Fırat Çelik

Fırat Çelik

Son dakika Fırat Çelik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Fırat Çelik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Fırat Çelik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fırat Çelik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fırat çelik gelişmeleri de dahil olmak üzere 483 fırat çelik haberi bulunmuştur. Tüm fırat çelik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eski sevgililer yan yana poz verdi!
Eski sevgililer yan yana poz verdi! Eski sevgililer Nesrin Cavadzade -Burak Deniz ile Birce Akalay-Fırat Çelik uzun zaman sonra yan yana geldi. Geçtiğimiz günlerde de Dilan Çiçek Deniz'in küs olduğu Aybüke Pusat, eski sevgilisi Furkan Andıç ve yeni aşkı Mert Yazıcıoğlu aynı karede yer almıştı.
17.07.2023 Magazin
Ünlüler Bodrum'da tatilde! Denizde tanıştığı kızla arkadaş oldu
Ünlüler Bodrum'da tatilde! Denizde tanıştığı kızla arkadaş oldu Birce Akalay, Nesrin Cevadzade ve Fırat Çelik, bir organizasyon için geldikleri Bodrum’da bir otelin plajında görüntülendi. Tek başına denize giren Fırat Çelik, denizde tanıştığı bir kadınla arkadaş olup, yarım saat sohbet etti. Dubalara yaslanıp güneşlenen Cavadzade, fit haliyle dikkat çekti.
16.07.2023 Magazin
Fırat Çelik'in panik gecesi! Gizemli kız arkadaşıyla gecelerde
Fırat Çelik'in panik gecesi! Gizemli kız arkadaşıyla gecelerde 'Fatmagül’ün Suçu Ne?', 'Gönül İşleri' ve '20 Dakika' gibi yapımlarla adını geniş kitlelere duyuran Fırat Çelik, geçtiğimiz gece gizemli kız arkadaşıyla objektiflere yansıdı. Ünlü oyuncunun kız arkadaşı görüntü vermemek için yüzünü gizledi.
27.05.2023 Magazin
Yalı Çapkını dizisinde sürpriz veda! İkilinin arasını yaptı, gitti
Yalı Çapkını dizisinde sürpriz veda! İkilinin arasını yaptı, gitti Cuma akşamları ekrana gelen Yalı Çapkını dizisi 21. bölümüyle ekrana geldi. Pelin ve Seyran yüzleşmesinin çok konuşulduğu Yalı Çapkını son bölümü sonrası sürpriz bir veda gerçekleşti.
27.02.2023 Magazin
Selin Şekerci kimdir, kaç yaşında, nereli? O Ses Türkiye Yılbaşı konuğu Selin Şekerci hangi şarkıyı söyledi?
Selin Şekerci kimdir, kaç yaşında, nereli? O Ses Türkiye Yılbaşı konuğu Selin Şekerci hangi şarkıyı söyledi? O Ses Türkiye Yılbaşı programına konuk olan isimlerden biri de Selin Şekerci oldu. 2006 yılında "Sağır Oda" dizisinde oynayarak dizi hayatına başladı. 2007 yılında "Kavak Yelleri" birkaç bölümünde rol aldı. 2008 yılında da Selin Şekerci, "Melekler Korusun" dizisinde Özge Özpirinçci, Rojda Demirer, Hümeyra, Avni Yalçın ile birlikte rol aldı. O Ses Türkiye Yılbaşı konuğu Selin Şekerci’nin programa çıkmasının ardından Selin Şekerci kimdir, kaç yaşında ve nereli sorularının yanıtı sorgulanmaya başlandı.
31.12.2022 Televizyon
Fırat Çelik imaj değiştirdi! Yeni halini gören inanamadı...
Fırat Çelik imaj değiştirdi! Yeni halini gören inanamadı... Ünlü oyuncu Fırat Çelik, uzun zaman sonra dijital bir platformda yayınlanan 'Saklı' dizisiyle setlerde dönmüştü. Paris'te kafesi olan Çelik, 'Saklı' dizisinin çekimleri bittikten sonra Fransa'ya dönerek, imajını değiştirdi.
