Gerard Butler

Gerard Butler

Son dakika Gerard Butler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gerard Butler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gerard Butler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gerard Butler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gerard butler gelişmeleri de dahil olmak üzere 51 gerard butler haberi bulunmuştur. Tüm gerard butler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Belalı Karakol filmi oyuncuları kimler, konusu ne? Filmin senaristi kim?
Belalı Karakol filmi oyuncuları kimler, konusu ne? Filmin senaristi kim? Belalı Karakol filmi konusu nedir, Belalı Karakol filmi oyuncuları kimler? Joe Carnahan tarafından yönetilen ve McLeod ile Mark Williams'ın hikayesine dayanan Kurt McLeod ve Carnahan tarafından yazılan Belalı Karakol bugün tekrar bölümüyle Star TV ekranlarında yer alacak. 2021 yapılımı Amerikan aksiyon gerilim filmi bir tetikçi, acemi bir polis ve bir dolandırıcı arasında savaş alanına dönüşen küçük bir kasaba polis karakolunda geçiyor.
14.09.2022 Televizyon
Sevgililer Günü'nde izlenebilecek 16 film!
Sevgililer Günü'nde izlenebilecek 16 film! Güzel bir akşam yemeği ve iyi bir film, uzun süre hatırlayacağınız mükemmel bir Sevgililer Günü planı olabilir. Her ikinizin de sevdiği bir filmle biraz zaman geçirmek, 2021 yılı Sevgililer Günü'nü kutlamanın en güzel yollarından biri. Romantik komediden drama aşk hakkında en sevilen filmlerden bazılarını sizin için derledik.
14.02.2021 Kültür Sanat
Uzaydan Gelen Fırtına fragmanı!
Uzaydan Gelen Fırtına fragmanı! Başrollerinde Gerard Butler, Jim Sturgess ve Abbie Cornish'in olduğu "Uzaydan Gelen Fırtına" filmi cumartesi akşamı saat 22.45'te Kanal D'de!
11.01.2021 Televizyon
Kod Adı: Angel filmi konusu ne? Kod Adı Angel filmi oyuncuları kim?
Kod Adı: Angel filmi konusu ne? Kod Adı Angel filmi oyuncuları kim? Başrollerinde Gerard Butler, Morgan Freeman ve Lance Reddick'in olduğu "Kod Adı: Angel" filmi Kanal D'de ekranlara geliyor. Peki, Kod Adı: Angel filmi konusu ne? Kod Adı Angel filmi oyuncuları kim? İşte Kod Adı Angel filmi konusu ve oyuncu kadrosu...
23.09.2020 Gündem
Kod Adı: Angel Fragmanı
Kod Adı: Angel Fragmanı Başrollerinde Gerard Butler, Morgan Freeman ve Lance Reddick'in olduğu "Kod Adı: Angel" filmi TV'de ilk kez çarşamba akşamı saat 20.00'da Kanal D'de!
17.09.2020 Televizyon
Kod Adı: Londra filmi bu akşam yayınlanıyor
Kod Adı: Londra filmi bu akşam yayınlanıyor Kod Adı: Londra filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşacak.
14.07.2019 Televizyon
ABD yasta! ölü sayısı artıyor!
ABD yasta! ölü sayısı artıyor! California'da eyalet tarihindeki en ölümcül yangında hayatını kaybedenlerin sayısı 56'ya çıktı, 130 kişiden ise haber alınamıyor.
15.11.2018 Dünya
California'daki yangında can kaybı artıyor
California'daki yangında can kaybı artıyor ABD'nin California eyaletinde devam eden yangında hayatını kaybedenlerin sayısı 42'ye yükseldi.
13.11.2018 Dünya
Ünlü çiftin aşk tatili!
Ünlü çiftin aşk tatili! Dünyaca ünlü İskoç oyuncu Gerard Butler, bir dargın bir barışık ilişki yürüttüğü Morgan Brown'la birlikte Meksika’da objektiflere takıldı.
3.07.2017 Magazin
Dünya markası kulüp İstanbul’da
Dünya markası kulüp İstanbul’da Dünyanın en popüler gece kulüplerinden olan ve Justin Bieber, Rihanna, Gerard Butler, Benicio Del Toro gibi starların mekanı olarak bilinen Project London, dünyadaki dördüncü şubesini İstanbul’a açtı.
23.02.2017 Magazin
Çekimler başladı!
Çekimler başladı! STX Entertainment yapım şirketi, ünlü oyuncu Gerard Butler ve şarkıcı 50 cent’in de yer aldığı ‘Den of Thieves’ filminin çekimlerinin başladığını duyurdu.
2.02.2017 Kültür Sanat
Çekimler başladı
Çekimler başladı STX Entertainment yapım şirketi, ünlü oyuncu Gerard Butler ve şarkıcı 50 cent’in de yer aldığı ‘Den of Thieves’ filminin çekimlerinin başladığını duyurdu.
1.02.2017 Magazin
Amerikalı yönetmen Hanson öldü
Amerikalı yönetmen Hanson öldü Oscar ödüllü Amerikalı yönetmen ve senarist Curtis Hanson, 71 yaşında hayata veda etti...
21.09.2016 Magazin
Dünyaca ünlü yönetmenle anlaştılar!
Dünyaca ünlü yönetmenle anlaştılar! Medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine’nın Kuzey Amerika ofisi dev bir ortaklığı duyurdu.
29.07.2016 Kültür Sanat
7 krallığın en çok konuşulan adamı
7 krallığın en çok konuşulan adamı Onu Danimarkalılar Nikolaj Coster-Waldau, tüm dünya ise Jaime Lannister olarak tanıyor. Ancak bunun bir önemi yok, zira her iki ismi de Google’a yazdığınızda karşınıza dev bir sıçramayla şu sıralar kariyerinin en tepesinde dolanan aynı adam çıkıyor. İşte Game of Thrones’un parlayan yıldızı...
14.01.2015 Magazin
Kral tatilde fena yakalandı!
Kral tatilde fena yakalandı! ‘300 Spartalı’ filminin Kral Leonidas’ı Gerard Butler (44) geçtiğimiz gün adı bilinmeyen esmer bir güzelle Amerika’nın Malibu sahillerinde objektiflere yakalandı...
26.09.2014 Magazin
'Çek elini öpeceğim'
'Çek elini öpeceğim' Gerard Butler, kelimenin tam anlamıyla aşk sarhoşu...
25.08.2014 Magazin
Gizemli sarışından ayrılamadı
Gizemli sarışından ayrılamadı Dikkatlerden kaçmayan yakınlık...
17.07.2014 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Gerard Butler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gerard butler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.