Garson

Garson

Son dakika garson haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan garson ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını garson haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Garson

haberleri sayfasında son dakika yaşanan garson gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.182 garson haberi bulunmuştur. Tüm garson haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eski sevgilisini sırtından vurarak öldürdü, duruşmada beraatini istedi
Eski sevgilisini sırtından vurarak öldürdü, duruşmada beraatini istedi Kayseri'de eski sevgilisi Edanur Çoban'ı (18) öldüren Gökhan Çatbaş'ın (22) yargılandığı davanın duruşmasında, baba Akın Çoban, "Bu şahıs, 1 saatten fazla sırtındaki çantada tüfek ile kızımı bekliyor. İnsan sevdiğine çiçekle mi gider, tüfekle mi?" dedi.
14.03.2024 Gündem
Dönercilerin yetişeceği akademi açıldı! Eleman yetiştirecek
Dönercilerin yetişeceği akademi açıldı! Eleman yetiştirecek Adana'da faaliyet gösteren Piton Döner'in eleman yetiştireceği ‘Piton Döner Akademi' şubesi açıldı.
8.02.2024 Adana
Geri manevra yapan sürücünün otomobili kafenin bahçesine daldı: 1’i öğrenci, 3 yaralı
Geri manevra yapan sürücünün otomobili kafenin bahçesine daldı: 1’i öğrenci, 3 yaralı Ordu’nun Altınordu ilçesinde sürücüsünün geri manevra yaptığı otomobil, kafenin bahçesine girdi. Kazada, sürücü ile kafenin müşterisi öğrenci ve bir garson yaralandı.
3.01.2024 Gündem
'Sana bir daha el kaldırırsam beni öldür' dediği için öldürmüş
'Sana bir daha el kaldırırsam beni öldür' dediği için öldürmüş Bursa'da sevgilisi Turan Döner'i (39) öldürdüğü iddiasıyla tutuklu yargılanan Kazakistan uyruklu Irına Franzen (30), ilk duruşmada, "Sürekli eve sarhoş gelip, bana şiddet uyguluyordu. Ona artık bu ilişkiye devam edemeyeceğimi ve kendi ülkeme geri döneceğimi söyleyip, Kazakistan'a döndüm. Bir süre sonra beni arayıp, bilet aldığını ve geri dönmemi istedi. Bir daha bana el kaldırmayacağını söyleyerek, 'Sana bir daha el kaldırırsam beni öldür' dedi. Evleneceğimizi ve mutlu bir hayatımız olacağını söyledi" dedi.
28.12.2023 Gündem
Eski sevgilisini pompalı tüfekle katletti, istenen ceza belli oldu!
Eski sevgilisini pompalı tüfekle katletti, istenen ceza belli oldu! Kayseri'de eski sevgilisi Edanur Çoban'ı (18) pompalı tüfekle öldüren Gökhan Çatbaş'ın (21) yargılandığı davanın ilk duruşmasında; savcı mütalaasını vererek, sanığın 'tasarlayarak kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapsini istedi.
21.12.2023 Gündem
İrem Helvacıoğlu, ünlü olmadan önce yaptığı işi açıkladı!
İrem Helvacıoğlu, ünlü olmadan önce yaptığı işi açıkladı! 'Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi' dizisinde ilk kez izleyici karşısına çıkan İrem Helvacıoğlu, "Liseden mezun olduktan sonra kafede garsonluk yaptım. Daha sonra mağazada kasiyerlik yaptım, tezgahtarlık da yapıyordum. Kafede altı ay çalıştım, babam 'Bir hafta çalışırsın ancak' demişti" ifadelerini kullandı.
16.11.2023 Magazin
Fazla mesai ile ilgili yeni karar! Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor
Fazla mesai ile ilgili yeni karar! Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor Milyonlarca özel sektör çalışanını yakından ilgilendiren bir karara imza atan Yargıtay, fazla mesai ücretinin hesaplanmasında imzalı bordroların dikkate alınacağını duyurdu. Avukat Cansen Erdoğan, kararı değerlendirerek, "Yargıtay tarafından verilen karar çok önemli bir karar. Fakat uygulamada hiçbir şekilde uygulanmıyor." şeklinde konuştu.
