Galip Derviş

Galip Derviş

Son dakika galip derviş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan galip derviş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını galip derviş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Galip Derviş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan galip derviş gelişmeleri de dahil olmak üzere 137 galip derviş haberi bulunmuştur. Tüm galip derviş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Engin Günaydın'dan müstakbel kayınvalidesine ziyaret
Engin Günaydın'dan müstakbel kayınvalidesine ziyaret 'Avrupa Yakası'ndaki Burhan Altıntop ile hafızalara kazınan, son dönemde dijital platformda yayınlanan projelerde rol alan Engin Günaydın, önceki gün uzun süredir aşk yaşadığı Buğu Selen Somer ile Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı.
5.11.2023 Magazin
Özkan Uğur neden öldü? Özkan Uğur lenf kanseri miydi, hastalığı neydi, ne kanseri, kaç yaşında ve neden öldü?
Özkan Uğur neden öldü? Özkan Uğur lenf kanseri miydi, hastalığı neydi, ne kanseri, kaç yaşında ve neden öldü? "Özkan Uğur öldü mü, neden öldü?" sorusunun yanıtı sorgulanmaya başlandı. Şarkıcı Özkan Uğur'un kısa süre önce hastaneye kaldırıldığı haberi kamuoyu ile paylaşılmıştı. Uğur’un sağlık durumu merak edilirken, ölüm haberi geldi. Peki, Özkan Uğur neden öldü? Özkan Uğur ne hastasıydı, sağlık durumu nasıl?
8.07.2023 Sağlık
Engin Günaydın'ın milyonluk inzivası!
Engin Günaydın'ın milyonluk inzivası! 'Avrupa Yakası' dizisinde canlandırdığı 'Burhan Altıntop' karakteriyle şöhreti yakalayan ve son olarak dijital bir platformda yayınlanan '10 Bin Adım' adlı yapımda rol alan Engin Günaydın, inzivaya çekildi. Uzun süredir ekranlarda olmayan oyuncunun yılın büyük bir bölümünü İzmir Foça'daki 15 milyon TL'lik villasında geçirdiği öğrenildi. İşte detaylar...
16.08.2022 Magazin
Üç Kuruş 'Neşe' Aylin Engör kimdir, kaç yaşında, nereli?
Üç Kuruş 'Neşe' Aylin Engör kimdir, kaç yaşında, nereli? Üç Kuruş dizisi konusu kadar oyuncularıyla dikkat çekiyor. Dizide Neşe karakterine yer veren oyuncu Aylin Engör sosyal medyada merak edildi. Peki, Aylin Engör kimdir, kaç yaşında ve nereli? Aylin Engör hangi dizide oynadı?
1.11.2021 Gündem
İncilay Şahin kimdir? İncilay Şahin kaç yaşındaydı? İncilay Şahin biyografisi!
İncilay Şahin kimdir? İncilay Şahin kaç yaşındaydı? İncilay Şahin biyografisi! Tiyatro, sinema ve dizi film oyuncusu İncilay Şahin 60 yaşında hayatını kaybetti. İncilay Şahin'in ölüm haberini Oyuncular Sendikası'nın sosyal medya hesabından duyurdu. Acı haberin ardından pek çok kişi İncilay Şahin'in hayatını, filmlerini ve dizilerini merak ediyor. Peki, İncilay Şahin kimdir? İncilay Şahin kaç yaşındaydı? İncilay Şahin biyografisi!
8.09.2021 Gündem
Vatan Şaşmaz kimdir? Vatan Şaşmaz nasıl öldü?
Vatan Şaşmaz kimdir? Vatan Şaşmaz nasıl öldü? Çocuklar Duymasın dizisinin başarılı oyuncusu Vatan Şaşmaz'ın ölümü sevenlerini yasa boğmuştu. Vatan Şaşmaz'ın ölümünün 3. yıldönümünde sevenleri unutmadı. Peki, Vatan Şaşmaz kimdir? Vatan Şaşmaz kaç yaşında öldü? Vatan Şaşmaz neden öldü? İşte Vatan Şaşmaz hakkında merak edilenler...
