Fransa Açık

Fransa Açık

Son dakika fransa açık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fransa açık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fransa açık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fransa Açık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fransa açık gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.212 fransa açık haberi bulunmuştur. Tüm fransa açık haberleri aşağıda listelenmiştir.
Roger Federer emekli mi oldu? Roger Federer tenisi bıraktı mı?
Roger Federer emekli mi oldu? Roger Federer tenisi bıraktı mı? Roger Federer tenisi bıraktı mı, Roger Federer emekli mi oldu? İsviçreli spor efsanesi Roger Federer, tenise veda etmeye hazırlanıyor.
15.09.2022 Şampiy10
2022 Wimbledon tenis turnuvası ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Wimbledon ile ilgili bilmeniz gerekenler!
2022 Wimbledon tenis turnuvası ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Wimbledon ile ilgili bilmeniz gerekenler! Sezonun üçüncü grand slam tenis turnuvası Wimbledon başlıyor! Bu yıl Wimbledon'da rekor para ödülü dağıtılacak. Tenis klasiği Wimbledon turnuvası tenis meraklılarının gündeminde. En önemli dört turnuvasından biri olan Wimbledon ile ilgili bilgiler sporseverler tarafından merak ediliyor. Peki, 2022 Wimbledon tenis turnuvası ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Wimbledon nerede? Wimbledon fikstürü belli oldu mu? Wimbledon canlı olarak nereden izlenir? İşte 2022 Wimbledon tenis turnuvası ile ilgili tüm bilmeniz gerekenler…
27.06.2022 Diğer Sporlar
Rafael Nadal için flaş iddia! Roland Garros'da tarihi finali kazandı inanılması güç gerçeği açıkladı...
Rafael Nadal için flaş iddia! Roland Garros'da tarihi finali kazandı inanılması güç gerçeği açıkladı... İspanyol tenisci Rafael Nadal, Casper Ruud karşısında kariyerinin 22. Grand Slam zaferine ulaştığı tarihi finale ve kariyerinin geleceğine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Nadal, inanılması güç gerçeği maç sonu basın toplantısında anlattı. Öte yandan Fransa'da iki haftadır iğnelerle maça çıkan İspanyol raket hakkında ülkesinin basınından flaş bir iddia geldi.
6.06.2022 Diğer Sporlar
14. Roland Garros'da şampiyonluk Rafael Nadal'ın!
14. Roland Garros'da şampiyonluk Rafael Nadal'ın! Fransa Açık Tek Erkekler finalinde, Norveçli Casper Ruud'u 3-0 yenen İspanyol tenisçi Rafael Nadal, 14. Roland Garros şampiyonluğuna ulaştı.
5.06.2022 Diğer Sporlar
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde Süper Oranları kaçırma ! Misli.com’un özel olarak belirlediği etkinliklerin oranlarını arttırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
23.05.2022 İddaa
Taciz iddiası dünyayı sallamıştı... Yıldız tenisçi Peng Shuai'den yeni karar!
Taciz iddiası dünyayı sallamıştı... Yıldız tenisçi Peng Shuai'den yeni karar! Çinli siyasetçi hakkında taciz iddiasında bulunan ve bu paylaşımı dakikalar içinde sansürlenen ünlü tenisçi Peng Shuai'den bir süre haber alınamamıştı. Uzun bir sürenin arından akıbeti belli olan tenisçi taciz iddiasını geri çekmişti. Peng tüm bunların ardından yeni kararını duyurdu.
7.02.2022 Dünya
Avustralya Açık ne zaman, hangi kanalda? Avustralya Açık maç programı belli oldu mu?
Avustralya Açık ne zaman, hangi kanalda? Avustralya Açık maç programı belli oldu mu? 2022 Avustralya Açık Tenis Turnuvası başlıyor! Fransa Açık (Roland Garros), Wimbledon ve ABD Açık ile birlikte tenis sezonunun en önemli dört turnuvasından biri olan Avustralya Açık, bu yıl erkekler dünya sıralamasının 1 numarası Novak Djokovic'in aşı nedeniyle vizesinin iptal edilmesi ile ilgili uzun süredir gündemde olmayı sürdürüyor. Peki, Avustralya Açık ne zaman, hangi kanalda? Avustralya Açık maç programı belli oldu mu? Djokovic Avustralya Açık 2022’de olacak mı? İşte Avustralya Açık (Australia Open 2022) fikstürü!
