Gevrek

Gevrek

Son dakika gevrek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gevrek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gevrek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gevrek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gevrek gelişmeleri de dahil olmak üzere 289 gevrek haberi bulunmuştur. Tüm gevrek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yarım Simit Kaç Kalori? Yarım Simit Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Yarım Simit Kaç Kalori? Yarım Simit Besin Değerleri Ve Kalorisi... Simit, susamlı ve gevrek olmasıyla ön plana çıkan bir besindir. Kahvaltılarda ve ara öğünlerde sevilerek tüketilen simidin yarısında 136 kalori vardır.
25.12.2023 Sağlık
Zararlı Karbonhidrat İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Zararlı Karbonhidrat Barındıran Gıdalar Listesi...
Zararlı Karbonhidrat İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Zararlı Karbonhidrat Barındıran Gıdalar Listesi... Zararlı karbonhidratlar tüketildiğinde kan şekerinde ani yükselmelere ve düşüşlere neden olan, çabuk acıktıran ve aşırı yeme davranışlarına neden olan karbonhidratlardır. Zararlı karbonhidratlar genellikle beyaz ekmek, pizza, makarna, şekerli gıdalarda bulunur.
20.12.2023 Sağlık
İzmir'de gevrek fiyatı 10 TL'ye çıktı! "Zam ne yazık ki kaçınılmaz oldu"
İzmir'de gevrek fiyatı 10 TL'ye çıktı! "Zam ne yazık ki kaçınılmaz oldu" İzmir'de gevreğin satış fiyatı, 7 TL'den 10 TL'ye yükseldi. İzmir Pide ve Gevrek İmalatçıları Esnaf Odası Başkanı Mehmet Şükrü Erişen, "Personel masrafları, iş yeri kiraları, enerji maliyetleri karşısında ne yazık ki zam kaçınılmaz oluyor" dedi.
10.08.2023 Ekonomi
15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne Türk Bayrağı asıldı
15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne Türk Bayrağı asıldı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 7'nci yıl dönümünde, İstanbul Valiliği ile 15 Temmuz Derneği iş birliğiyle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne Türk Bayrağı asıldı.
15.07.2023 Gündem
İndirim dalgası başladı! Art arda açıkladılar
İndirim dalgası başladı! Art arda açıkladılar Tarım Kredi Marketleri vatandaşın ucuz gıdaya erişimi için Ramazan ayında geçerli olmak üzere 900 üründe fiyatları sabitledi. Vatandaş Tarım Kredi'ye akın etti. Kampanya, yerel ve zincir marketlere de yayılıyor
26.03.2023 Ekonomi
Yeni Malatyaspor Kalecisi enkaz altındı mı, kurtarıldı mı, yaşıyor mu? Ahmet Eyüp Türkaslan kimdir, kaç yaşında, sağlık durumu nasıl?
Yeni Malatyaspor Kalecisi enkaz altındı mı, kurtarıldı mı, yaşıyor mu? Ahmet Eyüp Türkaslan kimdir, kaç yaşında, sağlık durumu nasıl? Ahmet Eyüp Türkaslan öldü mü, yaşıyor mu? Yeni Malatyaspor’un enkaz altında kalan kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan’ın akıbeti vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Yeni Malatyaspor futbol takımı kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan'ın Kahramanmaraş merkezli 7.7 şiddetindeki depremde enkaz altında kaldığının durulmasının ardından vatandaşlar sevinçli haberin gelmesini bekliyor. Peki, Yeni Malatyaspor Kalecisi enkaz altındı mı, kurtuldu mu? Ahmet Eyüp Türkaslan kimdir, kaç yaşında, nereli Yeni Malatyaspor Kalecisinin sağlık durumu nasıl?
7.02.2023 Gündem
İzmir'de gevrek ve boyoz fiyatlarına zam
İzmir'de gevrek ve boyoz fiyatlarına zam İzmir'de bir süredir 4 liradan satılan gevrek, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Gıda Komisyonu'ndan alınan kararla 5 liraya çıktı. Gevrekle birlikte boyoz, poğaça, peynir ve yumurtanın tane fiyatları da 5 lira, kumru fiyatı ise 15 lira oldu. Yeni fiyat tarifesi, pazartesi günü itibarıyla geçerli olacak.