27.08.2020 Gündem
Ümit Benan'ın yeni aşkı Cemre Ebüzziya
Ümit Benan'ın yeni aşkı Cemre Ebüzziya Ece Sükan ile Ümit Benan’ın evliliği 3 yıl sürmüştü. 2017'de boşanan çiftten Ümit Benan yeni bir aşka yelken açtı.
19.12.2018 Magazin
Ünlü sanatçı Ayşen Gruda'nın sağlık durumu ile ilgili açıklama geldi!
Ünlü sanatçı Ayşen Gruda'nın sağlık durumu ile ilgili açıklama geldi! Ünlü oyuncu Ayşen Gruda rahatsızlanarak, Kağıthane'de bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı. 74 yaşındaki oyuncunun tedavisinin sürdüğü öğrenildi.
17.12.2018 Magazin
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 6 Temmuz Cuma
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 6 Temmuz Cuma 6 Temmuz Cuma gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah saat 07:00’da “Yabancı Damat” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlara gelecek. Sabahın ilk saatlerinde başlayan dizi ile güzel ve keyifli vakitler geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20.00’da “Çarkıfelek” adlı yarışma programı ile yayına devam ediliyor. Yarışma anında hem eğlenebilir hem de akşamınızı çok renkli ve keyifli kılabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
6.07.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 5 Temmuz Perşembe
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 5 Temmuz Perşembe 5 Temmuz Perşembe gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah saat 07:00’da “Yabancı Damat” adlı fenomen dizinin tekrar bölümü ile ekranlar karşısına geçiyor. Ekranları renkli ve eğlenceli kılan dizi ile güzel bir sabaha başlangıç yapabileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Çarkıfelek” adlı yarışma programı ekranları renklendirecek. Ekranları karşısındaki tüm izleyenleri güldürmeyi ve eğlendirmeyi başaran bu program ile güzel bir akşama hazırlıklı olun. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
5.07.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 4 Temmuz Çarşamba
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 4 Temmuz Çarşamba 4 Temmuz Çarşamba gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 07:00’da “Yabancı Damat” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlara dahil olacak. Sevilen dizinin tekrar bölümünü seyrederken çarşamba sabahınızın çok daha eğlenceli ve keyifli geçmesini sağlayabileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Çarkıfelek” adlı yarışma programı ile güzel anlar yaşayabileceksiniz. Yarışma programını seyrederken akşamınızın çok daha eğlenceli ve sürükleyici geçtiğini göreceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
4.07.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 28 Haziran Perşembe
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 28 Haziran Perşembe 28 Haziran Perşembe gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah saat 07:00’da “Yabancı Damat” adlı dizinin tekrar bölümü ile başlayacak. Ekranların sevilen dizisi ile sabah saaterinizin çok daha renkli ve keyif dolu geçmesini sağlayabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Çarkıfelek” adlı yarışma programı sizlerle buluşacak. Yarışma programını izlerken hem kendinizle yarışabilir hem de birbirinden renkli konuklar eşliğinde eğlencenin keyfini sürdürebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını takip edebilirsiniz.
28.06.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 21 Haziran Perşembe
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 21 Haziran Perşembe 21 Haziran Perşembe gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah saat 07:00’da “Yabancı Damat” adlı dizinin tekrar bölümü ile ekranlara dahil olacak. Ekranların sevilen renkli dizisini hafta içi her gün seyrederek güzel bir sabaha başlangıç yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “A.R.O.G” adlı sinema filmi yayın akışına başlayacak. Komedi dolu kesitleri herkesi gülüp geçiren filmi evinizde izleyerek eğlence dolu bir sinema keyfi gerçekleştirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz haberlerimizin devamını inceleyebilirsiniz.
