Frengi

Frengi

Son dakika frengi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan frengi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını frengi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Frengi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan frengi gelişmeleri de dahil olmak üzere 79 frengi haberi bulunmuştur. Tüm frengi haberleri aşağıda listelenmiştir.
İngiltere’de bulaşıcı cinsel hastalıklar rekor seviyeye yükseldi
İngiltere’de bulaşıcı cinsel hastalıklar rekor seviyeye yükseldi İngiltere Sağlık Güvenliği Ajansı (UKHSA) 2022 yılına ait bulaşıcı cinsel hastalıklar istatistiklerini bugün yayımlayarak geçmiş yıla oranla, bu hastalıklarda ciddi oranda artış olduğunu duyurdu.
6.06.2023 Sağlık
İngiltere’de bulaşıcı cinsel hastalıklar rekor seviyeye yükseldi!
İngiltere’de bulaşıcı cinsel hastalıklar rekor seviyeye yükseldi! İngiltere Sağlık Güvenliği Ajansı (UKHSA) 2022 yılına ait bulaşıcı cinsel hastalıklar istatistiklerini bugün yayımlayarak geçmiş yıla oranla, bu hastalıklarda ciddi oranda artış olduğunu duyurdu.
6.06.2023 Dünya
Boris Johnson'ın atasının mumyası ortaya çıktı! Bilim dünyası şokta, hiç görülmedi
Boris Johnson'ın atasının mumyası ortaya çıktı! Bilim dünyası şokta, hiç görülmedi İngiltere'nin eski başbakanı Boris Johnson'un 18. yüzyılda yaşayan büyük annesinin mumyası üzerinde yapılan çalışmalar bilim insanlarını şaşırttı. Anna Catharina Bischoff adlı kadının cinsel yolla bulaşan bir hastalık olan frengi yerine, bilim dünyasında daha önce hiç görülmeyen bakteriyel bir enfeksiyon nedeniyle ölmüş olabileceği belirtildi.
28.02.2023 Dünya
Cinsel hastalık kafatasını yedi! Ölmeden önce nasıl göründüğü ortaya çıktı
Cinsel hastalık kafatasını yedi! Ölmeden önce nasıl göründüğü ortaya çıktı Yeni bir araştırma, 500 yıl önce İzlanda'da yaşayan bir kadının şiddetli bir frengi hastalığına yakalandığını ortaya çıkardı. Cinsel yolla bulaşan hastalık günümüzde antibiyotiklerle tedavi edilebilirken,16. yüzyılda çoğunlukla ölümle sonuçlanıyordu. Araştırmacılar, kadının ölmeden önce nasıl göründüğünü ortaya çıkardı.
3.12.2022 Dünya
Maymun çiçeği virüsünde aşılar etkili mi?
Maymun çiçeği virüsünde aşılar etkili mi? En az 20 ülkede görülen maymun çiçeği virüsü vakaları artmaya devam ediyor. Uzmanlar temkinli ve tedbirli olunması konusunda uyarıyor. Maymun çiçeği pek çok ülkede paniğe neden olurken Avrupa Hastalık Önleme ve Kontrol Merkezi (ECDC), bilim insanlarına yeni maymun çiçeği vakalarının hızlı bir şekilde tanımlanması, tedavisi, temas takibi ve raporlanmasına odaklanmalarını istedi. Peki, Maymun çiçeği virüsünde aşılar etkili mi? Maymun çiçeği virüsü nasıl bulaşır? Maymun çiçeği virüsü belirtileri neler? Aşılar ne kadar etkili? İşte detaylar…
29.05.2022 Sağlık
U harfi ile başlayan bitki isimleri nelerdir?
U harfi ile başlayan bitki isimleri nelerdir? U harfi ile başlayan bitki isimleri de sıklıkla bulmacalarda soruluyor. U harfi ile başlayan bitki isimleri merak ediliyor. Peki, U harfi ile başlayan bitki isimleri nelerdir? İşte detaylar…
23.02.2022 Gündem
Nikah için gerekli belgeler ve evraklar neler?