16.01.2022 Gündem
Dünyayı sarsan taciz skandalında yeni gelişme! Ünlü tenisçi Peng ilk kez konuştu
Dünyayı sarsan taciz skandalında yeni gelişme! Ünlü tenisçi Peng ilk kez konuştu Çinli siyasetçi hakkında taciz iddiasında bulunan, bu paylaşımı dakikalar içinde sansürlenen ve kayıplara karışan tenis yıldızı Peng Shuai, ilk medya röportajında cinsel saldırı suçlamasında bulunmayı reddetti.
20.12.2021 Dünya
Taciz açıklamasından sonra sırra kadem bastı! E-mail yolladı ama...
Taciz açıklamasından sonra sırra kadem bastı! E-mail yolladı ama... Çin devlet kanalı CGTN, ülkenin eski başbakan yardımcısı Zhang Gaoli tarafından cinsel tacize uğradığını öne sürdüğü sosyal medya paylaşımından beri kendisinden haber alınamayan Çinli tenisçi Peng Shuai'nin kaleminden olduğu iddiasıyla mektup yayımladı. Ancak buna kimse inanmadı...
18.11.2021 Dünya
Wimbledon final 2021 ne zaman? Novak Djokovic Matteo Berrettini maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Wimbledon canlı izle!
Wimbledon final 2021 ne zaman? Novak Djokovic Matteo Berrettini maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Wimbledon canlı izle! Tenis sezonunun en önemli Wimbledon'da final heyecanı yaşanıyor. Wimbledon tek erkekler final maçında Novak Djokovic ile Matteo Berrettini maçı nefes kesecek. Tenis meraklıları Wimbledon final maçının ne zaman yapılacağını merak ediyor. Peki, Wimbledon final 2021 ne zaman? Novak Djokovic Matteo Berrettini maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Wimbledon canlı izle!
11.07.2021 Gündem
2008'de altın madalya almıştı! Markis Kido hayatını kaybetti
2008'de altın madalya almıştı! Markis Kido hayatını kaybetti Endonezyalı badminton şampiyonu 36 yaşındaki Markis Kido maç esnasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.
16.06.2021 Şampiy10
Nadal Djokovic maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Nadal Djokovic Roland Garros final maçı detayları
Nadal Djokovic maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Nadal Djokovic Roland Garros final maçı detayları Sezonun son grand slam tenis turnuvası Fransa Açık'ta tek erkekler finalinde, kariyerinde 12 Fransa Açık şampiyonluğu bulanan Rafael Nadal ile dünya 1 numarası Novak Djokovic karşı karşıya gelecek. Nadal Djokovic maçı bugün canlı olarak yayınlanacak. Fransa Açık Tenis Turnuvası’nın en büyüğü bugünkü Nadal Djokovic maçı sonrasında belli olacak. Peki, Rafael Nadal Djokovic maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Nadal Djokovic Roland Garros final maçı detayları...
11.10.2020 Gündem
Nadal Sinner'i 3-0'la geçti yarı finale yükseldi
Nadal Sinner'i 3-0'la geçti yarı finale yükseldi İspanyol Rafael Nadal, teniste sezonun son grand slam turnuvası Fransa Açık'ta Jannik Sinner'i 3-0 yendi ve yarı finale çıktı.
7.10.2020 Şampiy10
Roland Garros 2020 ne zaman? Fransa Açık saat kaçta hangi kanalda?
Roland Garros 2020 ne zaman? Fransa Açık saat kaçta hangi kanalda? Sezonun önemli son grand slam tenis turnuvalarından biri olan Fransa Açık (Roland Garros) bugün başlıyor. Gözler Rafael Nadal, Novak Djokovic, Daniil Medvedev ve Dominic Thiem gini seribaşı tenisçilerin yer aldığı 2020'nin 3. ve son "grand slam"ı Roland Garros'ta. Peki, Roland Garros 2020 ne zaman? Fransa Açık saat kaçta hangi kanalda? İşte Fransa Açık (Roland Garros 2020) ile ilgili detaylar...
