Gecekondu

Gecekondu

Son dakika gecekondu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gecekondu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gecekondu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gecekondu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gecekondu gelişmeleri de dahil olmak üzere 777 gecekondu haberi bulunmuştur. Tüm gecekondu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Taş Kağıt Makas'ın yeni tanıtımı yayınlandı.
Taş Kağıt Makas'ın yeni tanıtımı yayınlandı. KANAL D’nin yeni dizisi “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” ikinci bölümü ile ekrana gelmeye hazırlanıyor.
4.03.2024 Magazin
Taş Kağıt Makas uyarlama mı, hangi diziden uyarlama? Remember War Of The Son konusu nedir?
Taş Kağıt Makas uyarlama mı, hangi diziden uyarlama? Remember War Of The Son konusu nedir? Kanal D'nin yeni dizisi Taş Kağıt Makas oyuncuları ve konusu izleyenlerin dikkatin çekti. Başrollerinde Ozan Güven, Ekin Koç ve Burak Yörük gibi isimlerin yer aldığı “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” dizisinin yönetmen koltuğunda ise Yusuf Pirhasan oturuyor. Peki, Taş Kağıt Makas dizisi uyarlama mı, Taş Kağıt Makas hangi diziden uyarlama? Remember War Of The Son konusu nedir?
28.02.2024 Magazin
Taş Kağıt Makas’ın Umut’u Ekin Koç, yeni dizi için konuştu
Taş Kağıt Makas’ın Umut’u Ekin Koç, yeni dizi için konuştu Gökdelenlerin dibindeki gecekondu mahallesi ile plazalar arasında sıkışıp kalan hayatların konu edildiği Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’nda unutkan bir baba ile sıra dışı bir hafıza yeteneğine sahip oğlunun tezatlığı da gündeme gelecek.
26.02.2024 Magazin
Bu dizi çok konuşulacak! Taş Kağıt Makas: Hayatın oyunu için geri sayım başladı
Bu dizi çok konuşulacak! Taş Kağıt Makas: Hayatın oyunu için geri sayım başladı Kanal D’nin yeni dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu, 28 Şubat Çarşamba akşamı ilk bölümüyle seyirciyle buluşacak.
25.02.2024 Magazin
Murat Kurum: Yüksek aidat artışlarına izin vermeyeceğiz
Murat Kurum: Yüksek aidat artışlarına izin vermeyeceğiz İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, aidatların makul seviyelere çekilmesi için gerekli çalışmaların yapılacağını belirterek; "Bazı sitelerimizde fahiş oranda, nerdeyse bir kira kadar aidat alınmakta. Bu sıkıntıyı ortadan kaldırmak için gerekli çalışmaları yapacağız" dedi
17.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: 350 bin konutu dönüştüreceğiz, vatandaşa 1.5 milyon TL destek
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: 350 bin konutu dönüştüreceğiz, vatandaşa 1.5 milyon TL destek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yüzyılın Dönüşümü İstanbul programında yaptığı konuşmada, “İstanbul genelinde, yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları için toplamda 128 milyar lira tutarında kaynak kullandık. Hedefimiz 5 yıl içerisinde İstanbul'da 600 yüz bini acilen olmak üzere toplam 1 buçuk milyon riskli bağımsız bölümü dönüştürmektir" dedi. Dün şehit olan askerler için de Erdoğan, “Mehmetçiklerimizin kanı yerde kalmamış, bölücü alçaklardan döktükleri kanın hesabı misliyle sorulmuştur ve sorulmaktadır" ifadelerine yer verdi. 
23.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret ve emekli ikramiyesi açıklaması: Kayıpları giderecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret ve emekli ikramiyesi açıklaması: Kayıpları giderecek Cumhurbaşkanı Erdoğan, kritik Kabine toplantısının sona ermesinin ardından açıklamalarda bulundu. Asgari ücret ve maaş zamları ile ilgili konuşan Erdoğan, "Yılbaşında ekonomik dengeyi sarsmayacak, çalışanların kayıplarını giderecek bir asgari ücret belirleyeceğiz." dedi. Erdoğan ayrıca, enflasyonla ilgili önemli mesajlar vererek, "İnsanımızı günlük hayatta sıkıntıya sokan meseleleri bire birer çözüme kavuşturuyoruz. En zoru geride kaldı. İnşallah bundan sonra hep birlikte daha iyiye gideceğiz. Enflasyonu yavaş yavaş kontrol altına alıyoruz." ifadelerine kullandı.
