Flash

Flash

Son dakika flash haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan flash ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını flash haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Flash

haberleri sayfasında son dakika yaşanan flash gelişmeleri de dahil olmak üzere 941 flash haberi bulunmuştur. Tüm flash haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kripto para çetesi çökertildi! Telegram detayı ortaya çıktı
Kripto para çetesi çökertildi! Telegram detayı ortaya çıktı Niğde merkezli 4 ilde düzenlenen nitelikli dolandırıcılık operasyonunda gözaltına alınan 12 şüpheliden 4’ü kadın 7 kişi adliyeye sevk edildi.
25.03.2024 Gündem
Yunan basını 'Bahane arıyor' başlığını attı Fatih Terim ateş püskürdü!
Yunan basını 'Bahane arıyor' başlığını attı Fatih Terim ateş püskürdü! Fatih Terim'in çalışırdığı Panathinaikos Play-Off’lara kaldı. Yunanistan Süper Ligi'nde normal sezon tamamlandı. Fatih Terim'in teknik direktörlüğünü yaptığı Panathinaikos ligi 4'üncü sırada tamamladı. Yunan basını, OFI-Panathinaikos maçı sonrası Fatih Terim'in hakem hakkındaki açıklamalarına 'Bahane arıyor' başlığını attı.
4.03.2024 Futbol
Seçil Erzan davasında yeni detaylar ortaya çıktı: Biraz kazandıralım geri alalım
Seçil Erzan davasında yeni detaylar ortaya çıktı: Biraz kazandıralım geri alalım Aralarında spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan'ın da bulunduğu toplam 21 kişiyi dolandırdıkları iddiasıyla eski banka müdürü Seçil Erzan'ın da arasında bulunduğu 7 sanıklı dava dosyasına sanıkların telefonları ve dijital materyallerinin incelemelerine ilişkin yeni bilirkişi raporu geldi. Raporda Erzan'ın Deniz Bank Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Aydoğdu ile Arda Turan ve Fatih Terim'in kredi kullanması konusunda geçen konuşmaları dikkat çekti. Öte yandan Seçil Erzan'ın banka yetkilileriyle Selçuk İnan hakkındaki konuşmaları bilirkişi raporunda yer aldı.
27.02.2024 Gündem
Seçil Erzan'ın internet geçmişi ve silinen mesajlarına ulaşıldı! Bakın neler yazmış
Seçil Erzan'ın internet geçmişi ve silinen mesajlarına ulaşıldı! Bakın neler yazmış Aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan gibi ünlü futbolcuların da 21 kişiyi dolandırdıkları iddiasıyla eski banka müdürü Seçil Erzan'ın da arasında bulunduğu 7 sanıklı dava dosyasına sanıkların telefonları ve dijital materyallerinin incelemelerine ilişkin yeni bilirkişi raporu girdi. Erzan'ın telefonunda internet üzerinden "Hangi ilaç öldürür", "Türkiye'ye suçlu iadesi olmayan ülkeler 2023", "İsviçre suçlu iadesi", "Suçlu iade etmeyen ülkeler", "intihar çeşitleri", "fare zehri insanı kaç saatte öldürür", "nasıl intihar edilir" gibi aramalar yaptığı tespit edildi. Sanıklar Ali ve Atilla Yörük'ün ise yakın tarihte telefonlarını değiştirdikleri belirlendi.
26.02.2024 Gündem
Ssd Nedir, Ne İşe Yarar? Ssd Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?
Ssd Nedir, Ne İşe Yarar? Ssd Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir? Günümüzde en çok kullanılan ve popüler donanımlar arasında bulunan temel flash belleklere benzeyen ancak yapısal farklılıkları bulunan güvenilir ve hızlı diskler olarak nitelendirilmektedir. Bu diskler genellikle verilerin hızlı ve akıcı şeklinde çalışmasına yardımcı olmaktadır. Ondan dolayı ortaya çıkabilecek ya da problemi neden olabilecek her türlü sıkıntının önüne geçmektedir. Hızın dışında sessizlik ve aynı zamanda uzun ömürlü kullanımı ile birlikte önemli bir avantaja sahip olduğu görülmektedir. Bünyesinde barındırdığı mikro denetçiliği sayesinde uzun kullanım senaryolarına sahip olmaktadır.
4.02.2024 Gündem
Fast Boot Nedir, Ne İşe Yarar? Fast Boot Nasıl Kapatılır?
