Fsb

Fsb

Son dakika fsb haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fsb ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fsb haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fsb

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fsb gelişmeleri de dahil olmak üzere 316 fsb haberi bulunmuştur. Tüm fsb haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rusya Moskova'da konsere kanlı saldırı! Ölü sayısı giderek artıyor, saldırıyı üstlendiler
Rusya Moskova'da konsere kanlı saldırı! Ölü sayısı giderek artıyor, saldırıyı üstlendiler Rusya’nın başkenti Moskova’da konser salonunu basan yüzü maskeli 5 saldırgan, uzun namlulu silahlarla dehşet saçtı. Terör saldırısında en az 70 kişi öldü, 150'den fazla kişinin de yaralandı. Saldırının görüntüleri dünyayı şoke etti. Saldırıyı üstlenen terör örgütü açıklandı. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'den ilk açıklama geldi. Öte yandan Putin ile görüşen FSB Direktörü Aleksandr Bortnikov, Moskova'daki terör saldırısına doğrudan karışan 4 terörist dahil 11 kişinin yakalandığını bildirdi
23.03.2024 Dünya
Ukrayna Güvenlik Servisi, Rus ajan ağını deşifre etti: Aralarında belediye meclisi yetkilisi de var
Ukrayna Güvenlik Servisi, Rus ajan ağını deşifre etti: Aralarında belediye meclisi yetkilisi de var Ukrayna Güvenlik Servisi (SBU), Rusya Federal Güvenlik Servisi’nin (FSB) ajan ağının deşifre edildiğini duyurdu. SBU, gözaltına alınan kişiler arasında Donetsk bölgesindeki savunma fabrikasının mühendisi ve belediye meclisi yetkilisinin de bulunduğunu açıkladı.
5.02.2024 Dünya
Putin'in generaline korkunç suikast: Kargo paketini açtı, ev havaya uçtu!
Putin'in generaline korkunç suikast: Kargo paketini açtı, ev havaya uçtu! Ukrayna'nın doğusundaki ayrılıkçı Luhansk bölgesindeki bir yönetici evinde eşine az rastlanır bir suikasta uğradı. Kargo paketinin içinde bir cep telefonu vardı. General Yuri Afanasyevsky'nin cep telefonunu açmasıyla, evi havaya uçtu.
5.09.2023 Dünya
Putin, Kırım Köprüsü'ne düzenlene saldırıyı “terör saldırısı” olarak yorumladı
Putin, Kırım Köprüsü'ne düzenlene saldırıyı “terör saldırısı” olarak yorumladı Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Kırım Köprüsü’ne düzenlenen saldırıyı “terör saldırısı” olarak yorumladı.
17.07.2023 Dünya
Putin'den Wagner komutanlarına teşekkür: Ya Rusya Savunma Bakanlığı ile kontrat imzalayacaklar ya da Belarus'a gidecekler
Putin'den Wagner komutanlarına teşekkür: Ya Rusya Savunma Bakanlığı ile kontrat imzalayacaklar ya da Belarus'a gidecekler Wagner krizinden günler sonra Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ulusa sesleniş konuşması yaptı Putin, "Wagner güçlerinin çoğu vatansever kişiler, silahlı isyan her ne şekilde olursa olsun bastırılacaktı. Belarus'a gitmek isteyen Wagner üyelerine söz veriyorum, sözümü tutacağım" açıklamasını yaptı.
26.06.2023 Dünya
Putin'den yeni açıklama: Önceliğimiz Ukrayna harekatı
Putin'den yeni açıklama: Önceliğimiz Ukrayna harekatı Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Wagner ile anlaşma sonrası yaptığı ilk açıklamada, "Önceliğimiz Ukrayna'daki harekat" dedi.
