Fransız Askerleri

Fransız Askerleri

Son dakika fransız askerleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fransız askerleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fransız askerleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fransız Askerleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fransız askerleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 229 fransız askerleri haberi bulunmuştur. Tüm fransız askerleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
4. Sınıf Milli Mücadele: Milli Mücadele Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular!
4. Sınıf Milli Mücadele: Milli Mücadele Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular! Milli mücadele ülkemizin tarihi açısından önemli bir dönemdir. Eğitim sisteminde bu konu ilk kez 4. sınıfta Sosyal bilimler dersinde işlenir.
25.12.2023 Eğitim
Çanakkale Kumkale'de Türk mezarlığındaki Fransız Anıtı sahte çıktı
Çanakkale Kumkale'de Türk mezarlığındaki Fransız Anıtı sahte çıktı Çanakkale Kara Savaşları sırasında Fransızların çıkarma yaptığı Kumkale bölgesindeki Türk mezarlığına yapılan Fransız Anıtı'nın sahte olduğu ortaya çıktı. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) İnsani ve Toplum Bilimleri Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Mithat Atabay, "Fransız askerlerinin anısına 25-26 Nisan 1915 tarihi" şeklinde Fransızca bir açıklama yazılan anıtın 1920 yılında Yunanlılar tarafından yaptırıldığını ve anıtın sahte olduğunu söyledi. Atabay, buraya bir Fransız Anıtı yapılmasının uluslararası hukuk açısından da yanlış bir davranış olduğunu ifade etti.
1.11.2023 Gündem
Maraş Otu Nedir? Maraş Otu Faydaları Nelerdir?
Maraş Otu Nedir? Maraş Otu Faydaları Nelerdir? Maraş otu özellikle Güneydoğu Anadolu'da Gaziantep ve Kahramanmaraş'ta sıklıkla kullanılır. Bu ot halk arasında deli tütün ismi ile de bilir. Maaş otunun yaprakları toz haline getirilip bir miktar su, meşe, asma ya da ceviz külü ile yoğrulmasıyla elde edilen bir üründür.
6.07.2023 Sağlık
Fransız askerlerinin  eski görüntüleri gündem oldu
Fransız askerlerinin eski görüntüleri gündem oldu Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un, Afganistan’daki mevcudiyetlerinin adil olduğuna ilişkin yaptığı açıklamalara tepki olarak, sosyal medyada, Fransız askerlerinin 2008’de Afganistan’da bir köyün bombalanması sırasında kaydedilen görüntüler gündeme geldi.
21.08.2021 Dünya
ABD'den skandal karar! Teröristleri eğitiyorlar...
ABD'den skandal karar! Teröristleri eğitiyorlar... Son dakika haberine göre; ABD öncülüğündeki koalisyon güçleri, Suriye'nin kuzeydoğusunda Haseke ilinde 400 YPG/PKK'lı teröriste daha silahlı eğitim verdi. Üç ay süren eğitimlerde, hafif, orta ve ağır silahların kullanımı, köylere baskın ve sızma yöntemleri teröristlere uygulamalı olarak anlatıldı.
22.07.2021 Dünya
100 günde 800 bin kişi öldürüldü! İnsanlık suçuna ortak oldular
100 günde 800 bin kişi öldürüldü! İnsanlık suçuna ortak oldular Fransa’da Cumhurbaşkanı Macron’a, Ruanda soykırımına ilişkin bir rapor sunuldu. O raporda, Fransa’nın soykırımda ağır sorumluluğu olduğu ancak suçu olmadığı savunuldu. Peki Ruanda soykırımı nasıl oldu? Paris yönetimi bölgede ne yaptı? Halk nasıl ikiye bölündü? ve soykırımın fitili nasıl ateşlendi?