Fast Boot Nedir, Ne İşe Yarar? Fast Boot Nasıl Kapatılır? Birçok uygulamada bir aracı olarak kullanılan menü seçeneği olarak nitelendirilmektedir. Birden farklı telefonların model kısmında bulunan bu ayraç açıklama uygulama gibi özellikleri etkin bir şekilde girilmesini sağlamaktadır.
28.01.2024 Gündem
FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in yeğeni İstanbul'da yakalandı! Evden bakın neler çıktı?
FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in yeğeni İstanbul'da yakalandı! Evden bakın neler çıktı? Esenyurt’ta düzenlenen operasyonda, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in ağabeyi Kutbettin Gülen’in kızı Asiye Gülen ile dini nikahlı eşi Mustafa Çamyar yakalanarak gözaltına alındı.
24.06.2023 Gündem
ABD'den F-16 hamlesi! Türkiye kararı dünyada manşet: Yeşil ışık yakıldı
ABD'den F-16 hamlesi! Türkiye kararı dünyada manşet: Yeşil ışık yakıldı ABD Dışişleri Bakanlığı, F-16 savaş uçakları için taktik veri bağlantı (TDL) sistemi Link-16 modernizasyon kitlerinin Türkiye’ye satışına onay verdi. Uluslararası haber ajansları bu gelişmeyi 'acil' kodu ile aboneleri ile paylaşırken pek çok gazete ve televizyon 'ABD'nin Türkiye'ye yeşil ışık yaktığını' yazdı. Yunan basını ise anlaşma ile Türkiye'nin hava filosunda yaşanacak değişimi sayfalarına taşıdı.
18.04.2023 Dünya
Kızılcık Şerbeti dizisinde Nursema ve Umut yatak sahnesi geliyor! Fatih Doğa'yı aldatıyor derken...
Kızılcık Şerbeti dizisinde Nursema ve Umut yatak sahnesi geliyor! Fatih Doğa'yı aldatıyor derken... Kızılcık Şerbeti 23 bölüm 2 fragmanı yayınlandı. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya ve Ceren Karakoç'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Nursema Umut'u bir kez daha reddetti. Ömer'in flash disk soruşturması devam ediyor. Diğer yandan Sönmez'in Müjde'yi Abdullah konusunda uyarısı devam ediyor.
12.04.2023 Televizyon
Kızılcık Şerbeti son bölüm 22 bölüm full izle! Kızılcık Şerbeti Show Tv canlı izle
Kızılcık Şerbeti son bölüm 22 bölüm full izle! Kızılcık Şerbeti Show Tv canlı izle Kızılcık Şerbeti son bölüm 22 bölüm ful izle! Cuma akşamları Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör ve Evrim Alasya'nın yer aldığı dizinin yeni bölüm bu akşam yayınlanıyor. Nursema'nın arkasında tek destekçisi olan Doğa'nın Abdullah ile diyalogu son bölüme damga vuruyor. Öte yandan Ömer, Metehan'ın flash diskinin kendine ait olduğunu iddia ediyor.
7.04.2023 Televizyon
'Düşük faizli kredi' vurgunu! Mesaja tıklayınca hayatının şokunu yaşadı: Krediniz onaylandı
'Düşük faizli kredi' vurgunu! Mesaja tıklayınca hayatının şokunu yaşadı: Krediniz onaylandı 'Düşük faizli kredi' ilanına tıkladı hayatının şokunu yaşadı. İstanbul'da 'Düşük faizli kredi başvurusu için tıklayınız' ilanlarıyla çok sayıda kişinin bilgi ve şifrelerini ele geçiren ve banka hesaplarını boşaltıp kredi çeken şebekeye operasyon yapıldı. Operasyon sonrası kritik detaylar ortaya çıktı.
