Final Kararı

Final Kararı

Son dakika final kararı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan final kararı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını final kararı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Final Kararı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan final kararı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.060 final kararı haberi bulunmuştur. Tüm final kararı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kısmet dizisi final mi yapıyor? Kısmet dizisi neden final yapıyor?
Kısmet dizisi final mi yapıyor? Kısmet dizisi neden final yapıyor? FOX TV'nin yaz dönemi dizilerinden biri olan Kısmet, üzücü bir haber ile gündem olmuş durumda. Cem Gelinoğlu ile Özge Özacar'ın başrollerinde yer aldığı dizinin final kararı aldığı açıklandı. Peki Kısmet dizisi neden final yapıyor?
22.08.2023 Ünlüler Dünyası
Alparslan Büyük Selçuklu'nun yerine o geliyor! Dev yapımda başrolde O var! Barış Arduç'un yeri doldu!
Alparslan Büyük Selçuklu'nun yerine o geliyor! Dev yapımda başrolde O var! Barış Arduç'un yeri doldu! Yayınlandığı iki sezon boyunca TRT 1 izleyicinin fenomeni olan Alparslan Büyük Selçuklu dizisi Pazartesi günlerine damga vurmuştu. Barış Arduç, Kayra Zabcı'nın başrollerinde olduğu gibi dizi final kararı aldı. Alparslan karakterini canlandıran Barış Arduç da projeye veda etti. Ancak gelen son haber Alparslan Selçuklu'yu gölgede bırakacak. Bu kez başrolde Uğur Güneş başrolde geliyor.
6.08.2023 Televizyon
Bölüm çekilirken final haberi geldi! ATV'den o dizi için flaş karar!
Bölüm çekilirken final haberi geldi! ATV'den o dizi için flaş karar! Yaz dönemi için çekilen dizilerden birer birer final haberi gelmeye devam ediyor. Ancak bu karar ilk kez görüldü. Bölüm çekilirken final kararı alındı. Kanaldan konuyla ilgili açıklama gelmezken dizinin izleyenleri sosyal medyayı ayağa kaldırdı.
1.08.2023 Televizyon
Kadir Doğulu: Kursağımızda kaldı her şey!
Kadir Doğulu: Kursağımızda kaldı her şey! 'Mitat' filminin hem yapım hem de oyuncu kadrosunda olan Kadir Doğulu, Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen, binlerce kişinin enkaz altında yaşamını yitirdiği deprem felaketi hakkında konuştu.
25.03.2023 Magazin
Dokuz Oğuz neden final yapıyor? Dokuz Oğuz dizisi ne zaman final yapıyor?
Dokuz Oğuz neden final yapıyor? Dokuz Oğuz dizisi ne zaman final yapıyor? Fox Tv'de ekrana gelen Dokuz Oğuz dizisi final yapıyor. Kubilay Aka, Yasemin Allen ve Dağhan Külegeç gibi oyuncuların yer aldığı Dokuz Oğuz dizisi 6. bölümde final yapacak. Peki neden final yapıyor?
19.03.2023 Televizyon
Sipahi dizisi neden final yapıyor? Sipahi dizisi neden bitiyor? Hangi bölümde final yapacak?
Sipahi dizisi neden final yapıyor? Sipahi dizisi neden bitiyor? Hangi bölümde final yapacak? Sipahi dizisi final kararı herkes şaşırttı. Geçtiğimiz ay yayın hayatına başlayan ve başrollerinde Kaan Yıldırım, Özge Gürel ve Kerem Alışık'ın oynadığı Sipahi büyük bir beklentiyle yola çıkmıştı. Hayranları üzen karar ise geldi. Peki Sipahi dizisi neden final yapıyor? İşte detaylar...
1.02.2023 Televizyon
Pınar Deniz: Sevgilimle gurur duyuyorum
Pınar Deniz: Sevgilimle gurur duyuyorum Bir süredir Kaan Yıldırım'la aşk yaşayan Pınar Deniz, sevgilisinin yayından kalkacak olan 'Sipahi' dizisi hakkında düşüncelerini dile getirdi.
27.01.2023 Magazin
Aziz dizisi apar topar final yapmıştı! Murat Yıldırım'ın yeni adresi belli oldu
Aziz dizisi apar topar final yapmıştı! Murat Yıldırım'ın yeni adresi belli oldu Aziz dizisinin apar topar yayından kaldırılması dizinin izleyicilerini şaşırtmıştı. Sezon ortası yeni dizi anlaşması yapamayan oyuncular için bu durum sorun oldu. Ancak Murat Yıldırım'ın şansı yaver gitti ve hemen bir teklif aldı. Murat Yıldırım, üçüncü sezonuyla ekrana gelecek TRT 1 dizisi ‘Teşkilat’ kadrosuna dahil oldu.
4.09.2022 Magazin
Aziz dizisi bitti mi, final mi yaptı? Aziz dizisi neden bitti, SHOW TV’de 2. Sezon Aziz olmayacak mı?