Nikah için gerekli belgeler ve evraklar neler? Evlilik hazırlıklarının ilk aşamasını nikah başvurusu ve evrakları almaktadır. Bu aşamada çiftleri en fazla zora sokan da başvurular ve evraklardır. Peki Nikah için gerekli belgeler ve evraklar neler? İşte detaylar...
16.02.2022 Yaşam
Böyle basıldılar! Erkeklere cinsel ilişki teklifinde bulunan 155 kadın...
Böyle basıldılar! Erkeklere cinsel ilişki teklifinde bulunan 155 kadın... Trabzon’da, polis ekiplerince son 3 ayda düzenlenen fuhuş operasyonlarında, 67’si yabancı 231 kadın hakkında işlem yapıldı. Bu kişiler arasında, cadde ve sokaklarda erkeklere cinsel ilişki teklifinde bulunup, çevreye rahatsızlık verdiği belirlenen 155 kadına 31 bin 620 TL ceza uygulandı. Kadınlardan 3’ünde ise cinsel yolla bulaşan hastalıklardan frengi tespit edildi.
11.10.2021 Gündem
Ağız yaraları dil kanseri belirtisi mi?
Ağız yaraları dil kanseri belirtisi mi? Birçok kişi hayatı boyunca ağzında ve dilinde çıkan yara ve aftlarla karşılaşmıştır. Genellikle önemsemediğimiz bu yaralar, kimi zaman dil kanserinin bir belirtisi olabilir. Bu noktada erken teşhisin kanserin tedavisinde belirleyici olduğuna dikkat çeken Medikal Onkoloji Uzmanı Doç. Dr. Fatma Şen, dil kanseri ile ilgili önemli bilgiler veriyor.
7.07.2020 Sağlık
Frengi hastalığına dikkat
Frengi hastalığına dikkat Op. Dr. Filiz Tosun Çataklı, Frengi hastalığına dikkat edilmesi gerektiğini söyledi.
30.03.2019 Sağlık
Çin’de bulaşıcı hastalıklar öldürüyor!
Çin’de bulaşıcı hastalıklar öldürüyor! Çin’de şubat ayı içerisinde bulaşıcı hastalıklar yüzünden bin 578 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.
26.03.2019 Dünya
'Misafir' baskını! 7 kadın, esnaf, memur...
'Misafir' baskını! 7 kadın, esnaf, memur... Amasya'nın Merzifon ilçesinde 'Misafir' adı verilen fuhuş operasyonunda, 7 yabancı uyruklu kadın ile aralarında memur ve esnafın da bulunduğu 12 kişi gözaltına alındı.
14.03.2019 Yaşam
Fuhuş operasyonunda gözaltına alınan kadınlardan birinde frengi çıktı
Fuhuş operasyonunda gözaltına alınan kadınlardan birinde frengi çıktı Bartın'da fuhuş yaptıkları tespit edilen yabancı uyruklu kadınlar sınır dışı edildi. Kadınların yapılan sağlık muayenesinde birinde frengi hastalığı tespit edildi. Yine fuhşu önlemeye yönelik yapılan çalışmalarda fuhşa teşvik, aracılık ve zorlama olayı ile ilgili olarak toplamda 30 şahsa işlem yapılırken, 4 kişi de tutuklanarak cezaevine gönderildi.
28.12.2018 Yaşam
Tekirdağ'da yakalanan 7 kadın sınır dışı edildi!
Tekirdağ'da yakalanan 7 kadın sınır dışı edildi! Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde, jandarmanın barlarda izinsiz olarak çalışırken gözaltına aldığı yabancı uyruklu 7 kadın sınır dışı edildi. Kadınlardan 3'ünde bulaşıcı hastalık tespit edildi.
11.09.2018 Gündem
Gizemli mumya İngiliz bakanın atası çıktı
Gizemli mumya İngiliz bakanın atası çıktı İsviçre'de 43 yıl önce bulunan mumyanın İngiltere Dışişleri Bakanı Boris Johnson'ın atası olduğu ortaya çıktı.