5.04.2021 Dünya
Gaziantep kurtuluşu tarihi: Antep nasıl Gaziantep oldu? Antep savunması ve Gaziantep kurtuluşu kahramanları
Gaziantep kurtuluşu tarihi: Antep nasıl Gaziantep oldu? Antep savunması ve Gaziantep kurtuluşu kahramanları Gaziantep’in kurtuluşunun üzerinden 99 yıl geçti. 99 yıl önce Gaziantep halkı bağımsızlık savaşı verdi ve ölümü alarak işgalcilere karşı büyük bir direniş gösterdi. İmkansızlıklara rağmen kadın, erkek, genç ve yaşlı 7’den 70’e Antep halkı, Antep savunmasını tarihe yazdı. İşte Gaziantep’in kurtuluşu hakkındaki detaylar…
25.12.2020 Gündem
Büyük zaferin cesur kadınları
Büyük zaferin cesur kadınları Asker Saime, Kılavuz Hatice, Tayyar Rahmiye ve daha adını bilmediğimiz çok sayıda kadın kahraman... Ulu Önder Atatürk’ün ‘O ulvi, o fedakâr, o ilahi Anadolu kadınları’ sözleriyle övdüğü Türk kadını, 30 Ağustos’taki şanlı zaferin kazanılmasında büyük paya sahip.Kimi eline silah alıp oğlu ve eşiyle omuz omuza düşmanla çatıştı, kimi cepheye sırtında mühimmat taşıdı, kimi de zekâsını kullanıp işgal güçlerini ateşe attı... İşte bugünümüzü ve geleceğimizi borçlu olduğumuz kahraman ninelerimiz...
30.08.2020 Gündem
Fransızlar Suriye'deki tarihi eserleri çalıyor
Fransızlar Suriye'deki tarihi eserleri çalıyor Terör örgütü YPG/PKK işgalindeki bölgelerde varlık gösteren Fransız arkeologlar, Suriye’nin doğusundaki Deyrizor ilinde gizlice yürüttükleri kazı çalışmalarında çıkardıkları kalıntılara veya tarihi eserlere el koyuyor.
16.07.2020 Dünya
ÖSO komutanından Fransa'ya YPG/PKK tepkisi
ÖSO komutanından Fransa'ya YPG/PKK tepkisi Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) bileşenlerinden Hamza Tümeni komutanı Seyf Ebu Bekir, ABD ve Türkiye'nin Fırat'ın doğusu için anlaşmasından sonra, Fransa'nın terör örgütü YPG/PKK'ya desteğinin ancak lafta kalacağını söyledi. Ebu Bekir, ABD'nin çekilmesinden sonra Fransa'nın, SDG ismini kullanan terör örgütü YPG/PKK'ya destek açıklamasında bulunmasını AA muhabirine değerlendirdi.
24.12.2018 Dünya
'2019 yılında savaş çıkacak! Türkiye'nin de...'
'2019 yılında savaş çıkacak! Türkiye'nin de...' Kendi ölümünü bilmesiyle meşhur olan Nostradamus'tan dikkat çeken 2019 Türkiye kehanetleri! Büyük depremler... Tarihin en büyük kehanetlerini tahmin eden Nostradamus'un 2019 yılı için Türkiye'nin de içinde bulunduğu birçok kehaneti yeniden ortaya çıktı. Kehanetleri duyunca çok şaşıracaksınız...
17.12.2018 Dünya
Fransızlar Rakka’da üs kuruyor
Fransızlar Rakka’da üs kuruyor Suriye’de bulunan Fransız kuvvetleri, Rakka’nın kuzeyinde üs kurma çalışmalarına başladı. Üssün bölgedeki ABD üssüne çok yakın bir noktaya kurulacağı öğrenildi
22.10.2018 Gündem
Son dakika... Askeri üste patlama! ABD ve Fransız askerleriyle PKK'lılar...
Son dakika... Askeri üste patlama! ABD ve Fransız askerleriyle PKK'lılar... Suriye'nin kuzeyinde Amerikan ve Fransız kuvvetlerinin konuşlu olduğu, YPG/PKK işgalindeki üste büyük patlama meydana geldi. Patlama sonucunda ölü ve yaralıların olduğu bildirildi.
4.06.2018 Dünya
Fransa’dan teröristlere topçu desteği
Fransa’dan teröristlere topçu desteği Terör örgütü YPG/PKK’ya desteğini sürdüren Fransız özel kuvvetleri, Suriye’nin Irak sınırında teröristlerin işgalindeki bölgeye altı topçu bataryası kurdu.
