Geri Kabul

Geri Kabul

Son dakika geri kabul haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan geri kabul ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını geri kabul haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Geri Kabul

haberleri sayfasında son dakika yaşanan geri kabul gelişmeleri de dahil olmak üzere 14.178 geri kabul haberi bulunmuştur. Tüm geri kabul haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Bolat açıkladı! 1.500 memur alımı yapacağız
Bakan Bolat açıkladı! 1.500 memur alımı yapacağız Ticaret Bakanı Ömer Bolat, CNN Türk canlı yayınında gazeteci Hakan Çelik’in sorularını yanıtladı. Bakan Bolat konut ve araç fiyatlarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
23.12.2023 Ekonomi
Vizesiz Avrupa Birliği süreci başlıyor! İşte 6 maddelik yol haritası
Vizesiz Avrupa Birliği süreci başlıyor! İşte 6 maddelik yol haritası AB’nin vize muafiyeti için istediği 72 kriterden 66’sını tamamlayan Türkiye geri kalan 6 kriterin tamamlanması için düğmeye basıyor. En kritik başlıklardan olan ‘terörle mücadele’ konusunda taviz verilmeden ifade özgürlüğü esnetilecek.
22.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun iddialarına sert tepki: Zor sabrediyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun iddialarına sert tepki: Zor sabrediyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özbekistan'da Türk Devletleri Teşkilatı Devlet Başkanları 9'uncu Zirvesi'ne katıldı. Burada devlet liderleriyle önemli temaslarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Yüksek Düzeyli İmam Buhari Nişanı takdim edildi. Kritik zirve sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun uyuşturucu iddiaları ile ilgili olarak 'zor sabrediyoruz' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan 'CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun uyuşturucu iddiaları ile ilgili olarak 'Hadi çık ispat et. Var mı elinde bir delilin? Neye göre bunu söylüyorsun? Ya sen bu ülkenin evladı değil misin? Bu ülkenin evladı olarak bu ülkenin yönetimi, devleti nasıl olur da uyuşturucu işi yapar diyebilirsin. Bir belge varsa çıkar belgeni göster' ifadelerini kullandı.
12.11.2022 Siyaset
TBMM Başkanı Şentop: Göçün sebebi, ülkelerin yaşanmaz hale getirilmesi
TBMM Başkanı Şentop: Göçün sebebi, ülkelerin yaşanmaz hale getirilmesi TBMM Başkanı Mustafa Şentop, "Göç sadece Türkiye'nin meselesi değil tüm dünyanın meselesi. Göçün en temel sebebi; insanların kendi doğdukları topraklardan mahrum olmalarıdır. Neden böyledir? Bunun en aktüel sebebi; onların yaşadıkları ülkelerin, Batılı ülkeler tarafından yaşanmaz hale getirilmesidir" dedi.
16.06.2022 Siyaset
Bakan Soylu yabancılarla ilgili yeni kararı açıkladı: 1 Temmuz'da uygulanacak
Bakan Soylu yabancılarla ilgili yeni kararı açıkladı: 1 Temmuz'da uygulanacak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Göç İdaresi Başkanlığı Konferans Salonu'nda düzenlenen basın bilgilendirme toplantısında açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu, "Yabancı sayısının toplam kişi sayısına oranının yüzde 25'i geçtiği toplam 781 mahalle tüm yabancılar için ikamete kapatılmıştı. 1 Temmuz'dan itibaren oranın yüzde 20 olarak uygulanması sağlanacak. Böylelikle bin 200 mahalle ikamete kapatılacak." ifadelerini kullandı. Öte yandan Bakan Soylu, Kurban Bayramı'nda Suriyeliler için bayram izni olmayacağını açıkladı.
11.06.2022 Gündem
Dışişleri Bakanlığı: AP'nin sığ ve vizyonsuz değerlendirmesini reddediyoruz
Dışişleri Bakanlığı: AP'nin sığ ve vizyonsuz değerlendirmesini reddediyoruz Dışişleri Bakanlığı, Avrupa Parlamentosu (AP) Genel Kurulu'nda kabul edilen 2021 Yılı Türkiye Raporu'na ilişkin, "Ülkemiz ve AB arasındaki ilişkilerin karşılıklı çabalarla güçlendirilmesi ihtiyacı ortadayken, AP'nin sığ ve vizyonsuz bir yaklaşımla bu ihtiyacı görmezden gelerek, raporda önyargılı ve gerçeklikten kopuk değerlendirmelerde bulunmasını kabul etmiyor ve reddediyoruz" açıklamasında bulundu.
7.06.2022 Siyaset
CHP lideri Kılıçdaroğlu:  Avrupa Birliği'ne tam üyeliği hedeflerimiz arasında görüyoruz
CHP lideri Kılıçdaroğlu: Avrupa Birliği'ne tam üyeliği hedeflerimiz arasında görüyoruz CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Cumhuriyet Halk Partisi olarak bizler, Avrupa Birliği'ne tam üyeliği hedeflerimiz arasında görüyoruz" dedi.
