Finansal Destek

Finansal Destek

Son dakika finansal destek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan finansal destek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını finansal destek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Finansal Destek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan finansal destek gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.242 finansal destek haberi bulunmuştur. Tüm finansal destek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Başkan Doğan'dan önemli açıklama: “Çiftçilere finansal destek adımları atılmalı”
Başkan Doğan'dan önemli açıklama: “Çiftçilere finansal destek adımları atılmalı” Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Mehmet Akın Doğan, çiftçilerin finansal sorunlarını hafifletmek ve sektörü desteklemek amacıyla, banka kredi limitlerinin yükseltilmesi ve mevcut borçların ertelenmesi gibi önlemlerin alınması gerektiğini söyledi.
11.03.2024 Adana
Bakanlık açıkladı! Susuzluğa karşı yağmur bahçeleri geliyor
Bakanlık açıkladı! Susuzluğa karşı yağmur bahçeleri geliyor Millet bahçelerinde, yağmur suyunun toplanıp yer altı sularına kazandırılması ve su ihtiyacının karşılanması için “yağmur bahçeleri” oluşturulacak.
13.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: İlk konut alımına finansal destek verilecek
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: İlk konut alımına finansal destek verilecek Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İstanbul Finans Merkezi'nde finans dünyasının temsilcileriyle bir araya geldi. Yılmaz "Finans kesimiyle ilgili konuları tartıştık. Öncelikle Türkiye'nin ve dünyanın içinde bulunduğu zorluklar kadar fırsatları da değerlendirdiğimiz toplantı oldu. Ekonomi politikaları konusunda memnuniyeti ifade edebilirim" dedi.
11.08.2023 Ekonomi
Detaylar belli oldu! Kocaeli'de FETÖ'nün finans kaynaklarına yönelik operasyon: 14 gözaltı
Detaylar belli oldu! Kocaeli'de FETÖ'nün finans kaynaklarına yönelik operasyon: 14 gözaltı Kritik detaylar açıklandı. Kocaeli'de, FETÖ/PDY’ye finansman sağlayan ve örgütün güncel yapılanmasında faaliyet gösterenlere yönelik, 'Gazi Turgut Aslan Operasyonu'nda 14 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda, yüklü miktarda döviz, örgüt elebaşı Fetullah Gülen'e ait çok sayıda kitap, örgüt üyelerine ait Yehova Şahitleri 2023 bölge ibadet ve üyelik yaka kartı ele geçirildi.
25.07.2023 Gündem
Bakan Özhaseki: Gürültü bariyerlerinin miktarını artırıyoruz
Bakan Özhaseki: Gürültü bariyerlerinin miktarını artırıyoruz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, resmî sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şehirlerde gürültü kirliliğini en aza indirmek için çalışmalara devam ettiklerini belirterek, “Çevreye ve insana saygılı şehirler için gürültü kirliliğini en aza indirmeye çalışıyoruz. Çocuk sesleri ve kuş cıvıltılarının birbirine karıştığı huzurlu şehirler hedefiyle, gürültü bariyerlerinin miktarını artırıyoruz. 11 bin 253 metrekare gürültü bariyerini tamamladık. 54 bin 348 metrekare gürültü bariyerinin yapımına da devam ediyoruz.” ifadelerine yer verdi.
1.07.2023 Gündem
Bakan Özhaseki: 1.643 kilometre bisiklet yolu ve 373 kilometre yeşil yürüyüş yolunu tamamladık
Bakan Özhaseki: 1.643 kilometre bisiklet yolu ve 373 kilometre yeşil yürüyüş yolunu tamamladık Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, resmî sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ülkemize kazandırılan bisiklet ağları ve yeşil yürüyüş yollarıyla hava kalitesinin arttırıldığına vurgu yaparak, “Nefes Alan Şehirler ve Sağlıklı İnsanlar şiarıyla, ülkemizi bisiklet ağlarıyla örüp hava kalitesini iyileştiriyor; yeşil yürüyüş yollarıyla vatandaşlarımızın sağlıklı yaşamlarına katkı sunuyoruz. 3 bin kilometre bisiklet yolu ve 3 bin kilometre yeşil yürüyüş yolu hedefiyle, şu ana kadar 1.643 kilometre bisiklet yolu ve 373 kilometre yeşil yürüyüş yolunu tamamladık.” ifadelerine yer verdi.
