Gazne

Gazne

Son dakika gazne haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gazne ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gazne haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gazne

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gazne gelişmeleri de dahil olmak üzere 65 gazne haberi bulunmuştur. Tüm gazne haberleri aşağıda listelenmiştir.
MHP lideri Bahçeli'den AYM'ye sert tepki! 'Milli güvenlik sorunudur'
MHP lideri Bahçeli'den AYM'ye sert tepki! 'Milli güvenlik sorunudur' MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP'nin kuruluşunun 55'inci yılının kutlama programında açıklamalarda bulundu. Anayasa Mahkemesi'ne tepki gösteren Bahçeli, "AYM adalet ilkelerine savaş açmıştır. Teröristin hakkı mı olur? Teröre hak mı verilir? Neyin dayatmasını yapıyor, kimlere mesaj ulaştırmaya çalışıyorsunuz? AYM artık milli güvenlik sorunudur. Böyle gidemez. Böyle bir mahkeme yapısı Türkiye'de yüksek yargı organları arasında yer almamalıdır. " dedi.
9.02.2024 Gündem
Afganistan'da Taliban dehşeti! İnsan avı başalttılar...
Afganistan'da Taliban dehşeti! İnsan avı başalttılar... Taliban'ın yönetimini ele geçirdiği Afganistan'dan son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. BM’ye sunulan bir rapora göre Taliban, eski Kabil hükümeti veya NATO güçleri için çalışmış kişilere yönelik ‘insan avı’ başlattı.
21.08.2021 Dünya
Taliban kritik vilayetleri ele geçirdi
Taliban kritik vilayetleri ele geçirdi Son dakika haberi.... Afganistan'ın güneyi ve batısındaki Badgis, Gur ve Halmand vilayetlerinin merkezi Taliban kontrolüne geçti.
13.08.2021 Dünya
Afganistan'da Herat vilayetinin merkezi Taliban’ın kontrolüne  geçti
Afganistan'da Herat vilayetinin merkezi Taliban’ın kontrolüne geçti Afganistan'ın batısındaki Herat vilayetinin merkezinin Taliban'ın kontrolüne geçtiği bildirildi.
12.08.2021 Dünya
Babasını öldürüp okula gitti! 'Sinirlendim vurdum'
Babasını öldürüp okula gitti! 'Sinirlendim vurdum' Malatya'da ekiplerin, ailesinin intihar ihbarı üzerine gittiği evde ölü bulunan Reşat Aksakal’ın (41), lise öğrencisi oğlu A.A. (14) tarafından pompalı tüfekle öldürüldüğü belirlendi. Olayın ardından okula giden A.A. gözaltına alındı. A.A. polisteki ifadesinde, “Babam bana şiddet uyguluyordu. Sıkıntılar yaratıyordu. Eve geç gitmeme karışıyordu. Ben de sinirlendim vurdum” dediği belirtildi.
15.03.2021 Gündem
Afganistan'da törene bombalı saldırı: 15 ölü
Afganistan'da törene bombalı saldırı: 15 ölü Afganistan'ın Gazne vilayetinde Kur'an-ı Kerim hatim törenine düzenlenen bombalı saldırıda 15 sivil hayatını kaybetti.
18.12.2020 Dünya
Afganistan'ın Gazne vilayetinde törene bombalı saldırı: 15 ölü
Afganistan'ın Gazne vilayetinde törene bombalı saldırı: 15 ölü Afganistan'ın Gazne vilayetinde bir törene düzenlenen bombalı saldırıda 15 sivil öldü.
18.12.2020 Dünya
Türkiye'den Nijerya'daki terör saldırısına kınama
Türkiye'den Nijerya'daki terör saldırısına kınama Dışişleri Bakanlığı, Nijerya'da 40'tan fazla tarım işçisinin ölümüne neden olan Boko Haram terör örgütünün saldırısını kınadı
29.11.2020 Gündem
Afganistan’da bombalı araç saldırısı! Çok sayıda ölü...
Afganistan’da bombalı araç saldırısı! Çok sayıda ölü... Afganistan’ın Gazne kentinde düzenlenen bombalı araç saldırısında 23 kişinin yaşamını yitirdiği, 16 kişinin yaralandığı bildirildi.
29.11.2020 Dünya
Afganistan'da uçak düştü! Gelen ilk görüntülerle dünya sarsıldı
Afganistan'da uçak düştü! Gelen ilk görüntülerle dünya sarsıldı Uluslararası haber ajansları 'son dakika' koduyla 'Afganistan'da bir yolcu uçağı' düştü haberini geçti. Ancak gelen ilk görüntüler, yanmış bir askeri uçağı gösteriyor.
27.01.2020 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2019 Fuat Sezgin Yılı Kapanış Töreni'nde konuştu. Yerli otomobil hakkında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Cuma günü inşallah 'Türkiye'nin Otomobili Projesi'nin tanıtım törenine katılacağız" dedi. Kanal İstanbul Projesi hakkında da değerlendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Birileri Kanal İstanbul projesini yaptırmayız diyor, müteahhitlere tehditler savuruyor. Dikili ağacınız yok. Dikili ağaçları söken bir zihniyetsiniz" ifadesini kullandı.