4.06.2022 Siyaset
CHP lideri Kılıçdaroğlu: Göçler konusunda ciddi sorunlar yaşayan bir ülkeyiz
CHP lideri Kılıçdaroğlu: Göçler konusunda ciddi sorunlar yaşayan bir ülkeyiz Diplomasi ve Siyaset Akademisi’nde konuşan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Kaçaklar Afganistan’dan geliyor koskoca İran sınırını aşıyorlar. Van’dan otobüslere binip büyük kentlere ulaşıyorlar. Aslında bunlar herkesin gözü önünde oluyor. Birileri bunu kontrol edemiyor veya insan kaçakçılığı yapanlar bir şekilde bunu beceriyor. Bugün göçler konusunda ciddi sorunlar yaşayan bir ülkeyiz” dedi.
13.05.2022 Siyaset
Türkiye'deki yabancı sayısını duyurdu! İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı'dan flaş göçmen açıklaması
Türkiye'deki yabancı sayısını duyurdu! İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı'dan flaş göçmen açıklaması İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, CNN TÜRK canlı yayınında Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında açıklamalarda bulundu. Çataklı görseller ile desteklediği açıklamalarında, "2017'den sonra Suriyeliler resmen gelmemeye başlamış. Fırat Kalkanı Operasyonu ile beraber güvenli bölge oluşturduk. Zeytin Dalı ve Barış Pınarı ile beraber orada durdular. Askerimizi gönderdik ve operasyonları yaptık. 10 milyon göçmen gelmesi ihtimalini bu sayede 3 milyonda tuttuk." dedi.
11.05.2022 Gündem
Kılıçdaroğlu: Suriyeliler emeği sömürülen halk olarak bulunuyor
Kılıçdaroğlu: Suriyeliler emeği sömürülen halk olarak bulunuyor CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Suriyelilerin bugün emeği sömürülen bir halk olarak Türkiye'de bulunduğunu söyledi.
10.05.2022 Siyaset
CHP lideri Kılıçdaroğlu: Suriyeliler Türkiye'ye turist olarak gelecek
CHP lideri Kılıçdaroğlu: Suriyeliler Türkiye'ye turist olarak gelecek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Suriyeli sığınmacıları kendi ülkelerine, kendi iradeleriyle göndereceklerini söyleyerek, "Nasıl göndereceğimizi defalarca anlattım. Onlar Türkiye'ye turist olarak gelecekler. Bu imkanı da onlara sağlayacağız" dedi.
19.04.2022 Siyaset
Avustralya vize başvurusu nasıl yapılır? Avustralya sınır kısıtlamaları kaldırıldı mı? Aşı şartı var mı?
Avustralya vize başvurusu nasıl yapılır? Avustralya sınır kısıtlamaları kaldırıldı mı? Aşı şartı var mı? Pandeminin başından beri sert tedbirler alan Avustralya 2 yıl sonra kapılarını açıyor! Mart 2020’den bu yana sınırlarını kapalı olan Avustralya’da pandemi kısıtlamaları gevşetiliyor. Avustralya, 21 Şubat'tan itibaren tüm aşılı turistlere ve iş seyahatinde bulunan kişilere sınırlarını açacağını duyurdu. Avustralya’da sınır kısıtlamalarının kaldırılacağını duyan, pek çok kişi de vize başvuru şartlarını merak ediyor. Peki, Avustralya vize başvurusu nasıl, nereden yapılır? Avustralya turist vizesi nasıl alınır? Avustralya vize ücreti ne kadar? Avustralya’da asgari ücret ne kadar? İşte detaylar…
7.02.2022 Dünya
Avrupa Birliği'nden Türkiye'ye ziyaret talebi!
Avrupa Birliği'nden Türkiye'ye ziyaret talebi! AB Konseyi Başkanı Charles Michel, nisanda Türkiye'yi ziyaret etmek üzere Türk makamlarıyla temas içinde olduklarını söyledi.
25.03.2021 Dünya
Fransa Cumhurbaşkanı Macron'dan Türkiye açıklaması
Fransa Cumhurbaşkanı Macron'dan Türkiye açıklaması Fransa Cumhurbaşkanı Macron, "Türkiye ile iyi niyet çerçevesinde yeniden görüşmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.
10.09.2020 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Corona Virüsü açıklaması!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Corona Virüsü açıklaması! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Corona Virüsü hakkında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan; "Avrupa'dan gelen bir vatandaşımızda tetkikler sonucunda Corona Virüsü tespit edildi. Ailesi ve yakın çevresi de yakın izlemeye alınmıştır. Gereken her türlü önlemi vakitlice aldık. Yakın çevremizde bu kadar yaygınlaşmış bir virüsten korunmak maalesef olamadı. Türkiye inşallah bu sıkıntıyı herhangi bir kayıp vermeden atlatacaktır" dedi. İdlib mutabakatına ilişkin de konuşan Erdoğan, "Yapılacak en küçük saldırıya sadece karşılık vermekle kalmayacağız." diye konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstiklal Marşı'nın 10 kıtasını okuyarak konuşmasını sona erdirdi.