19.11.2022 Gündem
Adil Gevrek kimdir? Yeni Malatyaspor eski başkanı Adil Gevrek’in biyografisi!
Adil Gevrek kimdir? Yeni Malatyaspor eski başkanı Adil Gevrek’in biyografisi! Yeni Malatyaspor yolsuzluk iddialarıyla gündemde! Yeni Malatyaspor'un 8 yıl boyunca başkanlığını sürdüren Adil Gevrek’le ilgili yolsuzluk belgeleri ortaya çıktı. Ndayishimiye'nin transferinden gelen 300 bin euro Adil Gevrek'in şirketlerine aktarıldığı iddia ediliyor. Gözler Yeni Malatyaspor’a çevrilirken haberler üzerine Adil Gevrek ile ilgili bilgiler de araştırılıyor. Peki, Adil Gevrek kimdir, kaç yaşında ve nereli? Adil Gevrek ne iş yapıyor? Yeni Malatyaspor eski başkanı Adil Gevrek’in biyografisi
28.10.2022 Futbol
A101 27 Ekim 2022 kataloğu aktüel ürünler listesi! 27 Ekim A101 aktüel ürünler neler? A101 aktüel kataloğu 2022
A101 27 Ekim 2022 kataloğu aktüel ürünler listesi! 27 Ekim A101 aktüel ürünler neler? A101 aktüel kataloğu 2022 27 Ekim A101 kataloğu 2022 yayımlandı. Kataloğun yayınlanmasıyla 27 Ekim A101 aktüel ürünler listesi vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. A101 market her hafta binlerce farklı ürünü indirimli fırsatlarla vatandaşa sunuyor. A101 27 Ekim kataloğunda teknoloji ürünleri, beyaz eşya, elektrikli ev aletleri, televizyon çeşitleri, mini döküm ürünler, cep telefonu, mutfak ürünleri, züccaciye, ev tekstili ve giyim ürünleri indirimli olarak satışa sunulacak. Peki, A101 indirimli ürünlerde bu Perşembe neler var, 27 A101 aktüel ürünler neler? A101 aktüel 27 Ekim 2022 ürünleri…
27.10.2022 Ekonomi
'Haşhaşlı gevrek', kadınlar tarafından turizme kazandırılıyor
'Haşhaşlı gevrek', kadınlar tarafından turizme kazandırılıyor Isparta’nın unutulan yöresel lezzeti 'haşhaşlı gevrek', Senirkentli kadınlar tarafından gastronomi turizmine kazandırılıyor. Haşhaşlı cips olarak da bilinen gevreğin 100 gramı 25 TL’den satılıyor.
7.10.2022 Ekonomi
Sencar Sağdıç hayatını kaybetti
Sencar Sağdıç hayatını kaybetti 'Kosmos', 'Ahlat Ağacı' ve 'Babam ve Oğlum' başta olmak üzere birçok yapımda rol alan oyuncu Sencar Sağdıç, 68 yaşında yaşamını yitirdi. Acı haber, sosyal medyadan duyuruldu.
8.07.2022 Magazin
Kurbanlıklarla ilgili '6 aylık sınır' uyarısı: Kesilecek hayvanların...
Kurbanlıklarla ilgili '6 aylık sınır' uyarısı: Kesilecek hayvanların... Balıkesir Üniversitesi Veteriner Fakültesi Hayvancılık Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mehmet Ali Azman, küçükbaşların kesilmesinde 6 aylık sınır bulunduğunu hatırlatarak, "Sürülerin devamı için mümkün olduğunca dişi kesilmemesi gerekiyor. Kesilecek hayvanların çok genç olmamaları tercih edilmeli" dedi.
2.07.2022 Gündem
Nefis bayram tatlıları! Bayram tatlısı ne yapabilirim diyenlere hafif, kolay, sütlü ve şerbetli bayram tatlıları tarifleri ve yapılışları!