21.06.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 19 Haziran Salı
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 19 Haziran Salı 19 Haziran Salı gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah saatlerinde “Yabancı Damat” adlı dizinin tekrar bölümü ile başlıyor. Kanal D ekranlarının bu sevilen renkli dizisi ile her sabah mükemmel bir dizi keyfine ortak olabilirsiniz. Akşam kuşağında ise “Hayati ve Diğerleri” adlı dizinin yeni bölümü ekranlar karşısına çıkacak. Aksiyon, macera ve komedi dolu kesitler sunan bu sürükleyici dizi ile salı akşamınız çok daha güzel geçecek. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.
19.06.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 17 Haziran Pazar
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 17 Haziran Pazar 17 Haziran Pazar gününe ait Kanal D yayın akışı, sabahın ilk saatlerinde “Hayatımın Aşkı” adlı renkli ve keyifli dizinin tekrar bölümüyle başlayacak. Aşkın farklı yönlerine ışık tutan güzel dizi ile harika bir hafta sonu sabahı geçirebilir ve bayramın son gününü güzel bir şekilde karşılayabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Çarkıfelek” adlı yarışma programı karşınızda! Birbirinden renkli yarışmacıları ile yayına başlayan yarışma, tüm hayranlarını akşam saatlerinde ekranlara topluyor. Yarışma programını izlerken hem akşamı renklendirebilir hem de ailenizle birlikte keyifli bir TV saati geçirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını takipte kalın.
17.06.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 16 Haziran Cumartesi
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 16 Haziran Cumartesi 16 Haziran Cumartesi gününe ait Kanal D yayın akışı, sabah saat 07:00’da “Hayatımın Aşkı” adlı aşk temalı renkli dizinin tekrar bölümü ile başlayacak. Aşkın farklı yüzlerini anlatan renkli dizi ile güzel bir sabah keyfine hazırlıklı olun. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Çarkıfelek” adlı yarışma programı yayın akışına geçecek. Ekranların sevilen renkli yarışma programı ile bayram akşamınızı çok daha renkli ve keyifli bir atmosfere dönüştürebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.
16.06.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 15 Haziran Cuma
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 15 Haziran Cuma 15 Haziran Cuma gününe ait Kanal D yayın akışı, sabah saat 07:00’da “Yabancı Damat” adlı dizinin tekrar bölümü ile ekranlar karşısına geçecek. Sevilen renkli dizinin tekrar bölümünü izleyerek güzel bir sabah keyfi gerçekleştirebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Çarkıfelek” adlı yarışma programı sizlerle olacak. Keyifli bir bayram akşamı geçirmek isterseniz bu renkli yayını sevdiklerinizle birlikte seyretmeyi unutmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
15.06.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 14 Haziran Perşembe
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 14 Haziran Perşembe 14 Haziran Perşembe gününe ait Kanal D yayın akışı, sabah saat 07:00’da “Yabancı Damat” adlı dizinin tekrar bölümü ile ekranlar karşısına geçiyor. Eski dizinin yeni bölümlerini seyredemediyseniz her sabah başlayan tekrar bölümlerini seyretmeyi unutmayın. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Çarkıfelek” adlı yarışma programı ekranlara geliyor. Bayram boyunca seyredebileceğiniz bu program ile adeta eğlenceye doyacaksınız. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak isterseniz haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.
14.06.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 12 Haziran Salı
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 12 Haziran Salı 12 Haziran Salı gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 07:00’da “Yabancı Damat” adlı dizinin tekrar bölümü ile ekranlara dahil olacak. Kanal D ekranlarının fenomen dizisini seyretmek isterseniz hafta içi her gün aynı saatte ekranlarınız başına geçin. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Kuralsız” adlı yabancı sinema filmi yayına geçiyor. Kanal D ekranları karşısında güzel bir sinema keyfi yapmak isterseniz bu heyecanlı filmi seyredebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.
