G Noktası

G Noktası

Son dakika G noktası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan G noktası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını G noktası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

G Noktası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan g noktası gelişmeleri de dahil olmak üzere 132 g noktası haberi bulunmuştur. Tüm g noktası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Genital estetik kadınlarda öz güveni artırıyor!
Genital estetik kadınlarda öz güveni artırıyor! Doğuştan gelen sorunlar, doğum ve kilo alıp verilen durumlarda vücutta deformasyonlar oluşuyor. Psikolojik olarak etkileyen bu bozukluklar estetik oparasyonlarla düzeltilebiliyor. Özellikle doğum gibi genital deformasyona neden olan durumlarda kadınlar estetik oerasyonlara yöneliyor. Kadın Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Op. Dr. Serpil Kırım kadınların doğum sonrasında en çok tercih ettiği genital operasyonları anlattı.
12.01.2022 Sağlık
Hepsi yalan çıktı!
Hepsi yalan çıktı! Daily Mail gazetesinin haberine göre, kadınlarda vajinal orgazm yok, klitoral orgazm da yok ve hatta G-noktası da yok.
16.06.2015 Sağlık
Kadınlarda orgazmın anahtarı!
Kadınlarda orgazmın anahtarı! Yıllardır kadınlar, seks veya ön sevişme ile orgazm olduklarını iddia ederler. Ancak yeni yapılan bir araştırma bunun yanlış olduğunu ortaya koyuyor.
9.10.2014 Sağlık
"Kadın orgazmının yolu klitoristen geçer"
"Kadın orgazmının yolu klitoristen geçer" Yıllardır kadınlar, seks veya ön sevişme ile orgazm olduklarını iddia ederler. Ancak yeni yapılan bir araştırma bunun yanlış olduğunu ortaya koyuyor.
8.10.2014 Sağlık
G noktası şehir efsanesiymiş!
G noktası şehir efsanesiymiş! İtalya'nın başkenti Roma'daki Tor Vergata Üniversitesi'nden endokrinoloji ve seksoloji profesörü Emmanuele A...
30.08.2014 Sağlık
Yeni bir haz: P noktası
Yeni bir haz: P noktası G noktasından sonra kadınların boşalmasını kolaylaştıran yeni bir haz noktası daha keşfedildi: P Noktası.
25.06.2014 Sağlık
'G' estetiği çılgınlığı!
'G' estetiği çılgınlığı! Kadınlar cinsel hayatlarına renk katmak için sıra dışı bir yönteme başvuruyor...
25.01.2013 Arşiv
G noktası bulundu ama...
G noktası bulundu ama... ABD'li bilim insanları kadınlarda G noktasının var olduğunu ispatladıklarını ancak...
26.04.2012 Sağlık
Erkeğin  'g'  noktası
Erkeğin 'g' noktası Sevdiğiniz adamı nasıl mutlu edebilirsiniz? Erkeklerin 'g' noktasını bulmak kolay mı? Hiç düşündünüz mü? İşte yanıtlar
15.03.2008 Yaşam
Altın fiyatlarında bomba gelişme! Hedef 2 bin 450 lira, tarih verildi
Altın fiyatlarında bomba gelişme! Hedef 2 bin 450 lira, tarih verildi Yeni yıl itibarıyla altın fiyatlamalarında hareketler dikkat çekiyor. Altındaki en önemli unsur Fed baskısının kalkmasıydı. Cuma günü tarım dışı istihdamın beklentilerden iyi gelmesi, ortalama saatlik kazançların yıllık bazda artış göstermesi sonrasında gözler Fed’in mart ayı toplantısında ‘faiz indirebilir mi?’ sorusuna çevrildi ve bunun fiyatlaması başladı. Özellikle 2100 TL seviyesi ilk etapta görülecek olan kısa vadeli direnç noktası. Bu seviyenin üzerinde ise yılın ilk 6 aylık performansında gram altında, dolar/TL tarafında kademeli yükselişler gördüğümüz taktirde ilk etapta 2200 daha sonrasında 2450 TL seviyeleri görülebilecek seviyelerdir.
8.01.2024 Ekonomi
Vivo V29 incelemesi
Vivo V29 incelemesi Herkese merhaba. Dünyanın önemli telefon üreticilerinden Vivo’nun yeni gözbebeği V29’u bugün sizlerle birlikte yakından incelemek istiyoruz. Kendi kategorisinde öncü olan telefonun kamera ve video özellikleri dikkat çekiyor. Hadi gelin detaylı bakalım.
7.09.2023 Advertorial
Toplumda çok yaygın görülüyor: Bu besinleri tüketmek ağrıyı tetikliyor!
Toplumda çok yaygın görülüyor: Bu besinleri tüketmek ağrıyı tetikliyor! Migren atakları en sık görülen baş ağrısı türlerinden biridir. Migren ağrıları 72 saate kadar sürer ve kişinin hayatını olumsuz etkiler. Bulantı, ishal, bulanık görme ve yüzde ödem gibi pek çok farklı semptomla birlikte görülen migren için çeşitli tedavi yöntemleri izlenmektedir.