Nefis bayram tatlıları! Bayram tatlısı ne yapabilirim diyenlere hafif, kolay, sütlü ve şerbetli bayram tatlıları tarifleri ve yapılışları! Ramazan Bayramı birlik ve beraberliğin en çok yaşandığı özel anları içinde barındırır. Milyonlar uzun bir oruç döneminin ardından birbirinden lezzetli sofraların kurulduğu sofralarda bir araya gelecek. Birlikteliğin en özel anlarından olan sofralar ve bayramlaşmalarda yapılan ikramlar da bu özel günde daha özenli yemekler ve tatlılar hazırlanıyor. Henüz bayram tatlısı yapmamış, ne yapacağını düşünenler için birbirinden nefis ve lezzetli bayram tatlılarını sizin için derledik. İşte Bayram tatlısı ne yapabilirim? Bayramda tatlı ne yapsak? diyenlere hafif, kolay, sütlü ve şerbetli bayram tatlıları tarifleri ve yapılışları!
1.05.2022 Ramazan
Yeni Malatyaspor'da Adil Gevrek görevinden istifa etti!
Yeni Malatyaspor'da Adil Gevrek görevinden istifa etti! Spor Toto Süper Lig'de kötü bir sezon geçiren Yeni Malatyaspor'da bir ayrılık yaşandı. Başkan Adil Gevrek, görevinden istifa etti.
6.04.2022 Yeni Malatya Spor
“Kanser tedavisi sırasında her iki hastanın birinde iştahsızlık görülüyor”
“Kanser tedavisi sırasında her iki hastanın birinde iştahsızlık görülüyor” Uzman Diyetisyen Pakize Gizem Akgül, kanser hastalarının yüzde 54’ünün iştahsızlık sorunu yaşadığına dikkat çekerek özellikle kemoterapi sürecinde daha sağlıklı bir beslenme planı için uygulanabilecek yöntemler için önerilerde bulundu.
4.04.2022 Sağlık
Ramazan Ayı'nın vazgeçilmezi Şambali Tatlısı tarifi! Şambali tatlısı nasıl yapılır?
Ramazan Ayı'nın vazgeçilmezi Şambali Tatlısı tarifi! Şambali tatlısı nasıl yapılır? Tatlılar herkesin severek tükettiği gıdalar arasında yer almaktadır. Şerbetli tatlılar özellikle Ramazan ayı iftar sofralarında daha sık yer alan lezzetlerden biri olarak belirtilmektedir. Ramazan ayı boyunca en fazla yapılan tatlılardan biri de eskiden beri bilinen Şambali tatlısı olmaktadır. Geleneksel bir tatlı olan Şambali tatlısı halk arasında Şam tatlısı olarak da bilinmektedir.
30.03.2022 Ramazan
Süper Lig'de şiddetli deprem! 'Bu lig tescil edilemez, battık'
Süper Lig'de şiddetli deprem! 'Bu lig tescil edilemez, battık' Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek'in açıklamaları gündeme damga vurdu. Başkan Gevrek Süper Lig'in tescil edilmemesinden yana görüş bildirdiklerini ifade edeken, tecrübeli yöneticinin "Bu lig karakolda mı biter, mahkemede mi biter bilmiyorum. Umarım anlaşırız ve bu iş yukarılara gitmez. Altay maçında ikinci yarıya bile çıkmayacaktım. Altay ve izleyicilere olan saygımızdan çıktık" sözleri ise deprem etkisi yarattu.
16.03.2022 Yeni Malatya Spor
Yeni Malatyaspor Futbol Kulübü Başkanı Adil Gevrek, İstanbul’da kaza yaptı
Yeni Malatyaspor Futbol Kulübü Başkanı Adil Gevrek, İstanbul’da kaza yaptı Başakşehir Kuzey Marmara Otoyolu'nda, Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek'in direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Adil Gevrek hafif yaralanırken, oğlu Yusuf Gevrek kazayı yara alamdan atlattı.
11.03.2022 Yeni Malatya Spor
Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek trafik kazası geçirdi!
Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek trafik kazası geçirdi! Süper Ligin 29.haftasında Altay deplasmanına gidecek olan Yeni Malatyaspor'un Başkanı Adil Gevrek İstanbul'da trafik kazası geçirdi.
11.03.2022 Yeni Malatya Spor
Kadın her yaşta beslenmesine özen göstermeli!
