Fransa Saldırısı

Fransa Saldırısı

Son dakika Fransa saldırısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Fransa saldırısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Fransa saldırısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fransa Saldırısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fransa saldırısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 591 fransa saldırısı haberi bulunmuştur. Tüm fransa saldırısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ömer Çelik: En çok Türkiye'den korkuyorlar
Ömer Çelik: En çok Türkiye'den korkuyorlar Avrupa Birliği Bakanı Ömer Çelik, Fransa'da yaşanan vahim saldırı ile ilgili açıklama yaptı. Bakan konuşmasında teröristlerin en çok Türkiye'den korktuklarını söyledi ve sebebini de açıkladı
29.09.2021 Gündem
İtalya'dan Fransa saldırısı sonrası flaş karar
İtalya'dan Fransa saldırısı sonrası flaş karar Fransa'nın güneyindeki Nice kentinde yaşanan terör saldırısının ardından İtalya, Fransa ile olan üç kara sınırındaki güvenlik tedbirlerini artırdı. Dün yapılan güvenlik toplantısında terör riski nedeniyle güvenlik ekiplerinin 7 bin 50 askerle daha takviye edilmesi kararı alınmıştı
29.09.2021 Gündem
AB Bakanı Ömer Çelik'ten Fransa açıklaması
AB Bakanı Ömer Çelik'ten Fransa açıklaması AB Bakanı Çelik: "Fransa'nın Nice kentinde gerçekleşen korkunç terör saldırısını en güçlü şekilde kınıyorum"
29.09.2021 Gündem
Fransa saldırısı sonrası ilk tepki Ağbal'dan geldi
Fransa saldırısı sonrası ilk tepki Ağbal'dan geldi Fransa'nın Nice kentinde düzenlenen terör saldırısına Türkiye hükümetinden ilk tepki Maliye Bakanı Naci Ağbal'dan geldi.
29.09.2021 Gündem
Obama'dan Fransa açıklaması
Obama'dan Fransa açıklaması ABD Başkanı Barack Obama, Fransa’nın güneyindeki Nice kentinde düzenlenen terör saldırısını kınadı
17.06.2021 Dünya
Trump, Fransa saldırısı sebebiyle açıklamayı iptal etti
Trump, Fransa saldırısı sebebiyle açıklamayı iptal etti ABD’deki başkanlık yarışının Cumhuriyetçi adayı Donald Trump, Fransa’da yaşanan saldırı sebebiyle başkan yardımcısı adayının ilanını ertelediğini açıkladı
17.06.2021 Dünya
Fransa saldırısı için IŞİD destekçisi hesaplardan kutlama!
Fransa saldırısı için IŞİD destekçisi hesaplardan kutlama! Nice'te meydana gelen saldırıyı üstlenen olmazken, IŞİD'e yakın sosyal medya hesaplarının yaşananlarla ilgili kutlama yaptığı belirtildi. Güvenlik uzmanları, sivillerin hedef alınmasının IŞİD'in izlerini taşıdığını kaydetti
17.06.2021 Dünya
Facebook'tan Fransa için güvenlik butonu!
Facebook'tan Fransa için güvenlik butonu! Sosyal medya ağı Facbook, Nice’te yaşananların ardından bölgedekilerin ailelerini bilgilendirebilmeleri amacıyla ‘Güvenlik Butonu’nu kullanıma açtı
17.06.2021 Dünya
Erdoğan'dan 'Beyazıt Öztürk'lü gönderme!
Erdoğan'dan 'Beyazıt Öztürk'lü gönderme! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan toplu açılış töreninde konuştu. Beyazıt Öztürk'ün özür dilemesiyle ilgili olarak eleştirenler için sert konuştu
29.09.2021 Gündem
Polis alarmda: Bu kişiyi görenler derhal haber versin
Polis alarmda: Bu kişiyi görenler derhal haber versin Fransa'da polis, saldırılarda yer aldığı bildirilen Abdeslam Salah'ı arıyor. Zanlının fotoğrafını ve kimlik bilgilerini yayımlayan polis, bu kişiyi görenlerin derhal haber vermesini istedi.
29.09.2021 Gündem
Erdoğan'dan Fransa saldırısı hakkında açıklama
Erdoğan'dan Fransa saldırısı hakkında açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan, Paris'teki saldırılarla ilgili basın toplantısı yaptı ve "Fransız halkına kayıpları için taziyelerimi sunuyor yaralılara acil şifalar diliyorum" dedi.
29.09.2021 Gündem
İşte o canlı bombanın sırrı!
İşte o canlı bombanın sırrı! Sultanahmet'teki canlı bomba saldırısı sonrası istihbarat ve güvenlik birimleri olayın nedeniyle ilgili raporlar hazırladı. Raporlarda çarpıcı tespitler var.