13.08.2023 Sağlık
Dünyayı bekleyen büyük felaket! Küresel iklim değişikliği nedeniyle AMOC her an çökebilir...
Dünyayı bekleyen büyük felaket! Küresel iklim değişikliği nedeniyle AMOC her an çökebilir... Dünya günlerdir rekor sıcaklıklarla kavruluyor. Dünya iklim dengesini sağlayan “Gulf Stream” olarak bilinen Atlantik Meridyonel Devir Dolaşımı’nın (AMOC) küresel iklim değişikliği nedeniyle çökebileceği açıklandı. Peki bu olasılık gerçekleşirse dünyayı nasıl bir değişim bekliyor? İşte detaylar...
27.07.2023 Gündem
Evinizi mis gibi ıslak kurabiye kokusu sarsın! Tam ölçüsünde esmer kurabiye tarifi
Evinizi mis gibi ıslak kurabiye kokusu sarsın! Tam ölçüsünde esmer kurabiye tarifi Soğuk kış günlerinde evinizi mis gibi ıslak kurabiye kokusu sarsın. Kakao sevmeyenlerin bile ağzının suyunu akıtan ıslak kurabiyenin yanında bir finca kahve de varsa zaman dursun isteyeceksiniz. Bu tarifte sıcak kurabiyelerin ıslatılması kakao tadını yoğunlaştırıyor. Peki browni tadında ıslak kurabiye nasıl yapılır? Malzemeleri nelerdir?
30.01.2023 Gündem
Hibrit Görüntülüme Sistemi ve 50MP ön kamerası ile vivo V25 5G satışa sunuldu
Hibrit Görüntülüme Sistemi ve 50MP ön kamerası ile vivo V25 5G satışa sunuldu vivo’nun Türkiye’de "Her Anıya Değer" sloganıyla kullanıcılarla buluşturduğu FIFA Dünya Kupası 2022 Resmi Akıllı Telefonu V25 5G modeli, başarıyla tamamladığı kontrol testlerinin yanı sıra üstün kamera teknolojisiyle yaratıcılığı yeni bir boyuta taşıyor, göz alıcı renklerle şık görünümleri mümkün kılıyor.
28.11.2022 Advertorial
Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerine vatandaşlar akın etti! Büyük indirim: Şeker, un, pirinç, ayçiçek yağı, süt, bakliyat...
Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerine vatandaşlar akın etti! Büyük indirim: Şeker, un, pirinç, ayçiçek yağı, süt, bakliyat... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla enflasyonla mücadele kapsamında Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinden indirimli ürün dönemi dün itibarıyla başladı. Türkiye’nin birçok ilinde vatandaşlar, indirim uygulanan sarı etiketli ürünlere ilgi gösterdi. Şeker, un, pirinç, ayçiçek yağı gibi birçok sarı etiketli ürün öğlen saatlerine kadar tükendi.
16.08.2022 Ekonomi
Üç yıl önce 400 dolarla başladı, şimdi eserleri 1,6 milyon dolara kadar ulaştı! Genç ressam Anna Weyant paraya para demiyor...
Üç yıl önce 400 dolarla başladı, şimdi eserleri 1,6 milyon dolara kadar ulaştı! Genç ressam Anna Weyant paraya para demiyor... 27 yaşındaki Kanadalı ressam Anna Weyant'ın Instagram'ında sergilediği ve plajda 400 dolara sattığı tablolarının değeri üç yıl sonunda 1,6 milyon dolara ulaştı. Konuyla ilgili konuşan Weyant, "İnsanlar beni tebrik etmeyi sürdürüyor ama bu satış beni rahatlatmak bir yana üzerimdeki baskıyı daha da arttırdı” ifadelerini kullandı. Peki ama dudak uçuklatan bu başarı nasıl geldi? İşte film gibi bir hikâye...
24.06.2022 Kültür Sanat
Marmaris'teki orman yangını 3'ncü gününde! Sabotajcı tutuklandı.. Bakan Kirişci: Büyük ölçüde sıkıntı giderildi!
Marmaris'teki orman yangını 3'ncü gününde! Sabotajcı tutuklandı.. Bakan Kirişci: Büyük ölçüde sıkıntı giderildi! Muğla'nın Marmaris ilçesinde çıkan orman yangınının 4'üncü gününde, 3 noktada devam eden alevlere günün ilk ışıklarıyla havadan müdahale başladı. Rüzgarın öğleden sonra etkisini artırması beklendiği için alevlerin o saatlere kadar kontrol alınmasına çalışılırken, kritik saatler başladı. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, "Büyük ölçüde sıkıntı giderildi, bugünü takip etmeliyiz" dedi. Gözaltına alınan zanlı S.A. jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. S.A, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.. Sağlık Bakanı Koca yangından etkilenenlerle ilgili son durumu açıkladı.
