Geri Ödeme Listesi

Geri Ödeme Listesi

Son dakika geri ödeme listesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan geri ödeme listesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını geri ödeme listesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Geri Ödeme Listesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan geri ödeme listesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 122 geri ödeme listesi haberi bulunmuştur. Tüm geri ödeme listesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
SGK duyurdu! Geri ödeme listesine 47 ilaç daha alındı
SGK duyurdu! Geri ödeme listesine 47 ilaç daha alındı Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), 10’u yerli üretim olmak üzere 47 ilacı daha geri ödeme listesine aldı.
9.05.2024 Gündem
23 ilaç, SGK'nın geri ödeme listesine alındı
23 ilaç, SGK'nın geri ödeme listesine alındı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Sosyal Güvenlik Kurumu'nun (SGK) Sağlık Uygulama Tebliği'nde yapılan değişiklikle, 23 ilacın daha geri ödeme listesine alındığını duyurdu.
19.10.2023 Gündem
İlaç geri ödeme listesi güncellendi! Yüzde 100’e kadar iyileştirme sağlandı
İlaç geri ödeme listesi güncellendi! Yüzde 100’e kadar iyileştirme sağlandı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Tıbbi Cihaz Fiyatlarında Yapılan Sağlık Uygulama Tebliği Düzenlemeleri ile genel sağlık sigortalıların yatarak tedavileri kapsamında sağlık hizmeti sunucuları tarafından kullanılan tıbbi malzeme geri ödeme bedellerinde yüzde 10’dan yüzde 100’e kadar değişen oranlarda artış yaparak iyileştirme sağladı.
25.08.2022 Sağlık
Geri ödeme listesinde oranlar değişdi! Resmen başladı
Geri ödeme listesinde oranlar değişdi! Resmen başladı Bakanlık, Tıbbi Malzeme Geri Ödeme Bedelleri’ nde Yüzde Yüze Kadar Değişen Oranlarda İyileştirme YaptıÇalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Tıbbi Cihaz Fiyatlarında Yapılan Sağlık Uygulama Tebliği Düzenlemeleri ile genel sağlık sigortalıların yatarak tedavileri kapsamında sağlık hizmeti sunucuları tarafından kullanılan tıbbi malzeme geri ödeme bedellerinde yüzde 10’dan yüzde 100’e kadar değişen oranlarda artış yaparak iyileştirme sağladı.
25.08.2022 Gündem
83 ilaç daha geri ödeme listesine alındı
83 ilaç daha geri ödeme listesine alındı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Sağlık Uygulama Tebliği (SUT) düzenlemesi olmaksızın 3’ü kanser, 1’i demans, 1’i multiple skleroz, 1’i pulmoner hipertansiyon ve 1’i acil serviste hipertansif kriz ilacı olmak üzere 83 ilacı daha geri ödeme listesine aldı. Listeye alınan ilaçların tamamı yerli üretim ilaçlardan oluşuyor.
10.06.2022 Gündem
6 ilaç geri ödeme listesine alındı! Bakanlık duyurdu
6 ilaç geri ödeme listesine alındı! Bakanlık duyurdu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Resmi Gazete'de yayımlanan Sağlık Uygulama Tebliği (SUT) düzenlemesi ile 1'i ithal, 5'i imal toplam 6 ilacı daha geri ödeme listesine aldı.
22.04.2022 Gündem
13 ilaç daha geri ödeme listesine alındı
13 ilaç daha geri ödeme listesine alındı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, 1’i kanser ilacı olmak üzere 13 ilacı daha geri ödeme listesine aldıklarını duyurdu. Bakan Bilgin, bu ilaçlardan 9’unun yerli üretim olduğunu aktardı.
18.02.2022 Gündem
Sosyal Güvenlik Kurumu ödeyecek! Mahkemeden flaş karar
Sosyal Güvenlik Kurumu ödeyecek! Mahkemeden flaş karar Sosyal Güvenlik Kurumu ile ilgili flaş karar! Mahkeme ilaç maliyetini SGK'nın ödemesine karar verdi. Bu karar sonrası ilacın geri ödeme listesine alınması gündeme gelebilir. İstanbul'da Y.M.G.'ye doğumundan 1 ay sonra doktorlar tarafından genetik yapılı ölümcül bir hastalık olan 'Kistik Fibrozis' tanısı konuldu. Doktorların hazırladığı raporda 3 yaşındaki çocuğun "Ivacaftor etken maddeli ilacı kullanması zorunlu ve hayati önem taşıyor" denildi.
6.12.2021 Gündem
Geri ödeme listesine alındı! Bakan Bilgin duyurdu
Geri ödeme listesine alındı! Bakan Bilgin duyurdu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, 1’i kanser, 1’i prematüre doğan bebeklerde kalp hastalığı tedavisinde kullanılan ve 1’i doğum sonrası aşırı kanama tedavisinde kullanılan ilaç olmak üzere 11 ilacı daha geri ödeme listesine aldıklarını açıkladı. Bilgin, bu ilaçlardan 2’sinin yerli üretim olduğunu belirtti.
