Fetö Üyesi

Fetö Üyesi

Son dakika FETÖ üyesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan FETÖ üyesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını FETÖ üyesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fetö Üyesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fetö üyesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.374 fetö üyesi haberi bulunmuştur. Tüm fetö üyesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
10 ilde FETÖ operasyonu: 32 gözaltı
10 ilde FETÖ operasyonu: 32 gözaltı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik 10 ildeki "Kıskaç-4" operasyonlarında 32 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
17.01.2024 Gündem
FETÖ’cü psikiyatristin hipnoz ile cinsel istismar oyunu deşifre oldu
FETÖ’cü psikiyatristin hipnoz ile cinsel istismar oyunu deşifre oldu Kliniğinde 40’a yakın çocuğa ebeveynleri tarafından cinsel tacizde bulunulduğu yönünde rapor hazırlayan FETÖ/ PDY üyesi psikiyatrist Süleyman Salih Zoroğlu deşifre oldu. Düzenbazlığın çocuklara uygulanan hipnozla gerçekleştirildiği tespit edildi.
17.09.2023 Yaşam
Yunanistan'da 6 Türk'e kanlı infazda detaylar ortaya çıktı! Pusuda köstebek şüphesi ve 35 saniyede 60 mermi...
Yunanistan'da 6 Türk'e kanlı infazda detaylar ortaya çıktı! Pusuda köstebek şüphesi ve 35 saniyede 60 mermi... Yunanistan'da bir otomobil içinde 6 Türk'e düzenlenen kanlı infazın detayları ortaya çıkmaya başladı. Yunan polisi, ‘Ölüm Çetesi’nin lideri Barış Boyun’un 6 adamının Atina’daki infazına örgütün içine sızmış başka çeteden birinin zemin hazırlamış olabileceği üzerinde duruyor. Saldırganlar, tespitlere göre, 35 saniyede 60 kez ateş ettikten sonra kaçtı. Ayrıca, öldürülen 6 kişinin kaldıkları ve saldırı yerinden birkaç yüz metre mesafede bulunan evde yapılan aramada, önemli bir bulguya rastlanmadığı öğrenildi. Mermi kovanların balistik incelemesi ise saldırıda 3 tabanca kullanıldığı sonucu verdi.
14.09.2023 Gündem
Bakan Yerlikaya duyurdu: Turuncu kategorideki terörist yakalandı
Bakan Yerlikaya duyurdu: Turuncu kategorideki terörist yakalandı Turuncu kategoride yer alan firari FETÖ üyesi M.Ç. Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde yakalandı.
31.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Marmaris'te kaldığı otelde 15 Temmuz'un izleri duruyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Marmaris'te kaldığı otelde 15 Temmuz'un izleri duruyor Muğla'nın Marmaris ilçesinde 15 Temmuz darbe girişimi sırasında FETÖ üyesi askerlerce basılan 5 yıldızlı Turban Grand Yazıcı Otel, o gecenin izlerini taşıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çalışma ofisi olarak kullandığı oda ile şehit olan koruma polisi Mehmet Çetin'in kaldığı oda kapalı tutulup, o geceki haliyle korunuyor.
15.07.2023 Gündem
Edirne'de Yunanistan'a kaçmaya çalışan 17 terör şüphelisi yakalandı
Edirne'de Yunanistan'a kaçmaya çalışan 17 terör şüphelisi yakalandı Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ve hudut birlikleri tarafından, son bir haftada kaçak yollardan Yunanistan'a kaçmaya çalışan 10'u PKK, 5'i FETÖ, biri MLKP, biri de DEAŞ terör örgütü mensubu 17 zanlı yakalandı.
2.06.2023 Gündem
Bakan Çavuşoğlu: Togg'a dünyanın her yerinden çok büyük ilgi var
Bakan Çavuşoğlu: Togg'a dünyanın her yerinden çok büyük ilgi var DIŞİŞLERİ Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye’nin yerli otomobil Togg'u inceledi. Bakan Çavuşoğlu, Togg'a dünyanın her yerinden çok büyük ilgi olduğunu ve Uzak Doğu'ya kadar her yerde Togg'un boy göstereceğini dile getirdi.
8.04.2023 Gündem
MSB: Yunanistan’dan Türkiye'ye girmeye çalışan 2 FETÖ üyesi yakalandı
MSB: Yunanistan’dan Türkiye'ye girmeye çalışan 2 FETÖ üyesi yakalandı Milli Savunma Bakanlığı (MSB), yasa dışı yollarla Yunanistan'dan Türkiye'ye girmeye çalışan FETÖ üyesi 2 kişinin yakalandığını duyurdu.
