Garaj

Garaj

Son dakika Garaj haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Garaj ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Garaj haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Garaj

haberleri sayfasında son dakika yaşanan garaj gelişmeleri de dahil olmak üzere 521 garaj haberi bulunmuştur. Tüm garaj haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hatay Havalimanı'nda uçak seferleri yeniden başlıyor! ilk sefer cuma günü
Hatay Havalimanı'nda uçak seferleri yeniden başlıyor! ilk sefer cuma günü Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Hatay Havalimanı’nın depremlere dayanıklı hale getirilmesi amacıyla başlatılan çalışmaların 2026 yılı başında tamamlanacağını belirterek, “Benzer depremler yaşanması halinde dahi altyapı hasar görmeyecek şekilde yapılıyor” dedi.
27.03.2024 Adana
Sabiha Gökçen Havalimanı'na 2.pist! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör baronları bizi yolumuzdan çeviremez
Sabiha Gökçen Havalimanı'na 2.pist! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör baronları bizi yolumuzdan çeviremez Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sabiha Gökçen Havalimanı 2'nci Pist Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada, "Terörle, ülke siyasetinin şekillendirildiği eski Türkiye artık geride kalmıştır. Terör saldırılarıyla milletimizi bölme planlarının raf ömrü tükenmiştir. Biz son 21 yılda ne yaptıysak, neyi başardıysak CHP ve koro üyelerinin istemezükçü nakaratlarına rağmen başardık" dedi.
25.12.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu: Hatay Havalimanına ilave yeni pist inşa edeceğiz
Bakan Uraloğlu: Hatay Havalimanına ilave yeni pist inşa edeceğiz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ”Hatay Havalimanı’nda PAT sahaları çalışmaları 21 Kasım’da başladı, Hatay Havalimanı için yapılan yer tespitinde en uygun yer bulunduğu alan, Hatay Havalimanı’na ilave yeni bir pist inşa edeceğiz, Hatay’ı çok daha güçlü ve gelişmiş bir şekilde ayağa kaldıracağız.” ifadelerine yer verdi. Bakan Uraloğlu ayrıca, İskenderun’u Hatay’a bağlayacak; İskenderun Hatay Otoyolu Projesini hazırladık, 2024’te ihalesini yapacağız ve Dörtyol-Hassa Tünel Yolu Projesi’nin ihalesi de bu yıl yapılacak” dedi.
2.12.2023 Ekonomi
Bu tuzağa sakın düşmeyin! Alışveriş yapanlar dikkat, tazminat talep edebilirsiniz
Bu tuzağa sakın düşmeyin! Alışveriş yapanlar dikkat, tazminat talep edebilirsiniz Alışveriş yapılan mağazalarda, oturulan kafe ve restoranlarda “Müessesemiz çalınan veya kaybolan eşyalarınızdan sorumlu değildir.” yazısına sıkça rastlanılır. Gün içinde binlerce kişinin girip çıktığı bu yerlerde hırsızlık yaşanması tüm sorumluluğu müşteriye yüklese de hukuka göre bu yazının geçerliliği yok. Avukat Muhsine Tülin Kavasoğlu da “Mağaza işleticisinin kendisinden beklenen özeni göstermemesi sebebiyle tüketicinin eşyasının çalınması halinde mağaza işleticisinden tazminat talep edilmesi mümkündür” diyor.
