Geri Ödeme

Geri Ödeme

Son dakika geri ödeme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan geri ödeme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını geri ödeme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Geri Ödeme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan geri ödeme gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.189 geri ödeme haberi bulunmuştur. Tüm geri ödeme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Enfalsyonu kullanarak emeklileri hedef aldılar!
Enfalsyonu kullanarak emeklileri hedef aldılar! 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin ardından dolandırıcılar başta enflasyonu kullanarak emeklileri hedef almaya başladı. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi İletişim Fakültesi, Yeni Medya ve İletişim Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sefer Darıcı, "Sosyal medyada gördükleri içeriklere yönelik olduğu için de bu oltalama durumu çok daha hızlı bir şekilde gerçekleşebiliyor. Dolandırıcılar amaçlarına ulaşabiliyor" dedi.
3.04.2024 Gündem
Kentsel dönüşümde "Yarısı Bizden" kampanyasında ödemeler başladı
Kentsel dönüşümde "Yarısı Bizden" kampanyasında ödemeler başladı İstanbul’da yarısı bizden kampanyasına en çok başvuru yapılan ilçe olan Bahçelievler’de ilk yapımı başlanan binada hak sahiplerinin parası hesaplara yatıyor.
30.03.2024 Ekonomi
1 milyon 100 bin TL karşılığında 4 milyon 200 TL! Tefecilerin planını polis bozu
1 milyon 100 bin TL karşılığında 4 milyon 200 TL! Tefecilerin planını polis bozu İstanbul’da tefecilik yapan bir şebeke, 1 milyon 100 bin lira borç para verdikleri Z.K.Ç. isimli bir kadından 4 milyon 200 bin lira para aldı. Aldıkları parayla yetinmeyen tefeciler, kadına ait 30 milyon lira değerinde 2 daire, 1 dükkan ve 1 arsaya da el koydu. Şüpheliler bununla da kalmayıp 20 milyon lira isteyince Z.K.Ç., polise giderek şikayetçi oldu. Şikayet üzerine düzenlenen operasyonda tefecilik yaptıkları tespit edilen 6 kişi gözaltına alındı.
29.03.2024 Gündem
Bakan Işıkhan: SGK, 47 ilacı geri ödeme listesine aldı
Bakan Işıkhan: SGK, 47 ilacı geri ödeme listesine aldı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 36'sı yerli üretim olmak üzere 47 ilacın, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından geri ödeme listesine alındığını açıkladı.
19.03.2024 Gündem
Sağlık Bakanı Koca'dan Konya'ya 2 yeni hastane müjdesi
Sağlık Bakanı Koca'dan Konya'ya 2 yeni hastane müjdesi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kılıçarslan Şehir Meydanı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilen AK Parti Konya mitinginde yaptığı konuşmada, "Konya'da yeni sağlık yatırımlarına devam ediyoruz. 500 üniteli Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesini Konya'mızda yapıyoruz. İkinci müjdemiz de bin yatak kapasiteli şehir hastanesi konseptinde inşa edeceğimiz yeni hastane" dedi.
17.03.2024 Gündem
Merkez Bankası verileri açıkladı! Cari açıkta hızlı düşüş
Merkez Bankası verileri açıkladı! Cari açıkta hızlı düşüş Merkez Bankası'nın açıkladığı verilere göre Türkiye'nin cari açığı Ocak ayında 10,4 milyar dolardan 2,5 milyar dolara geriledi.
12.03.2024 Ekonomi
700 bin TL kredi desteği: Sıfır faiz detayı ve 2 yıl geri ödemesiz kredi kullanım imkanı
700 bin TL kredi desteği: Sıfır faiz detayı ve 2 yıl geri ödemesiz kredi kullanım imkanı Hükümet kentsel dönüşümün hızla gerçekleşmesi için destek paketi sağlayacak. Evini dönüştürmek isteyen vatandaşlara 700 bin TL hibe ve 700 bin TL kredi imkanı sunulacak. Bunun yanı sıra 100 bin TL karşılıksız kira yardımı yapılmasıyla toplamda 1.5 milyon liralık destek sağlanacak. Peki kimler faydalanacak? Geri ödeme nasıl olacak? Nasıl hesaplanacak? Son tarih ne? İşte merak edilen tüm detaylar...
