Folkart

Folkart

Son dakika folkart haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan folkart ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını folkart haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Folkart

haberleri sayfasında son dakika yaşanan folkart gelişmeleri de dahil olmak üzere 79 folkart haberi bulunmuştur. Tüm folkart haberleri aşağıda listelenmiştir.
‘Yüz Yıl’ın coşkusu katlanarak artıyor"
‘Yüz Yıl’ın coşkusu katlanarak artıyor" Cumhuriyet’in 100. yaşına girmesine günler kala tüm Türkiye ay yıldıza büründü. Bir asır önce başlayan coşku her geçen gün katlanarak artarken 7’den 70’e 100. Yıl heyecanı yaşanıyor. İşletmeler bayrak siparişlerine yetişemiyor...
27.10.2023 Gündem
İzmir'deki Folkart Sitesi'nde çıkan yangının sebebi belli oldu!
İzmir'deki Folkart Sitesi'nde çıkan yangının sebebi belli oldu! İzmir'in Narlıdere ilçesinde bulunan Folkart Sitesi'ndeki yangınla ilgili itfaiye raporu tamamlandı. Rapora göre yangının çıkış nedeninin 'elektrik kontağı' olduğu belirtildi.
13.05.2023 Gündem
İbrahim Tatlıses'in İzmir'deki evi alevlere teslim oldu! İmparator'dan İzmir yangını mesajı geldi
İbrahim Tatlıses'in İzmir'deki evi alevlere teslim oldu! İmparator'dan İzmir yangını mesajı geldi İzmir'in Narlıdere ilçesinde yer alan lüks bir sitede çıkan yangın devam ediyor. Sitede oturduğu bilinen ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'ten komşularına geçmiş olsun mesajı geldi. Twitter hesabından paylaşım yapan İmparator lakaplı Tatlıses'in İzmir'deki evi kullanılamaz hale geldi.
27.04.2023 Televizyon
İzmir yangını nerde? 27 Nisan İzmir yangını hangi ilçede?
İzmir yangını nerde? 27 Nisan İzmir yangını hangi ilçede? İzmir yangını devam ediyor. İzmir yangını nerede sorusunun yanıtı da merak ediliyor. Narlıdere'de 4 bloklu bir sitede başlayan yangın korkulu bir geceye sebep oldu. Yenikale Mahallesi'nde yer alan 4 bloklu bir sitede meydana gelen yangın tüm binayı sardı. Ekiplerin müdahale ettiği yangın devam ediyor. Peki İzmir yangını hangi ilçece?
27.04.2023 Gündem
İstanbul’daki 'premium ofis' kiraları metrekare başına 55 doları buluyor
İstanbul’daki 'premium ofis' kiraları metrekare başına 55 doları buluyor Küresel enflasyon, ticari emlak sektörünü de etkiledi. Premium Ofis Kira Takibi 2022 Raporu'na göre birinci sınıf ofis kiralarının yıldan yıla yüzde 4,8 arttığını gösterirken, İstanbul'daki premium ofislerin metrekare kirası 55 doları buluyor.
8.03.2023 Gündem
İzmir’de eşi tarafından tabancayla vurulan kadın hayatını kaybetti
İzmir’de eşi tarafından tabancayla vurulan kadın hayatını kaybetti İzmir’in Bornova ilçesinde, kocası tarafından tabancayla vurulan kadın olay yerinden hayatını kaybederken, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlatıldı.
26.05.2022 Yaşam
Altay başkanı Özgür Ekmekçioğlu istifa etti
Altay başkanı Özgür Ekmekçioğlu istifa etti Sezonun bitimine 7 maç kala kümede kalma mücadelesi veren Altay'da başkan Özgür Ekmekçioğlu görevini bıraktı. Yönetim kurulu, gerçekleştirdiği son toplantıda 21-28 Nisan’da yapılacak olan genel kurula kadar Başkan Vekili Levent Doğanoğlu’nun başkanlık görevini yerine getirmesine karar verdi.
7.04.2022 Süper Lig
TBMM Başkanı Yıldırım Atatürk Sergisi'nin açılışını yaptı
TBMM Başkanı Yıldırım Atatürk Sergisi'nin açılışını yaptı TBMM Başkanı Binali Yıldırım, İzmir’de Atatürk’ün hiç görülmeyen fotoğrafları ve özel eşyalarını barındıran serginin açılışını yaptı.
18.10.2018 Gündem
İzmir Fuarı, 87’nci kez açıldı
İzmir Fuarı, 87’nci kez açıldı TBMM Başkanı Binali Yıldırım’ın katılımıyla açılan İzmir Enternasyonal Fuarı’nda Sırbistan partner, Hindistan odak ülke olarak yer aldı. Fuar 16 Eylül’e kadar açık olacak