8.04.2023 Gündem
FETÖ'nün hücre evlerine yönelik operasyon: 21 gözaltı
FETÖ'nün hücre evlerine yönelik operasyon: 21 gözaltı İstanbul'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda, örgüt içinde ‘gaybubet evi’ olarak adlandırılan hücre evlerinde saklanan 21 şüpheli yakalandı.
22.03.2023 Gündem
3 ilde FETÖ’nün Polis Akademisi öğrenci yapılanmasına operasyon: 17 gözaltı
3 ilde FETÖ’nün Polis Akademisi öğrenci yapılanmasına operasyon: 17 gözaltı İstanbul merkezli 3 ilde düzenlenen operasyonda, Fetullahçı Terör Örgütü'nün Polis Akademisi öğrenci yapılanmasında oldukları iddiasıyla hakkında gözaltı kararı verilen 20 kişiden 17’si yakalandı. Aralarında ‘mahrem sorumlu’ denilen hücre sorumlularının da bulunduğu şüphelilerin, yerleştirildikleri farklı üniversitelerde örgütle irtibatlarını koparmadıkları tespit edildi.
24.01.2023 Gündem
Firari FETÖ üyesi yakalandı
Firari FETÖ üyesi yakalandı Kastamonu'da, FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün haberleşme ağı "Bylock" kullanıcısı ve örgütün sözde bölge öğrenci sorumlusu olduğu gerekçesiyle hakkında 7 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası verilen firari şahıs, polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak tutuklandı.
10.11.2022 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net mesaj: Kaygılarımızın giderilmesine destek olan bir İsveç görmek istiyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan net mesaj: Kaygılarımızın giderilmesine destek olan bir İsveç görmek istiyoruz Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsveç Başbakanı Ulf Kristersson ile ortak basın toplantısında konuştu. "Türkiye, NATO'nun açık kapı politikasının destekçisi olmuştur" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsveç'in NATO üyeliği için, "İsveç kendi güvenliği için NATO üyeliğini istiyor, biz de kendi güvenlik kaygılarımızın giderilmesine destek olan bir İsveç görmek istiyoruz" diye konuştu.
8.11.2022 Siyaset
FETÖ'den aranan eski emniyet müdürü Harun Özdeş kaçmaya çalışırken yakalandı
FETÖ'den aranan eski emniyet müdürü Harun Özdeş kaçmaya çalışırken yakalandı FETÖ üyesi suçlamasıyla yargılanan eski emniyet müdürü Harun Özdeş gemiye yüklenecek konteynerin altındaki gizli bölme içinde kaçmaya çalıştı ancak güvenlik görevlilerinin dikkati sayesinde yakalandı. Yakalanma anları ortaya çıkan Özdeş'in göçmen kaçakçısıyla 2 bin Euro karşılığında anlaştığı öğrenildi. Gizli bölmede 3 saat bekleyen Özdeş'in yakalandığı anlarda da direndiği belirtildi.
1.11.2022 Gündem
İnsan kaçakçısı, FETÖ'den ihraç edilen eski emniyet müdürü çıktı
İnsan kaçakçısı, FETÖ'den ihraç edilen eski emniyet müdürü çıktı FETÖ üyeliği nedeniyle meslekten ihraç edilen eski emniyet müdürü Hasan Mercan'ın, insan kaçakçılığı yaparak, kendisi gibi FETÖ firarilerini ücret karşılığında yurt dışına geçirip, para kazandığı ortaya çıktı.
26.10.2022 Gündem
MSB: Türkiye'den Yunanistan'a kaçmaya çalışan 5 FETÖ üyesi yakalandı
MSB: Türkiye'den Yunanistan'a kaçmaya çalışan 5 FETÖ üyesi yakalandı Milli Savunma Bakanlığı (MSB), yasa dışı yollarla Türkiye'den Yunanistan'a kaçmaya çalışan FETÖ mensubu 5 kişinin yakalandığını duyurdu.
21.10.2022 Gündem
Zafer Biryol kimdir, nereli, kaç yaşında? Zafer Biryol hangi takımlarda oynadı?
Zafer Biryol kimdir, nereli, kaç yaşında? Zafer Biryol hangi takımlarda oynadı? İstanbul'da FETÖ'nün futbol yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyonda, silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan aranan eski futbolcu Zafer Biryol yakalandı. Peki, Zafer Biryol kimdir, nereli, kaç yaşında? Zafer Biryol hangi takımlarda oynadı?