25.02.2024 Ekonomi
Seçil Erzan olayında yeni mesajlar ortaya çıktı: Yeni kurbanlar, pardon yeni müşteriler buldunuz mu?
Seçil Erzan olayında yeni mesajlar ortaya çıktı: Yeni kurbanlar, pardon yeni müşteriler buldunuz mu? Seçil Erzan davasında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Aralarında ünlü futbolcuların ve iş insanlarının da olduğu 21 kişiyi milyonlarca dolar dolandırdığı iddiasıyla tutuklu yargılanan banka müdürü Seçil Erzan’ın kırık olan telefonunun bilirkişi incelemesi tamamlandı. İncelenen telefonda Seçil Erzan’ın 74 farklı kişiyle 181 bin 538 adet mesajlaşması bilirkişi raporuna yansıdı. Raporda, bir dönem Galatasaray’da tercümanlık yapan Musa Mert Çetin ve eski sevgilisi olduğu iddia edilen Avukat Candaş Gürol ile konuşmaları tespit edildi. Erzan’ın Mert Çetin’e Muslera’yı ikna etmesi için mesajlar attığı, Çetin’in de Muslera ve Podolski’yi ikna etmek için konuştuğunu söylediği mesajlar yer aldı.
3.01.2024 Gündem
Fatih Terim'in yardımcısının eşi nasıl dolandırıldığını anlattı
Fatih Terim'in yardımcısının eşi nasıl dolandırıldığını anlattı Fon dolandırıcılığında Seçil Erzan'a 450 bin dolar veren Fatih Terim'in yardımcısı Müfit Erkasap'ın eşi Nur Erkasap açıklamalarda bulundu. Erkasap, dolandırıldığını Erzan’ın telefonunun kapalı olduğu gün anladığını belirtti. Erkasap, dolandırıldığını anladıktan sonra yaşadığı hayal kırıklığından da bahsederken, muhatap aldığı kişinin banka müdürü olması sebebiyle güven duyduğunu ve bütün birikimlerini bankada tek seferde elden teslim ettiğini söyledi.
5.12.2023 Gündem
TC kimlik numarasına göre KYK ödemeleri || KYK bursu saat kaçta yatar, KYK burs ödemeleri başladı mı? KYK 2 aylık mı yatacak?
TC kimlik numarasına göre KYK ödemeleri || KYK bursu saat kaçta yatar, KYK burs ödemeleri başladı mı? KYK 2 aylık mı yatacak? KYK burs sonuçlarının ilan edilmesiyle burs ve kredi almaya hak kazanan öğrencilerin KYK burslarının ne zaman yatacağını araştırmasına neden oldu. GSB (Gençlik ve Spor Bakanlığı) tarafından yapılan açıklamaları yakından takip edilirken Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü'nün (KYK), resmi sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruda; "Öğrenim kredisi ve burs alan yeni öğrencilere ekim ve kasım ayı ödemeleri bir arada!" ifadelerini kullandı. Peki, 2 aylık KYK ne zaman yatacak? Bugün KYK bursları yattı mı 2023, KYK burs ödemeleri başladı mı, toplu KYK bursları ne zaman yatacak? KYK 2 aylık mı yatacak?
28.11.2023 Gündem
Yüzde 100'den fazla kazandırıyor! Yatırımcının gözü halka arz taleplerinde
Yüzde 100'den fazla kazandırıyor! Yatırımcının gözü halka arz taleplerinde Ne ev, ne araba, ne de döviz... Yatırımcı gözünü 'halka arz'lara çevirdi Şirketlerin halka arz takvimleri vatandaşların radarına girdi.
27.11.2023 Ekonomi
Evlilik kredisi Meclis'te kabul edildi
Evlilik kredisi Meclis'te kabul edildi Yeni evlenecek çiftlere 2 yıl ödemesiz kredi verilmesini de içeren Aile ve Gençlik Fonu Kurulması Hakkında Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulu’nda kabul edildi.
22.11.2023 Ekonomi
Bahar ve Nihal Candan kardeşler tutuklandı
Bahar ve Nihal Candan kardeşler tutuklandı "Suç örgütüne üye olma" ve "suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama" suçlarından İstanbul'da gözaltına alınan sosyal medya fenomenleri Bahar ve Nihal Candan kardeşler ve şüpheli Hacı İsrafil S., sevk edildikleri adli makamlar tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Mahkeme çıkışında sinir krizi geçiren Nihal Candan, 'Neden? Neden?' diye bağırırken, Bahar Candan'ın ise 'Biz ne yapacağız?' dediği duyuldu.