Kadın her yaşta beslenmesine özen göstermeli! Kadının hayatının her döneminde sağlığına özen göstermesi gerektiğini belirten uzmanlar, kadınlar için gençlik yıllarının sonları ile 50'li yaşların başı arasında iyi beslenmenin öneminin altını çiziyor. Karbonhidrat, protein ve sağlıklı yağlar ile dengeli bir kahvaltı yapan kişilerin kilo vermesinin daha kolay olduğunu belirten uzmanlar, “Amacınız vücut yağlarından kurtulmak veya istenmeyen kilolardan kurtulmaksa, uyandıktan sonra 45 dakika içinde yemek yiyin” tavsiyesinde bulunuyor. Sağlıklı bir beden için folik asit ve B vitaminlerinin önemine işaret eden uzmanlar, kadınların günlük ortalama 2,7 litre yani yaklaşık 9 bardak su içmesini öneriyor.
5.03.2022 Sağlık
Hamilelikte kaçınmanız gereken 5 önemli beslenme hatası!
Hamilelikte kaçınmanız gereken 5 önemli beslenme hatası! Hamilelik döneminde anne adayının doğru beslenme alışkanlığı edinmesi, bu sürecin sağlıklı atlatılmasında kilit role sahip. Öyle ki anne karnındaki bebeğin gelişimini sağlıklı tamamlaması, annenin hamilelik dönemini sorunsuz geçirmesi, doğumun sağlıklı geçmesi ancak yeterli, dengeli ve kaliteli beslenmeyle sağlanabiliyor. Aslında sağlıklı beslenme programına hamilelik öncesinde başlanması çok daha doğru bir yaklaşım oluyor. Doğru beslenme alışkanlığı sayesinde; erken doğum, düşük doğum ağırlığı ve bebekte oluşabilecek pek çok önemli sağlık problemine karşı önlem alınabildiği gibi, anne adayında da diyabet, yüksek tansiyon, gebelik zehirlenmesi, kemik erimesi, obezite ve lohusalık depresyonu gibi ciddi komplikasyonlar engellenebiliyor.
22.02.2022 Sağlık
Diyet ürün kullananlar dikkat! Sağlığı bozuyor
Diyet ürün kullananlar dikkat! Sağlığı bozuyor Diyet ürünlerin tüketiminde dikkat edilmesi gerekenlerle ilgili bilgi veren Diyetisyen Yıldız Melek Aksoylu, “Kalp, tansiyon, diyabet, obezite gibi probleminiz varsa diyet ürünleri tercih edebilirsiniz. Fakat hiçbir neden sürekli light ürün kullanmanızı gerektirmez. Her ürünün light olanını tercih etmek sağlık problemi olmayan bir bireyde beslenme hatalarına bağlı sağlık sorunlarını beraberinde getirebilir” uyarısında bulundu.
24.01.2022 Sağlık
TOKİ Adana Sarıçam kura sonuçları 202 isim listesi! TOKİ Sarıçam kura sonuçları 2022 sorgulama ekranı
TOKİ Adana Sarıçam kura sonuçları 202 isim listesi! TOKİ Sarıçam kura sonuçları 2022 sorgulama ekranı TOKİ Sarıçam kura çekiliş sonuçları ile birlikte isim listesi belli oldu. Binlerce vatandaşı ev sahibi yapan TOKİ bu kez Adanalıları uygun fiyata konut sahibi yaptı. TOKİ Adana Sarıçam 2+1 ve 3+1 daireler için çekilen kuraların sonuçları belli oldu. İşte TOKİ Sarıçam kura çekiliş sonuçları isim listesi…
13.01.2022 Ekonomi
Süper Lig başkanı açıkladı! 'Aytaç Kara'yı istiyoruz'
Süper Lig başkanı açıkladı! 'Aytaç Kara'yı istiyoruz' Ligde kötü günler geçiren Yeni Malatyaspor, Galatasaray'da fazla forma şansı bulamayan Aytaç Kara'yı istediklerini açıkladı.
1.01.2022 Yeni Malatya Spor
PFDK, Caner Erkin'e 3 maç ceza verdi
PFDK, Caner Erkin'e 3 maç ceza verdi PFDK, Fatih Karagümrük forması giyen Caner Erkin'e 3 maç ceza verdi.

Benzer Haber Etiketleri

Gevrek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gevrek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.