30.06.2023 Ekonomi
MİT'ten nokta operasyon! Kobani mali sorumlusu Tuba Karakoç öldürüldü
MİT'ten nokta operasyon! Kobani mali sorumlusu Tuba Karakoç öldürüldü PKK/YPG adına geçmişte Türkiye’de eylem yapmayı planlayan ve örgüt içerisinde uzun süredir faaliyet gösteren ‘Z'in Kobani/Cudi Egid/Sorxwin’ kod Tuba Karakoç, MİT’in Suriye/Ayn El Arap’ta gerçekleştirdiği operasyonla etkisiz hale getirildi.
17.05.2023 Gündem
DEAŞ'a finansal destek sağlayan 2 şüpheliye gözaltı
DEAŞ'a finansal destek sağlayan 2 şüpheliye gözaltı Kilis'te terör örgütü DEAŞ'a finansal destek sağladığı belirlenen 2 şüpheli, polisin operasyonu ile gözaltına alındı.
24.03.2023 Gündem
İzmir merkezli 5 ilde FETÖ'ye yönelik operasyonu: 47 gözaltı
İzmir merkezli 5 ilde FETÖ'ye yönelik operasyonu: 47 gözaltı İzmir merkezli 5 ilde, FETÖ/PDY'ye yönelik düzenlenen 'Gazi Turgut Arslan' operasyonunda, örgüte finansman sağlayan ve örgütün güncel yapılanmasında faaliyet gösterdikleri belirlenen 47 şüpheli gözaltına alındı.
18.03.2023 Gündem
2 yıl geri ödemesiz, düşük faizli kredi! Riskli bölgelerde yaşayanlar dikkat
2 yıl geri ödemesiz, düşük faizli kredi! Riskli bölgelerde yaşayanlar dikkat Depremden etkilenen bölgelerin yeniden yapılanma sürecinde finansal destek paketleri ve krediler açıklanmaya başlandı. Doç. Dr. Serpil Kahraman, deprem bölgelerinin yanı sıra riskli bölgelerdeki vatandaşların da yararlanabileceği 'Bina Güçlendirme Kredisi'ni hatırlatarak, düşük faiz oranıyla 2 sene geri ödemesiz ve 10 yıla kadar vadelerle alınabileceğine dikkat çekti. Öte yandan banka bazında değişmekle birlikte 6 aya varan vadelerde geri ödemesiz kredi paketleri oluşturuldu.
21.02.2023 Ekonomi
Yerli 5G projelerine 200 milyon TL destek verilecek
Yerli 5G projelerine 200 milyon TL destek verilecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, yerli 5'inci Nesil Mobil Telekomünikasyon Hizmeti (5G) projelerine toplam 200 milyon TL destek verileceğini açıkladı.
10.01.2023 Ekonomi
Bakan Kurum: Konut fiyatları projemizle aşağı gelmeye başladı
Bakan Kurum: Konut fiyatları projemizle aşağı gelmeye başladı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İlk Evim İlk İş yerim Projesi'ne değinerek, "Biz Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesini bu yüzden yapıyoruz. Konut fiyatları projemizle birlikte durdu, aşağı gelmeye başladı. Bu projelerimizi kararlı bir şekilde sürdüreceğiz. Amacımız, 2035 yılına kadar bu anlamda dönüşüme girmemiş alan kalsın istemiyoruz" dedi.  
8.11.2022 Ekonomi
Bakan Kurum '8 müjdemizi sizlerle paylaşıyorum' deyip duyurdu: 2 bin 500 ağaç dikeceğiz
Bakan Kurum '8 müjdemizi sizlerle paylaşıyorum' deyip duyurdu: 2 bin 500 ağaç dikeceğiz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul Bağcılarda vatandaşlarla bir araya gelerek açıklamalarda bulundu. Bakan Kurum, “Bugün İstanbul emin ellerde değildir. İstanbul’da 25 yıldır hizmet üstüne hizmet, eser üstüne eser üreten bir anlayış vardı. Maalesef İstanbul’un 25 yıldaki tüm kazanımları hoyratça harcanmaktadır” dedi.
