Gazprom

Gazprom

Son dakika gazprom haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gazprom ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gazprom haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gazprom

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gazprom gelişmeleri de dahil olmak üzere 660 gazprom haberi bulunmuştur. Tüm gazprom haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Bayraktar tarih verdi! Doğal gaz merkezinde plan şekilleniyor
Bakan Bayraktar tarih verdi! Doğal gaz merkezinde plan şekilleniyor Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, “Cumhurbaşkanımızın çok önem verdiği İstanbul Finans Merkezi’nde bir enerji ve ticaret borsası oluşturmak istiyoruz. Burada enerji ve maden ticareti yapılacak. Ayrıca İstanbul Finans Merkezi’nde bir uluslararası ticaret platformu kurabiliriz. Bu da tüm taraflara, ticaret yapanlara, aracılara ve diğer paydaşlara büyük fırsatlar ve teşvikler sunabilir. Ortaklarımızla yoğun bir şekilde çalışmamız halinde bunu 2024 yılı içerisinde oluşturabileceğimizi düşünüyorum” dedi.
1.11.2023 Ekonomi
BOTAŞ’tan Gazprom açıklaması
BOTAŞ’tan Gazprom açıklaması Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş Genel Müdürlüğü (BOTAŞ), Rus petrol ve doğal gaz şirketi Gazprom tarafından devralınacağına dair sosyal medyada yer alan iddiaların asılsız olduğunu açıkladı.
25.05.2023 Ekonomi
Doğal gazda yeni müjde beklentisi! 'Çok kuvvetli teknik nedenlerimiz var'
Doğal gazda yeni müjde beklentisi! 'Çok kuvvetli teknik nedenlerimiz var' TPAO Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Melih Han Bilgin, Karadeniz’de açıklanan doğal gaz rezervlerinin yanı sıra yeni gaz alanları için de, “Ümit beslemek için çok kuvvetli teknik nedenlerimiz var” dedi.
30.01.2023 Ekonomi
Bakan Çavuşoğlu: 1 mil dahi kara suyu genişlemesine izin vermeyiz
Bakan Çavuşoğlu: 1 mil dahi kara suyu genişlemesine izin vermeyiz Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Son günlerde, Yunan basınında özellikle Girit'in çevresinde kara sularının 12 mile çıkarılacağına dair haberler var. Bizim bu konudaki tutumumuz net. Değil 12, Ege'de 1 mil dahi kara suyu genişlemesine izin vermeyiz. Meclis'imizin bu konuda 1995'de aldığı karar nettir ve halen geçerlidir" dedi.
29.12.2022 Dünya
Gazprom Başkanı Miller: Türkiye'de, doğal gaz dağıtım merkezi projesinin pratik uygulamasına başladık
Gazprom Başkanı Miller: Türkiye'de, doğal gaz dağıtım merkezi projesinin pratik uygulamasına başladık Gazprom Başkanı Aleksey Miller, Türkiye'de kurulması planlanan doğal gaz dağıtım projesiyle ilgili yaptığı açıklamada, "Bu karar, iki ülke liderleri düzeyinde alındı ve biz bu projenin pratik uygulamasına başladık" dedi.
28.12.2022 Dünya
"Türkiye’de bir gaz merkezi için Türk yetkililer aktif bir şekilde çalışıyor"
"Türkiye’de bir gaz merkezi için Türk yetkililer aktif bir şekilde çalışıyor" Rusya Başbakan Yardımcısı Alexander Novak, Gazprom’un Türk yetkililer ile görüştüğünü ifade ederek doğal gaz merkezine ilişkin kararın 2023 yılında alınabileceğini söyledi.
23.12.2022 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan Gazprom Başkanı Miller'ı kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan Gazprom Başkanı Miller'ı kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rus enerji şirketi Gazpromun Başkanı Aleksey Miller'ı Vahdettin Köşkü'nde kabul etti.
9.12.2022 Siyaset
Macaristan: Rus gazına yönelik yeni AB yaptırımlarına izin vermeyeceğiz
Macaristan: Rus gazına yönelik yeni AB yaptırımlarına izin vermeyeceğiz Macaristan Başbakanlık Ofisi Başkanı Gergely Guiyas, "Rus gazına yönelik yeni AB yaptırımlarına izin vermeyeceğiz" dedi.
22.10.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret açıklaması: Öncekilerden çok daha farklı bir hazırlık
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret açıklaması: Öncekilerden çok daha farklı bir hazırlık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Kazakistan Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi Dördüncü Toplantısı’na katılmak üzere Kazakistan'da temaslarda bulundu. Erdoğan, Kazakistan dönüşünde gazetecilere gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Putin'in 'Avrupa için Türkiye’de büyük bir gaz merkezi kurulabilir’ açıklamasına ilişkin Erdoğan, 'Böyle bir dağıtım merkezi için, bu iş için tabii ki Trakya en önemli yer olarak görülüyor. Biz başta Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığımıza ve Rusya tarafında ilgili kuruma müşterek bir çalışma yapmaları talimatını Sayın Putin ile birlikte verdik' dedi. Ege Adaları'ndaki silahlanma konusunda net mesaj veren Erdoğan, 'Biz zırhımızı kuşandıktan sonra tedbirlerimizi aldıktan sonra bize bunlar hiç ürküntü vermez' ifadelerini kullandı. Başörtüsü düzenlemesi hakkında olayın sadece başörtüsü olayı olmadığının altını çizen Erdoğan, aile konusunu da bu düzenlemenin içerisine koymak istediklerini belirtti. Milyonlarca çalışanın merakla beklediği asgari ücret konusunda da önemli mesajlar veren Erdoğan, 'Başta Vedat hocamız olmak üzere arkadaşlarımız yapıyorlar. İnşallah bundan öncekilerden çok daha farklı bir hazırlığın içinde olduğunu biliyorum' açıklamasında bulundu.