25.06.2023 Dünya
Rusya'yı karıştıran olay! Wagner’in lideri Prigojin harekete geçti, Putin'den sıkıyönetim kararı
Rusya'yı karıştıran olay! Wagner’in lideri Prigojin harekete geçti, Putin'den sıkıyönetim kararı Rus paralı asker grubu Wagner Kurucusu Yevgeny Prigojin, Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu ve Rusya Genelkurmay Başkanı Valery Gerasimov'a suçlamalarda bulunarak, Rus ordusunun yöneticilerine karşı büyük bir savaşın içine girdiklerini duyurdu. Sert açıklama sonrası zırhlı araçlar sokaklara inerken, Rostov'da, Rus askeri karargahı olarak tanımlanan bir binanın kuşatıldığı öne sürülüyor. Rusya Devlet Başkanı Vladmir Putin, Wagner'in ayaklanma çağrısı sonrası yaptığı açıklamada, "Böyle kalkışmalar ülkemizi sırtından bıçaklamaktır. Silahlı ayaklanma ve herhangi bir iç ayaklanma Rusya'ya halkımıza bir darbedir. Bunun cezasını vereceğiz. Cezası ağır olacaktır." ifadelerini kullandı. Putin'in açıklamasının ardından Wagner'in kurucusu Prigojin, "Hiçbir Wagner savaşçısı kendisini suçlu görerek devlet başkanı veya FSB'nin talebiyle teslim olmak niyetinde değil" dedi. Putin, sıkıyönetim ihlali nedeniyle 30 gün tutukluluğa izin veren bir yasa imzaladı.Öte yandan Rusya'ya ait helikopterin düşürüldüğü iddia edildi. İşte tüm detaylar...
24.06.2023 Dünya
Wagner Kurucusu Yevgeny Prigojin'den Rusya’ya misilleme: Cezalandırılacaklar
Wagner Kurucusu Yevgeny Prigojin'den Rusya’ya misilleme: Cezalandırılacaklar Rus paralı asker grubu Wagner Kurucusu Yevgeny Prigojin, Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu ve Rusya Genelkurmay Başkanı Valery Gerasimov'a suçlamalarda bulunarak, "Binlerce Rus askerinin hayatını mahveden ve adamlarımızı yok edenler cezalandırılacak" dedi. Rusya Savunma Bakanlığı, Yevgeny Prigojin’in Rusya’nın füze saldırısı düzenlediği iddialarını reddetti. Rostov şehri sokaklarında Wagner birliklerinin askeri araçları ilerlerken, Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, darbe iddiaları hakkında "Devlet Başkanı Vladimir Putin, Prigojin ile ilgili meydana gelen tüm olaylar hakkında bilgilendirilmiştir. Gerekli tedbirler alınıyor" açıklamasını yaparken Rusya Federal Güvenlik Servisi (FSB), “Prigojin’in açıklamaları ve eylemleri Rusya topraklarında bir iç savaş başlatma çağrısıdır” yorumunda bulundu.
23.06.2023 Dünya
Ukrayna, Rus füzelerini düşürünce fiyaskonun faturası mühendislere kesildi
Ukrayna, Rus füzelerini düşürünce fiyaskonun faturası mühendislere kesildi Ukrayna hava savunmasının son olarak dünkü Rus füze yağmurunu önlemeyi başarması Moskova’da suçlu arayışı başlattı. Kiev 30 füzeden 29’unu havada imha ettiklerini açıklarken Rusya’da 3 mühendis tutuklandı.
19.05.2023 Gündem
MH17 faciasının baş şüphelisi Ukrayna cephesine komutan olarak gönderildi
MH17 faciasının baş şüphelisi Ukrayna cephesine komutan olarak gönderildi Temmuz 2014’te Amsterdam'dan havalandıktan sonra Ukrayna'nın doğusunda düşürülen ve 298 kişinin ölümüyle sonuçlanan MH17 uçağıyla ilgili baş şüpheli olarak yargılanan Igor Girkin'in, Rusya tarafından Ukrayna’ya komutan olarak gönderildiği belirtildi.
16.10.2022 Dünya
Kırım Köprüsü'ne düzenlenen bombalı saldırının failleri tespit edildi
Kırım Köprüsü'ne düzenlenen bombalı saldırının failleri tespit edildi Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Kırım Köprüsü’ne düzenlenen saldırının Rusya'nın sivil altyapısını yok etmeye yönelik bir terör saldırısı olduğunu ifade ederken, Rusya Soruşturma Komitesi Başkanı Aleksandr Bastırkin ise bombalı saldırının faillerinin tespit edildiğini bildirdi.