9.11.2023 Ekonomi
Arsasını satıp araba aldı hayatının şokunu yaşadı! 820 bin liralık kabus
Arsasını satıp araba aldı hayatının şokunu yaşadı! 820 bin liralık kabus Antalya’da yaşayan Trabzonlu Ali Bey Yaşar, ömrünün geri kalanında sıfır bir arabaya binmek için arazisini satarak yeni bir araç aldı. Aracı bayiden teslim aldıktan sonra 200 metre ileride yakıt alan Yaşar, aracın arka bagaj kapısının renginin ve kapının farklı olduğunu fark etti. Durumu yetkililere bildiren ve firma hakkında şikayetçi olan Yaşar, “Arabaya 820 bin TL ödedim. Trabzon’a 3 ay tatile gittim, 3 ay bu arabayla mücadele ettim. Huzurla binemedim” dedi
17.10.2023 Yaşam
‘Kopya plakayı’ değişti! Yine de yıllardır ceza yağıyor
‘Kopya plakayı’ değişti! Yine de yıllardır ceza yağıyor Trabzon’da yaşayan Hami Hacıosmanoğlu'nun (34) 2016 yılında aldığı otomobilinin plakasına, 3 yıl sonra belli aralıklarla gitmediği İstanbul’daki ücretli otoyol ve köprülerden kaçak geçiş yaptığına yönelik cezalar geldi. Şikayet üzerine savcılık incelemesinde plakanın kopyalandığı tespit edilince plakası 34’den 61’e çevrilen Hacıosmanoğlu’na, aynı cezalar gelmeye devam etti. Plakayı değişip, aracını garaja çekmesine rağmen sorunun çözülmediğini söyleyen Hacıosmanoğlu, "Yıllardır bu cezalarla mücadele ediyorum. Araç, lanetli bir araç oldu benim için" dedi.
2.09.2023 Yaşam
İstanbul'da pitbull dehşeti! Her yer kan gölüne döndü
İstanbul'da pitbull dehşeti! Her yer kan gölüne döndü Bakırköy'de beslenmesi ve bakılması yasak olan pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğrayan bir kişi yaralandı. 
26.08.2023 Yaşam
TEKNOFEST 2023 başladı! Selçuk Bayraktar: Dünyada liderliğe oynuyoruz
TEKNOFEST 2023 başladı! Selçuk Bayraktar: Dünyada liderliğe oynuyoruz Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, TRT Haber'de bugün başlayan Teknofest'le ilgili önemli açıklamalarda buludu. "Yarışmacı sayısının 1 milyona çıkması sessiz bir devrim gibi" diyen Bayraktar, "Dünya çapında tüm alanlarda büyük işlere imza atılacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.
28.04.2023 Ekonomi
Tuzla’da park halindeki 3 İETT otobüsü alev alev yandı
Tuzla’da park halindeki 3 İETT otobüsü alev alev yandı Tuzla’da garaj içinde park halinde bulunan 3 İETT otobüsü henüz bilinmeyen bir nedenle yandı. Bir otobüste başlayan yangın kısa sürede 2 otobüse daha sıçradı. Kullanılamaz hale gelen otobüslerin yandığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
8.03.2023 Yaşam
Kızılay'ın il il yemek dağıtım noktaları
Kızılay'ın il il yemek dağıtım noktaları Kızılay, depremden etkilenen 10 ilde farklı noktalara yerleştirdiği aşevleri, mobil mutfakları ve ikram araçlarıyla afetzedelere beslenme desteğini sürdürüyor. 
11.02.2023 Gündem
Minibüste genç kızın ellerini bağlayıp cinsel saldırıda bulundu! Detaylar kan dondurdu
Minibüste genç kızın ellerini bağlayıp cinsel saldırıda bulundu! Detaylar kan dondurdu Sakarya’da 28 Kasım 2022 yılında şehir içi yolcu taşımacılığı yapan minibüste 21 yaşındaki kızın ellerini bağlayarak cinsel saldırı teşebbüsünde bulunan şoför tutuklanmıştı. Olay öncesinde cezaevinden yeni çıkan ve çok sayıda suç dosyası bulunan tutuklu sanık için istenilen hapis cezası belli oldu. Ayrıca kabul edilen 3 sayfalık iddianamedeki detaylar da kan dondurdu.