6.12.2023 Gündem
Mesken ne demek, KYK mesken nedir? Burs başvurusu mesken anlamı…
Mesken ne demek, KYK mesken nedir? Burs başvurusu mesken anlamı… KYK burs başvuruları başladı. Kredi Yurtlar Kurumu KYK, Gençlik ve Spor Bakanlığı GSB burs, kredi başvurusu adreste mesken nedir, sorularına başvurularla birlikte arttı. Peki, KYK mesken nedir?
12.10.2023 Gündem
Prof. Dr. Naci Görür'den olası Marmara depremi açıklaması: İstanbul'da büyük bir kaos olabilir
Prof. Dr. Naci Görür'den olası Marmara depremi açıklaması: İstanbul'da büyük bir kaos olabilir Bilim Akademisi Üyesi Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, 17 Ağustos depreminin ardından yapılan araştırmaya dikkat çekerek olası Marmara depremi için zamanın daraldığını vurguladı. Görür, olası depremin ardından İstanbul'a dışarıdan destek gelmesi gerektiğini belirterek, "İstanbul kendi kendine yetemez çünkü hastanelerin ne kadar çalışacağı, itfaiyenin ne kadar çalışacağı meçhul. Depremde olabilecek yıkım nedeniyle burada ulaşım da olmayabilir. İstanbul'da büyük bir kaos söz konusu olabilir. İnsanların belli bir kısmı göçük altında kalabilir. Onlara ulaşılamayabilir cankurtaranlar çalışamayabilir. İstanbul'da bir kar yağışı, bir yağmur olduğu zaman bile biz İstanbul'un ne kadar kaosa sürüklendiğini görüyoruz" ifadelerini kullandı.
16.08.2023 Gündem
Tuzla'da 5 gün önce kaybolan genç kız bulundu! 8 kişi gözaltına alındı, korkunç detaylar ortaya çıktı
Tuzla'da 5 gün önce kaybolan genç kız bulundu! 8 kişi gözaltına alındı, korkunç detaylar ortaya çıktı Tuzla'da 2 Temmuz'da kaybolan zihinsel engelli 18 yaşındaki Elif Zehra İ. Gebze'de bulundu. Elif Zehra İ.'nin kaybolmasına ilişkin yürütülen soruşturmada ise 8 kişi gözaltına alındı. 5 gündür kızını arayan anne Gülten Bozkızıl, "Çocuğumun üzerinde sigara söndürülmüş. Vücudunun bazı yerlerinde çizikler var. Ekipler eve baskın yaptığında benim kızım yatak odasında oturmuş şekilde duruyordu" dedi.
7.07.2023 Gündem
İstanbul depreme ne kadar hazır?  'Sefer görev emri' çağrısı
İstanbul depreme ne kadar hazır? 'Sefer görev emri' çağrısı KİPTAŞ eski Genel Müdürü, Ümraniye Belediye Başkanı Yıldırım, 1999 öncesi yapılan yapıların yüzde 65’nin yenilendiğini belirtti. Sefer görev emri için çağrıda bulunan Yıldırım, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından kentsel dönüşüm başvurularının beş kat arttığını dile getirdi.
5.04.2023 Gündem
Bakan Kurum: Türkiye Yüzyılı'nda, muhteşem Türkiye'yi inşa edeceğiz
Bakan Kurum: Türkiye Yüzyılı'nda, muhteşem Türkiye'yi inşa edeceğiz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 'İlk Oyum Erdoğan'a İlk Oyum AK Parti'ye kampanyası kapsamında düzenlen etkinlikte gençlerle bir araya geldi. Etkinlikte gençlere seslenen Kurum, "Türkiye Yüzyılı'nda, muhteşem Türkiye'yi inşa edeceğiz. Gençlerimize güveniyoruz. 2023 yılında da Cumhur İttifakı'mızla Sayın Cumhurbaşkanımızı rekor oyla destekleyeceğiz ve sandıktan rekor oylarla çıkacağız" dedi.
26.01.2023 Gündem
İmar affı 2023 yılında çıkacak mı, torba yasada imar affı var mı? Yeni imar barışı teklifi TBMM’ye sunuldu mu, imar affı Resmi Gazete’de yayınlandı mı?
