Fulya Terim

Fulya Terim

Son dakika Fulya Terim haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Fulya Terim ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Fulya Terim haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fulya Terim

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fulya terim gelişmeleri de dahil olmak üzere 110 fulya terim haberi bulunmuştur. Tüm fulya terim haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seçil Erzan olayında yeni mesajlar ortaya çıktı: Yeni kurbanlar, pardon yeni müşteriler buldunuz mu?
Seçil Erzan olayında yeni mesajlar ortaya çıktı: Yeni kurbanlar, pardon yeni müşteriler buldunuz mu? Seçil Erzan davasında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Aralarında ünlü futbolcuların ve iş insanlarının da olduğu 21 kişiyi milyonlarca dolar dolandırdığı iddiasıyla tutuklu yargılanan banka müdürü Seçil Erzan’ın kırık olan telefonunun bilirkişi incelemesi tamamlandı. İncelenen telefonda Seçil Erzan’ın 74 farklı kişiyle 181 bin 538 adet mesajlaşması bilirkişi raporuna yansıdı. Raporda, bir dönem Galatasaray’da tercümanlık yapan Musa Mert Çetin ve eski sevgilisi olduğu iddia edilen Avukat Candaş Gürol ile konuşmaları tespit edildi. Erzan’ın Mert Çetin’e Muslera’yı ikna etmesi için mesajlar attığı, Çetin’in de Muslera ve Podolski’yi ikna etmek için konuştuğunu söylediği mesajlar yer aldı.
3.01.2024 Gündem
Seçil Erzan’ın eski sevgilisi itiraf etti: Nişanı iptal ettim, gizli konuşmalar yapıyordu
Seçil Erzan’ın eski sevgilisi itiraf etti: Nişanı iptal ettim, gizli konuşmalar yapıyordu Seçil Erzan’ın eski sevgilisi konuştu. Futbol dünyasından ünlü isimlerin de aralarında bulunduğu toplam 18 kişiyi 25 milyon 770 bin dolar ve 7 milyon 384 TL dolandırdığı gerekçesiyle 226 yıl hapsi istenen bankacı Seçil Erzan davası gündemdeki yerini koruyor. Davada her gün yeni bir gelişme yaşanırken Seçil Erzan’ın mutlu bir yuva hayali kurduğu Fatih Terim’in avukatı Candaş Gürol’dan ihanet şüphesi nedeniyle ayrıldığı ortaya çıktı.
28.11.2023 Gündem
Fatih Terim’in ifadesi ortaya çıktı: Seçil’e fon için para vermedim
Fatih Terim’in ifadesi ortaya çıktı: Seçil’e fon için para vermedim Bankacı Seçil Erzan davasında Fatih Terim’in ifadesinde “Bu fonla alakalı Seçil Erzan’a hiç para vermedim. Bahsedilen fon ile yakından uzaktan ilgim yok” dediği öne sürüldü.
24.11.2023 Gündem
Fatih Terim'den dikkat çeken itiraf: Bunu hiçbir yerde açıklamadım
Fatih Terim'den dikkat çeken itiraf: Bunu hiçbir yerde açıklamadım Galatasaray'ın efsane teknik direktörü Fatih Terim, France Football'a özel bir röportaj verdi. Tecrübeli teknik adam UEFA Kupası zaferinden, taktik anlayışına kadar birçok konuda açıklama yaparken bir itirafta da bulundu. İşte detaylar...
8.07.2023 Şampiy10
Merve Terim'den duygusal mesaj: Geçen sene bugün hayatımın en kötü günlerinden biriydi
Merve Terim'den duygusal mesaj: Geçen sene bugün hayatımın en kötü günlerinden biriydi Teknik Direktör Fatih Terim ve Fulya Terim'in 38 yaşındaki büyük kızları Merve Terim Çetin geçtiğimiz yıl ikinci kez anne olacağının haberini vermiş ve haberden kısa bir süre sonra ise bebeğini kaybettiğini açıklamıştı. Terim, aradan geçen 1 yılın ardından Instagram hesabından duygusal bir yazı kaleme aldı.
20.09.2022 Magazin
Kuruçeşme Açıkhava'da Süperstar izdihamı!
Kuruçeşme Açıkhava'da Süperstar izdihamı! Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production organizasyonu ile gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri önceki akşam Süperstar Ajda Pekkan’ın sahnesiyle ışıldadı.
21.07.2022 Televizyon
'Araba göndermesi lazım' demişti! Burak Elmas'tan flaş Fatih Terim hamlesi
'Araba göndermesi lazım' demişti! Burak Elmas'tan flaş Fatih Terim hamlesi Perşembe günü NEF Stadı'nda Barcelona ile kritik bir 90 dakikaya çıkmaya hazırlanan Galatasaray'da Başkan Burak Elmas, tecrübeli teknik direktör Fatih Terim'i maça davet etti.
8.03.2022 Galatasaray
Fulya Terim kimdir? Fulya Terim kaç yaşında ve nereli? Fulya Terim Survivor'da Cemal Can hayranı çıktı!