4.02.2023 Yaşam
Sapık katilin işlediği cinayetler dehşete düşürdü! Aileyi arayıp bir bir itiraf etti
Sapık katilin işlediği cinayetler dehşete düşürdü! Aileyi arayıp bir bir itiraf etti Dehşet veren olay ABD’de yaşandı. 17 yaşındaki kızı kaçırıp ailesini aradı, onlarla dalga geçti ve yaptığı sapıklıklarla 'Zihin Avcısı' John Douglas'ı bile şoke etti. Cani katil, asıl hedefinin ailenin diğer kızı olduğunu söyleyerek aileyi aradı ve kan donduran itiraflarda bulundu.
26.01.2023 Dünya
Tazminat alabilirsiniz! Mağazada alışveriş yapan herkes için geçerli, mutlaka başvurun
Tazminat alabilirsiniz! Mağazada alışveriş yapan herkes için geçerli, mutlaka başvurun AVM'nin içinde yer alan mağazalarda, otoparkta ya da dışarıdaki dükkanlarda, çanta-eşya hırsızlığı ve kayıp olayları yaşanabiliyor. İşletmeler bu gibi durumlarda astıkları 'Çalınan ve kaybolan eşyalarınızdan müessesemiz sorumlu değildir' yazısına sığınıyor. Peki bu yazının hukuki sorumluluğa ve kusur durumlarına etkisi var mı? Uzman isim bu durumda tazminat talebinde bulunulabileceğine dikkat çekti. İşte detaylar...
21.01.2023 Gündem
Ünlü aktör Jeremy Renner kaza geçirdi! Hastaneden paylaştı
Ünlü aktör Jeremy Renner kaza geçirdi! Hastaneden paylaştı Ailesiyle tatile giden Hollywood yıldızı Jeremy Renner, geçtiğimiz gün kar küreme makinesinin yol açtığı bir kazada ağır yaralanmış ve helikopterle acil olarak hastaneye götürülmüştü. Şu anda tedavisinin yoğun bakımda devam ettiği ve ikinci kez ameliyat olması gerektiği öğrenilen ünlü isimin geçirdiği kazanın detayları ortaya çıktı. Geçirdiği ağır kaza sonucu tedavi altına alınan Renner, kendisini merak eden takipçilerine son durumunu gösterdi.
4.01.2023 Magazin
Meteoroloji "turuncu" kodla uyardı: Trakya’ya fırtına ve sağanak geliyor
Meteoroloji "turuncu" kodla uyardı: Trakya’ya fırtına ve sağanak geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve AFAD, Trakya Bölgesi’nde yaşanacak fırtına ve sağanak yağışlar için vatandaşları uyardı.
10.12.2022 Gündem
Sakarya’daki cinsel taciz dehşetini acılı anne gözyaşlarıyla anlattı
Sakarya’daki cinsel taciz dehşetini acılı anne gözyaşlarıyla anlattı Sakarya’da minibüste cinsel taciz teşebbüsünde bulunulan ve darp edilen 21 yaşındaki kızın annesi yaşanan dehşeti gözyaşlarıyla anlattı. Acılı anne, “Benim kızımın ölüsü gelebilirdi. Ben şu anda psikolojik destek alacağım, alsam ne olur? Bu beynimdeki iki saatlik olay hayatımdan ömrümü götürdü, ölsem bundan iyiydi” dedi.
30.11.2022 Gündem
Genç kız ve küçük kardeşi kabusu yaşadı! Önce istismara uğradı sonra zindana kapatıldı
Genç kız ve küçük kardeşi kabusu yaşadı! Önce istismara uğradı sonra zindana kapatıldı ABD'de annesi ve üvey annesi ile birlikte yaşayan küçük kızın hayatı annesinin sorumsuzluğu yüzünden kabusa döndü. Öz kızı ile ilgilenmeyen anne onu sık sık aile dostlarının evine bırakıyordu. Burada ise genç kız hayatının en karanlık dönemlerini yaşayıp yıllarca istismara uğrayacaktı. Genç kızın akılalmaz kurtulma hikayesi ise şoke etti.
