Frikik

Frikik

Son dakika frikik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan frikik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını frikik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Frikik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan frikik gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.236 frikik haberi bulunmuştur. Tüm frikik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaşlı yıldızı resmen gömdü: Bırakın koşmayı, yürüyor, yürüyor eyy Santos
Beşiktaşlı yıldızı resmen gömdü: Bırakın koşmayı, yürüyor, yürüyor eyy Santos Süper Lig'de Beşiktaş, Başakşehir karşısında son dakikada galibiyeti kaçırdı. Spor yazarları karşılaşmayı değerlendirirken Milliyet yazarı Bilal Meşe'nin yazdıkları dikkat çekti.
5.04.2024 Beşiktaş
Fenerbahçe, zorlu maçı kazandı! Taraftarlar sahaya girdi
Fenerbahçe, zorlu maçı kazandı! Taraftarlar sahaya girdi Fenerbahçe, deplasmanda Trabzonspor'u 3-2 mağlup etti. Sarı-lacivertliler Fred ve Batshuayi'nin kaydettiği gollerle Süper Lig'deki deplasmanda galibiyet serisini 9 maça çıkardı. Maçın ardından, sarı lacivertli futbolcular orta sahada galibiyet sevinci yaşarken ev sahibi takım taraftarları sahaya girdi ve ortalık karıştı.
17.03.2024 Futbol
Galatasaray - İstanbulspor (Maç özeti)
Galatasaray - İstanbulspor (Maç özeti) Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında Galatasaray, İstanbulspor karşısında galibiyet ağırladı. Galatasaray, sahasında karşılaştığı İstanbulspor'u 3-1 mağlup etti.
25.01.2024 Futbol
Fenerbahçe evinde Samsunspor'a takıldı
Fenerbahçe evinde Samsunspor'a takıldı Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında Fenerbahçe ile Yılport Samsunspor karşı karşıya geldi. Kadıköy'de oynanan maç büyük bir mücadele ve heyecana sahne oldu. Birçok pozisyonun yaşandığı maçta kazanan çıkmadı ve taraflar sahadan 1'er puanla ayrıldı.
21.01.2024 Futbol
Galatasaray-Manchester United (Maç özeti)
Galatasaray-Manchester United (Maç özeti) Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. hafta maçında Manchester United ile 3-3 berabere kaldı. Sarı kırmızılılar 5 puanla ikinci sıraya yükseldi.
29.11.2023 Galatasaray
Trabzonspor Pendikspor'u Onuachu ve Bakasetas ile geçti
Trabzonspor Pendikspor'u Onuachu ve Bakasetas ile geçti Süper Lig’in 7’inci haftasında Trabzonspor sahasında Pendikspor'u 2-1 yendi. Bordo-mavililer bu sonuçla puanını 12'ye çıkardı. Konuk ekip ise 4 puanda kaldı.
30.09.2023 Trabzonspor
Serenay Sarıkaya frikik vermemek için bakın ne yaptı!
Serenay Sarıkaya frikik vermemek için bakın ne yaptı! Aile dizisinde Devin karakterine hayat veren Serenay Sarıkaya kısa bir tatilin ardından İstanbul'a döndü. Dekolteli kıyafetler giymeyi seven ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, son katıldığı etkinlikte yine cesur tarzıyla dikkat çekti. Düğmesiz bir ceket giyen ünlü isim frikik vermemek için bakın ne önlem aldı.
14.06.2023 Magazin
Kourtney Kardashian sosyal medyada gündem oldu!
Kourtney Kardashian sosyal medyada gündem oldu! Kourtney Kardashian eşi Travis Barker ile birlikte kampa giderken üstü açık araçtan selfie yaptı. Derin göğüs dekoltesiyle neredeyse frikik verecek olan ünlü yıldız yine sosyal medyada gündem oldu.