16.11.2023 Gündem
Bahar Candan ve Nihal Candan gözaltına alındı
Bahar Candan ve Nihal Candan gözaltına alındı  Farklı devlet kurumlarından ihale yoluyla sözde ucuza aldıkları araçları, ağlarına düşürdükleri 13 kişiye satacaklarını söyleyerek 10 milyon lira para toplayan diğer şüphelilerin yakalanmasına yönelik operasyon yapıldı. Sosyal medya fenomenleri Bahar ve Nihal Candan kardeşlerin de aralarında bulunduğu 4 kişi İstanbul ve Kars'ta yapılan operasyonlarda gözaltına alındı.
14.11.2023 Gündem
Emekli kadına SGK'dan büyük şok! Haklı olduğu yıllar sonra anlaşıldı
Emekli kadına SGK'dan büyük şok! Haklı olduğu yıllar sonra anlaşıldı Bursa’da 2012'de Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan emekli olan Tülay Atasoy'un (51) maaşı, 36 ay aldıktan sonra kesilip, geri ödemesi için dava açıldı. Hayatının şokunu yaşayan kadın bu süreçte kansere yakalanıp, 2022'de hayatını kaybetti. Atasoy'un davası, ölümünden 1 yıl sonra sonuçlandı ve haklı olduğu ortaya çıktı.
5.11.2023 Gündem
MEB'den yeni karar! Bakan Tekin açıkladı: Okullarda müfredat değişiyor
MEB'den yeni karar! Bakan Tekin açıkladı: Okullarda müfredat değişiyor Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) 2023-2024 eğitim ve öğretim yılına ilişkin önemli bir karar daha aldıklarını açıkladı.
1.11.2023 Gündem
Gençlere 150 bin TL kredi! Detaylar belli oldu
Gençlere 150 bin TL kredi! Detaylar belli oldu Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Meclis'e gönderilen "Aile ve Gençlik Bankası" ile ilgili düzenlemenin yeni yıldan önce hayata geçeceğini söyledi. Bakan Göktaş, 81 ilde gerçekleştirilen Aile Çalıştayları'nın ardından düzenlenen Aile Şurası'ndan elde edilen sonuçların da yeni yılda açıklanacağını belirtti.
1.11.2023 Ekonomi
Faizsiz kredi imkanı! Üst limit 1 milyon TL, bir yıl geri ödeme yok
Faizsiz kredi imkanı! Üst limit 1 milyon TL, bir yıl geri ödeme yok Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, İstanbul’da Eylül ayında meydana gelen sel felaketi nedeniyle zarar gören KOBİ'lere 12 ay geri ödemesiz 24 ay vadeli 1 milyon liraya kadar faizsiz kredi verileceğini açıkladı.
1.11.2023 Ekonomi
23 ilaç, SGK'nın geri ödeme listesine alındı
23 ilaç, SGK'nın geri ödeme listesine alındı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Sosyal Güvenlik Kurumu'nun (SGK) Sağlık Uygulama Tebliği'nde yapılan değişiklikle, 23 ilacın daha geri ödeme listesine alındığını duyurdu.
19.10.2023 Gündem
Hepsiburada alışveriş kredisi - Taksit avantajlarıyla bütçenizi zorlamadan alışveriş yapın
Hepsiburada alışveriş kredisi - Taksit avantajlarıyla bütçenizi zorlamadan alışveriş yapın Teknolojinin hızla ilerlemesiyle birlikte, online alışveriş alışkanlıklarımızı kökten değiştirdi! Bu dijital dönüşümün en önemli avantajlarından biri de, alışveriş yaparken bütçenizi zorlamadan istediğiniz ürünlere sahip olabilme fırsatı sunmasıdır. Hepsiburada Alışveriş Kredisi'nin taksit avantajlarıyla öne çıktığını söylemek mümkün. Hayallerinizdeki ürünlere ulaşmak artık çok daha kolay ve esnek bir hale geliyor. Hepsiburada'nın sunmuş olduğu alışveriş kredisi seçenekleri, ihtiyaçlarınızı karşılamak için ideal bir çözüm sunarken, ödemelerinizi taksitlere bölebilme imkanıyla da finansal konforunuzu gözetiyor. Ani bütçe darboğazları yaşamadan, istediğiniz ürünlere sahip olmanın keyfini sürmek artık elinizde. Hem geniş ürün yelpazesi hem de esnek ödeme seçenekleri ile Hepsiburada, online alışveriş deneyiminizi hem daha keyifli hem de daha ekonomik hale getiriyor.