20.10.2022 Gündem
FETÖ'nün futbol yapılanmasına operasyon: Zafer Biryol yakalandı
FETÖ'nün futbol yapılanmasına operasyon: Zafer Biryol yakalandı İstanbul'da FETÖ'nün futbol yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyonda, silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan aranan eski futbolcu Zafer Biryol yakalandı.
20.10.2022 Gündem
Aranan FETÖ üyesi aile hekimi sahte kimlikle İstanbul Havalimanı'nda yakalandı
Aranan FETÖ üyesi aile hekimi sahte kimlikle İstanbul Havalimanı'nda yakalandı FETÖ'ye üye olmak suçundan hakkında arama kararı bulunan ve ihraç edilmiş aile hekimi olduğu öğrenilen Bülent H. İstanbul Havalimanı'nda, sahte kimlikle yakalandı.
6.10.2022 Yaşam
FETÖ üyesi aile hekimi sahte kimlikle İstanbul Havalimanı'nda yakalandı
FETÖ üyesi aile hekimi sahte kimlikle İstanbul Havalimanı'nda yakalandı FETÖ'ye üye olmak suçundan hakkında arama kararı bulunan ve ihraç edilmiş aile hekimi olduğu öğrenilen Bülent H. İstanbul Havalimanı'nda, sahte kimlikle yakalandı. 
6.10.2022 Gündem
Türkiye ve İsveç Adalet Bakanlığı heyetleri görüştü
Türkiye ve İsveç Adalet Bakanlığı heyetleri görüştü Adalet Bakanlığı heyeti, NATO'nun Madrid Zirvesi'nde oluşturulan 'Daimi Ortak Mekanizma' kapsamında İsveç Adalet Bakanlığı temsilcileri ile bir araya gelerek, ülkeden iadesi talep edilen PKK ve FETÖ mensuplarına ilişkin dosyaları gündeme getirdi. 
5.10.2022 Gündem
FETÖ üyeliğinden aranan 21 şüpheli yakalandı
FETÖ üyeliğinden aranan 21 şüpheli yakalandı Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyeliği suçundan haklarında yakalama kararı bulunan şüphelilere yönelik operasyonda 21 şüpheli yakalandı.
26.08.2022 Gündem
Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında?
Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında? Yüksek Askeri Şura Toplantısı'nın (YAŞ) kararına göre görev süresi 4 yılı dolduran Adnan Özbal'ın yerine Ercüment Tatlıoğlu yeni Deniz Kuvvetleri Komutanı oldu. Peki, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında?
4.08.2022 Gündem
Durakta iğrenç olay! Genç kadın hayatının şokunu yaşadı
Durakta iğrenç olay! Genç kadın hayatının şokunu yaşadı Arnavutköy'de işe gitmek için durakta otobüs beklerken cinsel organını gösteren kişiyi cep telefonuyla kaydeden kadın, polise giderek şikayetçi oldu. Polis, şüphelinin FETÖ üyesi olduğu gerekçesiyle bir süre tutuklu kalan ve meslekten ihraç edilen eski polis M.A. olduğunu tespit etti.
19.07.2022 Yaşam
FETÖ'cü savcılar Zekeriya Öz ve Celal Kara'yı kaçıran isim belli oldu! Makam aracı ile yurt dışına çıkarmış
FETÖ'cü savcılar Zekeriya Öz ve Celal Kara'yı kaçıran isim belli oldu! Makam aracı ile yurt dışına çıkarmış Firari FETÖ üyesi savcılar Zekeriya Öz ve Celal Kara’yı yurtdışına kaçıran ismin kimliği belli oldu. Kaçışı ayarlayan ismin FETÖ bağlantısı nedeniyle ihraç edilen ve hakkında soruşturma başlatılan eski bir kaymakam olduğu ortaya çıktı.
19.07.2022 Gündem
Ufuk Özen Alibeyoğlu kimdir? FETÖ'cü Zekeriya Öz ve Celal Kara'yı yurtdışına Ufuk Özen Alibeyoğlu kaçırdı?
Ufuk Özen Alibeyoğlu kimdir? FETÖ'cü Zekeriya Öz ve Celal Kara'yı yurtdışına Ufuk Özen Alibeyoğlu kaçırdı? Firari FETÖ üyesi savcılar Zekeriya Öz ve Celal Kara’nın yurtdışına kaçışını FETÖ’den tutuklanan Ardeşen Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu’nun sağladığı ortaya çıktı. Söz konusu gelişmenin ardından Ufuk Özen Alibeyoğlu kimdir? sorusuna yanıt aranmaya başlandı.
19.07.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Fetö Üyesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fetö üyesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.