Fiji

Fiji

Son dakika Fiji haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Fiji ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Fiji haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fiji

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fiji gelişmeleri de dahil olmak üzere 126 fiji haberi bulunmuştur. Tüm fiji haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dışişleri Bakan Yardımcısı Yıldız'dan İsrail açıklaması: Demografik yapıyı değiştiriyorlar
Dışişleri Bakan Yardımcısı Yıldız'dan İsrail açıklaması: Demografik yapıyı değiştiriyorlar Uluslararası Adalet Divanı'nda (UAD) İsrail’in Filistin’i işgalinin hukuki neticelerine ilişkin duruşmada Türkiye sunum yaptı. Dışişleri Bakan Yardımcısı Ahmet Yıldız "İsrail hesap vermeli" dedi.
26.02.2024 Gündem
Pasifik'te 7,7 büyüklüğünde deprem
Pasifik'te 7,7 büyüklüğünde deprem Güney Pasifik’te 7,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. TSİ 05.57’de meydana gelen sarsıntının ardından bölgede tsunami alarmı verildi.
19.05.2023 Dünya
Çin Pasifik'te tarihi adım! Gizli anlaşma sızdı: ABD ve müttefikleri diken üstünde...
Çin Pasifik'te tarihi adım! Gizli anlaşma sızdı: ABD ve müttefikleri diken üstünde... Pasifik'te tansiyonu yükselten Tayvan geriliminden sonra Pekin yönetiminin liderlik ettiği 10 ülke bugün buluştu, zirveye çağrılmayan ülkeyi tahmin etmek hiç zor olmadı. ABD ve müttefiklerinin tüyleri diken diken, gizli anlaşmanın taslağını ele geçiren AFP altı ya da yedi sıfırlı dolar teklifleri olduğunu bildiriyor.
30.05.2022 Dünya
Rus oligarkın 300 milyon dolarlık yatına el konuldu!
Rus oligarkın 300 milyon dolarlık yatına el konuldu! ABD’nin Rusya’ya yönelik yaptırımları çerçevesinde Rus oligark Süleyman Kerimov'a ait 300 milyon dolarlık lüks yata ABD’nin talebi üzerine Fiji’de el konuldu.
5.05.2022 Dünya
Çalışan milyonları ilgilendiriyor! C190 ile...
Çalışan milyonları ilgilendiriyor! C190 ile... Tüm çalışanları çok yakından ilgilendiriyor. C190 ile ilgili flaş gelişme! Uluslararası Çalışma Örgütü’nün (ILO) 2019 yılında kabul ettiği 190 Sayılı Sözleşme (C190) üç yılda 11 ülke tarafından onaylandı. İşyerinde şiddet ve tacizi önlemeyi amaçlayan sözleşmeyi henüz onaylamayan birçok ülkede ise yasal düzenlemeler hayata geçirildi. Türkiye’nin sözleşmeyi onaylayıp uyum yasalarını çıkarması, hem işyerlerini daha güvenli hale getirecek hem de uluslararası alanda saygınlık kazandıracak.
22.04.2022 Çalışan Hakları
Üçüncü ülkeler listesi! Üçüncü ülke vatandaşı nedir, Türkiye 3. ülke vatandaşı mı?
Üçüncü ülkeler listesi! Üçüncü ülke vatandaşı nedir, Türkiye 3. ülke vatandaşı mı? “Üçüncü ülke vatandaşı nedir? ve “Türkiye 3. ülke vatandaşı mı?” sorularına yanıt aranıyor. Rusya, üçüncü ülkelere beyaz şeker ve şeker kamışı ihracatını, Avrasya Ekonomik Birliğine (AEB) de tahıl ihracatını geçici olarak yasakladı.
15.03.2022 Dünya
Tonga’daki yanardağ patlamasının ardından alarma geçildi! Birçok ülkede acil durum...