29.09.2021 Gündem
İran'dan İsrail'e İHA saldırısı gerçekleşti: Mesele sonuçlanmıştır
İran'dan İsrail'e İHA saldırısı gerçekleşti: Mesele sonuçlanmıştır Dünyanın gözü Ortadoğu'da sıcak gelişmelerde. İsrail Devlet Televizyonu, İran'ın İHA saldırısı başlattığını duyurdu. ABD Başkanı Joe Biden, İsrail-İran gerilimi nedeniyle tatilini yarıda kesip Washington'a döndü. El Cezire'ye konuşan üst düzey bir ABD'li yetkili ise İran'ın pazar günü İsrail'e saldıracağını iddia etti.
14.04.2024 Dünya
İsrail'e füzeyle saldırdılar! İran da dahil oldu, ABD meydan okudu: Vururuz
İsrail'e füzeyle saldırdılar! İran da dahil oldu, ABD meydan okudu: Vururuz İsrail ablukasındaki Gazze'den son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Dünya ise nefesini tutmuş Ortadoğu'dan gelen haberleri takip ediyor. ABD Başkanı Biden'ın İran'ın 'intikam saldırısı'nın er ya da geç gerçekleşeceğini açıklamasının üzerine İsrail ordusu yüksek alarma geçti. Bölgedeki ABD unsurlarının olası İran saldırısında İsrail'i savunacağının ortaya çıkmasının ardından İran'dan Washington'a net bir mesaj geldi: Uzak durmazsanız vururuz
13.04.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Miçotakis'e de söyledik' dedi ve açıkladı: Bitirelim bu işi
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Miçotakis'e de söyledik' dedi ve açıkladı: Bitirelim bu işi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Yunanistan Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi'nin beşinci toplantısı kapsamında resmi ziyarette bulunduğu Yunanistan'da ikili görüşmelerde bulundu. Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Miçotakis ile ortak basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ege'yi barış ve işbirliği denizi haline getirelim istiyoruz. Türkiye ve Yunanistan olarak atacağımız ortak adımlarla dünyaya örnek olalım arzusundayız" ifadelerine yer verdi. Erdoğan kritik ziyaret sonrası uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı.
8.12.2023 Gündem
İsrail-Hamas savaşında son dakika... İsrail ordusu Gazze'de taktik değiştirdi
İsrail-Hamas savaşında son dakika... İsrail ordusu Gazze'de taktik değiştirdi İsrail ile Hamas arasındaki çatışmalar 7 Ekim tarihinden itibaren Gazze topraklarında devam ediyor. Kritik bölgedeki savaş 20'nci gününe girerken Gazze'den gelen haber ile İsrail ordusunu yeni taktiği gün yüzüne çıktı. Her gün bombalanan Gazze'de hayatını kaybeden siviller için ABD Başkanı Biden'dan gelen skandal açıklama tepkilere neden olurken Rusya Devlet Başkanı Putin'den gelen açıklama ise gündemin ilk sırasına yerleşti.
26.10.2023 Dünya
İsrail Gazze'de hastane vurdu: En az 500 can kaybı!
İsrail Gazze'de hastane vurdu: En az 500 can kaybı! İsrail savaş uçakları, Gazze Şeridi’nde bulunan Baptist Hastanesi’ni (Al Ahli Arab Hastanesi) vurdu. Saldırıda en az 500 kişi hayatını kaybetti. Hastaneye yapılan saldırı sonrası peş peşe açıklama yapıldı.
18.10.2023 Dünya
Hamas-İsrail savaşında son dakika gelişmesi! İsrail kara harekatına hazırlanıyor: Gazze sınırında 300 bin asker...
Hamas-İsrail savaşında son dakika gelişmesi! İsrail kara harekatına hazırlanıyor: Gazze sınırında 300 bin asker... Hamas'ın İsrail'e karşı başlattığı 'Aksa Tufanı Operasyonu' Ortadoğu'yu kaosa sürüklerken tüm dünyanın gözü bölgedeki gelişmelerde. Hamas'a savaş ilan eden İsrail Gazze'ye bomba yağdırmaya devam ederken ölenlerin sayısı 950'ye yükseldi. İsrail basını jetlerin Aksa Tufanı'nın arkasındaki isim olan Deif'in babasının evini vurarak yakınlarını öldürdüğünü yazdı. Ordu sözcüsü ise Gazze sınırında 300 bin askerin hükümetten gelecek emri beklediğini duyurdu. İsrail Lübnan'daki Hizbullah militanlarıyla üçüncü gününe giren çatışmalarda bir yarbayın öldüğünü doğruladı. Doğu sınırındaki patlama sesleri ise, üçüncü bir ülkeyle ilk temas niteliği taşıyor.
11.10.2023 Dünya
İsrail-Hamas savaşında son dakika! İsrail'e 'Gazze' ültimatomu, korkunç gerçek ortaya çıktı
İsrail-Hamas savaşında son dakika! İsrail'e 'Gazze' ültimatomu, korkunç gerçek ortaya çıktı Dünya günlerdir İsrail ve Gazze'den gelen haberleri konuşuyor. Cumartesi günü gerçekleştirilen Aksa Tufanı Operasyonu'nun ardından İsrail Başbakanı Netanyahu kameraların karşısına geçmiş ve 'savaştayız' demişti. Netanyahu'nun bu açıklamasından saatler sonra İsrail resmen Hamas'a savaş ilan etti. Gazze'yi ablukaya alan İsrail güçlerinin saldırıları sürüyor. Hamas yetkilisinden İsrail'e ültimatom gibi bir uyarı geldi. Gazze'deki acı bilançoyu ise Filistin Sağlık Bakanı dünyaya duyurdu. Öte yandan Hamas tarafından büyük bir saldırı başladı. İşte bölgeden dakika dakika son gelişmeler...
