Fikri Sağlar

Fikri Sağlar

Son dakika fikri sağlar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fikri sağlar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fikri sağlar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fikri Sağlar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fikri sağlar gelişmeleri de dahil olmak üzere 348 fikri sağlar haberi bulunmuştur. Tüm fikri sağlar haberleri aşağıda listelenmiştir.
İnce-Kılıçdaroğlu görüşmesi yılan hikayesine döndü! Son açıklama: İş işten geçmişti
İnce-Kılıçdaroğlu görüşmesi yılan hikayesine döndü! Son açıklama: İş işten geçmişti 14 Mayıs seçimlerine günler kala, Ankara'da kulislerde hareketlilik sürüyor. Kılıçdaroğlu'nun İnce'ye 'teklif' yapıldığını söylemesinin ardından dikkat çeken açıklamalar peş peşe geldi.
6.04.2023 Gündem
Adalet Bakanı Bozdağ’dan CHP’nin başörtüsüyle ilgili kanun teklifine ilişkin değerlendirme
Adalet Bakanı Bozdağ’dan CHP’nin başörtüsüyle ilgili kanun teklifine ilişkin değerlendirme Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, CHP’nin başörtüsüyle ilgili kanun teklifine ilişkin, “Bu teklif, bu zihniyetin değiştiğini değil, seçime dönük kamufle edildiğinin ifadesidir” dedi.
4.10.2022 Gündem
Nazım Hikmet ölümünün 58. yılında anıldı!
Nazım Hikmet ölümünün 58. yılında anıldı! Şair Nazım Hikmet, ölümünün 58. yılında Rusya’nın başkenti Moskova’daki mezarı başında anıldı.
3.06.2021 Gündem
Nazım Hikmet'in vefatının 58. yılı! Nazım Hikmet kimdir? Nazım Hikmet'in mezarı nerede?
Nazım Hikmet'in vefatının 58. yılı! Nazım Hikmet kimdir? Nazım Hikmet'in mezarı nerede? Nazım Hikmet Ran'ın vefatının üzerinden 58 yıl geçti. Şair, oyun yazarı, romancı ve anı yazarı Nazım Hikmet Ran ölüm yıl dönümünde anılıyor. Kuvayi Milliye, 835 Satır, Benerci Kendini Niçin Öldürdü? ve Memleketimden İnsan Manzaraları'nın da aralarında bulunduğu çok sayıda unutulmaz eseri kaleme aldı. İşte dünyaca ünlü şair Nazım Hikmet Ran'ın hayatı, şiirleri ve eserleri...
3.06.2021 Gündem
RTÜK'ten Fikri Sağlar'ın 'başörtüsü' açıklamaları nedeniyle Halk TV'ye ceza
RTÜK'ten Fikri Sağlar'ın 'başörtüsü' açıklamaları nedeniyle Halk TV'ye ceza Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, eski Devlet ve Kültür Bakanı Fikri Sağlar'ın "Ben türbanlı bir hakimin karşısına gittiğimde adaleti yerine getirebileceği doğrultusunda kuşkum var" açıklaması nedeniyle Halk TV'ye idari para cezası verdi.
13.01.2021 Gündem
AK Parti'den Başbuğ, Sağlar ve Ataklı hakkında suç duyurusu
AK Parti'den Başbuğ, Sağlar ve Ataklı hakkında suç duyurusu AK Parti, eski Genel Kurmay Başkanı İlker Başbuğ, Gazeteci Can Ataklı ve Fikri Sağlar için savcılıklara giderek 81 ilde suç duyurusunda bulundu.
6.01.2021 Siyaset
AK Parti'den İlker Başbuğ, Can Ataklı ve Fikri Sağlar'a suç duyurusu!
AK Parti'den İlker Başbuğ, Can Ataklı ve Fikri Sağlar'a suç duyurusu! AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, teşkilat adına, CHP'li eski bakan Fikri Sağlar, Genelkurmay eski Başkanı İlker Başbuğ ve gazeteci Can Ataklı hakkında ‘halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme’ suçunu işledikleri gerekçesiyle suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı.