25.01.2018 Dünya
Rize'de fuhuş operasyonu
Rize'de fuhuş operasyonu Rize'de üç otelde gerçekleştirilen fuhuş operasyonunda gözaltına alınan 12 şüpheliden 9'u adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı, 3 kişi sınır dışı edildi.
18.12.2017 Yaşam
Rize'de fuhuş operasyonu: 15 gözaltı
Rize'de fuhuş operasyonu: 15 gözaltı RİZEde, 3 otele yönelik gerçekleştirilen fuhuş operasyonunda aralarında otel çalışanları ve yabancı uyruklu kadınlarında yer aldığı 15 kişi gözaltına alındı.
18.12.2017 Yaşam
Makat Fistülü hangi hastalıklarla karıştırılır?
Makat Fistülü hangi hastalıklarla karıştırılır? Kolorektal cerrahi ve proktoloji (bağırsak ve makat hastalıkları) alanında çalışan Prof. Dr. Korhan Taviloğlu, makat fistülünün hangi hastalıklarla karıştığını anlattı.
21.08.2017 Sağlık
Tekirdağ'da fuhuştan gözaltına alınan kadında HIV virüsü
Tekirdağ'da fuhuştan gözaltına alınan kadında HIV virüsü TEKİRDAĞ'ın Marmara Ereğlisi İlçesi'nde jandarmanın düzenlediği operasyonda, fuhuş yaptıkları iddiasıyla 28 kadın gözaltına alındı. Sağlık kontrolünden geçirilen kadınlardan Türkmenistan uyruklu U.H.'nin AIDS hastalığına yol açan HIV virüsü taşıdığı belirlendi.
18.08.2017 Yaşam
Melocan bitkisi kanı temizliyor, frengiyi tedavi ediyor!
Melocan bitkisi kanı temizliyor, frengiyi tedavi ediyor! Melocan bitkisinin frengi hastalığını tedavi ettiği ve kanı temizlediği belirtildi.
14.05.2017 Sağlık
Antalya'da fuhuş operasyonunda şok
Antalya'da fuhuş operasyonunda şok Gözaltına alınan kadınlardan üçünde HIV (AIDS), 1 kadında frengi tespit edildi. Fuhuşa yer tespit ettikleri gerekçesiyle 4 kişi gözaltına alındı gözaltı, 78 sınır dışı edildi
12.05.2017 Yaşam
Antalya'da dev fuhuş operasyonu
Antalya'da dev fuhuş operasyonu Antalya'da düzenlenen fuhuş operasyonunda yakalanan 84 kadından 3'ünde HIV tespit edildi.
10.05.2017 Yaşam
Bir ayda 1409 kişi öldü!
Bir ayda 1409 kişi öldü! Çin'de geçen ay bulaşıcı hastalıklardan bin 409 kişi hayatını kaybetti. Ülkede şubat ayında 485 bin yeni bulaşıcı hastalık vakası rapor edildi.
14.03.2017 Dünya
Silivri'de fuhuş operasyonu
Silivri'de fuhuş operasyonu İstanbul'un Silivri ilçesinde jandarma ekipleri tarafından, 5 otel ve 7 alkollü eğlence mekanına eş zamanlı düzenlenen operasyonda zorla fuhuş yaptırılan 84 yabancı uyruklu kadın yakalandı. Kadınlardan 13'ünde AIDS, Hepatit C gibi bulaşıcı hastalıklar tespit edildi.
2.02.2017 Yaşam
Hayat kadınlarında frengi ve HIV virüsü tespit edildi
Hayat kadınlarında frengi ve HIV virüsü tespit edildi BALIKESİR'in Edremit İlçesi'nde yapılan fuhuş operasyonunda yakalanan Gürcistan uyruklu 5 hayat kadınında, HIV ve frengi tespit edildi. Fuhuşa aracılık ve yer temin eden 9 kişi de gözaltına alındı.
18.01.2017 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Frengi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki frengi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.