4.04.2023 Gündem
Çarpım tablosu kolay ezberleme yöntemleri ve taktiği! Çarpım tablosu en kolay nasıl öğrenilir? Çarpım tablosunu en kolay öğrenme yolu
Çarpım tablosu kolay ezberleme yöntemleri ve taktiği! Çarpım tablosu en kolay nasıl öğrenilir? Çarpım tablosunu en kolay öğrenme yolu Çarpma işlemi, toplama işlemine göre daha kapsamlı ve derinlemesine bir matematiksel işlemdir. Çünkü çarpma işlemi, sayıların çarpımının toplamını hesaplamayı içerir. Örneğin, 4x5 işlemi, 4 sayısının 5 kez tekrarlanmasıdır ve sonuç olarak 20'dir. Yani, çarpma işlemi aslında bir toplama işlemi tekrarının yapılmasıdır. Çarpma işlemi, matematiksel problemlerin çözümünde, özellikle büyük sayılarla çalışıldığında oldukça yararlıdır. Ayrıca, geometri ve fizik gibi diğer alanlarda da sıklıkla kullanılır. Çarpım tablosu, çarpma işlemini daha hızlı ve kolay hale getirmek için özellikle çarpımın küçük sayılarla yapıldığı durumlarda kullanılır. Tipik olarak, çarpım tablosu 1'den 10'a kadar olan sayıların çarpımlarını içerir ve 10 satır ve 10 sütundan oluşur. İlkokul öğrencilerinin zaman zaman ezberlemekte sıkıntı yaşadığı çarpım tablosunu daha kolay nasıl ezberleriz sorusuna yanıt verdik. Çarpım tablosu en kolay nasıl ezberlenir? İşte çarpım tablosunu ezberlemenin en kolay yolu ve yöntemleri…
31.03.2023 Eğitim
Yargı final sahnesiyle şoke etti! Ilgaz ve Ceylin boşandı mı?
Yargı final sahnesiyle şoke etti! Ilgaz ve Ceylin boşandı mı? Pazar akşamlarına damga vuran Yargı son sahnesiyle şaşırttı. Soluksuz izlenen 'Yargı'nın 55'inci bölümü, çok konuşulan sahneleriyle sosyal medyaya da damga vurdu. İşte son bölümde yaşananlar...
6.03.2023 Magazin
Dışişleri'nden 'Acil Yardım Çağrısı' açıklaması
Dışişleri'nden 'Acil Yardım Çağrısı' açıklaması Dışişleri Bakanlığı kaynakları, Birleşmiş Milletler (BM) tarafından Türkiye'ye destek amacıyla başlatılan Acil Yardım Çağrısı'na ilişkin "Acil Yardım Çağrısı, insani dış politika anlayışıyla son yıllarda uluslararası yardım ve dayanışma konusunda örnek bir rol oynayan ülkemize, karşılaşılan afetin büyüklüğü ve kapsamıyla orantılı biçimde uluslararası dayanışmayla mukabele edilmesi ihtiyacına dikkat çeken bir belge niteliği taşımaktadır" açıklamasını yaptı.
18.02.2023 Gündem
Çete liderinin lüks hayatı ortaya çıktı: Mizansen gözaltı, Çırağan'da evlilik teklifi ve lüks yat eğlencesi
Çete liderinin lüks hayatı ortaya çıktı: Mizansen gözaltı, Çırağan'da evlilik teklifi ve lüks yat eğlencesi Vatandaşların devre mülklerini yüksek fiyata satma vaadiyle kandırarak milyonlarca liralık vurgun yapan çeteye operasyon düzenlendi. 26 kişinin gözaltına alınırken aralarında çete lider R.T’nin de yer aldığı öğrenildi. Adliyeye sevk edilen çetenin lideri R.T’nin lüks içinde bir hayat sürdüğü ortaya çıktı. Örgüt üyelerine motivasyon için lüks yatlarda eğlence düzenleyen R.T'nin videoları da sosyal medya hesabından paylaştığı tespit edildi. İşte haberin detayları...
6.12.2022 Gündem
Büyüleyici şık tasarımıyla dikkat çeken Oppo A96 tanıtıldı
Büyüleyici şık tasarımıyla dikkat çeken Oppo A96 tanıtıldı Çizilmelere ve parmak izine karşı dayanıklı OPPO Glow Design ile birlikte gelen OPPO A96, 5000mAh pil kapasitesi ve 33W SUPERVOOC hızlı şarj özellikleriyle dikkat çekerken, 6,59 inç ve 90Hz Zengin Renkli Delikli Ekran, sürükleyici bir görüntüleme deneyimi sunuyor.
3.10.2022 Advertorial
Balıkesir’de Müsilaj-2 operasyonunda 21 şüpheli gözaltına alındı
Balıkesir’de Müsilaj-2 operasyonunda 21 şüpheli gözaltına alındı İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Daire Başkanlığı koordinasyonunda Balıkesir'de gerçekleştirilen 'Müsilaj-2' operasyonunda 21 şüpheli gözaltına alındı.
2.10.2022 Gündem
Borsa İstanbul'da manipülasyon iddialarına 4 ilde operasyon
Borsa İstanbul'da manipülasyon iddialarına 4 ilde operasyon Borsa İstanbul hisselerinde manipülasyon yaparak haksız kazanç sağladıkları iddia edilen 8 şüpheli, 4 ilde düzenlenen operasyonla yakalandı.