6.01.2021 Siyaset
Fikri Sağlar hakkında soruşturma başlatıldı
Fikri Sağlar hakkında soruşturma başlatıldı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, türbanla ilgili sözleri nedeniyle CHP'li Fikri Sağlar hakkında soruşturma başlattı.
4.01.2021 Gündem
Mustafa Sarıgül'den CHP'li Sağlar'a tepki! 'Kabul etmeyiz'
Mustafa Sarıgül'den CHP'li Sağlar'a tepki! 'Kabul etmeyiz' Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, CHP'li Fikri Sağlar'ın ''Türbanlı hakimin karşısına çıktığımda adaleti sağlayacağından kuşkuluyum'' sözlerine tepki gösterdi. Sarıgül, ''Biz insanların giyimlerinden dolayı, kuşamlarından dolayı, etnik kökenlerinden dolayı asla ve asla ötekileşmesini, ayrışmasını asla kabul etmeyiz'' dedi.
2.01.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çok sert sözler! 'Bu çağda yaşamıyor'
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çok sert sözler! 'Bu çağda yaşamıyor' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan cuma namazını kılmak için Kısıklı'da bulunan konutundan çıkarak Fatih'teki Ayasofya-i Kebir Camii'ne geldi. Burada namazını kılan Erdoğan, çıkışta açıklamalarda bulundu.
1.01.2021 Siyaset
İbrahim Kalın: Başörtüsü üzerinden yapılan ayrımcılık, barbar zihniyetin tezahürüdür
İbrahim Kalın: Başörtüsü üzerinden yapılan ayrımcılık, barbar zihniyetin tezahürüdür Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "Başörtüsü ve kılık kıyafet üzerinden yapılan her tür ayrımcılık, barbar ve müptedi bir zihniyetin tezahürüdür" dedi.
31.12.2020 Siyaset
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten sert tepki! 'Tam bir bölücülük örneğidir'
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten sert tepki! 'Tam bir bölücülük örneğidir' AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "CHP'li Fikri Sağlar'ın 'türbanlı hakimin adil olacağından kuşkuluyum' ifadesi tam bir bölücülük örneğidir; kendi deyimi ile lafını iade edersek 'ideolojiktir' ve 'militanca'dır. Türbanlı bir hakimin adil olamayacağı görüşü barbarca ve nefret suçu içeren bir yaklaşımdır, şiddetle kınıyoruz" dedi.
31.12.2020 Siyaset
Hasan Bülent Kahraman istifayı anlattı: Gıyabımda alınmış bir karardı
Hasan Bülent Kahraman istifayı anlattı: Gıyabımda alınmış bir karardı 30 yılı aşkın bir süredir kültür alanında aktif görevler üstlenen akademisyen, sanat eleştirmeni ve küratör Prof. Hasan Bülent Kahraman, önceki gün açıklanan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Danışma Kurulu üyeliğinden istifa etti. Kahraman konuyla ilgili, “Gıyabımda düşünülmüş ve verilmiş bir karardır. Bunu bir teveccüh olarak kabul ediyorum. Görevden istifa edişim tümüyle öznel nedenlerledir.” ifadelerini kullandı.
21.08.2020 Gündem
CHP kulislerinde sürpriz isimler
CHP kulislerinde sürpriz isimler CHP’de il kongreleri devam ederken, kulislerde genel başkanlık için Umut Oran ve Fikri Sağlar’ın yanı sıra sürpriz bir isim olarak İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke’nin de adı geçiyor.
20.02.2020 Gündem
Onlar erdi muradına
Onlar erdi muradına Türk halk müziğinin güçlü sesi ve Müzik Yorumcuları Meslek Birliği (MÜYORBİR) Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Sağ ile Eren Önal, Sheraton Ankara Hotel’de yapılan düğünle evlendi.
23.06.2019 Magazin
CHP İstanbul, Bursa ve Antalya adaylarını yarın açıklayacak
CHP İstanbul, Bursa ve Antalya adaylarını yarın açıklayacak CHP, yarın toplanacak Parti Meclisi'nden sonra İstanbul, Antalya ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayları ile birlikte yaklaşık 400 ilçenin de adayını açıklayacak.