Tonga’daki yanardağ patlamasının ardından alarma geçildi! Birçok ülkede acil durum... Dünya şokta. Ajanslar son dakika duyurdu. ABD Ulusal Tsunami Uyarı Merkezi, Tonga’daki yanardağ patlamasının ardından ABD’nin Kaliforniya'dan Alaska'ya kadar olan batı kıyısı ile Kanada'daki Britanya Kolumbiyası eyaleti için tsunami uyarısında bulundu.
15.01.2022 Dünya
Hunga Tonga volkanı patladı Pasifik Okyanusu'nda tsunamiye yol açtı
Hunga Tonga volkanı patladı Pasifik Okyanusu'nda tsunamiye yol açtı Pasifik Okyanusu'ndaki adalar ülkesi Tonga'da patlayan Hunga Tonga volkanı tsunamiye yol açtı. Amerikan Associated Press (AP) haber ajansı, Cumartesi günü gerçekleşen patlamanın ardından tsunami uyarısı verildiğini bildiriyor.
15.01.2022 Dünya
Fiji açıklarında 6.1 büyüklüğünde deprem
Fiji açıklarında 6.1 büyüklüğünde deprem ABD Jeolojik Araştırma Merkezi (USGS), Fiji açıklarında 6.1 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi.
26.12.2021 Dünya
Fiji açıklarında 6.3 büyüklüğünde deprem
Fiji açıklarında 6.3 büyüklüğünde deprem Avrupa-Akdeniz Sismoloji Merkezi (EMSC), Fiji açıklarında 6.3 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi.
19.12.2021 Dünya
Özlem Türeci ve Uğur Şahin'den flaş Omicron açıklaması: Çok farklı...
Özlem Türeci ve Uğur Şahin'den flaş Omicron açıklaması: Çok farklı... Dünya omicron varyantıyla ilgili gelişmeleri anbean takip ediyor. Pfizer/BioNTech aşısını geliştiren bilim insanları Özlem Türeci ve Uğur Şahin İngiliz Times gazetesine koronavirüs süreci ve Omciron varyantıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
11.12.2021 Dünya
BM İklim Değişikliği Konferansı'nda anlaşmaya varıldı
BM İklim Değişikliği Konferansı'nda anlaşmaya varıldı Ülkeler, 26. BM İklim Değişikliği Konferansı'nda (COP26) "hayal kırıklıkları" arasında anlaşmaya vararak, gelecek yılın sonuna kadar 2030 emisyon azaltma hedeflerini güçlendirmeyi kabul etti.
13.11.2021 Dünya
Ünlü iş adamına çocuk istismarı hapsi!
Ünlü iş adamına çocuk istismarı hapsi! Yeni Zelanda'nın tanınmış iş adamlarından Ron Brierley, Avustralya’da çıkartıldığı mahkemede, çocuk pornografisi bulundurmaktan suçlu bulunarak 14 ay hapis cezasına çarptırıldı.
14.10.2021 Yaşam
4 aylık bebek koronavirüsten hayatını kaybetti
4 aylık bebek koronavirüsten hayatını kaybetti Güney Pasifik Okyanusu’nda yer alan Fiji’de yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalanan 4 aylık bebeğin hayatını kaybettiği açıklandı.
9.09.2021 Corona Virüsü
Fiji'de 6,1 büyüklüğünde deprem
Fiji'de 6,1 büyüklüğünde deprem Güney Pasifik'te yer alan Fiji Adaları'nda 6,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
3.07.2021 Dünya
Marmara Denizi’ndeki müsilajdan sonra Ege ve Akdeniz kıyılarında yeni tehlike: Sargassum!
Marmara Denizi’ndeki müsilajdan sonra Ege ve Akdeniz kıyılarında yeni tehlike: Sargassum! Marmara Denizi’ndeki deniz salyası kabusunun ardından Ege ve Akdeniz kıyılarında sargassum türü algler görülmeye başlandı. Peki önlem alınmazsa bu da müsilaj gibi etki yaratır mı? Denize girmek riskli mi? Biyolog Prof. Dr. Barbaros Çetin anlattı...
