Fuad Masum

Fuad Masum

Son dakika fuad masum haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fuad masum ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fuad masum haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fuad Masum

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fuad masum gelişmeleri de dahil olmak üzere 67 fuad masum haberi bulunmuştur. Tüm fuad masum haberleri aşağıda listelenmiştir.
Haşdi Şabi nedir, ne zaman kuruldu?
Haşdi Şabi nedir, ne zaman kuruldu? Haşdi Şabi, İran Generali Kasım Süleymani’ni ve Haşdi Şabi örgütünün Başkan Yardımcısı Ebu Mehdi el-Mühendis'in öldürülmesinden sonra, birçok vatandaşın araştırdığı konuların arasında yer aldı. Haşdi Şabi nedir ve ne anlama gelir? Soruları yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Konu hakkında bilgi edinmek isteyen vatandaşlar, internet üzerinden Haşdi Şabi nedir? diye arıyor. İşte Haşdi Şabi hakkında merak edilenler…
3.01.2020 Gündem
Irak Cumhurbaşkanı Salih İngiliz vatandaşlığından ayrıldı
Irak Cumhurbaşkanı Salih İngiliz vatandaşlığından ayrıldı Irak Cumhurbaşkanı Berhem Salih'in İngiliz vatandaşlığından ayrıldığı açıklandı.
16.12.2018 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Irak'ın yeni Cumhurbaşkanına tebrik
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Irak'ın yeni Cumhurbaşkanına tebrik Cumhurbaşkanı Erdoğan, telefonla görüştüğü Irak'ın yeni Cumhurbaşkanı Berhem Salih'i tebrik etti.
4.10.2018 Siyaset
Irak'ın yeni Cumhurbaşkanı belli oldu
Irak'ın yeni Cumhurbaşkanı belli oldu Irak'ta Kürdistan Yurtseverler Birliği'nin (KYB) adayı Berhem Salih, meclisteki ikinci tur oylamada, 219 oyla yeni cumhurbaşkanı seçildi.
2.10.2018 Dünya
Irak'ta cumhurbaşkanlığı için 7 aday yarışacak
Irak'ta cumhurbaşkanlığı için 7 aday yarışacak Irak'ta 2 Ekim'de yapılması planlanan cumhurbaşkanlığı seçiminde, 1'i kadın 7 aday yarışacak.Irak meclisinin, 2 Ekim Salı günü devrik lider Saddam Hüseyin sonrası 3. cumhurbaşkanını belirleyeceği seçimlerde, 1'i kadın 7 aday yarışacak.
27.09.2018 Dünya
Irak'ta cumhurbaşkanlığı için Berhem Salih'in adı geçiyor
Irak'ta cumhurbaşkanlığı için Berhem Salih'in adı geçiyor KYB Başkanlık Konseyi Üyesi Nasrullah Surçi, geçen yıl partiden ayrılan Berhem Salih ile Irak'ın yeni cumhurbaşkanı adaylığı için görüşüldüğünü söyledi.
17.09.2018 Dünya
Irak meclisinde seçimlerden sonraki ilk oturum
Irak meclisinde seçimlerden sonraki ilk oturum Irak Cumhurbaşkanı Fuad Masum, yeni meclisten halka hizmet için yoğun çalışmalar beklediğini belirtti.
3.09.2018 Dünya
Irak Dışişleri Bakanlığı, ABD'nin İran'a yaptırımlarını reddetti
Irak Dışişleri Bakanlığı, ABD'nin İran'a yaptırımlarını reddetti Irak Dışişleri Bakanlığı, ABD'nin İran'a uyguladığı yaptırımları reddettiğini açıkladı.
9.08.2018 Dünya
Son dakika... Türkiye rüzgarı esiyor!