16.04.2023 Magazin
Fransa'da şaşırtan olay; top patladı, frikik kazandı! Mbappe ilk maçında şov yaptı
Fransa'da şaşırtan olay; top patladı, frikik kazandı! Mbappe ilk maçında şov yaptı Fransa, 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri B Grubu'nun ilk maçında Hollanda ile karşıya geldi. Heyecan dolu maçta Fransa'nın dünya yıldızı Kylian Mbappe, kaptan olarak çıktığı ilk maçta performansı ile alkış topladı. Öte yandan müsabakada topun patlamasından sonra kazanılan frikik herkesi şaşırttı.
25.03.2023 Fransa
Atakaş Hatayspor Kulüp Başkanvekili Aydın Teksöz: Umutlandık çünkü hem Atsu'yu, hem de maçı kazanmıştık
Atakaş Hatayspor Kulüp Başkanvekili Aydın Teksöz: Umutlandık çünkü hem Atsu'yu, hem de maçı kazanmıştık 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremden etkilenen Hatay'da Christian Atsu ve Taner Savut'un enkaz altında kalarak hayatlarını kaybetmesi derin bir acı olarak yüreklerde kaldı.
14.03.2023 Şampiy10
Atsu'nun ailesi ve yakın arkadaşları Hatay'a geldi
Atsu'nun ailesi ve yakın arkadaşları Hatay'a geldi Hatay’daki depremde Rönesans Rezidans’ın çökmesiyle enkaz altında kalan Hatayspor’lu Christian Aksu ve sportif direktör Taner Savut için bekleyiş sürüyor.
14.02.2023 Hatay Spor
AS Gazetesi yazdı! 'Madem Felix'i gönderdiniz Enes Ünal'ı transfer edin'
AS Gazetesi yazdı! 'Madem Felix'i gönderdiniz Enes Ünal'ı transfer edin' La Liga'da Getafe forması giyen ve oynadığı futbolla parmak ısırtan Enes Ünal için AS Gaztesi'nin yaptığı haber Türkiye'de bir hayli dikkat çekti.
14.01.2023 İspanya
Simge Sağın sahne kıyafetiyle olay oldu! "Frikik vermeden nasıl dans ettin?"
Simge Sağın sahne kıyafetiyle olay oldu! "Frikik vermeden nasıl dans ettin?" Ünlü şarkıcı Simge Sağın iddialı sahne kıyafetleri ile sosyal medyayı sallamaya devam ediyor. Simge son olarak sahne için deri minicik bir elbise tercih etti. Simge'yi görenler "Frikik vermeden nasıl dans ettin?" yorumlarında bulundu. Şarkıcının rahat hareketleri de gözlerden kaçmadı.
9.01.2023 Magazin
Emily Ratajkowski frikik verdi! "Eteği hiç giymesen de olurmuş"
Emily Ratajkowski frikik verdi! "Eteği hiç giymesen de olurmuş" Emily Ratajkowski, yeni yıla arkadaşlarıyla sahilde parti yaparak girerken gümüş payetli bir elbiseyle resmen tüm dikkatleri üzerine çekti. Güzel model poz verirken minicik eteğinin yukarı kalkıp kalçasının görünmesini de umursamadı.
2.01.2023 Magazin
Dua Lipa'nın kıyafetini gören şaşırdı! "Bile bile frikik"
Dua Lipa'nın kıyafetini gören şaşırdı! "Bile bile frikik" Albümleri en çok satanlar listesinde yer alan Dua Lipa, arkadaşlarıyla çılgın bir gece geçirdi. Şarkıcı yeni yıl için fazla iddialı bir elbise seçti. Lipa'nın dekoltesini görenler inanamadı.
2.01.2023 Magazin
Sivasspor-Galatasaray (Maç özeti)
Sivasspor-Galatasaray (Maç özeti) Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 16'ncı haftasında Galatasaray'ı konuk etti. Galatasaray, rakibini 90+5'te bulduğu goller 2-1 mağlup ederek liderliğe yükseldi.