4.08.2022 Ekonomi
Yeni destek programı başlıyor! Müjdeyi verdi, bütçe belli oldu
Yeni destek programı başlıyor! Müjdeyi verdi, bütçe belli oldu Yeni destek programı başlıyor. Bakan Kasapoğlu müjdeli haberi açıkladı. Gençlik ve Spor Bakanlığı, eğitim, sürdürülebilir gelir ve kültürel kalkınma başta olmak üzere, gençlerin katılımını arttırmak ve geçim kaynaklarının güçlendirilmesi üzerine planlanmış finansal destek programını başlatıyor. Bakan Kasapoğlu, Kırsal Bölge Genç Güçlendirme Programı ile gençleri desteklemek ve gelecek hayallerine katkı sunabilmekten dolayı büyük bir heyecan duyduklarını söyledi. Hibe çağrısı kapsamında her bir il için birer proje finanse edilecek olup, proje başı en fazla 3 milyon 500 bin TL’ye kadar bütçelendirilmiş teklifler kabul edilecek. İşte son dakika haberinin detayları...
11.07.2022 Ekonomi
Bakan Akar'dan İsveç ve Finlandiya açıklaması: Terör yuvasına dönüşmeleri NATO için tehdit
Bakan Akar'dan İsveç ve Finlandiya açıklaması: Terör yuvasına dönüşmeleri NATO için tehdit Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyelikleriyle ilgili net mesajlar verdi. Bakan Akar, İsveç ve Finlandiya'nın NATO'ya başvurusuyla ilgili, "İttifak üyesi bir ülkeye saldıran, güvenlik güçlerini şehit eden, masum insanlarını katleden teröristleri görmezden gelen bir anlayış dostluk ve ittifak ruhu ile bağdaşmaz. İsveç ve Finlandiya’nın terör örgütlerine siyasi ve finansal destek sağlaması, silah yardımı yapması, oraların terör yuvasına dönüşmesi NATO için de bir tehdit" ifadelerini kullandı. Yunanistan ile yükselen tansiyonu da değerlendiren Bakan Akar, sorunların suhuletle çözülmesi gerektiğini vurguladı.
17.06.2022 Siyaset
Halkbank’tan yeni kredi paketi! Resmen duyuruldu, 84 ay vade imkanı...
Halkbank’tan yeni kredi paketi! Resmen duyuruldu, 84 ay vade imkanı... Halkbank harekete geçti. Yeni kredi paketi devreye alındı. Banka tarafından kredi detayları paylaşıldı. Uzun vade imkanı ile dikkat çeken kredi paketinde geri ödeme 84 ayda yapılıyor. Halkbank, Yeşil Enerji Kredi Paketi’yle yeşil enerji projelerine finansal destek sunuyor
15.06.2022 Ekonomi
Tesla, SpaceX'in CEO'su ve Twitter'ın yeni patronu Elon Musk'tan olay paylaşım!
Tesla, SpaceX'in CEO'su ve Twitter'ın yeni patronu Elon Musk'tan olay paylaşım! Twitter'ın yeni patronu Elon Musk'ın paylaşımı sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Ünlü milyarder Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda 'Gizemli koşullar altında ölürsem, sizi tanımak güzeldi' ifadesine yer verdi.
9.05.2022 Dünya
13 ilde eş zamanlı DEAŞ operasyonunda 7 tutuklama
13 ilde eş zamanlı DEAŞ operasyonunda 7 tutuklama Ardahan merkezli 13 ilde terör örgütü DEAŞ'a yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 19 şüpheliden 7'si tutuklandı.
28.04.2022 Gündem
Bakan Kurum: 2024'te Ankara'da AK Belediyeciliği tekrar alacağız
Bakan Kurum: 2024'te Ankara'da AK Belediyeciliği tekrar alacağız Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “İnşallah 2023 yılında Cumhurbaşkanlığı seçimini 2024'te de Ankara'da AK Belediyeciliği tekrar alacağız ve Ankara'nın tüm ilçelerine bu hizmetleri yapmaya devam edeceğiz” dedi.
19.04.2022 Gündem
Zelenski yakalandığını dünyaya bizzat duyurmuştu! İşte 'Gri Kardinal'den 'Karanlıklar Prensi'ne Putin'in yakın dostu Viktor Medvedçuk...