Son dakika... Türkiye rüzgarı esiyor! 24 Haziran seçimlerinden galibiyetle ayrılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, birçok ülke lideri tarafından seçim zaferi nedeniyle tebrik edildi. Almanya Hükümet Sözcüsü Steffen Seibert ise federal hükümet ve gelecek Türk hükümeti arasındaki çalışma ortamının yapıcı ve verimli olacağına inandıklarını söyledi. NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ise Türkiye'nin NATO ittifakı için önemli bir ülke olduğunu ifade ederken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı seçim zaferi ve seçime yüksek katılım nedeniyle tebrik edeceğini açıkladı.
25.06.2018 Dünya
Son dakika... Haberler peş peşe geliyor! Yeni bir deprem
Son dakika... Haberler peş peşe geliyor! Yeni bir deprem İran parlamentosu, ABD'nin nükleer anlaşmadan çekilmesinin ardından hükümet tarafından orantılı harekete geçilmesi yönünde çağrıda bulundu. Birçok ülkeden son dakika açıklamaları peş peşe geliyor....
9.05.2018 Dünya
Barzani'den flaş açıklama: Çekilmeyeceğiz
Barzani'den flaş açıklama: Çekilmeyeceğiz Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başbakanı Neçirvan Barzani, 2018 bütçesinin Irak meclisinde Kürtlerin itirazları göz önünde bulundurulmadan onaylanması nedeniyle endişelendiklerini, ancak Bağdat'taki siyasi zemini terk etmeyeceklerini açıkladı.
4.03.2018 Dünya
Irak'tan Kudüs tepkisi!
Irak'tan Kudüs tepkisi! Irak Başbakanlığı: "Kim olursa olsun hiçbir devletin işgali meşru kılıp Filistinlilerin meşru haklarına dokunma hakkı yoktur"
7.12.2017 Dünya
Büyük buluşma! Irak Başbakanı Suudi Arabistan'da
Büyük buluşma! Irak Başbakanı Suudi Arabistan'da Irak Başbakanı İbadi iki ülke arasında ortak işbirliğini geliştirme amacıyla Suudi Arabistan'a gitti. Kral Selman tarafından kabul edilen İbadi'nin temasları sürüyor. Bugün ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson da görüşmelere katılacak.
22.10.2017 Dünya
IKBY'den flaş açıklama: İptal etmiyoruz
IKBY'den flaş açıklama: İptal etmiyoruz Irak Cumhurbaşkanı Fuad Masum ve IKBY Başkanı Mesut Barzani'nin Süleymaniye'de gerçekleştirdiği görüşme sona erdi. Görüşme sonrası Barzani'nin sözcüsü tartışmalı referandumla ilgili sonuçları iptal etmeyeceklerini ve Kerkük'e olası bir askeri müdahaleyi reddettiklerini açıkladı.
15.10.2017 Dünya
Kerkük'te askeri gerilim! Barzani ısrar ediyor
Kerkük'te askeri gerilim! Barzani ısrar ediyor Irak hükümetinin "Peşmergenin Kerkük'ten çekilmesi" talebine, Kürdistan Yurtseverler Birliği'ne (KYB) bağlı güçler olumlu yaklaşırken, Mesut Barzani liderliğindeki Kürdistan Demokrat Partisi'ne (KDP) bağlı birlikler ise kentte kalmakta ısrar ediyor.
15.10.2017 Dünya
Barzani'ye büyük şok!
Barzani'ye büyük şok! Kerkük’te gerilim tırmanırken, Irak Cumhurbaşkanı Masum’un Barzani’ye 6 maddelik talep listesi verdiği belirtiliyor. Talepler arasında IKBY kuvvetlerinin 2014 öncesi sınırlara geri çekilmesi de var. Barzani’ye verilen süre ise dün gece doldu.