12.06.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 09 Haziran Cumartesi
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 09 Haziran Cumartesi 09 Haziran Cumartesi gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah ilk olarak 07:00’da Hayatımın Aşkı” adlı dizinin tekrar bölümü ile başlayacak. Aşk temalı dizinin tekrarını izleyerek mükemmel bir güne başlangıç yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Sınırsızlar” yabancı sinema filmi sizlerle olacak. Aksiyon ve gerilim dolu sahneleri ile yayına geçen filmi sevdiklerinizle birlikte izleyerek güzel vakitler geçirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını takipte kalabilirsiniz.
9.06.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 08 Haziran Cuma
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 08 Haziran Cuma 08 Haziran Cuma gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah ilk olarak 07:00’da başlayacak olan “Yabancı Damat” adlı dizinin tekrarı ile ekranlar karşısına çıkıyor. Bir zamanların fenomen olan yerli dizisini hafta içi her gün Kanal D ekranlarınızdan izleyerek güzel bir sabah saati geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Arka Sokaklar” adlı dizinin yeni bölümü karşınıza çıkacak. Polisiye kesitleri ile tüm hayranlarını heyecanlandırmayı başaran diziyi sevdiklerinizle birlikte izleyerek güzel anlar yaşayabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını takip edebilirsiniz.
8.06.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 07 Haziran Perşembe
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 07 Haziran Perşembe 07 Haziran Perşembe gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 07:00’da “Yabancı Damat” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. Eski dizileri seyretmeyi seviyorsanız Kanal D ekranlarının bu sevilen dizisini hafta içi her gün izleyebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Vatanım Sensin” adlı tarihi dizinin nefes kesen final bölümü karşınızda! Sürükleyici sahneleri ile tüm izleyenlerini ekranları başına kilitleyen diziye güzel bir veda edebileceksiniz. İftar saatlerinden sonra Kanal D ekranlarınız karşısında olmayı sakın unutmayın! Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını takipte kalabilirsiniz.
7.06.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 03 Haziran Pazar
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 03 Haziran Pazar 03 Haziran Pazar gününe ait Kanal D yayın akışı, sabah saat 07:00’da “Hayatımın Aşkı” adlı yerli dizinin tekrar bölümü ile başlayacak. Aşkın farkı yüzünü tanıtan heyecanlı dizi ile güzel bir pazar sabahına merhaba diyebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Çocuklar Duymasın” adlı dizinin yepyeni bölümü ekranlar karşısına geçecek. Komedi dolu sahneleri ile küçükten büyüğe herkesi güldürmeyi ve eğlendirmeyi başaran dizi, mükemmel bir TV keyfi yapmanıza yardımcı oluyor. Akşam başlayacak olan yeni bölümünde yine aile içinde geçen pek çok farklı olayları izleyebilme imkanı elde edeceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgiler edinmek isterseniz haberimizin devamını takipte kalabilirsiniz.
3.06.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 02 Haziran Cumartesi
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 02 Haziran Cumartesi 02 Haziran Cumartesi gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 07:00’da “Hayatımın Aşkı” adlı dizinin tekrar bölümü ile ekranlar karşısına gelecek. Sevilen dizinin tekrar bölümünü hafta sonu sabahı ekranlarınız karşısından seyredebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Ben Bilmem Eşim Bilir” adlı programın yeni bölümü yayın akışına geçecek. Heyecan dolu kesitler sunan yayını izlerken keyif dolu bir akşam geçirebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.
2.06.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 1 Haziran Cuma
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 1 Haziran Cuma 1 Haziran Cuma gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah saat 07:00’da “Yabancı Damat” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle olacak. Ekranların sevilen dizisi ile heyecanlı ve renkli bir sabaha başlangıç yapabileceksiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Arka Sokaklar” adlı dizinin yepyeni bölümü yayına geçecek. Polisiye kesitler sunan dizinin yeni bölümünü seyrederken heyecan ve aksiyon dolu bir akşam geçirebileceksiniz.
1.06.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Galip Derviş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki galip derviş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.