Aziz dizisi bitti mi, final mi yaptı? Aziz dizisi neden bitti, SHOW TV’de 2. Sezon Aziz olmayacak mı? Aziz dizisi bitti mi, final mi yapıyor, 2. Sezonda olmayacak mı? Haziran ayında sezon finali yapan Show TV ekranlarının sevilen dizisi Aziz hakkında önce Murat Yıldırım’ın Amerika’ya yerleştiği haberleri çıktı, iddialar yalanlansa da Murat Yıldırım kötü haberi duyurdu.
24.08.2022 Televizyon
Aziz dizisi hayranlarına kötü haber! Sosyal medyadan duyuruldu...
Aziz dizisi hayranlarına kötü haber! Sosyal medyadan duyuruldu... Başrolünde Murat Yıldırım'ın yer aldığı Aziz dizisinden kötü haber geldi.Eylül ayında ikinci sezonuyla ekranlara dönmesi beklenen diziden final kararı çıktı.
24.08.2022 Magazin
Yeşilçam efsanesinden uyarlanmıştı! Ah Nerede dizisinin akıbeti belli oldu
Yeşilçam efsanesinden uyarlanmıştı! Ah Nerede dizisinin akıbeti belli oldu Star TV'nin yaz dizilerinden olan 'Ah Nerede' erken final yaparak ekrana veda ediyor. Yeşilçam klasiği olan aynı isimdeki filmden uyarlanan 'Ah Nerede dizisinin final bölüm tarihi de belli oldu.
11.08.2022 Televizyon
Seni Kalbime Sakladım final mi yapıyor? Seni Kalbime Sakladım dizisinin son bölümü ne zaman, neden final yapıyor?
Seni Kalbime Sakladım final mi yapıyor? Seni Kalbime Sakladım dizisinin son bölümü ne zaman, neden final yapıyor? TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Seni Kalbime Sakladım'ın final yapacağı iddia edildi. Peki Seni Kalbime Sakladım dizisi final mi yapıyor, bitiyor mu? Seni Kalbime Sakladım final ne zaman, kaçıncı bölümde, neden final yapıyor?
4.08.2022 Televizyon
Sevda Erginci hayatının şokunu yaşadı! 'Beş dakika önce öğrendim'
Sevda Erginci hayatının şokunu yaşadı! 'Beş dakika önce öğrendim' TRT1'in yaz dizilerinden Seni Kalbime Sakladım'ın ekran yolculuğu kısa sürdü. Başrol oyuncularından Sevda Erginci, TRT 1'de ekranlara gelen yapım hakkında final kararı alınması nedeniyle adeta hayatının şokunu yaşadı.
4.08.2022 Magazin
Sevmek zamanı final mi yapıyor? Sevmek Zamanı konusu nedir, oyuncuları kimler, ne zaman final yapacak?
Sevmek zamanı final mi yapıyor? Sevmek Zamanı konusu nedir, oyuncuları kimler, ne zaman final yapacak? Sevmek zamanı final mi yapıyor? ATV'de yaz dizisi olarak ekranlara gelmeye başlayan Sevmek Zamanı reytinglere yenildi. Başrollerini İlhan Şen ve Deniz Işın'ın paylaştığı Sevmek Zamanı dizisi, 5. bölümüyle final yaparak ekrana veda edecek.
7.07.2022 Televizyon
Sadakatsiz final mi yapacak? Sadakatsiz finali ne zaman? Sadakatsiz bitecek mi? Sadakatsiz yeni bölüm fragmanı ve son bölümü!
Sadakatsiz final mi yapacak? Sadakatsiz finali ne zaman? Sadakatsiz bitecek mi? Sadakatsiz yeni bölüm fragmanı ve son bölümü! Ekranların sevilen dizisi Sadakatsiz adım adım finale gidiyor. Çarşamba akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelen ve büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Sadakatsiz’in final tarihi pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Sıklıkla, “Sadakatsiz final mi yapacak? Sadakatsiz finali ne zaman? Sadakatsiz bitecek mi?” soruları araştırılıyor. Peki, Sadakatsiz final tarihi ne zaman? İşte Sadakatsiz yeni bölüm fragmanı ve son bölümü!
10.05.2022 Televizyon
Üç Kuruş bitecek mi? Üç Kuruş finali ne zaman? Üç Kuruş yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Üç Kuruş bitecek mi? Üç Kuruş finali ne zaman? Üç Kuruş yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç’un yer aldığı "Üç Kuruş" dizisi final yapacak. İlk bölümünden itibaren ilgiyle izlenen Üç Kuruş dizisinden gelen final kararı takipçilerini üzdü. Peki, Üç Kuruş ne zaman final olacak? Üç Kuruş finali ne zaman? İşte Üç Kuruş yeni bölüm fragmanı ve merak edilenler…
10.05.2022 Televizyon
Masumlar Apartmanı final mi yapıyor, final tarihi ne zaman?
Masumlar Apartmanı final mi yapıyor, final tarihi ne zaman? Masumlar Apartmanı final ne zaman, final tarihi belli oldu mu? 2020 yılında TRT 1 ekranlarında yayın hayatına başlayan Masumlar Apartmanı için final tarihi belli oldu. Başrollerinde Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu'nun paylaştığı Masumlar Apartmanı dizisi final kararı aldı. Peki Masumlar Apartmanı ne zaman final yapacak?