9.10.2022 Dünya
Putin, Kerç Boğazı'nda güvenliğin arttırılmasına yönelik kararname imzaladı
Putin, Kerç Boğazı'nda güvenliğin arttırılmasına yönelik kararname imzaladı Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Kırım Köprüsü'nde yaşanan patlamanın ardından Kerç Boğazı'nda önlemlerin arttırılmasına yönelik kararname imzaladı.
8.10.2022 Dünya
Rusya'dan Kuzey Akım'daki sızıntılara ilişkin "Uluslararası Terörizm Yasası" doğrultusunda soruşturma
Rusya'dan Kuzey Akım'daki sızıntılara ilişkin "Uluslararası Terörizm Yasası" doğrultusunda soruşturma Rusya, Baltık Denizi üzerinden Rus gazını Avrupa'ya taşıyan Kuzey Akım 1 ve Kuzey Akım 2 boru hatlarındaki sızıntılar ile ilgili "Uluslararası Terörizm Yasası" doğrultusunda soruşturma başlattı.
28.09.2022 Dünya
Rusya-Gürcistan sınırında 20 kilometrelik araç kuyruğu
Rusya-Gürcistan sınırında 20 kilometrelik araç kuyruğu Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in ülkede kısmi seferberlik ilan etmesinin ardından Rusya-Gürcistan sınırında 20 kilometrelik araç kuyruğu oluşurken, son 1 haftada Gürcistan-Rusya sınırından 115 bin kişinin geçtiği aktarıldı.
26.09.2022 Dünya
Japon Başkonsolos, Rusya’da istihbarat verileri toplarken yakalandı
Japon Başkonsolos, Rusya’da istihbarat verileri toplarken yakalandı Rusya Federal Güvenlik Servisi (FSB), Japonya’nın Vladivostok Başkonsolosu Motoki Tatsunori'yi, batı yaptırımlarının Primorskiy Krayı bölgesine etkilerine dönük önemli ve dağıtımı sınırlı bilgileri para karşılığında toplarken suçüstü yakaladı. Rusya, olayın ardından Japonya’ya nota vererek, Başkonsolos Tatsunori'yi sınır dışı etti.
26.09.2022 Dünya
Putin: Dışişleri Bakanlığından gübre tedariki çözümünde BM temsilcileriyle çalışmasını rica ediyorum
Putin: Dışişleri Bakanlığından gübre tedariki çözümünde BM temsilcileriyle çalışmasını rica ediyorum Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Güvenlik Konseyi üyeleri ile yaptığı toplantıda, "Dışişleri Bakanlığından gübre tedariki çözümünde BM temsilcileriyle çalışmasını rica ediyorum" dedi.
9.09.2022 Dünya
Rus istihbaratı, Darya Dugina suikastinin zanlısına ait görüntüler yayınladı
Rus istihbaratı, Darya Dugina suikastinin zanlısına ait görüntüler yayınladı Rus siyaset uzmanı Aleksandr Dugin'in kızı Darya Dugina'nın aracına bomba konularak öldürülmesi sonrası olayın failleri araştırılırken, Rusya Federal Güvenlik Servisi (FSB) Dugina suikastinin zanlısına ait görüntüler yayınladı.
22.08.2022 Dünya
Rus istihbaratı, Darya Dugina suikastının zanlısına ait görüntüler yayınladı
Rus istihbaratı, Darya Dugina suikastının zanlısına ait görüntüler yayınladı Rus siyaset uzmanı Aleksandr Dugin'in kızı Darya Dugina'nın aracına bomba konularak öldürülmesi sonrası olayın failleri araştırılırken, Rusya Federal Güvenlik Servisi (FSB) Dugina suikastinin zanlısına ait görüntüler yayınladı.
22.08.2022 Dünya
Putin, Aleksandr Dugin'in kızının bombalı saldırıda öldürülmesinin ardından ilk kez konuştu: Sinsi ve acımasız bir saldırı
Putin, Aleksandr Dugin'in kızının bombalı saldırıda öldürülmesinin ardından ilk kez konuştu: Sinsi ve acımasız bir saldırı Rusya'da Putin ile yakınlığıyla tanınan siyaset bilimci Alexander Dugin'in kızının öldürülmesinin yankıları sürüyor. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, aracına bomba konularak öldürülen gazeteci Darya Dugina için yayınladığı taziye mesajında, "Sinsi ve acımasız bir saldırı" ifadelerini kullandı.