18.10.2023 Çalışma Hayatı
Bebek sahilinde çifte cinayet! Kan donduran detaylar ortaya çıktı
Bebek sahilinde çifte cinayet! Kan donduran detaylar ortaya çıktı Bebek’teki bir teknede çalışan Engin Göregen ve Mazlum Doğan, 17 ve 18 yaşlarındaki ikisi kız altı kişinin saldırısında bıçaklanarak öldürüldü. Bir arkadaşları Bebek sahilindeki dehşet anlarını “Her şey 30 saniye içinde oldu. Önce Engin’e, sonra Mazlum’a saldırdılar. Beni de yaralayıp kaçtılar” diye anlattı.
26.09.2023 Yaşam
Edanur Çoban öldürmüştü! Korkunç gerçeği itiraf etti: İntihar etmek içindi
Edanur Çoban öldürmüştü! Korkunç gerçeği itiraf etti: İntihar etmek içindi Kayseri'de eski sevgilisi Edanur Çoban'ı (18) iş çıkışı pompalı tüfekle vurarak öldüren Gökhan Çatbaş'ın (21), nöbetçi mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı. Şüpheli Çatbaş, cinayeti işlediği pompalı tüfeği çantayla getirdiğini anlatarak, "Olay sırasında alkolün etkisindeydim. Bana hakaret etti. Gözüm döndü ve ateş ettim. Olayı tasarlamadım. Tüfeği yanımda getirmemin sebebi de intihar etmek içindi" dedi.
16.09.2023 Yaşam
Otelde, düğünde yemek kavgası: 1 ölü, 1 yaralı! Detaylar şok etti
Otelde, düğünde yemek kavgası: 1 ölü, 1 yaralı! Detaylar şok etti Balıkesir’in Edremit ilçesinde bir otelde yapılan yemekli düğünde 3 kişi, kendilerine yemek verilmediği gerekçesiyle tartışıp, kavga ettikleri garson kardeşler Serkan Kanat ile Özkan Kanat’ı tabancayla vurdu. Kardeşlerden Özkan Kanat yaşamını yitirirken Serkan Kanat ise yaralandı.
26.08.2023 Yaşam
Dudu'nun katilinden şok eden oyun! Ailesini böyle oyaladı
Dudu'nun katilinden şok eden oyun! Ailesini böyle oyaladı İzmir'in Urla ilçesinde barıştığı eşi Rıfat Yılmaz (26) tarafından kabloyla boğularak öldürülen Dudu Yılmaz'ın (21) ailesi, cinayet şüphelisine en ağır cezanın verilmesini istediklerini belirtti. Rıfat Yılmaz’ın kızına ait cep telefonundan kendisine mesajlar attığını söyleyen Fatma Önal, "Kızıma ulaşmaya çalıştık ve cep telefonu numarasından 'Geleceğim', 'Peşime düşmeyin', 'Sinemadayım' yazan mesajlar geldi. Aslında mesajları Rıfat Yılmaz, kızımı öldürdükten sonra onun ağzından yazmış" dedi.
17.08.2023 Yaşam
Ünlü şarkıcı garsonluk yaparken görüntülenmişti! Gerçek ortaya çıktı
Ünlü şarkıcı garsonluk yaparken görüntülenmişti! Gerçek ortaya çıktı Lana Del Ray tüm dünyanın tanıdığı şarkıcılardan. Melankolik şarkıların hüzünlü sesi LanaDel Ray geçtiğimiz günlerde bir wafflecı da garsonluk yaparken görüntülendi. Lana Del Ray'in garsonluk yapması 2 gündür sosyal medyada en çok konuşulan şeylerin başında geliyor. Peki ünlü şarkıcı neden garsonluk yapıyor? İşte detaylar...
23.07.2023 Magazin
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri 15 Temmuz şehitleri isimleri, fotoğrafları ve memleketleri hain darbecilere karşı halkın kahramanca memleketi müdafaa ettiği bugün en çok araştırılan konulardan biri oldu. 15 Temmuz 2016 tarihinde Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) içindeki bir grup asker tanklar, helikopterler ve askeri birlikler bazı stratejik noktaları ele geçirmeye çalıştı. Halk büyük bir direniş göstermiş, sokaklara çıkarak tanklara ve askerlere karşı koyup darbe girişiminin başarısız olmasını sağlamıştır. Bu müdafaa sırasında 251 vatandaşımız hayatını kaybetti, binlerce kişi ise yaralandı. Her yıl 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü olarak bugünde şehitlerimizi anmak isteyenler kaç şehit verildiğini, isimlerini ve memleketlerini araştırıyor. Peki, 15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları, meslekleri ve memleketleri…
15.07.2023 Gündem
Ziya, Alanur'a aşkını Seher'e itiraf etti!