19.05.2018 Gündem
Son dakika... Fransız askerlerinden PKK'ya topçu desteği
Son dakika... Fransız askerlerinden PKK'ya topçu desteği Fransız askerleri, Suriye'nin Irak sınırındaki YPG/PKK'lı teröristlerin işgalindeki Baguz köyü yakınlarına altı topçu bataryası yerleştirdi.
19.05.2018 Dünya
YPG'yi destekleyen Fransız askerlerine şok!
YPG'yi destekleyen Fransız askerlerine şok! Suriye'de terör örgütü YPG/PKK'yı destekleyen Fransız askerleri, Kamışlı kentinde Esed rejimi kontrol noktasında sorguya çekildi.
17.05.2018 Dünya
Türkiye'nin sunduğu kanıtlar çark ettirdi! PKK/PYD artık...
Türkiye'nin sunduğu kanıtlar çark ettirdi! PKK/PYD artık... ABD'nin Suriye'de terör örgütü PKK/PYD'ye silah sevkiyatını anbean izleyen Türkiye, kanıt dosyasını da sahadaki gelişmelere göre sürekli güncelliyor. Ulaşılan yeni bilgilere göre ABD ve diğer Batılı ülkeler, kapalı toplantılarda ortaya konulan belgeler nedeniyle PYD'yi artık eskisi gibi savunmuyor.
3.05.2018 Dünya
Fransız ordusu YPG/PKK'yla iş birliğini artırdı
Fransız ordusu YPG/PKK'yla iş birliğini artırdı Fransız ordusu, Suriye'nin kuzeyinde terör örgütü YPG/PKK işgalindeki alanlarda hareketliliğini ve örgütle temaslarını artırdı.
27.04.2018 Dünya
İşte ABD'nin Suriye'deki yeni planı
İşte ABD'nin Suriye'deki yeni planı Suriyeli uzmanlar, kuzeyden Akdeniz’e açılma planı Afrin’de çöken ABD’nin güneyden yeni koridor planladığına dikkat çekti. Esed’e yönelik bombardıman ilk adım olarak görülüyor.
16.04.2018 Dünya
Şimdi de Fransız askeri devriyede!
Şimdi de Fransız askeri devriyede! Kuzey Suriye’de 5 noktaya konuşlanan Fransız Ordusu’na ait iki zırhlı araç Münbiç kırsalında görüntülendi. Fransız birliğinin, ABD’nin Sacur Çayı çevresinde yaptığı devriye görevini devralacağı iddia edildi
10.04.2018 Gündem
Son dakika! Fransız askerleri Ayn İsa bölgesinde
Son dakika! Fransız askerleri Ayn İsa bölgesinde Suriye’de PKK’nın 2. hamisi olmak isteyen Fransa 60 kişilik ilk askeri kafilesini Ayn İsa bölgesine yerleştirdi. Terör örgütü PKK’ya ait karargah ve araçlara Fransız bayrakları çekildi.
4.04.2018 Dünya
Fransa'dan Münbiç'e üst düzey asker sevkiyatı!
Fransa'dan Münbiç'e üst düzey asker sevkiyatı! Fransa Cumhurbaşkanı Macron’un Münbiç’e 50 asker gönderdiği ortaya çıktı. Üst düzey olduğu belirtilen Fransız askerleri cuma günü 4 uçakla geldi. Ancak askerlerin Suriye’de bulunan diğer üslerden mi yoksa dışarıdan mı geldiği henüz netleşmedi.
2.04.2018 Dünya
Fransız askerleri YPG/PKK'yla işbirliği içinde
Fransız askerleri YPG/PKK'yla işbirliği içinde Fransız ordusu, Suriye'nin kuzeyinde, terör örgütü YPG/PKK'nın işgalindeki bölgede 5 askeri üste varlık gösteriyor.
30.03.2018 Dünya
Trump Paris'te "14 Temmuz Ulusal Gün" kutlamalarına katılacak
Trump Paris'te "14 Temmuz Ulusal Gün" kutlamalarına katılacak Fransa Cumhurbaşkanlığı Sarayı, ABD Başkanı Donald Trump'ın, "14 Temmuz Ulusal Gün" kutlamalarına katılmak üzere Paris'e geleceğini açıkladı.
28.06.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Fransız Askerleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fransız askerleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.