Fransız Polisi

Fransız Polisi

Son dakika fransız polisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fransız polisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fransız polisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fransız Polisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fransız polisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 462 fransız polisi haberi bulunmuştur. Tüm fransız polisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fransa’da bir evde bir kadın ve 4 çocuğu ölü bulundu
Fransa’da bir evde bir kadın ve 4 çocuğu ölü bulundu Fransa’nın başkenti Paris’in kuzeyindeki Meaux bölgesindeki bir evde bir kadın ve 4 çocuğunun cansız bedeni bulundu.
26.12.2023 Dünya
Fransa'da alarm! 6 havaalanı boşaltıldı
Fransa'da alarm! 6 havaalanı boşaltıldı Fransız polisi, Lille, Lyon, Nantes, Nice, Toulouse ve Beauvais havalimanlarının güvenlik gerekçesi ile boşaltıldığı duyuruldu.
18.10.2023 Dünya
Paris'te katledilen Akın Genç cinayetinin sırrını telefon kayıtları çözecek
Paris'te katledilen Akın Genç cinayetinin sırrını telefon kayıtları çözecek 15 Aralık 2022 tarihinde başından vurularak öldürülen 20 yaşındaki Akın Genç cinayetinin sırrını telefon kayıtları çözecek. Katili henüz bulunmayan Akın Genç'in acılı ailesi, evladının katilinin bulunmasını istiyor. Akın, öldürülmeden önce annesini arayıp "Çok acıktım. 10 dakikaya evde olurum" demiş. Fransız polisinin soruşturmayı sürdürdüğü davada ailenin tahmini Akın'ın bir arkadaşı tarafından cinayetin işlendiği yere çağırılması oldu.
10.08.2023 Gündem
3 çocuk annesinin vahşet dolu sonu! Kocası itiraf etti, temizlikçiler parkta buldu
3 çocuk annesinin vahşet dolu sonu! Kocası itiraf etti, temizlikçiler parkta buldu 3 çocuk annesinin kan donduran sonu. Günlerdir kayıp olarak aranan kadının başına gelen olaylar tek tek ortaya çıktı. Temizlik işçileri tarafından parkta bulunan kadının kocası tarafından yapılan itiraflar ise dünya gündemine oturdu. İşte haberin detayları...
1.03.2023 Dünya
Trabzonlu üniversite öğrencisi Akın, Paris'te başından vurularak öldürüldü
Trabzonlu üniversite öğrencisi Akın, Paris'te başından vurularak öldürüldü Fransa'nın başkenti Paris'te okul çıkışı evine giderken sokakta başından vurulan mimarlık fakültesi öğrencisi Trabzonlu Akın Genç (19), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
17.12.2022 Yaşam
Paris'te bomba alarmı! Tren istasyonu boşaltıldı
Paris'te bomba alarmı! Tren istasyonu boşaltıldı Paris'teki Gare du Nord Tren İstasyonu, bomba ihbarı üzerine boşaltıldı.
27.10.2021 Dünya
Marsilya-Galatasaray maçı öncesi arbede! Fransızlar Yunanistan bayrağı açtı ve...
Marsilya-Galatasaray maçı öncesi arbede! Fransızlar Yunanistan bayrağı açtı ve... UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nda oynanacak Marsilya-Galatasaray maçı öncesi tribünde gerginlik yaşandı. Bir Marsilya taraftarı Yunanistan bayrağı açarak Galatasaray taraftarlarına doğru gösterdi. Olay sonrasında polis, Marsilya taraftarını dışarı çıkardı ve Galatasaray taraftarına müdahale etti.
30.09.2021 Futbol
Corona virüs Türkiye'ye nasıl geldi?
Corona virüs Türkiye'ye nasıl geldi? Türkiye'de ilk corona virüs vakasının görülmesinin ardından 'Corona virüs Türkiye'ye nasıl geldi' sorusu merak konusu oldu. Karantina altına alınan İtalya'dan Türkiye'ye gelen bir ailenin hikayesi akıllara durgunluk verdi.
13.03.2020 Gündem
Fransa'da Macron karşıtları sokağa döküldü
Fransa'da Macron karşıtları sokağa döküldü Fransa'da Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron yönetiminin emeklilik reformu, başta Paris olmak üzere birçok kentte protesto edildi.
10.12.2019 Dünya
Paris sokakları karıştı! Çok sayıda yaralı var
Paris sokakları karıştı! Çok sayıda yaralı var Fransa’da 'sarı yelekliler' 1 Mayıs’ta sokaklara çıktı, ortalık savaş alanına döndü. Polisin sert müdahalesi sonucu çok sayıda gösterici yaralandı.
1.05.2019 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Fiyatlar inmezse diğer ürünlere de gireceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Fiyatlar inmezse diğer ürünlere de gireceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, A Haber - Atv ortak canlı yayınında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, tanzim satışlarıyla ilgili, 'Eğer fiyatlarda uygun bir yere inmezlerse bu defa biz diğer ürünlere de gireceğiz. Ama bizim kesinlikle bu alanlarda da bulunmak diye bir derdimiz yok' dedi.
15.02.2019 Gündem
Avrupa'nın kuzenleri birbirine girdi!
