Gaziler Günü

Gaziler Günü

Son dakika gaziler günü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gaziler günü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gaziler günü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gaziler Günü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gaziler günü gelişmeleri de dahil olmak üzere 318 gaziler günü haberi bulunmuştur. Tüm gaziler günü haberleri aşağıda listelenmiştir.
19 Eylül Gaziler günü resimli mesajları 2023 ve 19 Eylül Gaziler Günü ile ilgili güzel sözler! Kısa, anlamlı, en güzel Gaziler Günü mesajı burada! 19 Eylül Gaziler Günü mesajı
19 Eylül Gaziler günü resimli mesajları 2023 ve 19 Eylül Gaziler Günü ile ilgili güzel sözler! Kısa, anlamlı, en güzel Gaziler Günü mesajı burada! 19 Eylül Gaziler Günü mesajı Her yıl 19 Eylül'de kutlanan Gaziler Günü, Mustafa Kemal Atatürk'ün Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde mareşallik unvanı ve gazilik rütbesi ile ödüllendirilmesinin anısına düzenlenir. Bu özel günü anlamlı kılmak, Gazilerin gününü kutlamak isteyenler ise Gaziler Günü resimli mesajlar, sözleri ve şiirleri arayarak WhatsApp, Facebook ve Instagram gibi platformlarda paylaşmak için araştırma yapıyor. Biz de günün anlam ve önemine istinaden Gaziler Günü mesajları derledik. İşte 2023 kısa, anlamlı resimli Gaziler Günü kutlama mesajı ile Sakarya Meydan Muharebesi gazileri…
19.09.2023 Gündem
Bakan Güler: Azerbaycan'ı desteklemeye devam ediyoruz
Bakan Güler: Azerbaycan'ı desteklemeye devam ediyoruz Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Kafkasya'daki istikrara büyük önem verdiklerini belirterek, "Bölgede bir an evvel kalıcı barışın tesis edilmesi için büyük gayret sarf ediyor, can kardeşimiz Azerbaycan'ı 'iki devlet, tek millet' anlayışıyla desteklemeye devam ediyoruz" dedi.
15.09.2023 Gündem
18 Mart'ta bayraklar yarıya iner mi? Çanakkale Zaferinde bayrak asılır mı, 18 Mart'ta resmi kurumlara bayrak asılır mı?
18 Mart'ta bayraklar yarıya iner mi? Çanakkale Zaferinde bayrak asılır mı, 18 Mart'ta resmi kurumlara bayrak asılır mı? Çanakkale Zaferi’nin 108. Yıldönümü nedeniyle bayrak asılıp asılamayacağı sorgulanıyor. 18 Mart'ta bayraklar yarıya iner mi? Çanakkale Zaferinde bayrak asılır mı, 18 Mart'ta resmi kurumlara bayrak asılır mı?
17.03.2023 Gündem
Bakan Akar'dan Mersin'deki polisevi saldırısıyla ilgili açıklama: Suriye'de organize edildi
Bakan Akar'dan Mersin'deki polisevi saldırısıyla ilgili açıklama: Suriye'de organize edildi Mersin'in Mezitli ilçesindeki polisevine düzenlenen terör saldırısına ilişkin Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'dan son dakika açıklaması geldi. Bakan Akar, "Teröristler bu saldırıları Suriye'de organize etti" dedi.
28.09.2022 Gündem
Bakan Soylu'dan sert açıklama: Sadece terör örgütlerini değil, ABD ve Avrupa’yı da mağlup ediyoruz
Bakan Soylu'dan sert açıklama: Sadece terör örgütlerini değil, ABD ve Avrupa’yı da mağlup ediyoruz İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Terör örgütünün Avrupa ve Amerika tarafından en çok desteklendiği zaman diliminde terör örgütüne en büyük darbeyi vurduk. Biz sadece terör örgütünü yenmiyoruz, aynı zamanda biz terör örgütünü destekleyen, bize müttefik gibi görünen Amerika ve Avrupa'yı mağlup ediyoruz. Mağlup etmeye de devam edeceğiz" dedi.
19.09.2022 Siyaset
Bakan Yanık: Sakarya Meydan Muharebesi Polatlı'da yapıldı
Bakan Yanık: Sakarya Meydan Muharebesi Polatlı'da yapıldı Aile ve Sosyal Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "Sakarya Meydan Muharebesi Sakarya ilinde değil, burada yapıldı, burada yani Polatlı'da. Gazilerimizin huzurunda sizlerden istirham ediyorum; çocuklarımıza tarihimizi doğru öğretelim" dedi.