17.12.2018 Siyaset
Siyasi parti kulislerinde yerel seçim hareketliliği
Siyasi parti kulislerinde yerel seçim hareketliliği Siyasi partiler 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri için çalışmalarını hızlandırdı. Parti kulislerinde aday hareketliliği yaşanıyor.
31.10.2018 Siyaset
CHP’nin 100 adayı bugün belli oluyor
CHP’nin 100 adayı bugün belli oluyor CHP Parti Meclisi toplantısında üzerinde görüş birliğine varılan 100 başkan adayının isminin netleşeceği öğrenildi
24.10.2018 Siyaset
CHP'de adaylar netleşiyor: Sürpriz isimler...
CHP'de adaylar netleşiyor: Sürpriz isimler... CHP'de, yerel seçimler öncesinde anketler ve aday değerlendirmeleri yapılmasının yanı sıra bazıları "sürpriz" olmak üzere çok sayıda ismin belirlendiği ifade ediliyor.
18.10.2018 Gündem
CHP'de kazan kaynamaya devam ediyor! 4 isim için...
CHP'de kazan kaynamaya devam ediyor! 4 isim için... Muhaliflerin kurultay çağrısıyla hareketli günler geçiren CHP'de 4 isim için yeni bir iddia ortaya atıldı. CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun parti tabanından yükselen değişim talebini dizginlemek için muhaliflerin hedefindeki genel başkan yardımcıları Bülent Tezcan, Tuncay Özkan, Onursal Adıgüzel ve Tekin Bingöl'ü MYK'dan uzaklaştıracağı konuşuluyor.
6.08.2018 Siyaset
İnce'den Cindoruk’a Yassıada hediyesi
İnce'den Cindoruk’a Yassıada hediyesi CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, TBMM eski Başkanı Hüsamettin Cindoruk'u Nişantaşı'ndaki evinde ziyaret etti. Ziyaret sırasında İnce, devlet arşivlerinden alınmış, Yassıada Mahkemeleri'nde yapılan savunmaya ilişkin bir belgeyi Cindoruk çiftine hediye etti.
3.06.2018 Siyaset
İşte CHP'de listeye giremeyen o isimler...
İşte CHP'de listeye giremeyen o isimler... CHP'nin 24 Haziran Milletvekili listesi belli oldu. Fikri Sağlar, Barış Yarkadaş, Mustafa Balbay, Ali Şeker, Eren Erdem, Gülsün Bilgehan, Şenal Saruhan, Haluk Pekşen, Zeynep Altıok, Musa Çam ve Necati Yılmaz gibi partinin önemli isimleri liste dışı kaldı. AKP kurucusu Abdüllatif Şener ise Konya'dan aday gösterildi.
20.05.2018 Siyaset
Kılıçdaroğlu'nun belirlediği 10 kişi dışarda kaldı
Kılıçdaroğlu'nun belirlediği 10 kişi dışarda kaldı CHP'nin 36. Olağan Kurultayı'nda Parti Meclisi için yapılan oylama sonuçlandı. Resmi olmayan sonuçlara göre, Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun "anahtar listesi"nde bulunan 42 isim PM'ye seçilirken 10 isim ise seçilemedi
5.02.2018 Siyaset
CHP'nin Fikri Sağlar kararı belli oldu
CHP'nin Fikri Sağlar kararı belli oldu CHP disisplin kurulu Fikri Sağlar'a disiplin cezası verildi.
26.05.2017 Siyaset
CHP cevap verdi: Baykal disipline gönderilecek mi ?
CHP cevap verdi: Baykal disipline gönderilecek mi ? CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, "Deniz Baykal ile ilgili MYK’da disiplin soruşturması başlatılmasına yönelik talepler olduğu" iddiasına ilişkin, “Tamamına katıldım MYK’nın. Böyle bir şeyin konuşulduğuna hiç şahit olmadım” dedi.
11.05.2017 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Fikri Sağlar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fikri sağlar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.