26.10.2021 Gündem
SGK resmen duyurdu! Hepsi geri ödeme listesine alındı
SGK resmen duyurdu! Hepsi geri ödeme listesine alındı Milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiren düzenleme. Geri ödeme listesine alındığı duyuruldu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, 3'ü kanser ilacı olmak üzere 36 ilacı daha geri ödeme listesine aldıklarını, bu ilaçlardan 24'ünün yerli üretim olduğunu belirtti. SGK tarafından bedeli ödenen ilaç sayısı 8 bin 681'e yükseldi. Vatandaşlar ilaçları SGK ile sözleşmeli eczanelerden temin edebilecek.
31.07.2021 Ekonomi
Geri ödeme listesine eklendi! Sayı 9 bin 20'ye yükseldi
Geri ödeme listesine eklendi! Sayı 9 bin 20'ye yükseldi Bakan Selçuk iyi haberi duyurdu. Birçok vatandaş yararlanacak. Listeye eklendi. Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından karşılanacak. Bakan Selçuk yaptığı açıklamada “10’u solunum sistemi ilacı olmak üzere toplamda 87 ilacı daha geri ödeme listemize aldık.” dedi.
2.02.2021 Gündem
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ödüyor! 48,6 milyar lira...
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ödüyor! 48,6 milyar lira... Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) etkin, sürdürülebilir ve güvenilir ilaçları taramayı ve geri ödeme listesine eklemeye devam ediyor. SGK'nin, en önemli gider kalemleri arasında ilaç ödemeleri geliyor. Kurumun 2020 yılındaki harcaması 48,6 milyar lira oldu.
31.01.2021 Gündem
Bakan Selçuk açıkladı! 14 ilaç daha geri ödeme listesine alındı
Bakan Selçuk açıkladı! 14 ilaç daha geri ödeme listesine alındı Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, 4’ü kanser olmak üzere 14 ilacı daha geri ödeme listesine aldıklarını açıkladı. Bakan Selçuk, bu ilaçlardan 9’unun yerli üretim olduğunu belirtti.
8.01.2021 Gündem
Bakan Selçuk duyurdu: 65 ilacı daha geri ödeme listesine aldık!
Bakan Selçuk duyurdu: 65 ilacı daha geri ödeme listesine aldık! Bakan Selçuk; “1’i kanser, 5’i diyabet ilacı olmak 65 ilacı daha geri ödeme listesine aldık” açıklamasında bulundu.
18.10.2020 Ekonomi
9 ilaç daha geri ödeme listesine alındı
9 ilaç daha geri ödeme listesine alındı Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, 9 ilacın geri ödeme listesine alındığını duyurdu.
11.01.2020 Sağlık
8 bin 833 adet ilaç geri ödeme listesine alındı
8 bin 833 adet ilaç geri ödeme listesine alındı Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), bu yıl 61’i kanser ilacı olmak üzere 418 ilacı geri ödeme listesine aldı. Geri ödeme listesinde toplam 8 bin 833 ilaca yer verildi.
28.11.2019 Ekonomi
Sağlıkta 15 büyük reform
Sağlıkta 15 büyük reform Hükümet, sağlık alanında reform niteliğinde adımlar atmaya hazırlanıyor. Toplam 291 ilaç Türkiye'de üretilecek, Ankara’da çekilen röntgen Hakkâri’de görülebilecek. Sosyal güvenlikte 80 olan e-devlet uygulaması 120’ye çıkıyor.
26.03.2018 Ekonomi
Sağlıkta dev reform!
Sağlıkta dev reform! Hükümet, sağlık alanında reform niteliğinde adımlar atmaya hazırlanıyor. Toplam 291 ilaç Türkiye'de üretilecek, Ankara’da çekilen röntgen Hakkâri’de görülebilecek. Sosyal güvenlikte 80 olan e-devlet uygulaması 120’ye çıkıyor.
26.03.2018 Ekonomi
81 ilaç geri ödeme listesine alındı! Bakan Işıkhan duyurdu
81 ilaç geri ödeme listesine alındı! Bakan Işıkhan duyurdu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 81 ilacın daha geri ödeme listesine alındığını duyurdu.
4.05.2024 Ekonomi
İstanbul'daki otopark ücreti büyük tepki gördü! "Arabayı çekseler daha ucuz olur"
İstanbul'daki otopark ücreti büyük tepki gördü! "Arabayı çekseler daha ucuz olur" İstanbul'da en büyük problemlerinden biri de otopark sorunu. İSPARK otoparklarının yanı sıra özel işletmelerin son zamanlarda yaptıkları zamlar sürücülerinin tepkisini çekiyor. Laleli'de özel bir otoparkı kullanmak isteyen otomobil sürücüleri 2 saate kadar 340 lira, cip ve minibüs sürücüleri ise 470 lira ödemek zorunda. Otomobillerin günlük park ücreti ise 1020 lira. Aynı otoparkta otomobiller için aylık 10 bin lira abonman talep ediliyor. Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu otopark fiyatlarına bir standart getirilmesi gerektiğini belirtiyor. Ağaoğlu, "Bunlar fiyat belirlerken hiçbir ölçü tanımıyorlar. Ölçü yok çünkü. Mutlaka bir ölçü getirilmeli" dedi.