19.09.2022 Gündem
Bakan Kirişci: 47 binin üzerinde gazi ile gazi ve şehit yakınımızın kamuda istihdamını sağladık
Bakan Kirişci: 47 binin üzerinde gazi ile gazi ve şehit yakınımızın kamuda istihdamını sağladık Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, 47 binin üzerinde gazi, gazi ve şehit yakınının kamuda istihdamını sağladıklarını, 210 binden fazla gazi ve yakınına ücretsiz seyahat kartı verdiklerini söyledi. Bakan Kirişci, "Aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizin hakkını ne yapsak ödeyemeyiz. Vatan toprağında özgürce aldığımız her nefeste onlara borçlanıyoruz" dedi.
19.09.2022 Ekonomi
Gaziler Günü mesajı 2022 resimli kutlama sözleri! 19 Eylül Gaziler Günü mesajları kısa, uzun, anlamlı, duygulu, en güzel resimli seçenekleri!
Gaziler Günü mesajı 2022 resimli kutlama sözleri! 19 Eylül Gaziler Günü mesajları kısa, uzun, anlamlı, duygulu, en güzel resimli seçenekleri! 19 Eylül Gaziler Günü mesajları ve sözleri için yapılan aramalar arttı. Gaziler Günü çeşitli etkinliklerle anılırken, canlarını bu yurt için feda etmek için yaralanan ve gazilik alan vatandaşlarımızın gününü kutlamak için 19 Eylül kısa, uzun, anlamlı, duygulu en güzel gaziler günü mesajları derledik.
19.09.2022 Gündem
Osman Çakmak'tan taraftarlara mesaj: Herkesi havalimanına bekliyoruz
Osman Çakmak'tan taraftarlara mesaj: Herkesi havalimanına bekliyoruz Avrupa şampiyonu olan Ampute Futbol Milli Takımı'nın teknik direktörü Osman Çakmak, Türk halkından yarın İstanbul Havalimanı'nda kendilerini karşılamalarını istedi.
19.09.2021 Futbol
Bakan Soylu: Teröristlere nefes aldırmayacağız
Bakan Soylu: Teröristlere nefes aldırmayacağız İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye'deki terörist sayısının 197'ye düştüğünü hatırlatarak, "Tek tek hepsini takip ediyoruz. Nefes aldırmayacağız" dedi.
19.09.2021 Gündem
Bakan Varank: Savunmada yerlilik oranı yüzde 75 seviyelerine ulaştı
Bakan Varank: Savunmada yerlilik oranı yüzde 75 seviyelerine ulaştı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, savunma sanayisinde yüzde 25'lerde olan yerlilik oranlarını yüzde 75 seviyelerine ulaştırmayı başardıklarını belirterek, "Tabii bu yolculuk daha bitmedi. Savunma sanayisinin kritik sektörlerinde, kritik sistemlerinde yüzde 100 yerliliğe ulaşmayı bazı alanlarda hedef olarak koyuyoruz" dedi.
19.09.2021 Bilim ve Teknoloji
Bakan Soylu, Sivas'ta şehit annesinin cenazesine katıldı
Bakan Soylu, Sivas'ta şehit annesinin cenazesine katıldı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği Sivas'ta Şehit Jandarma Er Muammer Şafak'ın vefat eden annesi Zeynep Şafak'ın cenaze namazına katıldı.
19.09.2021 Siyaset
MHP lideri Devlet Bahçeli: Gaziliğin oranı, yüzdesi olmamalıdır
MHP lideri Devlet Bahçeli: Gaziliğin oranı, yüzdesi olmamalıdır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Gaziliğin oranı, yüzdesi olmamalıdır. Gazilik haklarının verilmesini umutla bekleyen 20 bine yakın kardeşimizin samimiyetle yanındayız." dedi.
19.09.2021 Siyaset
Ampute Futbol Milli Takımı'nın final için rakibi Rusya!
Ampute Futbol Milli Takımı'nın final için rakibi Rusya! Polonya'daki turnuvada 'BizimAslanlar' lakaplı Ay-Yıldızlılar, Gürcistan'a 10, İtalya'ya 11 gol attı. Dün de fark yememek için sahaya çıkan İrlanda'yı 4-0'lageçerek, adını yarı finale yazdırdı. Bugün ise 18.30'da rakip Rusya, hedefimiz ise yine finale çıkıp, şampiyon olmak.
18.09.2021 Futbol
Bakan Akar açıkladı:  Bin 976 terörist etkisiz hale getirildi
Bakan Akar açıkladı: Bin 976 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "24 Temmuz 2015'ten itibaren bugüne kadar 18 bin 502, 1 Ocak 2021'den itibaren ise bin 976 terörist etkisiz hale getirilmiş, şehit ve gazilerimizin kanı yerde bırakılmamıştır" dedi.
17.09.2021 Gündem
İşte o fotoğraf! Yataklarını ayırdılar dedikodusunun ardından...