2.10.2022 Gündem
Ezra Miller olayı nedir, ne yaptı? Ezra Miller kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, mesleği ne?
Ezra Miller olayı nedir, ne yaptı? Ezra Miller kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, mesleği ne? Fantastik Canavarlar ve Flash yıldızı gibi popüler yapımlar arasında yer alan ve kısa sürede yıldızı parlayan Esra Miller’in ismi çeşitli taciz ve şiddet suçlamalarının ardından kendisinin mesih ya da şeytan olarak anılmasını istemesiyle gündeme geldi. Peki, Ezra Miller olayı nedir, ne yaptı? Ezra Miller kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, mesleği ne?
19.09.2022 Magazin
Emre Olur kimdir? Sedat Peker'in basın danışmanı Emre Olur nerede yakalandı? Emre Olur biyografisi!
Emre Olur kimdir? Sedat Peker'in basın danışmanı Emre Olur nerede yakalandı? Emre Olur biyografisi! Çok sayıda suçtan aranan, suç örgütü lideri Sedat Peker'in basın danışmanı olarak bilinen Emre Olur Tiran'da gözaltına alınmış sonrasında İstanbul’a getirilmişti. Peki, Emre Olur kimdir? İşte Sedat Peker'in basın danışmanı Emre Olur hakkında merak edilenler…
19.09.2022 Gündem
Erciyes Üniversitesi personel alımı ilanı yayınlandı! 63 akademik personel alınacak!
Erciyes Üniversitesi personel alımı ilanı yayınlandı! 63 akademik personel alınacak! Erciyes Üniversitesi duyurdu! 63 öğretim üyesi alacak. Yayımlanan ilana göre, Erciyes Üniversitesi profesör, doçent ve doktor öğretim üyesi kadrolarına alım yapacak. Peki, Erciyes Üniversitesi öğretim üyesi alımı başvurusu nasıl yapılır? Erciyes Üniversitesi personel alımı şartları ne? İşte akademik personel ilanları ve personel alımı 2022 şartları!
22.08.2022 Personel Alımı
Esra Erol ne zaman başlıyor? Esra Erol yeni sezon tarihi belli oldu mu?
Esra Erol ne zaman başlıyor? Esra Erol yeni sezon tarihi belli oldu mu? Ekranların sevilen program yapımcılarından Esra Erol’un yeni sezonunun başlayacağı tarih sosyal medyada gündem oldu. Esra Erol’un sunduğu aile hikayelerinin yer aldığı program “Esra Erol’da” nın yayın tarihi belli oldu. Program 24 Haziran’da ekranlara yaz arası vermişti. Peki, Esra Erol ne zaman başlıyor? Esra Erol yeni sezon tarihi belli oldu mu? İşte Esra Erol yayın tarihi!
14.08.2022 Televizyon
25 bin kişinin dolandırıldığı olayda 4 tutuklama
25 bin kişinin dolandırıldığı olayda 4 tutuklama Balıkesir'de saadet zinciri mantığı ile çalışan ve 25 bin kişinin dolandırıldığı Turgo Shared adlı dolandırıcılık olayıyla ilgili soruşturmada 109 kişinin ifadesine başvurulurken, gözaltına alınan 26 şüpheliden 4’ü tutuklandı.
5.08.2022 Yaşam
Genç şarkıcı Günsu İnce'nin çantası çalındı! Yardım istedi...
Genç şarkıcı Günsu İnce'nin çantası çalındı! Yardım istedi... Şarkıcı Günsu İnce, çantasının çalındığını sosyal medya hesabından duyurup, yardım istedi. İnce, "Çantamın içinde tüm sahne repertuarım vardı. En çok ona üzüldüm" dedi.
14.07.2022 Magazin
3 ilde şok eden eskort ağı! Çok sayıda kişi mağdur var
3 ilde şok eden eskort ağı! Çok sayıda kişi mağdur var Denizli'de merkezli 3 ilde, eskort siteleri üzerinden dolandırıcılık yaptıkları belirlenenlere yönelik operasyonda, 8'i kadın 23 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden 7'si, polisteki ifadelerinin ardından salıverildi. Adliyeye sevk edilen 16 şüpheliden, 6'sı kadın 11'i tutuklandı, 5'i ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Şüphelilerin, internet siteleri üzerinden eskort ilanları verip, telefonla arayan kişileri hesaplarına para yatırtarak dolandırdıkları ve bu yöntemle yaklaşık 150 kişinin mağdur edildiği öğrenildi.
21.05.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Flash ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki flash haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.