Gardırop Savaşları

Gardırop Savaşları

Son dakika Gardırop Savaşları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gardırop Savaşları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gardırop Savaşları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gardırop Savaşları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gardırop savaşları gelişmeleri de dahil olmak üzere 11 gardırop savaşları haberi bulunmuştur. Tüm gardırop savaşları haberleri aşağıda listelenmiştir.
MasterChef'in yarışmacısı dizi yıldızı oldu
MasterChef'in yarışmacısı dizi yıldızı oldu MasterChef Türkiye, Gardırop Savaşları, Aşk Yalanı Sever ve Yemekteyiz gibi dikkat çeken projelerde yer alan Tuğçe Sökesoğlu, Yasak Elma dizisinde rol aldı.
31.12.2018 Magazin
Boxun Yıldızları yarışmasından ilk tanıtım geldi
Boxun Yıldızları yarışmasından ilk tanıtım geldi Acun'un ünlüleri birbiriyle dövüştüreceği yeni yarışması Boxun Yıldızları'ndan ilk tanıtım geldi. Fragmandan bile yarışmanın reytingleri alt üst edeceği belli oldu.
4.10.2017 Televizyon
Bir gün eş arıyor ertesi gün manken oluyor!
Bir gün eş arıyor ertesi gün manken oluyor! Yarışma programlarının masum olmayan profesyonel bir cast listesi var. Sina Koloğlu, farklı yarışmalarda farklı karakterlerle ortaya çıkan aynı kişilere dikkat çekti.
21.08.2017 Televizyon
Mutlu çift
Mutlu çift Emre Balık ve ‘Gardırop Savaşları’nın güzel yarışmacısı Asena Ayyüce önceki gün Yalıkavak Palmarina Tren Beach’te objektiflere takıldı.
11.08.2017 Magazin
Büyük sürpriz! Asena gelin oldu...
Büyük sürpriz! Asena gelin oldu... Hafta içi her gün Fox TV'de izleyicilerle buluşan moda programı 'Gardırop Savaşları’nın son yarışmacısı Asena oldu. Asena gelinlik giyerek herkesi kendine hayran bıraktı. İşte Asena'nın o görüntüleri...
20.03.2017 Magazin
Nagihan Karadere'den sürpriz anlaşma!
Nagihan Karadere'den sürpriz anlaşma! Fox TV'de ekranlara gelen 'Gardırop Savaşları’ adlı moda programının son yarışmacısı milli atlet Nagihan Karadere oldu.
13.03.2017 Magazin
Emir üşüttü
Emir üşüttü ‘Gardırop Savaşları’ programının sunucusu Gül Gölge Saygı, oğlu Emir’le önceki gün İstinyePark AVM’deydi.
6.02.2017 Magazin
21 Eylül reyting sonuçları açıklandı!
21 Eylül reyting sonuçları açıklandı! 21 Eylül reyting sonuçları ölçümlemelerin ardından açıklandı. No: 309 ve Kara Sevda dizilerinin yayınlandığı 21 Eylül'de reyting listesinde liderdik için büyük çekişme yaşandı. İşte 21 Eylül reyting sonuçları...
29.09.2021 Gündem
Kavgasız programların da izlenebileceğini gösterdik!
Kavgasız programların da izlenebileceğini gösterdik! Gardırop Savaşları'nda juri üyesi olan Gül Gölge Saygı ve Raşit Bağzıbağlı moda anlayışlarını ve programlarının seviyesini bozmadan nasıl başarılı olduklarını anlattı...
1.09.2016 Arşiv
Gardırop Savaşları moda yarışması Fox TV’de başlıyor!
Gardırop Savaşları moda yarışması Fox TV’de başlıyor! Fox Tv ekranında yepyeni bir moda yarışması başlıyor! Gardırop Savaşları moda yarışması ne zaman ekrana gelecek. Yeni başlayacak olan Gardırop Savaşları moda yarışması'nın jüri üyeleri kim olacak? Gardırop Savaşları moda yarışması hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizde...
5.05.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Gardırop Savaşları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gardırop savaşları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.