Ziya, Alanur'a aşkını Seher'e itiraf etti! Pazartesi akşamlarına damga vuran dizi 'Veda Mektubu', nefes kesen yeni bölümüyle ekranlara geldi. Ziya, yazdığı iki mektuptan birini Seher'e verdi ve o mektupta da Alanur'a olan aşkını itiraf etti. Seher her şeye rağmen 30 yıllık hayat arkadaşı Ziya ile evliliğini sürdürmeyi kabul etse de, intikam planları tutmayınca ikinci bir yıkım yaşadı.
11.07.2023 Magazin
İstihdama Endonezya çözümü! Muhtarlıklara iş ilanları asıldı
İstihdama Endonezya çözümü! Muhtarlıklara iş ilanları asıldı Türkiye’de 1 milyon 200 bin kişinin çalıştığı turizm sektöründe, istihdam sorunu yaşayan otelciler çareyi Endonezya’dan ve Türki Cumhuriyetler’den gelen çalışanlarda buldu. Daha maliyetli olmasına rağmen bu yolu seçmek zorunda kaldıklarını belirten sektör temsilcileri, “İşsizlik bürosuna, belediyenin istihdam bürolarına başvuruda bulunuyoruz hatta muhtarlıklara bile kâğıt asıyoruz. Ancak yine de çalışacak kimseyi bulamıyoruz” dedi.
22.06.2023 Ekonomi
Genç kadın kaldığı pansiyonda kabloyla boğulmuş halde bulundu
Genç kadın kaldığı pansiyonda kabloyla boğulmuş halde bulundu İzmir'in Urla ilçesinde, 3 gündür bir pansiyonda kalan Dudu Y. (21), kabloyla boğulmuş halde bulundu. Dudu'nun birlikte kaldığı kocası R.Y.'nin (26) ise kayıp olduğu öğrenildi. 
17.06.2023 Yaşam
İş ilanları arttı, tam ve yarı zamanlı çalışacak eleman bulunamıyor!  '8 saat çalışıp gidiyorlar'
İş ilanları arttı, tam ve yarı zamanlı çalışacak eleman bulunamıyor! '8 saat çalışıp gidiyorlar' Yiyecek içecek sektöründe faaliyet gösteren birçok işletmenin camlarında son zamanlarda ‘eleman aranıyor’ ilanları artış gösterirken, ilan sahipleri, başvuruda bulunanların sadece para odaklı olduklarını, özellikle gençlerin geleceğe yönelik meslek öğrenme hevesinin ve aşkının olmadığını söyledi.
14.06.2023 Yaşam
4 No’lu VIP odası cinayeti! Sır perdesi aralanıyor
4 No’lu VIP odası cinayeti! Sır perdesi aralanıyor Ankara’da bir balık restoranının 4 No’lu VIP odasında işlenen akademisyen cinayetine ilişkin dava dosyasına dikkat çeken bir ifade girdi. Tanık olarak dinlenen garson, cinayetten önce sanık Polat Aytaç’ın, ‘havaya ateş etmek için’ lokantanın tentesinin açılması talebinde bulunduğunu söyledi.
21.05.2023 Yaşam
Yalı Çapkını 32. bölüm 3. fragmanı: Ferit Seyran'ı kaçırıyor, Orhan'ın babalık sırrı ortaya çıkıyor!
Yalı Çapkını 32. bölüm 3. fragmanı: Ferit Seyran'ı kaçırıyor, Orhan'ın babalık sırrı ortaya çıkıyor! Yalı Çapkını 32 bölüm 3 fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Ferit garson kılığına girip Suna'nın düğününe sızdı. Halis Ağa'nın, "Kadın peşinden gidemezsin, sakın sözümden çıkma çocuk" tehdidine Orhan karşı çıktı. Ferit ilk kez Orhan'a "Teşekkür ederim babam olduğun için" dedi.
15.05.2023 Televizyon
Zeynep'in ölüp ölmediğini kontrol etmek için geri dönmüş!