22.11.2022 Dünya
İzmir'de sağanak yağış! Yollar göle döndü, dükkanları su bastı
İzmir'de sağanak yağış! Yollar göle döndü, dükkanları su bastı İzmir'de öğleden sonra aralıklarla, gök gürültülü sağanak etkili oldu. Sağanak nedeniyle cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu, sürücüler zor anlar yaşadı. Öte yandan bazı dükkanları da su bastı.
18.11.2022 Gündem
Balkon yok kapısı var! 'Evde canım sıkıldığı zaman atlıyorum'
Balkon yok kapısı var! 'Evde canım sıkıldığı zaman atlıyorum' Rize'de yaşayan Adil Tüfekçi, balkon yapmak için evine kapı ve pencere taktırdı fakat balkonu yapmaya fırsat bulamayınca kapılar askıda kaldı.
5.11.2022 Yaşam
Balıkesir'de apartman inşaatında çökme! 5 işçi yaralı
Balıkesir'de apartman inşaatında çökme! 5 işçi yaralı Balıkesir'in Edremit ilçesinde, apartman inşaatına beton dökümü sırasında meydana gelen çökmede 5 işçi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.
22.10.2022 Yaşam
Semt garajında dolmuşçuların sıra kavgası: 8 yaralı
Semt garajında dolmuşçuların sıra kavgası: 8 yaralı Erzurum’da semt garajında dolmuşçuların sıra kavgasında 8 kişi yaralandı.
3.09.2022 Yaşam
36 yıl garajda bekletiyor! Görenler inanamıyor, yol seviyesinin altında kaldı
36 yıl garajda bekletiyor! Görenler inanamıyor, yol seviyesinin altında kaldı Artvin’de eşinin hatırası otomobili 36 yıl garajda saklı tutan kadın, yol çalışmasında da otomobilin garajdan çıkmasına izin vermedi. Yol seviyesinin 2 metre altında kalan otomobil görenleri şaşırtıyor.
18.08.2022 Yaşam
Öldürülerek toprağa gömülen anne, oğul ve gelin cinayetinin zanlıları yakalandı
Öldürülerek toprağa gömülen anne, oğul ve gelin cinayetinin zanlıları yakalandı Kilis’te, 10 yıl önce öldürülerek Afrin Çayı yakınlarında bir araziye gömülen anne, oğul ve gelin cinayetlerinin katil zanlısı olduğu gerekçesiyle uzun zamandır aranan baba ile oğul, Suriye'den Türkiye'ye döndükten sonra 45 günlük teknik ve fiziki takip neticesinde Gaziantep’te saklandıkları apartmanın garaj bölümünde yakalandı. Yakalan 2 kişi sevk edildiği adli merciler tarafından tutuklandı.
6.08.2022 Yaşam
İstanbul'daki sitelerde aidatlar kira fiyatlarına ulaştı, kavgalar başladı! 8 bin TL...
İstanbul'daki sitelerde aidatlar kira fiyatlarına ulaştı, kavgalar başladı! 8 bin TL... İstanbul'da bazı site sakinlerinin ödediği aidatlar kira fiyatlarına ulaştı. Ortalama aylık 1500 TL'den başlayan aidatlar, bazı semtlerde 8 bin lirayı buluyor. İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Nizamettin Aşa, aidatların yükselmesinin zamlarla orantılı olduğunu belirterek, "Merkezi sistem ısınma veya soğutma varsa, doğalgaza ve yakıta gelecek zam otomatik aidatı da yükseltiyor. Garaj, güvenlik, yüzme havuzu varsa buna uygun aidat belirleniyor. Kendi kendine yükselen bir aidat yok" diye konuştu.
2.08.2022 Ekonomi
100 yeni metrobüsün hizmete alım töreni yapıldı
100 yeni metrobüsün hizmete alım töreni yapıldı İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, "İETT Yeni Araçların Filoya Katılması ve İETT Garaj İşlettirme Modeli Değişim Programı Töreni"ne katıldı.
30.07.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Garaj ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki garaj haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.