Geert Wilders

Geert Wilders

Son dakika geert wilders haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan geert wilders ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını geert wilders haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Geert Wilders

haberleri sayfasında son dakika yaşanan geert wilders gelişmeleri de dahil olmak üzere 211 geert wilders haberi bulunmuştur. Tüm geert wilders haberleri aşağıda listelenmiştir.
İsveç'te bir skandal daha! Stockholm'de terör örgütü PKK provokasyonu
İsveç'te bir skandal daha! Stockholm'de terör örgütü PKK provokasyonu İsveç'in başkenti Stockholm'de terör örgütü PKK/YPG yandaşları, parlamento binasının dış cephesine örgütü simgeleyen paçavranın görselini yansıttığı videoyu paylaştı.
30.05.2023 Dünya
Geert Wilders'tan skandal çağrı! Erdoğan'a oy verenlerin ülkeden gitmesini istedi
Geert Wilders'tan skandal çağrı! Erdoğan'a oy verenlerin ülkeden gitmesini istedi Hollanda Özgürlük Partisi başkanı, ırkçı siyasetçi Geert Wilders, Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimi sonrası yine Türkleri hedef aldı.
30.05.2023 Dünya
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan, Geert Wilders'ın paylaşımına tepki
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan, Geert Wilders'ın paylaşımına tepki Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Hollandalı siyasetçi Geert Wilders'ın sosyal medyadan yaptığı paylaşıma tepki göstererek, "İslam düşmanlığını körükleyen, toplumsal barışı hedef alan ırkçı zihniyete karşı, uluslararası toplumu bilinçli mücadeleye davet ediyorum" dedi.
14.04.2021 Gündem
Hollanda seçimlerini Başbakan Rutte'nin partisi kazandı
Hollanda seçimlerini Başbakan Rutte'nin partisi kazandı Hollanda'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını gölgesinde düzenlenen genel seçimi, ilk sandık çıkışı anketlerine göre, 35 milletvekili çıkarması öngörülen geçici hükümetin Başbakanı Mark Rutte'nin liderliğindeki Özgürlük ve Demokrasi İçin Halk Partisi (VVD) kazandı.
17.03.2021 Dünya
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan Geert Wilders'a soruşturma
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan Geert Wilders'a soruşturma Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik paylaşımı dolayısıyla Hollanda Temsilciler Meclisi Üyesi Geert Wilders hakkında soruşturma başlatıldı.
16.02.2021 Gündem
İletişim Başkanı Altun'dan Wilders'in skandal sözlerine sert tepki
İletişim Başkanı Altun'dan Wilders'in skandal sözlerine sert tepki Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Hollanda'da aşırı sağcı Özgürlük Partisinin Başkanı Geert Wilders'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik ifadelerine tepki gösterdi.
15.02.2021 Siyaset
AK Partili Çelik'ten Geert Wilders'e tepki
AK Partili Çelik'ten Geert Wilders'e tepki AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Hollanda'da aşırı sağcı Özgürlük Partisinin Başkanı Geert Wilders'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik ifadelerine tepki gösterdi.
15.02.2021 Siyaset
Ömer Çelik'ten flaş 'Türk askeri' çıkışı!
Ömer Çelik'ten flaş 'Türk askeri' çıkışı! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik AK Parti MYK toplantısı sonra açıklamalar bulundu. Çelik, "Türk askeri Kıbrıs'ta işgal gücü değildir, tam tersine barış gücüdür. Türk askeri oraya katliamı önlemek için, soykırımı önlemek için gitmiştir. Zaman zaman ortaya çıkan eylemlere baktığımızda, maalesef bu katliamların halen mantığını taşıyan bazı kesimlerin hala ırkçı yaklaşımları üretmekle meşgul olduklarını görüyoruz." dedi
9.02.2021 Siyaset
Türkiye harekete geçti! Charlie Hebdo dergisi ile ilgili soruşturma başlatıldı!
Türkiye harekete geçti! Charlie Hebdo dergisi ile ilgili soruşturma başlatıldı! Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik hakaret içerikli yayınları nedeniyle Fransız Charlie Hebdo dergisi hakkında soruşturma başlattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisine yönelik hakaret içerikli karikatür yayınlayan Fransız Charlie Hebdo dergisi Genel Yayın Yönetmedi Laurent Sourisseau, Yazı İşleri Müdürü Gerard Bıard ve karikatürist Alice Petit hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.
28.10.2020 Gündem
Adalet Bakanı Gül'den Kılıçdaroğlu'na cevap
Adalet Bakanı Gül'den Kılıçdaroğlu'na cevap Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, AYM'nin Enis Berberoğlu ile ilgili hak ihlali kararının ardından CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun kendisine yönelik açıklamalarına yanıt verdi.
27.10.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Wilders hakkında suç duyurusu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Wilders hakkında suç duyurusu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hollanda'da aşırı sağcı Özgürlük Partisi lideri Wilders hakkında hakaret içerikli paylaşımları nedeniyle suç duyurusunda bulundu.