7.09.2018 Gündem
Stat konusu gerginlik yarattı
Stat konusu gerginlik yarattı TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta uçurumun kenarında olan Karşıyaka'da İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ile kulübün arası, stat açıklamaları nedeniyle gerildi.
20.03.2018 Futbol
Karşıyaka'da Büyükkarcı tam yetkiyle görevde
Karşıyaka'da Büyükkarcı tam yetkiyle görevde Karşıyaka'nın Mutlu Altuğ yönetiminin istifası sonrası yapılan olağanüstü kongresinde başkanlığa kulüpte daha önce 2014-15 ve 2016-17 sezonlarında basketbol şube başkanlığa da yapan Turgay Büyükkarcı seçildi.
20.01.2018 Futbol
İzmir’de 13’üncü projeye başladı
İzmir’de 13’üncü projeye başladı Folkart Yapı, İzmir’deki 13’üncü projesine başladı. Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, İzmir’de şu anda 4.3 milyar liralık yatırımlarının olduğunu söyledi.
17.05.2017 Ekonomi
İZDSO 19 Mayıs'a özel konser verecek!
İZDSO 19 Mayıs'a özel konser verecek! İzmir Devlet Senfoni Orkestrası (İZDSO), 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle özel bir konser düzenleyecek.
15.05.2017 Kültür Sanat
Tek Pota Ligi İzmir kuraları çekildi!
Tek Pota Ligi İzmir kuraları çekildi! Şirketlerin basketboldaki zirvesi Tek Pota Ligi heyecanı yeniden başlıyor.
5.04.2017 Basketbol
15 bin kişi başvurdu
15 bin kişi başvurdu İzmir’de Folkart Academy öğrenci kabul etmeye başladı.
19.03.2017 Kültür Sanat
15 bin kişi başvurdu
15 bin kişi başvurdu izmir’de Folkart Academy öğrenci kabul etmeye başladı
18.03.2017 Magazin
İZDSO'dan Kadınlar Günü konseri!
İZDSO'dan Kadınlar Günü konseri! İzmir Devlet Senfoni Orkestrası (İZDSO), Kadınlar Günü'nü çok özel bir konserle kutlayacak.
6.03.2017 Kültür Sanat
Kocaoğlu: Kılıçdaroğlu ile sorunum yok
Kocaoğlu: Kılıçdaroğlu ile sorunum yok İZMİR Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP İl Başkanı Alaattin Yüksel’in istifasının ardından yaşanan süreçte Genel Merkez veya Genel Başkan’la hiçbir sorunu olmadığını açıkladı.
29.09.2021 Gündem
Kocaoğlu: Ayıplı mal satmadık
Kocaoğlu: Ayıplı mal satmadık İZMİR Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocağlu, Basmane Çukuru krizinde sonuna kadar doğru adımlar attıklarını, belediyenin ayıplı mal satmadığını, bu yönde dava da açılmadığını, sorunun sonradan ortaya çıktığını söyledi.
29.09.2021 Gündem
Otoyolun uçuracağı Çeşme’ye iki proje
Otoyolun uçuracağı Çeşme’ye iki proje İstanbul ile İzmir arasını 3.5 saate indirecek olan İstanbul-İzmir Otoyol projesi Çeşme’ye yatırımları hızlandırdı. Folkart Yapı, 250 milyon liralık yatırımla hayata geçirdiği Blu ve Hills projelerini satışa çıkardı
17.06.2016 Ekonomi
Lansmana özel fiyat avantajları
Lansmana özel fiyat avantajları 209.000 TL’den başlayan lansmana özel fiyatlarla aradığınız yaşama ulaşma fırsatı!
5.05.2016 Arşiv
Zamanı merkeze alan karma bir proje
Zamanı merkeze alan karma bir proje FolkartTime’da konut, ofis, alışveriş, yeme içme alanları ve kolej bir arada.
5.05.2016 Arşiv
İzmir’in kalbinde eşsiz konum
İzmir’in kalbinde eşsiz konum Folkart Time, İzmir’in merkezinde, iş ve eğlence alanlarının odak noktasında.
5.05.2016 Arşiv
İçinde kolej olan tek proje
İçinde kolej olan tek proje Karma proje konseptine benzersiz bir yenilik getiren FolkartTime’da yaşam eğitim ile bir arada.
5.05.2016 Arşiv
FolkartTime’da şimdi senin zamanın!
FolkartTime’da şimdi senin zamanın! Folkart Time, İzmir'in en değerli lokasyonunda 209.000 TL’den başlayan lansmana özel fiyatlarla satışta!
5.05.2016 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Folkart ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki folkart haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.