Freddie Mercury kimdir? Freddie Mercury şarkıları ve hayatı!
Freddie Mercury kimdir? Freddie Mercury şarkıları ve hayatı! Yazdığı şarkı sözleri, muhteşem ses aralığı ile klasik rock müziğin gelmiş geçmiş en güçlü ismi Freddie Mercury'nin ölümünün üzerinden 29 yıl geçti. Hayatı boyunca pek çok ünlü şarkıya imza atan Freddie Mercury bir döneme şarkıları ile damga vurdu. İlk Asyalı rock star olarak adlandırılan Mercury, sahnedeki duruşu ve şovuyla hala dünyanın en güçlü vokali olarak anılıyor. Peki, Freddie Mercury kimdir? Freddie Mercury nereli? Freddie Mercury nasıl öldü? İşte Freddie Mercury şarkıları ve hayatı!
24.11.2020 Gündem
Opera sanatçısı Montserrat Caballe hayatını kaybetti
Opera sanatçısı Montserrat Caballe hayatını kaybetti İspanyol haber ajansı EFE'nin son dakika olarak bildirdiği habere göre, Freddie Mercury ile düet yapan ünlü opera sanatçısı Montserrat Caballe 85 yaşında hayatını kaybetti.
6.10.2018 Dünya
Freddie Mercury oldu!
Freddie Mercury oldu! Queen’in efsanevi solisti Freddie Mercury‘nin hayatını anlatacak ‘Bohemian Rhapsody’de Mercury’i, Rami Malek’in canlandıracağı açıklanmıştı.
6.09.2017 Magazin
‘Hacker’lıktan Mercury’e!
‘Hacker’lıktan Mercury’e! Queen grubunun efsane solisti Freddie Mercury’nin hayatını anlatan filmde Mercury’i ‘Mr. Robot’ dizisinde hacker ‘Elliot’ rolüyle efsaneleşen Rami Malek canlandıracak
5.11.2016 Magazin