23.12.2019 Siyaset
Afganistan'da patlama! 10 ölü...
Afganistan'da patlama! 10 ölü... Afganistan'ın Gazne vilayetinde yola yerleştirilen bombanın patlamasıyla 10 sivil hayatını kaybetti.
13.12.2019 Dünya
Afganistan'da bombalı araçla saldırı
Afganistan'da bombalı araçla saldırı Afganistan'da Taliban militanlarının Gazne vilayetinin Ab Band ilçesinde bombalı araçla düzenlediği saldırıda 4 polis yaşamını yitirdi.
27.07.2019 Dünya
Afganistan'da bir general öldürüldü
Afganistan'da bir general öldürüldü Afganistan'ın Gazne vilayetinde 203. Tander Kolordu Komutanlığı 3. Tugay Komutanı General Abdul Mubin Muctaba'nın uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybettiği bildirildi.
18.07.2019 Dünya
Afganistan'da bombalı saldırı: 12 ölü!
Afganistan'da bombalı saldırı: 12 ölü! Afganistan'ın Gazne vilayetindeki Milli İstihbarat Başkanlığı binasına bomba yüklü araçla yapılan saldırıda 12 kişi yaşamını yitirdi.
7.07.2019 Dünya
Afganistan'da tarihi kalenin kulesi çöktü
Afganistan'da tarihi kalenin kulesi çöktü Afganistan'ın Gazne vilayetinde tarihi bir kulenin yıkılması sonrası, yetkililer ülkedeki tarihi eserleri koruyamamakla suçlandı.
14.06.2019 Dünya
Afganistan'da bomba yüklü araçla saldırı: 5 ölü
Afganistan'da bomba yüklü araçla saldırı: 5 ölü Afganistan'ın Gazne vilayetinde bomba yüklü araçla düzenlenen bombalı saldırıda 5 polisin öldüğü bildirildi.
2.06.2019 Dünya
Afganistan'da Taliban saldırısı: 9 ölü
Afganistan'da Taliban saldırısı: 9 ölü Taliban militanlarının Afganistan'ın Gazne vilayetinde polis karakoluna düzenlediği saldırıda 9 polis hayatını kaybetti.
29.03.2019 Dünya
Afgan hava kuvvetleri yanlışlıkla askeri karakolu bombaladı: 8 ölü
Afgan hava kuvvetleri yanlışlıkla askeri karakolu bombaladı: 8 ölü Afgan hava kuvvetlerinin Gazne vilayetinde yanlışlıkla askeri karakolu hedef aldığı hava saldırısında 8 askerin öldüğü bildirildi.
26.02.2019 Dünya
'Messi'den para aldığımız iddiasıyla Taliban tehdidi altındayız'
'Messi'den para aldığımız iddiasıyla Taliban tehdidi altındayız' Afganistan'da giydiği mavi beyaz çizgili naylon poşetten Messi formasıyla iki yıl önce ünlenen Murtaza Ahmedi, Taliban yüzünden başkent Kabil'e taşındı. Anne Şafika Ahmedi, "Messi'den para aldığımız iddiasıyla Taliban tehdidi altındayız. Taliban'ın köyümüze saldırmasından sonra kaçarken oğlumun yüzünü eşarpla örtmek zorunda kaldım" diyor.
3.01.2019 Dünya
Son dakika... ABD askerleri öldürüldü!
Son dakika... ABD askerleri öldürüldü! Afganistan'ın Gazne şehrinde ABD askerleri öldürüldü. Yaralı askerler de var.
27.11.2018 Dünya
Son dakika... Taliban saldırdı! Asker ve sivil çok sayıda ölü var
Son dakika... Taliban saldırdı! Asker ve sivil çok sayıda ölü var Afganistan'da Taliban militanlarının Gazne vilayetinin Caguri ilçesine saldırması sonucu 10'u asker 25 kişi hayatını kaybetti.
12.11.2018 Dünya
Afganistan'da ilk kez engelli bir birey milletvekili adayı oldu!
Afganistan'da ilk kez engelli bir birey milletvekili adayı oldu! Afganistan'da 20 Ekim'de yapılacak seçimde ilk kez bir engelli kadın da yarışacak. Gazne vilayetinde doğan ve hukuk mezunu olan Sabri Ender, ülkesinde cumartesi günü yapılacak genel seçimden önce AA muhabirine konuştu.
17.10.2018 Dünya
Afganistan'daki çatışmalarda 9 ayda 2 bin 798 sivil öldü
Afganistan'daki çatışmalarda 9 ayda 2 bin 798 sivil öldü Afganistan'da devam eden çatışmalarda bu yılın ocak-eylül döneminde 2 bin 798 sivilin hayatını kaybettiği bildirildi. Birleşmiş Milletler Afganistan Yardım Misyonunun (UNAMA) yayımladığı raporda, Afganistan'daki sivillerin, silahlı çatışmaların hedefi olmaya devam ettiği belirtildi.
11.10.2018 Dünya
Afganistan'da ateşkes sona erdi
Afganistan'da ateşkes sona erdi Taliban ile Afgan hükümeti arasında Ramazan Bayramı boyunca süren ateşkesin bitmesinin ardından çatışmalar yeniden başladı.
28.06.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Gazne ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gazne haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.