Avrupa'nın kuzenleri birbirine girdi! Orta Çağ'da Fransa Kralı'nın zengin ve soylu İtalyanlar için verdiği "kuzen" unvanı sonrası "Avrupa'nın kuzenleri" olarak tanınan İtalya ve Fransa, ikili ilişkilerinde, 2. Dünya Savaşı'ndan bu yana en derin krizi yaşıyor.
8.02.2019 Dünya
Emiliano Sala için özel ekiple anlaştılar!
Emiliano Sala için özel ekiple anlaştılar! Cardiff’in yeni transferi Emiliano Sala’yı taşıyan uçağı arama çalışmaları yeniden başladı. Sala’nın ailesi, gerekli olan 300 bin Euro’luk parayı gelen yardımlarla topladı ve özel bir arama kurtarma ekibiyle anlaştı.
30.01.2019 İngiltere
Yeni golcüyü taşıyan uçak radardan kayboldu!
Yeni golcüyü taşıyan uçak radardan kayboldu! Cardiff City'nin Nantes kulübünden transfer ettiği Emiliano Sala'yı taşıyan uçak, Manş Denizi üzerinde kayboldu. Uçağın düşmüş olmasından endişe ediliyor.
22.01.2019 İngiltere
Strazburg saldırganı ölü ele geçirildi
Strazburg saldırganı ölü ele geçirildi Fransız polisi, Strazburg'da Noel pazarını hedef alan saldırının faili olduğu değerlendirilen 29 yaşındaki Cherif Chekkat'i ölü ele geçirdi.
13.12.2018 Dünya
Fransa'da bilanço gittikçe artıyor!
Fransa'da bilanço gittikçe artıyor! Fransa'nın başkenti Paris'teki sarı yeleklilerin gösterilerinde 3'ü polis 30 kişi yaralandı.
8.12.2018 Dünya
Son dakika... Avrupa'nın dört bir yanından bomba haberleri!
Son dakika... Avrupa'nın dört bir yanından bomba haberleri! Barselona'da 2, başkent Madrid'de ise 1 tren hattı bomba şüphesiyle kapatıldı. Olay yerine bomba imha ekipleri geldi. Ayrıca Fransa'dan da bomba haberleri geldi.
7.11.2018 Dünya
'Seri oyuncak hırsızı' 72 yaşındaki kadın yakalandı
'Seri oyuncak hırsızı' 72 yaşındaki kadın yakalandı Fransız polisi, Paris'teki dükkanlardan yüzlerce oyuncağı çalarak internette satmakla suçlanan 72 yaşındaki bir kadını gözaltına aldı.
5.11.2018 Dünya
İtalya ve Fransa arasında kriz! 'Macron cevap ver'
İtalya ve Fransa arasında kriz! 'Macron cevap ver' İtalya Başbakan Yardımcısı ve İçişleri Bakanı Matteo Salvini, Fransız polisinin sınırın İtalya tarafındaki Claviere'de göçmenleri bırakıp gittiğinin görüldüğü videoya ilişkin, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'u hedef aldı. Salvini, "Görüntüler bu sabah Claviere’de çekildi. Bu Fransız polisi de mi arabasıyla yanlış yere geldi? Macron, cevap ver!" dedi.
19.10.2018 Dünya
Fransa'da mülteci kampı tahliye edildi
Fransa'da mülteci kampı tahliye edildi Fransız polisi, ülkenin kuzeyindeki Grande-Synthe'de çadır ve barakalarda yaşayan yaklaşık 800 mülteciyi tahliye etti.
6.09.2018 Dünya
DNA araştırmasıyla tespit edilen katili yakalandı
DNA araştırmasıyla tespit edilen katili yakalandı Hollanda'da 15 bin erkeğin gönüllü olarak DNA vermesiyle korkunç sır aydınlandı, 55 yaşındaki adam İspanya'da yakalandı. Basın toplantısı düzenleyen kurbanın annesi, Hollanda'nın en ünlü polis adliye muhabiri Vries'e çabaları için teşekkür etti.
27.08.2018 Dünya
Fransa'da iç güvenlik alarm veriyor
Fransa'da iç güvenlik alarm veriyor Fransa Senatosu tarafından hazırlanan bir raporda, Fransa'da polis ve jandarmanın, kriz içinde olduğu ve bu durumun ülke güvenliği için tehlike arz ettiği ortaya kondu.
3.07.2018 Dünya
Türkiye'den AKPM'ye tepki
Türkiye'den AKPM'ye tepki Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi'nin (AKPM) Türk Heyeti Başkanı Akif Çağatay Kılıç, eski PYD eş başkanı Salih Müslim'i konuşmacı olarak davet eden AKPM'ye tepki gösterdi.
23.04.2018 Dünya
Fransa'daki saldırıyı üstlendiler
Fransa'daki saldırıyı üstlendiler Fransa'nın güneyindeki Trebes kentindeki saldırıyı terör örgütü DEAŞ üstlendi.
23.03.2018 Dünya
Fransa'dan PYD/PKK yandaşlarına engel!
Fransa'dan PYD/PKK yandaşlarına engel! Fransa'nın başkenti Paris'te terör örgütü PYD/PKK yandaşlarının yapmak istediği gösteriye Fransız polisi izin vermedi
24.01.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Fransız Polisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fransız polisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.