14.10.2022 Siyaset
Türkiye'de kurulacak doğal gaz merkezi için ilk hamle geliyor! Görüşmeler önümüzdeki hafta
Türkiye'de kurulacak doğal gaz merkezi için ilk hamle geliyor! Görüşmeler önümüzdeki hafta Gazprom Başkanı Aleksey Miller, Rus gazının Türk Akım doğal gaz boru hattı üzerinden Avrupa'ya sevkiyatının gerçekleştirilmesi planına yönelik, "Türk tarafı projeye büyük ilgi gösterdi. Biz de Türkiye Enerji Bakanı ve Türk meslektaşlarımızla önümüzdeki hafta başından itibaren diyaloğu kelimenin tam anlamıyla çok hızlı bir şekilde başlatacağız" dedi.
13.10.2022 Ekonomi
Gazprom: Türkiye ile TürkAkım müzakerelerine başlıyoruz
Gazprom: Türkiye ile TürkAkım müzakerelerine başlıyoruz Rusya'nın ulusal enerji şirketi Gazprom'un Başkanı Aleksey Miller, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in talimatıyla TürkAkım üzerinden gaz hacimlerinin artırılması üzerine Önümüzdeki hafta görüşmelere başlıyoruz açıklaması yaptı.
13.10.2022 Dünya
Putin: Türkiye'de Avrupa için büyük bir gaz merkezi oluşturabiliriz
Putin: Türkiye'de Avrupa için büyük bir gaz merkezi oluşturabiliriz Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Kuzey Akım doğalgaz boru hatlarında meydana gelen sızıntıların ardından iletilemeyen gazın Türk Akım boru hattı üzerinden iletilebileceğini söyleyerek, "Tabi ki ortaklarımız da bunu isterlerse Türkiye'de Avrupa için büyük bir gaz merkezi oluşturabiliriz" dedi.
12.10.2022 Dünya
Kara kışa hazırlanan Almanya'dan U dönüşü! Rusya gazı kesip tek şartını açıkladı...
Kara kışa hazırlanan Almanya'dan U dönüşü! Rusya gazı kesip tek şartını açıkladı... vrupa ve Almanya kara kışa hazırlanıyor. Rus Gazprom tedarik ettiği doğal gaz için ruble ile ödeme yapmayı reddeden GasTerra'ya doğal gaz akışının askıya alınacağını bildirmişti. Almanya'nın önlemler kapsamında aldığı son karar dış basında 'U dönüşü' olarak yorumlandı
6.09.2022 Dünya
Gazprom, Avrupa'ya gaz akışını süresiz durdurdu
Gazprom, Avrupa'ya gaz akışını süresiz durdurdu Rus petrol şirketi Gazprom, 3 gün boyunca kapalı olacağı duyurulan Kuzey Akım 1 boru hattında tespit edilen yağ sızıntısı nedeniyle Avrupa'ya gaz akışının süresiz olarak durdurulduğunu açıkladı.
2.09.2022 Dünya
Rusya'dan son dakika doğal gaz kararı! Avrupa'ya gaz sevkiyatını durdurdu
Rusya'dan son dakika doğal gaz kararı! Avrupa'ya gaz sevkiyatını durdurdu Rusya'dan son dakika doğal gaz kararı. Avrupa'ya karşı gaz sevkiyatını resmen durdurdu. AFP'de yer alan son dakika gelişmesine göre, Rusya, Kuzey Akım Boru Hattı üzerinden Avrupa'ya gaz sevkiyatını durdurdu.
31.08.2022 Dünya
Avrupa'da doğal gaz krizi: Önümüzdeki 5-10 yıl korkunç geçecek
Avrupa'da doğal gaz krizi: Önümüzdeki 5-10 yıl korkunç geçecek Fransız enerji şirketi Engie, Rus enerji şirketi Gazprom'un bugünden itibaren gaz akışını daha da azaltacakları konusunda kendilerini bilgilendirdiklerini duyurdu.
30.08.2022 Dünya
Doğal gaz krizinde çareyi Türkiye'de buldular! Akın akın geliyorlar
Doğal gaz krizinde çareyi Türkiye'de buldular! Akın akın geliyorlar Rusya'nın Ukrayna'yı işgal etmesine tepki gösteren ülkelerden biri de Bulgaristan olmuş, Rusya ise karşılık olarak doğal gaz ambargosu uygulamıştı. Bulgaristan'da bu nedenle yakacak krizi baş gösterdi. Ülkede tedirginlik yaratan ve kışın derinleşmesi beklenen krizin çözümünü Bulgaristan vatandaşları Edirne'de buldu.