21.06.2021 Gündem
Yeni Kaledonya açıklarında 7.9 büyüklüğünde deprem!
Yeni Kaledonya açıklarında 7.9 büyüklüğünde deprem! Yeni Kaledonya açıklarında Loyalty Adaları'nın güneydoğusunda yerel saatle 13.19'da 7.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin ardından tsunami uyarısı yapıldı.
10.02.2021 Dünya
'Remdesivir' için üretim anlaşması imzalandı
'Remdesivir' için üretim anlaşması imzalandı ABD'li ilaç firması Gilead Sciences, 4 Hindistan ve 1 Pakistan firmasıyla yeni tip koronavirüs tedavisi için ürettiği "Remdesivir" adlı antiviral ilacın üretimi ve dağıtımında anlaştı.
13.05.2020 Bilim ve Teknoloji
4 ülke AB'nin kara listesine girdi
4 ülke AB'nin kara listesine girdi Avrupa Birliği (AB), vergi alanında iş birliği yapmayan ülkeleri içeren kara listesine Birleşik Krallık'a bağlı Cayman Adaları ile Palau, Panama ve Seyşeller'i ekleme kararı aldı.
18.02.2020 Dünya
'Brexit, İngiltere - Türkiye ilişkilerini olumsuz etkilemez'
'Brexit, İngiltere - Türkiye ilişkilerini olumsuz etkilemez' Uzun yıllardır İngiltere'de faaliyet gösteren mali müşavir Münir Tatar, İngiltere’nin Avrupa Birliği’nden çıkışı (Brexit) sonrası İngiltere - Türkiye ilişkilerini değerlendirerek, Türk yatırımcılara önemli tavsiyelerde bulundu.
4.04.2019 Dünya
ABD'de Boeing 737 Max uçağı acil iniş yaptı
ABD'de Boeing 737 Max uçağı acil iniş yaptı Southwest Hava Yollarına ait B737 Max tipi yolcu uçağı hangara çekilmek üzere yolcusuz olarak başladığı seferde kalkıştan kısa süre sonra Orlando Hava Limanı'na acil iniş yapmak zorunda kaldı.
27.03.2019 Dünya
İsrail'e şok! BM kabul etti
İsrail'e şok! BM kabul etti BM İnsan Hakları Konseyi, işgal altındaki Filistin topraklarında OHCHR'nin varlığını güçlendiren ve İsrail'i kınayan karar tasarısını kabul etti.
22.03.2019 Dünya
ABD'de Boeing'e soruşturma
ABD'de Boeing'e soruşturma ABD Adalet Bakanlığı'ndan Boeing'e soruşturma ABD Adalet Bakanlığına bağlı savcılar, uçak üretici firması Boeing'den, "737 Max" tipi yolcu uçaklarının güvenlik endişelerine ilişkin uçakların geliştirilme ve onay süreciyle ilgili belge talep ettiği bildirildi.
19.03.2019 Dünya
Boeing iflasa sürüklenebilir!
Boeing iflasa sürüklenebilir! ABD`li uçak üreticisi Boeing, Etiyopya`da yaşanan kaza sonrası 40`tan fazla ülkenin 737 Max tipi yolcu uçaklarının uçuşlarını durdurması nedeniyle zor günler geçiriyor.
14.03.2019 Ekonomi
Tüm gözler üzerindeydi! Bomba karar
Tüm gözler üzerindeydi! Bomba karar Boeing, ABD Havacılık İdaresinin (FAA) 737 Max uçaklarının yere indirilmesi kararını desteklediğini ve tüm 737 Max'lerin uçuşlarının geçici olarak durdurulmasını tavsiye ettiklerini duyurdu.
13.03.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Fiji ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fiji haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.