İmar affı 2023 yılında çıkacak mı, torba yasada imar affı var mı? Yeni imar barışı teklifi TBMM’ye sunuldu mu, imar affı Resmi Gazete’de yayınlandı mı? İmar affı 2023'de çıkacak mı, imar affı 2023 ne zaman çıkacak? Gecekondu, kaçak ve mevzuata uygun olmayan yapılar için uygulanması beklenen imar affında son durum, af bekleyen vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. 2018’de gerçekleştirilen imar affının 2023 yılı içinde uygulanıp uygulanmayacağı merak ediliyor. Gözler ise yeni bir karar alınıp alınmadığına çevrilirken “İmar barışı affı gelecek mi, ne zaman çıkacak ve hangi yapıları kapsayacak?” sorularına yanıt aranmaya başlandı. İşte, 2023 imar barışı affı düzenlemesiyle ilgili son gelişmeler…
21.01.2023 Ekonomi
Romanlara konut müjdesi! Örnek evler ortaya çıktı: 'Her Roman’a Bir Yuva'
Romanlara konut müjdesi! Örnek evler ortaya çıktı: 'Her Roman’a Bir Yuva' Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, resmi sosyal medya hesabından Roman vatandaşların yaşadığı bölgelere yönelik TOKİ eliyle yapılan konut uygulamalarına ilişkin paylaşımda bulundu.
21.01.2023 Ekonomi
Eğlence mekanına çevrilen gecekondudan 600 litre sahte içki çıktı
Eğlence mekanına çevrilen gecekondudan 600 litre sahte içki çıktı Ankara'da bir gecekonduyu yasa dışı alkollü eğlence mekanına çeviren şahıslara yönelik düzenlenen operasyonda 2 kadın gözaltına alındı. Gecekonduda yapılan aramada 600 litre sahte içki ele geçirildi.
20.01.2023 Vatan TV
Gecekondu görünümlü pavyon! Şişeler dolusu sahte içki ele geçirildi
Gecekondu görünümlü pavyon! Şişeler dolusu sahte içki ele geçirildi Ankara Altındağ'da gecekondunun içini eğlence mekanına çeviren kişiler suçüstü yakalandı. Dışarıdan gecekondu gibi görünen eğlence mekanında şişelerce sahte içki ele geçirildi.
20.01.2023 Gündem
Düğün için para ödedi ama ortada salon kalmadı! 'Ayrılmanın eşiğine geldik'
Düğün için para ödedi ama ortada salon kalmadı! 'Ayrılmanın eşiğine geldik' İzmir’in Bayraklı ilçesinde yaşanan olay bir evlenme arifesindeki çifti ayrılığın eşiğine getirdi. Düğün salonu yıkıldı, düğünleri iptal edildi, ödedikleri parayı da geri alamadı. Kendilerine başka bir salon da ayarlanmadığını belirten Doruk Kilerci, başından geçenleri anlattı.
8.01.2023 Yaşam
Sarıyer'de 3 gecekondu yandı
Sarıyer'de 3 gecekondu yandı Sarıyer'de bir gecekonduda çıkan yangın bitişikteki 2 gecekonduya daha sıçradı. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, 3 gecekondu kullanılamaz hale geldi.
9.11.2022 Gündem
Nüve ne demek, nüve inşaat nedir? İnşaatta nüve kısmı ne anlama geliyor?
Nüve ne demek, nüve inşaat nedir? İnşaatta nüve kısmı ne anlama geliyor? TOKİ sosyal konut projesi kapsamında 100 bin arsa satışı da yapılacak. Arsa tahsis edilecek kimselerin, kendisinin veya eşinin veya ergin olmayan çocuğunun herhangi bir belediye sınırı içinde ev yapmaya müsait arsaya veya herhangi bir yerde bir ev veya apartmanın ayrı bir dairesine karşılık olan arsa payına sahip olmaması şarttır. TOKİ arsa başvurularında Tahsis edilen müstakil arsalar üzerine; arsa tahsis tarihinden itibaren ilk yıl içerisinde konut inşaatına başlanması, 2 yılda nüve kısmının tamamlanması şartı da isteniyor. Peki, Nüve ne demek, nüve inşaat nedir? İnşaatın nüve kısmı ne anlama geliyor?
10.10.2022 Gündem
Evi olan TOKİ arsaya başvurabilir mi, TOKİ arsaya kimler başvurabilir? TOKİ arsa başvuru şartları nelerdir?