22.08.2022 Dünya
Rusya'yı sarsan casus skandalı! Gizli bilgiler sızdırıldı Putin çıldırdı...
Rusya'yı sarsan casus skandalı! Gizli bilgiler sızdırıldı Putin çıldırdı... Rusya Ukrayna topraklarındaki saldırıları devam ederken Rusya casus skandalı ile sarsılmış durumda. Tabiri caizse Putin'in gözü gibi koruduğu silahlarda sorumlu bir bilim insanı daha vatana ihanet suçlaması ile tutuklandı. Rus basını bilim insanının bilgi sızdırarak casusluk yaptığını yazdı.
8.08.2022 Dünya
Rus pilotun aşırı güzel sevgilisi gizli planı deşifre etti! İşte tüm zamanların en tuhaf istihbarat operasyonu...
Rus pilotun aşırı güzel sevgilisi gizli planı deşifre etti! İşte tüm zamanların en tuhaf istihbarat operasyonu... Ukrayna ile Rusya arasında çıkan savaş sonrası Avrupa ile Rusya'nın birbirlerine oynadıkları istihbarat oyunu, bir Rus pilotun kendisine göre 'fazla güzel' sevgilisi sayesinde ortaya çıktı. Bulgar gazeteci Christo Grozev 'Tüm zamanların en tuhaf istihbarat operasyonlarından biri' olarak tanımladığı olayın detaylarını Twitter hesabında paylaştı.
26.07.2022 Dünya
CIA Direktörü Willam Burns Putin'in sağlık durumunu açıkladı! Yürüyüşü dünyada gündem olmuştu...
CIA Direktörü Willam Burns Putin'in sağlık durumunu açıkladı! Yürüyüşü dünyada gündem olmuştu... Tarihi zirve için Tahran'a giden Rusya Devlet Başkanı Putin'in uçağından indiği anlara ait görüntüler sağlık durumu ile yeni spekülasyonlara neden olmuş, İngiliz basını bu görüntüyü 'Putin, İran'a indikten sonra kırmızı halıda topallıyor' başlığı ile okurlarına duyurmuştu. ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA) Direktörü Willam Burns, Putin'in sağlık durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu.
21.07.2022 Dünya
Dünyanın gözü tarihi zirvedeydi! Putin'in görüntüsü sosyal medyanın bir numaralı gündemi oldu...
Dünyanın gözü tarihi zirvedeydi! Putin'in görüntüsü sosyal medyanın bir numaralı gündemi oldu... İran'daki tarihi zirve için Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İran Cumhurbaşkanı Reisi ile bir araya geldi. Putin'in İran'a indiği anlara ait görüntüler dünyanın gündemine oturdu. İngiliz basını Putin'in topallayarak yürüdüğünü iddia ederken o anlar sosyal medyanın da bir numaralı gündemi haline geldi.
20.07.2022 Dünya
Rus bilim insanı hayatını kaybetti! Çin'e bilgi sızdırdığı için gözaltına alınmıştı
Rus bilim insanı hayatını kaybetti! Çin'e bilgi sızdırdığı için gözaltına alınmıştı Çin'e devlet sırlarını içeren verileri sağladığı gerekçesiyle kanser tedavisi gördüğü hastanede gözaltına alınan Rus bilim insanı Dmitry Kolker hayatını kaybetti.
3.07.2022 Dünya
ABD'den altın piyasasını derinden etkileyecek hamle! Rusya’dan altın ithalatına yasak
ABD'den altın piyasasını derinden etkileyecek hamle! Rusya’dan altın ithalatına yasak ABD Hazine Bakanlığı, Rusya’dan ABD’ye altın ithalatına yasak getirildiğini ve Rus savunma sektöründe faaliyet gösteren yaklaşık 100 kişi ve kuruma yaptırım uygulandığını duyurdu. Bu hamlenin altın piyasasını nasıl etkileyeceği ise şimdiden merak konusu oldu. Nitekim ABD, daha önce Rusya'ya petrol ve doğal gaz ambargosu uygulamış ve bu hamlenin ardından petrol fiyatlarından ciddi dalgalanmalar olmuştu.
28.06.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Fsb ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fsb haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.