27.10.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan Wilders'a tepki: Utanç verici
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan Wilders'a tepki: Utanç verici Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Hollanda'da aşırı sağcı Özgürlük Partisinin Başkanı Geert Wilders'in, Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan karikatür paylaşımına tepki gösterdi.
25.10.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Macron ve Wilders'e çok sert tepki!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Macron ve Wilders'e çok sert tepki! Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Malatya 7. Olağan İl Kongresi'nde gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Hollandalı milletvekilinin ırkçı paylaşımı ile ilgili, "Faşizm bizim kitabımızda yok, sizin kitabınızda var. Bizim kitabımızda sosyal adalet var." dedi.
25.10.2020 Siyaset
Çavuşoğlu: Artık dur demenin zamanı gelmiştir
Çavuşoğlu: Artık dur demenin zamanı gelmiştir Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa’daki İslam ve yabancı düşmanlığına tepki gösterdi.
25.10.2020 Siyaset
Hollandalı siyasetçiden Türk polisine övgü! ‘Yorum yok’
Hollandalı siyasetçiden Türk polisine övgü! ‘Yorum yok’ Hollanda’da Özgürlük Partisi’nin eski üyesi siyasetçi Arnoud Van Doorn, sosyal medya hesabı sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı fotoğrafla Türk ve Amerikan polisinin farkını gözler önüne serdi. Hollandalı siyasetçi, ırkçılıkla gündeme gelen Amerikan polisinin bir siyahiyi ezdiği kare ile Türk polisinin bir vatandaşı sırtında taşıdığı kareyi paylaşarak ‘Yorum yok’ yazdı.
29.05.2020 Dünya
Twitter, Wilders'in hesabını askıya aldı
Twitter, Wilders'in hesabını askıya aldı Hollandalı İslam ve göçmen karşıtı politikacı Geert Wilders, sosyal medya devinin hesabını geçici olarak askıya aldığını açıkladı.
31.05.2019 Dünya
AP seçimlerine hazırlanan Türk kökenli siyasetçilere ölüm tehdidi
AP seçimlerine hazırlanan Türk kökenli siyasetçilere ölüm tehdidi Hollanda'da 23 Mayıs'ta yapılacak Avrupa Parlamentosu (AP) seçimlerine hazırlanan Türk kökenli siyasetçiler ölümle tehdit ediliyor.
15.05.2019 Dünya
İslam karşıtı kitap yazarken Müslüman oldu
İslam karşıtı kitap yazarken Müslüman oldu Hollanda'da, bir dönem aşırı sağcı Özgürlük Partisinde (PVV) milletvekili ve ikinci adam olan Joram van Klaveren, İslam karşıtı kitap yazarken Müslümanlığı seçti.
5.02.2019 Dünya
Brüksel'de göç karşıtı gruba polis müdahalesi
Brüksel'de göç karşıtı gruba polis müdahalesi Belçika'nın başkenti Brüksel'de Avrupa Birliği (AB) binalarının bulunduğu alanda polis, aşırı sağcı ve göç karşıtı bine yakın göstericiye göz yaşartıcı gazla müdahale etti.
16.12.2018 Dünya
Hollanda burka yasağında geri adım attı!
Hollanda burka yasağında geri adım attı! Hollanda İçişleri Bakanı Kajsa Ollongren, tepkilerin ardından burka yasağı konusunda geri adım atarak yasağı askıya aldığını açıkladı.
26.11.2018 Dünya
Rotterdam ve Utrecht’den de burka tepkisi!
Rotterdam ve Utrecht’den de burka tepkisi! Hollanda’nın Amsterdam şehrinden sonra Rotterdam ve Utrecht şehirleri de burka yasağını uygulamayı düşünmüyor.
26.11.2018 Dünya
Wilders'in sosyal medya hesabının dondurulması talebi
Wilders'in sosyal medya hesabının dondurulması talebi Türk derneği, aşırı sağcı lider Geert Wilders'in İslamofobik paylaşımlarını durdurmak amacıyla sosyal medya hesabının dondurulması için Twitter'a başvuruda bulundu
5.11.2018 Dünya
Hollanda'da ırkçı liderden bir skandal teklif daha!
Hollanda'da ırkçı liderden bir skandal teklif daha! Hollanda’da aşırı sağcı Özgürlükler Partisinin (PVV) lideri Geert Wilders, Hollanda'da İslami ifadelerin yasaklanması için parlamentoya yasa tasarısı önergesi sundu.
19.09.2018 Dünya
Wilders yanlışından dönmek sorunda kaldı!
Wilders yanlışından dönmek sorunda kaldı! Hollanda'da ırkçı lider Wilders tarafından yapılacağı açıklanan İslamofobik "Hazreti Muhammed" konulu karikatür yarışması iptal edildi. Dünya genelinde Müslümanlar yarışmaya büyük tepki göstermesi üzerin Wilders yanlıştan dönmek zorunda kaldı.
31.08.2018 Dünya
Hollanda'dan şaka gibi açıklama: Karışamayız
Hollanda'dan şaka gibi açıklama: Karışamayız Hollanda hükümeti, aşırı sağcı Özgürlük Partisi (PVV) lideri Geert Wilders'ın düzenlediği Hz. Peygamber (SAV) hakkındaki karikatür yarışmasının hükümetin insiyatifi dışında gerçekleştiğini belirtti. Ayrıca yarışmanın "düşünce özgürlüğü" gereği yasaklanmayacağını da açıkladı.
25.08.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Geert Wilders ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki geert wilders haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.