23.04.2022 Televizyon
Kırmızı Oda neden final yapıyor, neden bitiyor? Kırmızı Oda 61. final bölümüyle ekranlara veda ediyor!
Kırmızı Oda neden final yapıyor, neden bitiyor? Kırmızı Oda 61. final bölümüyle ekranlara veda ediyor! Kırmızı Oda neden final yapıyor? Kırmızı Oda dizisi bu akşam final bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. TV 8 ekranında yayınlanan Kırmızı Oda dizisi yayınlandığı süre boyunca birbirinden farklı birçok ünlüyü misafir etti. Dizi 61. Bölümü ile final yapacak. Peki, Kırmızı Oda neden bitiyor?
18.02.2022 Televizyon
Kalp Yarası final mi yapıyor, dizinin finali ne zaman yayınlanacak?  Kalp Yarası final tarihi!
Kalp Yarası final mi yapıyor, dizinin finali ne zaman yayınlanacak?  Kalp Yarası final tarihi! Kalp Yarası final yapacak mı, ne zaman final yapacak? ATV ekranlarının sevilen yapımları arasında yer alan Kalp Yarası dizisinin final yapıp yapmayacağı sorgulanıyor. FOX'un Elkızı ve STAR TV'nin Annemizi Saklarken dizilerinin ardından bir final iddiası Kalp Yarası dizisinden geldi. Başrollerinde Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin'in yer aldığı Kalp Yarası final mi yapıyor, dizi bitiyor mu?
15.02.2022 Televizyon
Kırmızı Oda dizisi bitiyor mu, Kırmızı Oda ne zaman final yapacak?
Kırmızı Oda dizisi bitiyor mu, Kırmızı Oda ne zaman final yapacak? Kırmızı Oda dizisi final mi yapacak? TV8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisi kötü haberi verdi. Başrolünde Binnur Kaya'nın oynadığı diziye son olarak Delikanlı Sadi karakteriyle Erkan Petekkaya yeniden dahil olmuştu. Peki, Kırmızı Oda dizisi ne zaman final yapacak?
10.02.2022 Televizyon
Kırmızı Oda final mi yapıyor? Kırmızı Oda dizisinin final tarihi belli oldu mu?
Kırmızı Oda final mi yapıyor? Kırmızı Oda dizisinin final tarihi belli oldu mu? Binnur Kaya’nın başrolünde olduğu, Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek yaşam öykülerine dayanan hikayelerinden senaryolaştırılan Kırmızı Oda dizisinden takipçilerini üzen haber geldi. 'Kırmızı Oda' dizisi için final kararı alındı. Peki, Kırmızı Oda dizisinin final tarihi belli oldu mu? Kırmızı Oda neden final yapıyor? Kırmızı Oda kaçıncı bölümde final yapacak? İşte detaylar…
8.02.2022 Magazin
Misafir dizisi final mi yapacak? Yeni sezonun iddialı dizilerinden Misafir bitiyor mu?
Misafir dizisi final mi yapacak? Yeni sezonun iddialı dizilerinden Misafir bitiyor mu? Misafir dizisi final mi yapacak? Fox TV'nin yeni dizisi Misafir için final kararı alındı. Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy'un başrollerde oynadığı Misafir dizisi düşük reytingler nedeniyle ekrana veda edecek. Dizinin final tarihi de belli oldu. Peki, Misafir dizisi ne zaman final yapacak?
29.11.2021 Televizyon
Ada Masalı final mi yapıyor? Adama Masalı 23. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Ada Masalı final mi yapıyor? Adama Masalı 23. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ada Masalı final mi yapacak? Star TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerini Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan'ın paylaştığı Ada Masalı dizisi final yapıyor. Dizi 8 Aralık Çarşamba akşamı ekrana gelecek olan 25. bölüm ile final yapacak.
20.11.2021 Televizyon
Acın Ilıcalı'dan O Ses Türkiye açıklaması! Final mi yapacak?
Acın Ilıcalı'dan O Ses Türkiye açıklaması! Final mi yapacak? Ebru Gündeş, Murat Boz, Beyazıt Öztürk ve Oğuzhan Koç'un jüri koltuğunda oturduğu 'O Ses Türkiye' hakkında son haftalardaki reyting sonuçları nedeniyle 'erken final' kararı alındığı iddia edilmişti. tv8'de ekranlara gelen yarışmanın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, magazin gündemine bomba gibi düşen haberlere ilk kez yanıt verdi.
19.11.2021 Magazin
'Yalancılar ve Mumları' dizisi için karar verildi!
'Yalancılar ve Mumları' dizisi için karar verildi! Fox Tv’de yayınlanan Yalancılar ve Mumları dizisine, reytinglerde geride kalması sonucu final kararı verildi. Elçin Sangu, Şafak Pekdemir, Burcu Gölgedar ve Ceren Moray’ın yer aldığı dizide dört yakın arkadaşın hikayesi anlatılıyordu.
25.10.2021 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Final Kararı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki final kararı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.