10.10.2023 Dünya
Ömer Çelik'ten Kılıçdaroğlu'nun 'Gazi Meclis' demem ifadesine tepki: Bu Meclis kez gazi oldu
Ömer Çelik'ten Kılıçdaroğlu'nun 'Gazi Meclis' demem ifadesine tepki: Bu Meclis kez gazi oldu AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Çelik "Gençlerin, kadınların, Türkiye'nin tüm sosyolojisinin kucaklandığı bir tablo oluşacak. Bu kongreler önümüzdeki döneme ışık tutacak. Tecrübe-değişim dengesi milletin talebine göre olacak." dedi.
4.10.2023 Gündem
Dağlık Karabağ'da 24 saatlik muhteşem zafer dünyada böyle yankılandı: Putin'in intikamı! Ayrılıkçı direnişin çarpıcı çöküşü...
Dağlık Karabağ'da 24 saatlik muhteşem zafer dünyada böyle yankılandı: Putin'in intikamı! Ayrılıkçı direnişin çarpıcı çöküşü... Azerbaycan'ın Dağlık Karabağ'da başlattığı antiterör operasyonun 24 saatte başarıya ulaşması tüm dünyada yankı buldu. Ermeni ayrılıkçıların Azerbaycan'ın şartlarını kabul etmesi ve silahlarını bırakmasını dünya basını sayfalarında yer verdi. Bakü'nün operasyonu için 'yıldırım saldırısı' yorumu yapıldı. İngilizler 'Rusya'nın intikamını' yazdı. Rus gazete ise Kremlin'in 'Paşinyan planını' sayfasına taşırken Azerbaycan'ın Karabağ bölgesindeki Ermeni nüfusun temsilcileri ile Azerbaycanlı yetkililer arasındaki Yevlah'taki görüşme başladı. Kritik zirve devam ederken Erivan'da tansiyon yükseldi.
21.09.2023 Dünya
Bakan Soylu: 554 bin Suriyeli ülkesine gönüllü döndü
Bakan Soylu: 554 bin Suriyeli ülkesine gönüllü döndü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, canlı yayında gündeme dair soruları yanıtladı. Bakan Soylu, "554 bin Suriyeli ülkesine gönüllü döndü. Onurlu dönüş için çalışıyoruz. Türkiye’de şu anda 3 milyon 381 bin Suriyeli var. Azalıyor, daha da azalacak" ifadelerini kullandı.
25.05.2023 Gündem
Bakan Soylu'dan fahiş kira açıklaması: İşlemlerimize başladık
Bakan Soylu'dan fahiş kira açıklaması: İşlemlerimize başladık İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CNN TÜRK canlı yayınında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Bakan Soylu, AK Parti'nin Bahçelievler'deki seçim bürolarına yönelik saldırı girişimine ilişkin 'Hem İstanbul Emniyeti, hem savcılık işin peşinde' dedi. Avrupa ve Amerika'nın PKK/PYD'yi desteklediğini söyleyen Soylu, "Türkiye tek bir vatandaşı da kalsa o terör devletini kurdurmaz", ifadelerini kullandı. Soylu, Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybedenlerin sayısının 50 bin 783 olduğunu duyurdu. Emniyet'teki yeni yapılanma iddialarını değerlendiren Soylu, konu hakkında 'Orada önemli bir yapı yakaladık. Bu yapıda hiç tesadüfi olmayan ilişkileri gördük' dedi.
22.04.2023 Gündem
OHAL nedir, OHAL ilan edilen 10 il hangileri? OHAL ilan edildi ne demek, Olağanüstü hal hangi durumlarda ilan edilir, Ohal'de ne olur?
OHAL nedir, OHAL ilan edilen 10 il hangileri? OHAL ilan edildi ne demek, Olağanüstü hal hangi durumlarda ilan edilir, Ohal'de ne olur? Cumhurbaşkanı Erdoğan Ohal ilan edildiğini duyurdu. Yaptığı açıklamada “Çalışmaların süratle yürütülebilmesini temin için OHAL ilan etme kararı aldık. Deprem yaşanan 10 ilimizi kapsayacak ve 3 ay sürecek bu kararla ilgili Cumhurbaşkanlığı ve Meclis süreçlerini hızla tamamlayacağız.” İfadelerini kullandı. Peki, OHAL nedir, OHAL ilan edildi ne demek? Olağanüstü hal hangi durumlarda ilan edilir, Ohal'de ne olur?
8.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Fransa Saldırısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fransa saldırısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.