Evi olan TOKİ arsaya başvurabilir mi, TOKİ arsaya kimler başvurabilir? TOKİ arsa başvuru şartları nelerdir? Evi olan arsaya başvurabilir mi, TOKİ arsa başvuru şartları nelerdir? TOKİ İlk Evim Arsa Projesi ile arsa ve iş yeri sahibi olmak isteyenlerin merakla beklediği TOKİ sosyal konut projesi arsa ve iş yeri başvurusu bugün itibarıyla başladı. 1 milyon arsa ile 10 bin iş yeri için başvuru 7 Kasım'a kadar sürecek. Peki, Evi olan TOKİ arsaya başvurabilir mi, TOKİ arsaya kimler başvurabilir, TOKİ arsa başvuru şartları nelerdir?
10.10.2022 Ekonomi
1 milyon arsa başvuru şartları nelerdir? TOKİ arsa başvuru fiyatı ve ekranı!
1 milyon arsa başvuru şartları nelerdir? TOKİ arsa başvuru fiyatı ve ekranı! Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum "İlk Evim İlk İşyerim Projesi" kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin işyeri için başvuruların bugün (10 Ekim) başlayacağını duyurdu. Peki, 1 milyon arsa başvuru şartları nelerdir? TOKİ arsa başvuru fiyatı ve ekranı…
10.10.2022 Ekonomi
Sosyal Konut Projesi'ne rekor başvuru! Sosyal konutta satma ya da kiralama olacak mı? Bakan Kurum, CNN Türk'te açıkladı
Sosyal Konut Projesi'ne rekor başvuru! Sosyal konutta satma ya da kiralama olacak mı? Bakan Kurum, CNN Türk'te açıkladı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, CNN TÜRK'te TOKİ'nin sosyal konut projesiyle ilgili soruları yanıtladı. Bakan Kurum, "İstanbul, Bursa, Antalya ve İzmir'de 3+1'ler en düşük 950 bin lira olacak aylık taksiti 3 bin 562 lira olacak. İstanbul, Bursa, İzmir ve Antalya'da 2+1'ler en düşük 679 bin lira olacak. Bu iller dışında diğer yerlerde fiyatlar açıklandığı gibi olacak" dedi. Kurum, borç bitmeden evlerin satılamayacağını belirterek, "Gelir kapısı olarak burayı kimseye sunamayız. Hiçbir şekilde satamazlar, devredemezler. Kirada bir sorun yok ama satamazlar" ifadelerini kullandı.
14.09.2022 Ekonomi
Arsa ve işyeri fiyatları belli oldu! Aylık taksitleri 937 liradan başlıyor
Arsa ve işyeri fiyatları belli oldu! Aylık taksitleri 937 liradan başlıyor Konut projesi ile ilgili detaylar açıklandı. Milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiriyor. İşyeri almak isteyen ya da arsaya ev inşa edecek vatandaşlar için projeler resmen duyuruldu. Arsalar faizsiz şekilde vatandaşlara satılacak ve kendi evlerini yapabilecekler. İnşa sürecinde mimari ve mühendislik desteği de verilecek. İşyeri sahibi olmak isteyenler için de fiyatlar belirlendi. Başvuru şartları da belli oldu. İşte arsa ve işyeri ile ilgili detaylar...
13.09.2022 Ekonomi
TOKİ velayeti altında ne demek? TOKİ başvuru şartları açıklandı!
TOKİ velayeti altında ne demek? TOKİ başvuru şartları açıklandı! TOKİ ucuz konut projesinin detayları Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklandı. TOKİ’nin 81 ile yapacağı 250 bin konut ile iş yeri ve arsalara ilişkin detaylar belli oldu. TOKİ aracılığıyla inşa edilecek konutlara, proje ili sınırları içerisinde en az 1 yıl ikamet eden veya proje il nüfusuna kayıtlı, kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları üzerine ülke sınırları içinde tapuda kayıtlı konutları bulunmayan, daha önce TOKİ aracılığıyla ev satın almamış 18 yaşını doldurmuş Türk vatandaşları başvuru yapabilecek. Sosyal konutlar için bir haneden tek başvuru alınabilecek. Söz konusu şartların belli olmasının ardından “TOKİ velayeti altında ne demek?” sorusuna yanıt aranmaya başlandı.
13.09.2022 Gündem
Sosyal konut projesi başvuru bedeli  belli oldu
Sosyal konut projesi başvuru bedeli belli oldu Milyonların merakla beklediği sosyal konut projesinde tüm detaylar belli oldu. En çok merak edilenlerden biri proje başvuru bedelinin kaç lira olacağıydı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın proje detaylarını açıklamasının ardından TOKİ tarafından başvuru bedeli de açıklandı
13.09.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Gecekondu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gecekondu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.