Zelenski yakalandığını dünyaya bizzat duyurmuştu! İşte 'Gri Kardinal'den 'Karanlıklar Prensi'ne Putin'in yakın dostu Viktor Medvedçuk... Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski'nin dün sosyal medya kanalları üzerinden yaptığı açıklama büyük ses getirdi. Zelenski, Putin yanlısı Ukraynalı politikacı ve milyoner iş insanı Viktor Medvedçuk'un yakalandığını duyurdu. Muhalefet Plaformu - Yaşam İçin Partisi'nin lideri olan Medvedçuk, ayrılıkçı Donetsk ve Lugansk yönetimlerine finansal destek sağladığı gerekçesiyle 2021 yılında vatana ihanetle suçlanmış ve yargılanmayı beklediği dönemde ev hapsine mahkum edilmişti. Şubat ayı sonlarında ev hapsinden kaçan Medvedçuk o günden beri aranıyordu.
14.04.2022 Dünya
Mersin'de DEAŞ'a mali desteğe 6 tutuklama
Mersin'de DEAŞ'a mali desteğe 6 tutuklama Mersin'de, terör örgütü DEAŞ'a finansal destek sağladığı iddiasıyla gözaltına alınan 14 şüpheliden 6'sı, tutuklandı.
7.04.2022 Yaşam
Enerji fiyatları, KDV ve enflasyon ile ilgili son dakika açıklaması! Merkez Bankası Başkanı duyurdu: Riskler yakından takip ediliyor
Enerji fiyatları, KDV ve enflasyon ile ilgili son dakika açıklaması! Merkez Bankası Başkanı duyurdu: Riskler yakından takip ediliyor Enflasyon, büyüme ve döviz kurları, KDV ve enerji fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Yatırımcılar bir araya gelen Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu, "Yüksek frekanslı veriler ilk çeyrekte de büyümenin güçlü olduğunu gösteriyor. Baz etkisinin kalkmasıyla dezenflasyonist süreç başlayacak. Kur korumalı mevduat ve Yuvam hesapları ile döviz kurları için sağlıksız fiyat oluşumunun önüne geçildi" dedi.
24.03.2022 Ekonomi
Ziraat Bankası resmen duyurdu! Finansal destek, yüze 0.79...
Ziraat Bankası resmen duyurdu! Finansal destek, yüze 0.79... Ziraat Bankası'ndan son dakika kararı! Dev banka yeni gelişmeyi kamuoyu ile paylaştı. Vatandaşlara finansal destek sağlanması adına hayata geçirilen kampanyanın detayları belli oldu. Yüzde 0,79’a varan avantajlı fiyat uygulaması yapılacak. Ziraat Bankası akaryakıt sektörüne özel avantaj paketini devreye aldı. Akaryakıt sektörüne özel, avantajlı üye işyeri ve teminat mektubu fiyatlamaları ile akaryakıt bayilerinin maliyetleri azaltılacak. Kampanya detayları ile ilgili açıklamalarda bulunan Ziraat Bankası Ödeme Sistemleri ve Kredi Süreçleri Genel Müdür Yardımcısı Cüneyt Sağlık; “Akaryakıt sektöründe faaliyet gösteren anlaşmalı kuruluş ve firmalara yönelik avantajlı fiyat uygulamasını hayata geçirdik. Akaryakıt bayilerinin, Bankamız POS uygulaması üzerinden yapacakları akaryakıt satışlarında, işyerlerine üç farklı üye işyeri fiyatlama modeli sunulacak. Diğer taraftan, anlaşmalı kuruluş ve firmaların akaryakıt bayiliği faaliyetleri kapsamında ihtiyaç duyacakları teminat mektubu komisyonlarında da indirim uygulanacak." diye konuştu.
24.03.2022 Ekonomi
DEAŞ'a şafak operasyonu!
DEAŞ'a şafak operasyonu! Mersin polisi, terör örgütü DEAŞ'a yönelik 14 adrese şafak operasyonu düzenledi. Özel harekat polislerinin de destek verdiği operasyonda, belirlenen şüpheliler gözaltına alındı.
24.03.2022 Gündem
Vodafone, 2025’e kadar kadın çalışan oranını yüzde 50’ye çıkarmayı hedefliyor
Vodafone, 2025’e kadar kadın çalışan oranını yüzde 50’ye çıkarmayı hedefliyor Vodafone, Türkiye’de de 2025 yılına kadar kadın çalışan oranını yüzde 44’ten yüzde 50’ye çıkarmayı hedefliyor. Türkiye Vodafone Vakfı'nın da kadınların güçlenmesi amacıyla hayata geçirdiği projelerle son 11 yılda 61 bine yakın kadına ulaşırken, toplam 8,7 milyon TL’lik yatırım yaptıığı belirtildi.
4.03.2022 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Finansal Destek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki finansal destek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.