4.10.2023 Advertorial
İşsizlik maaşı alana kritik uyarı! Faiziyle geri ödeniyor
İşsizlik maaşı alana kritik uyarı! Faiziyle geri ödeniyor İşsizlik maaşı ile ilgili kritik açıklama geldi. İşsizlik sigortası primi ödememiş kimseler işsizlik parası alamıyorlar. Yeni bir düzenleme getirilerek, mezun olmuş ve gelir seviyesi düşük olan kişilere belirli şartlar dahilinde işsizlik parası verilerek daha iyi iş aramaları sağlanabilir. İşte işsizlik maaşı ile ilgili tüm detaylar...
25.09.2023 Çalışan Hakları
Mahkeme kararı sonrası SGK paraları iade ediyor!
Mahkeme kararı sonrası SGK paraları iade ediyor! Antalya Eczacılar Odası Başkanı İsmail Erçin, SGK'nın ödeme listesinde olmayan, aralarında fiyatı 100 bin lirayı bulan ilaçların ücretlerinin mahkeme kararı ile ödendiğini söyledi. Erçin, "Hasta, 2-3 hafta içerisinde parasını SGK'dan alıyor. Oysa SGK bu ilaçları ödeme listesine alsa bunlar yaşanmaz" dedi.
13.09.2023 Gündem
Ev sahiplerine kritik uyarı! Yüzde 25 zam sınırını delen fazla paraları faizi ile iade ediyor
Ev sahiplerine kritik uyarı! Yüzde 25 zam sınırını delen fazla paraları faizi ile iade ediyor  Ev sahibi ve kiracı milyonları ilgilendiriyor. Kiralardaki fahiş artışın önüne geçilebilmesi için yüzde 25'lik zam sınırı getirildi. Birçok ev sahibi bu sınırı delmenin yollarını ararken uzmanlar hem ev sahiplerini hem de kiracıları uyarıyor. Avukat Gökçe Özdemir, kiracı ile kiraya verenin karşı karşıya kaldığı sorunlara ilişkin açıklamalarda bulundu. Yüzde 25 sınırı varken daha yüksek artış yapmanın riskleri konusuna da değinen Özdemir, “Kiracıyla kanuni sınırın üzerinde bir oranda anlaşılsa dahi ileride kiraya veren kendisine karşı kiracı tarafından açılacak bir dava sonucunda ciddi tutarda faiz ile birlikte geri ödeme yapmak zorunda kalabilir” dedi.
7.09.2023 Ekonomi
Kredi kartı gitti IBAN geldi! Alışverişte yeni dönem başladı
Kredi kartı gitti IBAN geldi! Alışverişte yeni dönem başladı Alışverişte yeni bir dönem başladı. Geçmişte nakit olarak yapılan market, manav alışverişleri kredi kartının hemen herkes tarafından kullanılması ile birlikte yaygınlaşmıştı. Ancak kredi kartı dönemi de artık kapanıyor. Tüketiciler IBAN ile ödeme yapmaya başladı. Esnaf, bankaların fahiş POS komisyonları ve uzun geri ödeme süresi nedeniyle IBAN ile ödeme almaya başladı. Manavdan kasaba, kuaförden doktora her yerde kasa yanına IBAN'lı tabelalar asıldı. Ancak IBAN ile ticaretin kayıtdışı riski var.
5.09.2023 Ekonomi
Moodys'in kredi notu değişikliği Türkiye'ye yatırımları artırır mı? Olumlu yansıdı
Moodys'in kredi notu değişikliği Türkiye'ye yatırımları artırır mı? Olumlu yansıdı Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's'in Türk bankalarının görünümü negatiften durağana çevirmesinin olumlu yansımaları oldu. Borsa İstanbul bu durumdan pozitif etkilendi. Kararın yabancı yatırımcının da Türkiye piyasasına bakışını genişletmesi bekleniyor.
18.08.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Geri Ödeme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki geri ödeme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.