29.08.2022 Gündem
Almanya doğal gaz kullanımında kısıtlamaya gidiyor! Tarih verildi, dikkat çeken 19 derece sınırı
Almanya doğal gaz kullanımında kısıtlamaya gidiyor! Tarih verildi, dikkat çeken 19 derece sınırı Almanya federal hükümeti, kış mevsimine girilmeden önce kamu binalarında ısıtmanın ve aydınlatmanın kısıtlanmasını içeren enerji tasarrufu önlemini onayladı. Böylece gaz kullanımının yaklaşık yüzde 2 oranında azaltılması hedefleniyor.
25.08.2022 Dünya
Dedeağaç ABD'nin silah üssü oldu! New York Times durumu 'Türkiye korkusu' diye tanımladı...
Dedeağaç ABD'nin silah üssü oldu! New York Times durumu 'Türkiye korkusu' diye tanımladı... Türkiye sınırına 40 kilometre uzaklıktaki Dedeağaç limanı ABD'nin silah üssü oldu. New York Times gazetesi özel haberiyle 'beklenmedik jeopolotik parlama noktası'na yığılan Amerikan silahlarını 'Türkiye korkusu' diye tanımladı, Kathimerini ise ABD'li ismin skandal röportajını 'Türkiye'ye çınlayan bir mesaj-NATO'ya ait olduğunu gösterinceye kadar Türkiye'ye F-16 yok' başlığıyla yayımladı.
22.08.2022 Dünya
Kuzey Akım 1 gaz boru hattı bakım nedeniyle 3 gün kapanacak
Kuzey Akım 1 gaz boru hattı bakım nedeniyle 3 gün kapanacak Rus gazını Baltık üzerinden Avrupa'ya taşıyan Kuzey Akım 1 boru hattının bakım çalışmaları nedeniyle 3 gün kapatılacağı açıklandı.
19.08.2022 Dünya
Gerhard Schröder Putin ile görüştü Almanya ayağa kalktı! 'Putin benim dostum özür dilemeyeceğim!'
Gerhard Schröder Putin ile görüştü Almanya ayağa kalktı! 'Putin benim dostum özür dilemeyeceğim!' Rus ordusunun 24 Şubat'ta Ukrayna topraklarına girmesiyle başlayan savaş sayısız askeri ve sivil kayba yol açarken dünyayı da büyük bir gıda ve enerji kriziyle baş başa bıraktı. Enerji krizinin en çok vurduğu ülke ise Almanya oldu. Ülke, yaklaşan kış aylarını nasıl geçireceğinin hesabını yaparken eski Başbakan Gerhard Schröder’in Vladimir Putin ile görüşmesi ise bardağı taşıran son damla oldu…
4.08.2022 Dünya
Gazprom'dan flaş doğal gaz açıklaması: Teslimatı imkansız
Gazprom'dan flaş doğal gaz açıklaması: Teslimatı imkansız Rus devlet enerji şirketi Gazprom, Rusya'dan Avrupa'ya gaz akışını sağlayan Kuzey Akım 1 boru hattında bakım ve onarım çalışmaları çerçevesinde Kanada’ya gönderilen gaz türbininin yaptırımlar nedeniyle Rusya'ya teslimatının “imkansız” olduğunu ifade etti.
3.08.2022 Dünya
Rusya doğalgaz vanasını kıstı Avrupa karanlığa gömüldü
Rusya doğalgaz vanasını kıstı Avrupa karanlığa gömüldü 24 Şubat'ta başlayan Ukrayna savaşı Avrupa’nın en büyük ekonomisi Almanya’yı karanlığa sevk etti. Rusya’nın Almanya’ya boru hattı üzerinden doğalgaz akışını yüzde 20’ye düşürmesinin ardından başta başkent Berlin olmak üzere ülkenin birçok kentinde enerji tasarrufu için tarihi anıtların ve binaların ışıklandırılmasına son verildi.
30.07.2022 Dünya
Avrupa'da doğal gaz krizi! Sıcak su kesintisi başlıyor
Avrupa'da doğal gaz krizi! Sıcak su kesintisi başlıyor Almanya'nın kuzey şehirlerinden Hannover, Rusya ile yaşanan gaz krizinden doğrudan etkilenen bölgeler arasında başı çekiyor. Kentteki kamu binalarının yanı sıra, yüzme havuzlarında ve spor komplekslerinde de sıcak su kesintisi uygulanacak.
28.07.2022 Dünya
Tuvalet kağıdı uyarısı! Kıtlık yaşanacak
Tuvalet kağıdı uyarısı! Kıtlık yaşanacak Alman gazetesi Zeit'in haberine göre, Rusya'nın doğalgaz arzı önümüzdeki aylarda azalırsa, Almanya tuvalet kağıdı ve karton gibi temel ihtiyaç maddelerinde kıtlıkla karşı karşıya kalabilir.
28.07.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Gazprom ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gazprom haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.