27.09.2020 Gündem
Amerika Açık ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Birçok seribaşı tenisçiden yoksun ilk turnuva!
Amerika Açık ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Birçok seribaşı tenisçiden yoksun ilk turnuva! ABD Açık Turnuvası, salgın nedeniyle birçok favori tenisçinin katılmama kararı almasından dolayı bu yıl sönük geçecek. Sezonun dördüncü grand slam turnuvası ABD Açık seyircisiz düzenlenecek. Peki, Amerika Açık ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Amerika Açık hakkında merak edilenler...
31.08.2020 Gündem
Amerika Açık ne zaman? ABD Açık ne zaman başlıyor?
Amerika Açık ne zaman? ABD Açık ne zaman başlıyor? Sezonun dördüncü grand slam turnuvası ABD Açık seyircisiz düzenlenecek. Kadınlar tenisinin 2 numaralı raketi Simona Halep, corona virüsü salgını sebebiyle ABD Açık'a katılmayacağını açıkladı. Peki, Amerika açık ne zaman? ABD Açık ne zaman başlıyor? İşte Amerika Açık hakkında merak edilenler...
18.08.2020 Gündem
Sharapova, Fransa Açık'tan çekildi
Sharapova, Fransa Açık'tan çekildi Omzundaki sakatlığı devam eden 32 yaşındaki sporcu, sezonun ikinci grand slam turnuvasına katılmayacak.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Avustralya Açık'ta finalin adı Djokovic-Nadal
Avustralya Açık'ta finalin adı Djokovic-Nadal Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta, yarın oynanacak tek erkekler finali büyük çekişmeye sahne olacak.
26.01.2019 Şampiy10
Djokovic eski günlerine dönüyor
Djokovic eski günlerine dönüyor Kariyerinin 14'üncü grand slam şampiyonluğuna ABD Açık'ı kazanarak ulaşan Sırp tenisçi Novak Djokovic, yeniden forma girmenin mutluluğunu yaşıyor.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Halep'ten erken veda
Halep'ten erken veda ABD Açık Tenis Turnuvası'nda tek kadınların dünya 1 numarası Simona Halep, Kaia Kanepi'ye 2-0 yenilerek ilk turda elendi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Sezonun son"Grand Slam" heyecanı!
Sezonun son"Grand Slam" heyecanı! Sezonun son "grand slam"i ABD Açık, 53 milyon dolarla tarihin en fazla para ödülü dağıtan tenis turnuvası olacak.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Serena Williams'a ağır darbe!
Serena Williams'a ağır darbe! Eski dünya 1 numarası ABD'li tenisçi Serena Williams, katıldığı Silicon Valley Classic turnuvasının ilk turunda Büyük Britanyalı Johanna Konta'ya 6-1 ve 6-0'lık setlerle yenildi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Simona Halep Wimbledon'a veda etti
Simona Halep Wimbledon'a veda etti Sezonun üçüncü grand slam tenis turnuvası Wimbledon'da, tek kadınlarda 1 numaralı seribaşı Rumen Simona Halep, üçüncü turda elendi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Fransa Açık'ta şampiyon Nadal
Fransa Açık'ta şampiyon Nadal Fransa Açık Tenis Turnuvası (Roland Garros) tek erkekler finalinde Avusturyalı Dominic Thiem'i 3-0 yenen İspanyol Rafael Nadal, bu turnuvadaki 11'inci şampiyonluğuna ulaştı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Fransa Açık'ta şampiyon Halep
Fransa Açık'ta şampiyon Halep Sezonun ikinci grand slam tenis turnuvası Fransa Açık'ta (Roland Garros) tek kadınlar finalinde Sloane Stephens'ı 2-1 mağlup eden Simona Halep şampiyon oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Fransa Açık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fransa açık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.