Zeynep'in ölüp ölmediğini kontrol etmek için geri dönmüş! Muğla'nın Milas ilçesinde bir eğlence merkezinde garsonluk yapan Zeynep Başaran'ı (36) av tüfeğiyle göğsünden vurup, cesedini yol kenarına attığı öne sürülen, İzmir'de aracın kanlı koltuk kılıflarını döşemecide değiştirirken polis tarafından yakalanan Erdem Daşkara (40), işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Daşkara emniyetteki ifadesinde, Zeynep'i araçtan çıkarıp, kaldırımın üzerine attıktan sonra, TIR'ı İzmir istikametine doğru sürmeye başladığını, ölüp ölmediğini kontrol etmek için de Aydın'ın Söke ilçesinden geri döndüğünü anlattı.
13.05.2023 Yaşam
Büyük gizem 10 dakikada çözüldü! 22 aylık bir bebekken kaçırıldı gerçek ailesine 51 yıl sonra kavuştu
Büyük gizem 10 dakikada çözüldü! 22 aylık bir bebekken kaçırıldı gerçek ailesine 51 yıl sonra kavuştu ABD'nin Teksas eyaletinde 22 aylıkken kaçırılan bir kadın gerçek ailesine 51 yıl sonra kavuştu. Melissa'nın annesi bebeğine bir bakıcı bulmak için gazeteye ilan verirken, yarım asır sürecek bir acının temellerini attığından habersizdi. Bakıcı ilanına cevap veren bir kadın, Melissa'yı alıp götürdü ve bir daha da geri getirmedi...
8.05.2023 Dünya
Palalı Sabri lakaplı Sabri Çelebi’ye 248 yıla kadar hapis cezası talebi
Palalı Sabri lakaplı Sabri Çelebi’ye 248 yıla kadar hapis cezası talebi Gezi Parkı olaylarında göstericilere pala ile saldıran ve 'Palalı Sabri' adıyla tanınan Sabri Çelebi'nin kurduğu suç örgütüyle kadınları gece kulüplerinde çalıştırarak fuhşa zorladığı iddiasıyla açılan davada mütalaa açıklandı. Savcılık, arasında Sabri Çelebi’nin de olduğu 3 sanığın 248 yıla kadar hapis cezasına çarptırılmasını, ayrıca 9 sanığın hükümle birlikte tutuklanmalarını talep etti.
26.04.2023 Gündem
Öldürülüp havuza atılmıştı! Detaylar ortaya çıktı, cesedin videosu ile fotoğraflarını çekmiş
Öldürülüp havuza atılmıştı! Detaylar ortaya çıktı, cesedin videosu ile fotoğraflarını çekmiş Muğla'nın Milas ilçesinde Zehra Bayır'ın (18) çalıştığı eğlence mekanda öldürülüp, cesedinin bahçedeki havuza atılmasına ilişkin detaylar ortaya çıktı. 3 kişinin tutuklandığı olayla ilgili iddianamede, sanık işletmecilerden İlimder İlter'in (24) telefonunun galerisinde, Bayır'nın sudan çıkartılmadan önce havuzda yatar vaziyette 5 saniyelik video kaydı ile 2 fotoğrafının olduğu belirtildi.
18.04.2023 Yaşam
Canlı yayında eşi Mine'yi öldürdüğünü itiraf etmişti! TikTok gerçeği ortaya çıktı
Canlı yayında eşi Mine'yi öldürdüğünü itiraf etmişti! TikTok gerçeği ortaya çıktı Kan donduran gerçek ortaya çıktı. Denizli'nin Pamukkale ilçesinde yaklaşık 6 aydır kendisinden haber alınamayan 1 çocuk annesi genç kadının korkunç sonu. Kocası aylar sonra cinayeti itiraf etti. Katıldığı bir televizyon canlı yayınında itiraflarda bulunan koca, eşini nasıl öldürdüğünü ve gömdüğü yeri de anlattı. Öte yandan korkunç cinayetteki TikTok detayı ortaya çıktı. İşte haberin detayları...
2.02.2023 Gündem
Mine aylardır kayıptı, canlı yayında eşini öldürdüğünü itiraf etti: Bazanın altına sakladım
Mine aylardır kayıptı, canlı yayında eşini öldürdüğünü itiraf etti: Bazanın altına sakladım Kan donduran gerçek ortaya çıktı. Denizli'nin Pamukkale ilçesinde yaklaşık 6 aydır kendisinden haber alınamayan 1 çocuk annesi genç kadının korkunç sonu. Kocası aylar sonra cinayeti itiraf etti. Katıldığı bir televizyon canlı yayınında itiraflarda bulunan koca, eşini nasıl öldürdüğünü ve gömdüğü yeri de anlattı. İşte haberin detayları...
1.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Garson ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki garson haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.