11.03.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan üçlü zirvenin tarihini verdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan üçlü zirvenin tarihini verdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Brüksel ziyareti dönüşünde değerlendirmelerde bulunarak gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, İstanbul'da Almanya Şansölyesi Angela Merkel ve Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un katılacağı zirve ilgili konuşarak, "Fransa’da yerel seçimler olması hasebiyle önümüzdeki hafta salı günü bu buluşmayı gerçekleştireceğiz." dedi.
10.03.2020 Gündem
İçişleri Bakanı Soylu CNN TÜRK'te gündemi değerlendirdi
İçişleri Bakanı Soylu CNN TÜRK'te gündemi değerlendirdi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ahmet Hakan moderatörlüğündeki Tarafsız Bölge programında gündeme ilişkin soruları yanıtladı.
4.03.2020 Gündem
Schengen vize ücreti 2020 oranı belli oldu, yeni vize kuralları devreye girdi! (Schengen vizesi sürecindeki değişiklikler)
Schengen vize ücreti 2020 oranı belli oldu, yeni vize kuralları devreye girdi! (Schengen vizesi sürecindeki değişiklikler) Avrupa Birliği’nin yeni vize kuralları resmen devreye girdi. Aralarında Türkiye’nin de bulunduğu vize serbestisi kapsamında olmayan 105 ülkenin vatandaşlarını doğrudan etkileyecek yeni kurallar, dikkat çeken kolaylıklar içeriyor. En olumsuz değişiklik ise 2006’dan bu yana aynı olan Schengen vizesi ücretine 20 Euro (132 TL) zam yapılması. Peki Schengen vize ücreti ne kadar? Başvuruda istenen belgeler ne? İşte detaylar…
4.02.2020 Gündem
Angela Merkel Ankara’ya geliyor
Angela Merkel Ankara’ya geliyor ALMANYA Başbakanı Angela Merkel ocak ayında Ankara’ya geliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Merkel görüşmesi ocak ayının üçüncü haftasında yapılması planlanıyor. İki liderin şubat ayı sonunda ise Berlin’de biraraya gelmesi bekleniyor.
28.12.2019 Dünya
Türkiye’nin ilk görme engelli diplomatı Dilek Ertürk
Türkiye’nin ilk görme engelli diplomatı Dilek Ertürk Bugün, Dünya Engelliler Günü. Ülkemizdeki sayıları 3 milyon ve sadece yüzde ikisi eğitim alıyor! Oysa özel gereksinimli çocukların kendi yaşantılarını özgürce sürdürebilmeleri açısından eğitim çok önemli!
3.12.2019 Gündem
ABD'den AB'ye çağrı: Geri alın
ABD'den AB'ye çağrı: Geri alın ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, Avrupa ülkelerine, ele geçirilen DEAŞ'lı vatandaşlarını geri kabul etmeleri ve Irak ile Suriye'deki altyapının restore edilmesi için finansal sorumluluk almaları çağrısında bulundu.
14.11.2019 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Merkel'e şok soru!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Merkel'e şok soru! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gazete, televizyon ve ajansların genel yayın yönetmenleriyle Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Ofisi'nde basına kapalı toplantıda bir araya geldi. Erdoğan, Barış Pınarı Harekatı'nın 5. gününde 490 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Erdoğan operasyonun ardından ekonomik yaptırım ve silah ambargosu açıklamalarıyla ilgili olarak Almanya Başbakanı Merkel'e telefonda "Terör örgütünü NATO'ya aldınız da haberimiz mi yok" dediğini söyledi.
13.10.2019 Siyaset
AB ile vize serbestisi süreci hız kazanacak
AB ile vize serbestisi süreci hız kazanacak Türkiye, AB ile Vize Serbestisi Diyaloğu'nda 72 kriterden 66'sını yerine getirdi. Kalan 6 kriteri terörle mücadele mevzuatının gözden geçirilmesi, Europol anlaşması, GRECO tavsiyeleri, üye ülkelerle adli iş birliği, kişisel verilerin korunması ve Geri Kabul Anlaşması'nın tam uygulanması oluşturuyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AB ile Vize Serbestisi Diyaloğu Sürecine ilişkin genelgesiyle kriterlerin karşılanmasına yönelik çalışmaların hız kazanması bekleniyor.
20.09.2019 Dünya
Türkiye'den flaş vize serbestisi hamlesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan genelge yayımladı...
Türkiye'den flaş vize serbestisi hamlesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan genelge yayımladı... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Avrupa Birliği (AB) ile Vize Serbestisi Diyaloğu Süreci"ne ilişkin kriterlerin karşılanmasına yönelik çalışmalara hız verilmesine yönelik genelge yayımladı.
18.09.2019 Ekonomi
Ankara’dan ekimde ‘vizesiz AB’ atağı
Ankara’dan ekimde ‘vizesiz AB’ atağı Avrupa Birliği’nden vize muafiyeti için gerekli 72 kriterden 66’sını yerine getiren Türkiye, Meclis’in 1 Ekim’de açılmasıyla birlikte yeni bir atağa geçecek. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın son altı kriterle ilgili “Çalışmaları hızlandırın” talimatının ardından dosyalar müzakere edilebilecek düzeye geldi.
29.07.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Geri Kabul ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki geri kabul haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.