29.12.2022 Galatasaray
Gaziantep FK: 1 - Beşiktaş: 1 (Maç özeti)
Gaziantep FK: 1 - Beşiktaş: 1 (Maç özeti) Gaziantep FK, Spor Toto Süper Lig'in 15'inci haftasında Beşiktaş'ı konuk etti. Kritik maçta takımlar 1-1 kalarak puanı paylaştı.
25.12.2022 Beşiktaş
Polonya: 2 - Suudi Arabistan: 0
Polonya: 2 - Suudi Arabistan: 0 2022 Dünya Kupası'nda heyecan devam ediyor. C grubunun ikinci maçında Polonya, Suudi Arabistan ile karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Polonya 2-1 kazandı.
26.11.2022 Şampiy10
İspanya'da Enes Ünal rüzgarı! Nihat Kahveci'den sonra...
İspanya'da Enes Ünal rüzgarı! Nihat Kahveci'den sonra... Dün akşam La Liga ekiplerinde Celta Vigo ile karşılaşan Getafe'de Enes Ünal'ın attığı gol tarihe geçti. Enes 15 yıl sonra bir sezonda iki frikik golü atan Türk oyuncu olarak İspanya'ya damga vurdu.
25.10.2022 İspanya
Kalben dansıyla sosyal medyaya damga vurdu! 'Evde sinirlenince ben'
Kalben dansıyla sosyal medyaya damga vurdu! 'Evde sinirlenince ben' Şarkıcı Kalben, sahnedeki dansıyla sosyal medyanın diline düştü. Kalben iddialı dekoltesiyle ve hareketleriyle dikkat çekti ve o halleri defalarca kez paylaşıldı.
2.10.2022 Magazin
Fenerbahçe, Alanyaspor karşısında farklı galibiyetle 3 puanı aldı!
Fenerbahçe, Alanyaspor karşısında farklı galibiyetle 3 puanı aldı! Spor Toto Süper Lig'in 7'nci haftasında Fenerbahçe, Alanyaspor'la karşı karşıya geldi. Zorlu mücadele sarı-lacivertlilerin 5-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.
18.09.2022 Fenerbahçe
Arda Turan itiraf etti: Gözüm bozuk bozuk penaltı attım
Arda Turan itiraf etti: Gözüm bozuk bozuk penaltı attım Dün futbolu bırakma kararını açıklayan ve sahalara veda eden Arda Turan Kafa TV'ye çok önemli açıklamalarda bulundu.
13.09.2022 Süper Lig
Trabzonspor, Adana Demirspor deplasmanında üzüldü!
Trabzonspor, Adana Demirspor deplasmanında üzüldü! Spor Toto Süper Lig'in 6'ncı haftasında Adana Demirspor, Trabzonspor'la karşı karşıya geldi. Mücadele Adana Demirspor'un 3-2 üstünlüğü ile sona erdi.
12.09.2022 Trabzonspor
Beşiktaş'a sahasında Başakşehir darbesi!
Beşiktaş'a sahasında Başakşehir darbesi! Spor Toto Süper Lig'in 6'ncı haftasında Beşiktaş, Başakşehir'le karşı karşıya geldi. Zorlu müsabaka konuk takımın 1-0'lık galibiyetiyle sona erdi.
12.09.2022 Beşiktaş
Galatasaray, Kasımpaşa deplasmanından galibiyetle ayrıldı!
Galatasaray, Kasımpaşa deplasmanından galibiyetle ayrıldı! Spor Toto Süper Lig'in 6'ncı haftasında Kasımpaşa, Galatasaray'ı konuk etti. Zorlu müsabaka muhteşem bir tempoya sahne oldu. Sarı-kırmızılıların genç yıldızı bu sezon bir ilke imza attı. Öte yandan Galatasaray'da tecrübeli futbolcu formda performansını devam ettirdi.
11.09.2022 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Frikik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki frikik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.