Fulya Terim kimdir? Fulya Terim kaç yaşında ve nereli? Fulya Terim Survivor'da Cemal Can hayranı çıktı! Fulya Terim, Survivor ile gündeme geliyor. Fulya Terim Survivor'ın başarılı yarışmacılarından Cemal Can Canseven hayranı çıktı. Geçtiğimiz gün Acun Ilıcalı'nın Survivor Konseyi'nde Survivor Cemal Can'a "Fulya Terim ve Demet Akbağ'dan selam var" demesi üzerine programında takipçileri Fulya Terim'i merak etti. Peki, Fulya Terim kimdir? Fulya Terim kaç yaşında nereli? İşte Fulya Terim hakkında merak edilenler...
6.05.2020 Gündem
Fatih Terim'in eşi Fulya Terim'in annesi hayatını kaybetti
Fatih Terim'in eşi Fulya Terim'in annesi hayatını kaybetti Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in eşi Fulya Terim'in annesi hayatını kaybetti.
13.02.2020 Galatasaray
Galatasaray'a Moskova'da kötü sürpriz! Eksi 8...
Galatasaray'a Moskova'da kötü sürpriz! Eksi 8... Galatasaray'ı Moskova'da dondurucu soğuk karşıladı. Yarın gece maç saatinde sıcaklığın tahmini olarak eksi 8 derece olması keyifleri kaçırdı.
27.11.2018 Galatasaray
Bodrum’da doğum günü
Bodrum’da doğum günü Cemiyet hayatının sevilen isimlerinden Sitare Kalyoncuoğlu, yeni yaşını Bodrum’un gözde mekanlarından X Beach’te kutladı. Kalyoncuoğlu, doğum gününün tüm detaylarıyla kendi ilgilendi.
24.08.2018 Magazin
Acun’dan yeni tekne
Acun’dan yeni tekne Acun Ilıcalı önceki gün MT1 isimli yeni sürat teknesiyle Türkbükü’nde görüntülendi.
29.07.2018 Magazin
Fatih Terim'in mutlu günü
Fatih Terim'in mutlu günü Fatih Terim'in en mutlu günü! Terim, üçüncü kez dede oldu. Kızı Buse Terim, dün Miami'de doğum yaptı, torununa Naz adı verildi.
18.04.2018 Galatasaray
Bodrum’da özel davet
Bodrum’da özel davet The Bodrum by Paramount Hotels & Resorts, birbirinden ünlü isimlerin katıldığı özel bir öğle yemeği organize etti
24.07.2017 Magazin
Fatih Terim İstanbul'da
Fatih Terim İstanbul'da Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim bugün yanında eşi Fulya ile birlikte saat 10.45’de Bodrum’dan İstanbul’a geldi.
18.07.2017 Futbol
İşte Buse Terim'in bebeği
İşte Buse Terim'in bebeği Volkan Bahçekapılı ile 8 yıl süren birlikteliğini 2014 yılında evlilikle taçlandıran İmparator Fatih Terim'in küçük kızı modacı Buse Terim, 22 Ekim'de kızı Nil'i kucağına almıştı. Terim dün kızı Nil için mevlid organize etti.
10.12.2016 Magazin
Buse Terim kızı Nil’in yüzünü gösterdi
Buse Terim kızı Nil’in yüzünü gösterdi Ekim'de kızı Nil'i kucağına alan Buse Terim, dün kızı için dua okuttu ve bugün de ilk kez yüzünü gösterdiği fotoğrafı paylaştı.
9.12.2016 Magazin
Cem Yılmaz, Tarkan konserini Ahu Yağtu ile izledi
Cem Yılmaz, Tarkan konserini Ahu Yağtu ile izledi Son dönemde Ebru Şallı ile yaşadığı sürpriz aşkla konuşulan Cem Yılmaz, Tarkan konserini izlemeye eski eşi Ahu Yağtu ile gitti.
5.09.2016 Magazin
Nikahı kıydı konsere koştu
Nikahı kıydı konsere koştu Sevgilisi Özlem Katipoğlu ile önceki gün evlenen Berkay, imzayı atar atmaz Antalya’ya konsere gitti
31.08.2016 Magazin
Terim’lerin aile yemeği
Terim’lerin aile yemeği Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, eşi Fulya Terim ile birlikte Tarabya Kıyı Balık’ta görüntülendi...
9.08.2016 Magazin
İyi bayramlar
İyi bayramlar Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, eşi Fulya Terim’le bayramın ilk günü evlerinde ailesi ve arkadaşlarını ağırladı...
6.07.2016 Magazin
Semiha Yıldırım'dan sürpriz telefon!
Semiha Yıldırım'dan sürpriz telefon! Başbakan Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım'dan Fulya Terim, Buse Terim ve Arda Turan'ın annesi Yüksel Turan'a telefon...
23.09.2021 Futbol
İşler çok yoğun
İşler çok yoğun Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in başarılı işkadını eşi Fulya Terim, bir AVM’deydi...
15.06.2016 Magazin
Fatih Terim'den çarpıcı açıklamalar!
Fatih Terim'den çarpıcı açıklamalar! Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, bir radyo programında açıklamalarda bulundu.
30.12.2015 Futbol
Ünlü isimler oraya akın etti!
Ünlü isimler oraya akın etti! 19 Aralık Cumartesi günü Kanyon’da başlayan “Yılbaşı Hediye Pazarı” nın ilk gününde cemiyet hayatının tanınmış isimlerini bir araya geldi...
20.12.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Fulya Terim ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fulya terim haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.