23.01.2024 Ekonomi
Seçil Erzan olayında yeni mesajlar ortaya çıktı: Yeni kurbanlar, pardon yeni müşteriler buldunuz mu?
Seçil Erzan olayında yeni mesajlar ortaya çıktı: Yeni kurbanlar, pardon yeni müşteriler buldunuz mu? Seçil Erzan davasında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Aralarında ünlü futbolcuların ve iş insanlarının da olduğu 21 kişiyi milyonlarca dolar dolandırdığı iddiasıyla tutuklu yargılanan banka müdürü Seçil Erzan’ın kırık olan telefonunun bilirkişi incelemesi tamamlandı. İncelenen telefonda Seçil Erzan’ın 74 farklı kişiyle 181 bin 538 adet mesajlaşması bilirkişi raporuna yansıdı. Raporda, bir dönem Galatasaray’da tercümanlık yapan Musa Mert Çetin ve eski sevgilisi olduğu iddia edilen Avukat Candaş Gürol ile konuşmaları tespit edildi. Erzan’ın Mert Çetin’e Muslera’yı ikna etmesi için mesajlar attığı, Çetin’in de Muslera ve Podolski’yi ikna etmek için konuştuğunu söylediği mesajlar yer aldı.
3.01.2024 Gündem
Dijital Türkiye'nin kapısı e-Devlet 15 yaşında! Tasarruf sağlandı
Dijital Türkiye'nin kapısı e-Devlet 15 yaşında! Tasarruf sağlandı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 18 Aralık 2008'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı gerçekleştirilen e- Devlet Kapısı'nın 22 hizmetle başlayan yolculuğuna 15’inci yılda 7 bin 651 hizmetle devam ettiğini belirterek, “Yola çıktığımızda söylediğimiz gibi e-Devlet ile ülkemizde bürokrasi 'tuş' oldu. Artık vatandaşımız devletle olan işleri için saatlerini hatta günlerini harcamak yerine her yıl milyonlarca işlemi e-Devlet Kapısı üzerinden saniyeler içinde yapabiliyor. Türkiye.gov.tr, bugün 1.022 kuruma ait 7 bin 651 işleme ve 64 milyon 122 bin 503 kullanıcı sayısına ulaşmıştır. E-Devlet’e her ay yaklaşık 120 milyon giriş yapılmaktadır. E-Devlet kapısı sayesinde 15 yılda sadece basılı belge kullanımından kaynaklanan 587 milyon doların üzeninde tasarruf sağlandı” ifadelerine yer verdi.
18.12.2023 Ekonomi
Faizsiz kredi ve hibe desteği geliyor! Depremzede vatandaşlar yararlanacak
Faizsiz kredi ve hibe desteği geliyor! Depremzede vatandaşlar yararlanacak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 6 Şubat depremlerinin açtığı yaraların hızlı bir şekilde sarılması ve bölgenin yeniden ayağa kaldırılması için hayata geçirecekleri ‘Yerinde Dönüşüm Projesi’nin detaylarını açıkladı. Bakan Özhaseki, bin yılın felaketinin etkilediği deprem bölgesinde başlatılacak proje doğrultusunda ev ve iş yerlerini kendileri yapacak olan depremzedelere, konutlar için 500 bin lira hibe ve 500 bin lira kredi, işyerleri için ise 250 bin lira hibe ve 500 bin lira da kredi desteği verileceğini belirtti.
7.07.2023 Gündem
İnce-Kılıçdaroğlu görüşmesi yılan hikayesine döndü! Son açıklama: İş işten geçmişti
İnce-Kılıçdaroğlu görüşmesi yılan hikayesine döndü! Son açıklama: İş işten geçmişti 14 Mayıs seçimlerine günler kala, Ankara'da kulislerde hareketlilik sürüyor. Kılıçdaroğlu'nun İnce'ye 'teklif' yapıldığını söylemesinin ardından dikkat çeken açıklamalar peş peşe geldi.
6.04.2023 Gündem
Van Erciş TOKİ kura sonuçları 2022 isim listesi! Van Erciş TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? 2+1 3+1 TOKİ Van kura sonuçları
Van Erciş TOKİ kura sonuçları 2022 isim listesi! Van Erciş TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? 2+1 3+1 TOKİ Van kura sonuçları Van TOKİ kura sonuçları isim listesi 2022 sorgulaması için yapılan aramalar arttı. Van Erçiş TOKİ kura sonuçları belli oldu mu? sorusuna yanıt aranıyor. TOKİ kura çekimleri ilk olarak Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde başladı. Van TOKİ kura sonuçlarının isim listesi merak ediliyor. Peki, Van Erçiş TOKİ kura sonuçları ne zaman, saat kaçta belli olacak? Van TOKİ 2+1, 3+1 kura çekilişi açıklandı mı, isimleri ne zaman açıklanacak? İşte Van Erciş TOKİ kura sonuçları 2022 isim listesi ve diğer merak edilenler…
15.11.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Geri Ödeme Listesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki geri ödeme listesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.