3.01.2022 Magazin
İrem Derici: Hayalim gerçek oldu
İrem Derici: Hayalim gerçek oldu Yıllar önce katıldığı 'Beyaz Show' programında Beyazıt Öztürk’e en büyük hayalinin Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava sahnesinde konser vermek olduğunu söyleyen İrem Derici, bu hayalini gerçekleştirdi. Ünlü şarkıcı, açık hava sahnesini dolduran hayranlarına müzik ziyafeti çekti.
29.09.2021 Magazin
Fırat Çelik: Onlar Fransa'da kaldı, eğlence amaçlıydı
Fırat Çelik: Onlar Fransa'da kaldı, eğlence amaçlıydı Fırat Çelik, önceki gün Cihangir’de görüntülendi. Bir mekanda kahve içen Fırat Çelik, bir yandan da dijital bir platformda yayınlanacak yeni dizisi 'Saklı' için okuma provası yaptı.
19.06.2021 Magazin
Polislerden Fırat Çelik'e uyarı!
Polislerden Fırat Çelik'e uyarı! Tüm dünyaya kabus gördüren koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında kurallara ve yasaklara uymayanlar listesine oyuncu Fırat Çelik de eklendi.
18.05.2021 Magazin
'Fatmagül’ün Suçu Ne?' yeniden ekranda
'Fatmagül’ün Suçu Ne?' yeniden ekranda Başrollerinde Beren Saat, Engin Akyürek, Sumru Yavrucuk, Musa Uzunlar ve Fırat Çelik’in yer aldığı, yönetmenliğini Hilal Saral’ın yaptığı, yayında olduğu dönemde izlenme rekorları kıran Kanal D dizisi 'Fatmagül’ün Suçu Ne?' yeniden izleyicisi ile buluşuyor.
1.12.2020 Televizyon
Fırat Çelik yeğeniyle bayram dansı yaptı!
Fırat Çelik yeğeniyle bayram dansı yaptı! Fransa'ya yerleşen oyuncu Fırat Çelik, corona virüs salgını sebebiyle evde vakit geçirdiği anlarda yeğeni ile beraber yaptığı danslarla kendine hayran bırakıyor. Çelik, son olarak hesabından paylaştığı dans üzerinden takipçilerinin bayramını kutladı.
24.05.2020 Magazin
Koçarlı Kaymakamı Fırat Çelik, FETÖ'den açığa alındı
Koçarlı Kaymakamı Fırat Çelik, FETÖ'den açığa alındı Aydın'ın Koçarlı ilçesi Kaymakamı Fırat Çelik, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında İçişleri Bakanlığı'nca açığa alındı. Çelik'in yerine vekaleten İncirliova Kaymakamı Ediz Sürücü görevlendirildi.
8.02.2020 Gündem
FETÖ sanığı eski hakim savcı çifte hapis cezası
FETÖ sanığı eski hakim savcı çifte hapis cezası Gaziantep'te FETÖ/PDY'ye ilişkin davada eski savcıya 7 yıl 6 ay, eski hakim eşine 6 yıl 10 ay 15 gün hapis cezası verildi.
16.05.2019 Gündem
Paris’te restoran açtı
Paris’te restoran açtı ‘Fatmagül’ün Suçu Ne?’ dizisi ile adını duyuran Fırat Çelik, Paris’e yerleşti ve Au Plaisir adında bir restoran açarak oyunculuğa ara verdi. Fırat, “Tutkumu gerçekleştirdim, oyunculuk hayatım bitmedi sadece ara verdim” dedi
4.08.2018 Magazin
Avrupa Tekvando Şampiyonası'nda 1 altın 2 gümüş madalya
Avrupa Tekvando Şampiyonası'nda 1 altın 2 gümüş madalya Rusya Federasyonu'na bağlı Tataristan Cumhuriyeti'nin başkenti Kazan'da düzenlenen Avrupa Tekvando Şampiyonası'nın üçüncü gününde kadınlar 62 kiloda İrem Yaman altın, 67 kiloda Nur Tatar Askari ile erkekler 74 kg Muhammed Emin Yıldız gümüş madalyanın sahibi oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Selin Şekerci kimdir?