24.06.2022 Gündem
Kira fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Kurum duyurdu
Kira fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Kurum duyurdu Kira fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Fahiş ev ve kira fiyatlarına karşı harekete geçildi, düzenleme geliyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Kiranın da altında ödemelerle vatandaşlarımız ev sahibi olacak” dedi. Düzenleme hakkında bilgi veren Bakan Kurum, “Yapılacak düzenleme ile ev sahibi vatandaşlarımızı rahatsız etmeyecek, kiracıları mutlu edecek düzenlemeyi yapacağız. Cumhurbaşkanımız 10-15 gün içinde düzenlemeyi paylaşacaktır. Vatandaşımızın yanında olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
26.05.2022 Ekonomi
Ramazan’a özel şekerpare tarifi: Şekerpare nasıl yapılır?
Ramazan’a özel şekerpare tarifi: Şekerpare nasıl yapılır? Ramazan ayında iftar sofralarının vazgeçilmez tatlılarından olan şekerpare, hem kolay tarifi hem de lezzetiyle pek çok kişi tarafından tercih edilen tatlıların başında geliyor. Yapılışıyla zahmetsiz olan şekerpare değişik sunum teknikleriyle de göz dolduran nefis tatlılardan biri. Peki, Pastane usulü şekerpare nasıl yapılır? İftara pratik tatlı tarifi arıyor, akşama ne yapsam diyorsanız işte şekerpare yapımı ve tarifi…
11.04.2022 Ramazan
Balıkesir’de kare Ramazan pidesi 2,5 liradan satılacak
Balıkesir’de kare Ramazan pidesi 2,5 liradan satılacak Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, günlük ortalama 50 bin adet üretilecek olan 300 gramlık Kare Ramazan pidesinin fiyatını 2,5 lira olarak belirledi. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, "Türkiye’nin en uygun fiyatlı pidesine Balıkesir merkezi ve 12 ilçesinde de ulaşabileceği" belirtildi.
24.03.2022 Ekonomi
İstanbul Havalimanı'nda ele geçirildi! Cebine gizlemiş! Değeri 12 milyon TL...
İstanbul Havalimanı'nda ele geçirildi! Cebine gizlemiş! Değeri 12 milyon TL... İstanbul Havalimanı'nda, Bahreyn'den gelen Hindistan uyruklu yolcunun pantolon ceplerine gizlediği, 467.09 gram ağırlığında pırlanta ele geçirildi.
24.03.2022 Gündem
MEB son dakika gelişmesini resmen duyurdu ve belli oldu! Tamamen değişiyor, 3 yıl...
MEB son dakika gelişmesini resmen duyurdu ve belli oldu! Tamamen değişiyor, 3 yıl... Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika açıklaması! Tamamen değişiyor ve belli oldu. MEB tarafından tek tek duyuruldu. 15 Mart tarihine kadar devam edecek. Milli Eğitim Bakanlığı son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Öğretmenler MEB'den yapılan açıklamalara kilitlendi. Öğretmenlik Meslek Kanunu Resmi Gazete'de yayımlanarak resmen yürürlüğe girdi. Öğretmenlik Meslek Kanunu ile ilgili ayrıntılar araştırılıyor. Öğretmenlik, kariyer odaklı bir meslek haline getiriliyor. Öğretmenler için yeni dönem başlıyor. Aday öğretmenler 240 saat mesleki eğitim alacak. Eğitimlere katılmayanlar 3 yıl görev yapamayacak. 'Aday Öğretmenlik ve Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yönetmeliği Taslağı'na yönelik görüş toplama süreci, devam ediyor. Öğretmenler, okul yöneticileri ve diğer tüm paydaşlar görüşlerini 15 Mart tarihine kadar bakanlığa iletebilecek. 14 Şubat’tan 24 Şubat’a kadar geçen 10 günlük sürede, 4 bin 151 görüş ve önerinin iletildiği belirtildi. Bakan Özer, yaptığı açıklamada "Lütfen, görüşlerinizi bizimle paylaşın. Biliyorsunuz; Öğretmenlik Meslek Kanunu, eğitim tarihimiz açısından oldukça önemli bir dönüm noktası. Öğretmenlerimiz ilk kez müstakil bir meslek kanununa kavuştu. Şimdi de hazırladığımız yönetmelikle yeni bir adım daha atıyoruz." dedi.
25.02.2022 Eğitim
Altın fiyatları uçuşa geçti! Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi! Altında böylesi görülmedi! Gram altın...
Altın fiyatları uçuşa geçti! Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi! Altında böylesi görülmedi! Gram altın... Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Altın fiyatları uçuşa geçti. Altında uzun zamandır böyle yükseliş görülmedi. Rusya’nın sabah saatlerinde Ukrayna'ya hava saldırısı başlatmasıyla küresel piyasalarda hareketlilik yaşanmaya başladı. Ons altın 1940 dolara yükselirken iç piyasada gram altın 887 liraya ulaştı. Altın ile ilgili tahminler ise peş peşe geldi. İşte gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın fiyatlarıyla ilgili son dakika tüm gelişmeler...
24.02.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

G Noktası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki g noktası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.