rahatsızlanan 8 öğrenci, gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.
15.12.2022 Yaşam
Yerli Malı Haftası etkinliğinde 12 öğrenci hastanelik oldu
Yerli Malı Haftası etkinliğinde 12 öğrenci hastanelik oldu Niğde'de, 'Yerli Malı Haftası' nedeniyle okula getirilen yiyecekleri tüketen 12 öğrenci, gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. 
14.12.2022 Yaşam
Kayseri'de 5 öğrenci, yedikleri kek sonrası hastanelik oldu
Kayseri'de 5 öğrenci, yedikleri kek sonrası hastanelik oldu Kayseri'de 5 ortaokul öğrencisi, yurttan okula getirilen keki yedikten sonra rahatsızlanıp, zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.  
7.12.2022 Yaşam
Tokat'ta 50 öğrenci gıda zehirlenmesi şüphesi ile hastaneye sevk edildi
Tokat'ta 50 öğrenci gıda zehirlenmesi şüphesi ile hastaneye sevk edildi Tokat'ın Niksar ilçesinde yatılı bölge okulunda yedikleri yemekten sonra rahatsızlanan 50 öğrenci hastaneye sevk edildi.
30.11.2022 Gündem
Kız öğrenci pansiyonunda kalan 23 kişi hastanelik oldu!
Kız öğrenci pansiyonunda kalan 23 kişi hastanelik oldu! Osmaniye'nin Düziçi ilçesindeki kız öğrenci pansiyonunda kalan 23 öğrenci, gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. 
29.11.2022 Yaşam
Sofralardaki tehlike! Zehir miktarını yüzde 15 artırıyor, kansere neden oluyor
Sofralardaki tehlike! Zehir miktarını yüzde 15 artırıyor, kansere neden oluyor Baharat, kuruyemiş hatta süt ürünlerinde dahi görülebilen aflatoksin maddesinin kansere davetiye çıkardığını belirten Gıda Mühendisi Murat Doğan, bu maddenin görüldüğü sütlerin işlendiğinde zehir miktarının 15 kat arttığını kaydetti.
18.11.2022 Sağlık
80 işçi yemekten zehirlendi
80 işçi yemekten zehirlendi Kocaeli’nin Gebze ilçesindeki bir lojistik firmasında gece verilen yemeği yedikten sonra rahatsızlanan yaklaşık 80 işçi hastanelik oldu. Gıda zehirlenmesi şüphesiyle müdahale edilen işçilerin büyük bölümü taburcu oldu.
3.11.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Gıda Zehirlenmesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gıda zehirlenmesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.