Selin Şekerci kimdir? Selin Şekerci kimdir? Sorusunun yanıtını haberimizde derledik. Kaan Taşaner ile 4 yıllık ilişkisi son bulan Selin Şekerci ile ilgili bilgiler merak edilmeye ve gündemde araştırılmaya başlandı. İşte Selin Şekerci'nin hayatına dair detaylar...
2.04.2018 Gündem
Tanık yüzbaşı darbe girişiminden yargılanan time sahip çıktı
Tanık yüzbaşı darbe girişiminden yargılanan time sahip çıktı 15 Temmuz gecesi Ankara'da Özel Kuvvetler Komutanlığı'nda Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in şehit edilmesiyle ilgili 18 sanığın yargılandığı davanın görülmesine devam edildi. Duruşma tanık olarak dinlenen Yüzbaşı Ahmet Kemal Yılmaz, darbeci general Semih Terzi ile ÖKK'ya giden time sahip çıkarak, "Bütün emirleri benden aldılar, yaptıkları her şeyin sorumlusu benim" dedi.
29.09.2021 Gündem
Zekai Aksakallı o geceyi anlattı
Zekai Aksakallı o geceyi anlattı Özel Kuvvetler Komutanı Zekai Aksakallı Ömer Halisdemir'in şehit edilmesiyle ilgili davada ifade verdi
29.09.2021 Gündem
'Zekai Aksakallı'nın en güvendiği adamlar...'
'Zekai Aksakallı'nın en güvendiği adamlar...' Ömer Halisdemir'in şehit edilmesiyle ilgili dava devam ediyor. İfade veren sanıklar, helikoptere neye göre bindiklerini anlattı
29.09.2021 Gündem
Halisdemir’i şehit edenlerden şoke eden sözler!
Halisdemir’i şehit edenlerden şoke eden sözler! Darbeci General Semih Terzi'nin emir astsubayı Başçavuş Ahmet Kara: "Ömer Halisdemir'in bildiği bilgiye sahip olsaydım, uyarılsaydım ben de Ömer Halisdemir'in yaptığı gibi Semih Terzi'yi vururdum" diyerek kendini savundu.
29.09.2021 Gündem
İç dünyamızdan kopanları anlattık
İç dünyamızdan kopanları anlattık Fransız elektronik müzik sahnesinin yetenekli ikilisi AaRON, yeni albümleri ‘We Cut The Night’ı yayınladıktan hemen sonra 7 Aralık gecesi Ankara Hayal Kahvesi’nde, 8 Aralık’ta ise İstanbul Babylon’da hayranları ile buluşacak. İkili, yeni albümleri için “Kendi iç dünyamızdan kopup gelenleri anlattığımız bir albüm oldu” diyor
13.11.2016 Magazin
Selin Şekerci kimdir?
Selin Şekerci kimdir? Ekranların sevilen yüzü Selin Şekerci, sempatikliği ile gönüllere taht kuruyor. Selin Şekerci kimdir? Selin Şekerci hakkında tüm bilinmeyenler haberimizde yer alıyor...
29.09.2021 Gündem
Rengarenk 1. bölüm fragmanları yayınlandı!-izle
Rengarenk 1. bölüm fragmanları yayınlandı!-izle ATV ekranında yayınlanmaya başlayacak olan Rengarenk dizisi için geri sayım başladı. Atv ekranında yaz dizisi olarak izleyici ile buluşacak olan Rengarenk dizi ilk bölüm fragmanları yayınlandı. Başrolleri'nde Kaan Taşaner ve Selin Şekerci'nin yer aldığı Rengarenk dizisi hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizde...
20.06.2016 Magazin
Poyraz Karayel'de şok ayrılık
Poyraz Karayel'de şok ayrılık Poyraz Karayel'de Mete’yi canlandıran Fırat Çelik diziden ayrıldı...
24.12.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Fırat Çelik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fırat çelik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.