15.10.2017 Dünya
Referandum sonrası Erbil ve Bağdat arasında ilk görüşme
Referandum sonrası Erbil ve Bağdat arasında ilk görüşme Irak'taki Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) ile Irak hükümeti arasında ilk temas sağlandı. Kuzey Irak'taki Kürt kanalları IKBY Başkanı Mesut Barzani liderliğindeki bir heyetin, Irak Cumhurbaşkanı Fuad Masum'un yardımcıları ile bugün görüştüğünü bildirdi.
7.10.2017 Dünya
Talabani'nin naaşı Süleymaniye'ye getirildi!
Talabani'nin naaşı Süleymaniye'ye getirildi! Eski Irak Cumhurbaşkanı ve Kürdistan Yurtseverler Birliği (KYB) Genel Sekreteri Celal Talabani'nin naaşı, salı günü hayatını kaybettiği Almanya'dan uçakla Süleymaniye'ye getirildi. Barzani'nin yanında Irak Cumhurbaşkanı Fuat Masum ve onun yanında İran Dışişleri Bakanı Cevat Zarif'in oturduğu görüldü. Talabani'nin tabutuna IKBY bayrağının örtülmesi, Irak merkezi hükümetinin tepkisini çekti.
6.10.2017 Dünya
Son dakika haberi: Irak'tan Kürtlere acil çağrı! Savaş...
Son dakika haberi: Irak'tan Kürtlere acil çağrı! Savaş... son dakika haberleri peş peşe geliyor... Irak Başbakanı İbadi, Kürtlere IKBY'deki bağımsızlık referandumunun sonuçlarını iptal için çağrıda bulundu. Irak Meclisi Başbakan İbadi'ye tartışmalı Kerkük kentine asker gönderme yetkisi de verdi. Irak Genelkurmay Başkanı üst düzey askeri bir heyetle İran'a gitti.
27.09.2017 Dünya
Barzani'den son dakika çıkışı! Referandumdan sonra...
Barzani'den son dakika çıkışı! Referandumdan sonra... Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesut Barzani, 25 Eylül'de yapılması planlanan bağımsızlık referandumuyla ilgili konuştu.
20.09.2017 Dünya
Irak Cumhurbaşkanı'ndan referandum açıklaması
Irak Cumhurbaşkanı'ndan referandum açıklaması Irak Cumhurbaşkanı Fuad Masum, ülkede Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) 25 Eylül'de gerçekleştirmeyi planladığı referandumun yol açtığı siyasi krizden dolayı parti liderlerine toplantı ve diyalog çağrısı yaptı.
16.09.2017 Dünya
Irak gündemini sarsan iddia! Görevden düşürülecek
Irak gündemini sarsan iddia! Görevden düşürülecek Irak'ta Cumhurbaşkanı Fuad Masum'un bazı çevreler tarafından görevden alınması için imza toplanmaya başlandığı iddia edildi
13.09.2017 Dünya
Gerilim hattında baş döndüren trafik
Gerilim hattında baş döndüren trafik Suriye ve Irak’taki gelişmeler baş döndürücü bir diplomasi trafiğine neden oldu. İran Genelkurmay Başkanı’nın Ankara ziyaretinin ardından Erdoğan’ın Ürdün’e gitmesi ABD Savunma Bakanı’nın Ankara’ya gelmesi, Çavuşoğlu’nun Bağdat ve Erbil temaslarıyla trafik daha da hızlandı
29.09.2021 Gündem
Çavuşoğlu: PKK ve YPG Irak'ta kürtlerin düşmanıdır
Çavuşoğlu: PKK ve YPG Irak'ta kürtlerin düşmanıdır Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, bölgenin huzurunu ve barışını istediklerini belirterek, "Irak'ın toprak bütünlüğünü destekliyoruz. Kürt bölgesel yönetiminin haklarını ve Kürt kardeşlerimizin haklarını her zaman net bir şekilde savunuyoruz." dedi.
29.09.2021 Gündem
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Irak'ta
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Irak'ta Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, resmi temaslarda bulunmak üzere Irak'ın başkenti Bağdat'a geldi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Fuad Masum ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fuad masum haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.