İşte o fotoğraf! Yataklarını ayırdılar dedikodusunun ardından... ABD Başkanı Donald Trump'ın seçim yenilgisinin ardından Melania Trump'ın ayrılmak için gün saydığı söylentileri dünya medyasının gündeminde yer edinirken, dün çekilen bir fotoğraf dedikoduları iyice kızıştırdı.
12.11.2020 Dünya
Trump günler sonra ilk kez görüntülendi! Büyük bir gafa imza attı
Trump günler sonra ilk kez görüntülendi! Büyük bir gafa imza attı ABD Başkanı Donald Trump, 3 Kasım'da yapılan başkanlık seçimlerini kaybettiğinin netleştiği pazar gününün ardından ilk kez kamuoyunun önüne çıktı. Trump, Beyaz Saray'dan otomobille kısa bir yolculuğun ardından Virginia'daki Arlington Ulusal Mezarlığı'na gitti. Gaziler Günü Anması'na katılan Trump, büyük bir gafa imza attı.
11.11.2020 Dünya
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti MYK sonrası gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Macron'un yönettiği dış politikaya tepki gösteren Çelik, "Rafael uçaklarını ilk kez bir AB ülkesine sattılar. Fransa size sahip mi çıkmış oldu? Sadece Rum kesimine ve size silah satmış oldu. Fransa'nın buradaki bölgesel barışa bir katkı sağlamak amacıyla, hatta bir AB vizyonuyla da hareket etmediğini görüyoruz. Macron'un kişisel olarak yürütmeye çalıştığı dış politika çökmüştür" ifadelerini kullandı.
22.09.2020 Siyaset
Bakan Akar'dan flaş açıklama! 'İzin vermeyiz'
Bakan Akar'dan flaş açıklama! 'İzin vermeyiz' Bakan Akar, Türkiye ile Yunanistan askeri heyetleri arasında NATO Karargahı'nda gerçekleştirilen toplantılardan beşincisinin yarın yapılmasının planlandığını belirterek, "Biz tabii ki barıştan, istikrardan, müzakere ve diyalogdan yanayız, bunları destekliyoruz fakat herhangi bir oldubittiye de izin vermeyiz. Hem kendi hem de KKTC'li kardeşlerimizin hak, alaka ve menfaatlerini korumakta azimli, kararlı ve muktediriz" dedi.
21.09.2020 Gündem
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'tan Gaziler Günü paylaşımı
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'tan Gaziler Günü paylaşımı Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, sosyal medya hesabından 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle bir paylaşım yaptı. Albayrak paylaşımında, " Türk Milleti uğruna mücadele eden, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ahirete irtihal edenleri rahmet, gazilerimizi de saygı ve minnetle yad ediyorum." dedi.
19.09.2020 Ekonomi
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, gazilerle görüştü
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, gazilerle görüştü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla gazilerle görüştü.
19.09.2020 Siyaset
MHP lideri Bahçeli'den Gaziler Günü mesajı
MHP lideri Bahçeli'den Gaziler Günü mesajı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: Terörle mücadelede yaralansalar da belirli şartları sağlayamadıklarından Gazi sayılmayan kardeşlerimiz mağdurdur, mahzundur, hiç kuşku yok ki sorunlarının çözümü konusunda ne gerekiyorsa yapılacaktır.
19.09.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, 'Gaziler Günü' mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, 'Gaziler Günü' mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziler Günü nedeniyle yayımladığı mesajında, "Gazilerimiz için her türlü imkânları seferber etmek suretiyle atılması gereken adımları atıyoruz. Her zaman destekçisi olduğumuz gazilerimiz için gerekenleri yapmaya da devam edeceğiz" dedi.
18.09.2020 Siyaset
Elektrik ve su ücretinde indirim, ücretsiz ulaşım, kamuda istihdam, faizsiz kredi! Binlerce kişiyi kapsıyor...
Elektrik ve su ücretinde indirim, ücretsiz ulaşım, kamuda istihdam, faizsiz kredi! Binlerce kişiyi kapsıyor... Binlerce kişiyi ilgilendiren destek. Elektrik ve su ücretinde indirime, ücretsiz ulaşım, kamuda istihdam, faizsiz kerdi. Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk gaziler yapılan yardımları açıkladı. Bakan Selçuk, “Sunduğumuz imkanlarla gazilerimizi desteklemeye devam ediyoruz” dedi.
18.09.2020 Ekonomi
Dikkat çeken kare! ABD Başkanı Trump...
Dikkat çeken kare! ABD Başkanı Trump... ABD Başkanı Donald Trump, Gaziler Günü nedeniyle New York'ta düzenlenen anma törenine katıldı.
11.11.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Gaziler Günü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gaziler günü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.