Fethi Sekin

Fethi Sekin

Son dakika fethi sekin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fethi sekin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fethi sekin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fethi Sekin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fethi sekin gelişmeleri de dahil olmak üzere 157 fethi sekin haberi bulunmuştur. Tüm fethi sekin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Elazığ'da maden işçilerinin üzerine taş düştü! 1’i ağır, 2 işçi yaralandı
Elazığ'da maden işçilerinin üzerine taş düştü! 1’i ağır, 2 işçi yaralandı Elazığ’ın Palu ilçesinde krom madeni ocağında üzerlerine taş düşen 1’i ağır, 2 işçi yaralandı.
25.03.2024 Gündem
Oğlunun düğününde eşini başından vurup öldüren, hamile kızını yaralayan şüpheli ahırda yakalandı
Oğlunun düğününde eşini başından vurup öldüren, hamile kızını yaralayan şüpheli ahırda yakalandı Elazığ'da 1,5 yıl önce oğlunun düğününde salona gelip, boşanma aşamasında olduğu Yasemin Uçar’ı (45) tabancayla başından vurup öldüren, hamile kızını da bacağından yaralayıp kaçan Yaşar Uçar (47), saklandığı ahırda yakalandı. Uçar’ın üstünde bir miktar döviz ve Türk Lirası ile 991 bin TL değerinde altın kemer ele geçirildi.
21.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremin tüm izleri bölgeden silinecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremin tüm izleri bölgeden silinecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bizim siyasetimiz eser ve hizmet siyasetidir. Ülkeye hiçbir faydanız dokunmayacak, millete hiçbir faydanız olmayacak, insanın hayatına olumlu yönde katkı yapamayacaksınız, sonra sadece yalan yanlış konuşarak, haksızca eleştirerek, siyaseti domine etmeye çalışacaksınız. Bunun adı siyasi şantajcılıktır. Türkiye bugüne kadar ne çektiyse programı ve projesi olmayan zübük siyasi tiplerinden çekmiştir. Son dönemde bu habis siyaset tarzının yeniden hortlamaya başladığını görüyoruz. Milletimizin sandıkta ne siyasi şantajcılara ne zübük siyasetçilere itibar etmeyeceğine inanıyorum" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Elazığ Mitingi'nde yaptığı açıklamada "Bütçe imkanlarımızı zorlayarak, emeklilerimizin yükünü hafifletecek çeşitli adımları attık, atıyoruz." ifadelerini kullandı.
6.03.2024 Gündem
Reklam tabelası asarken vincin zinciri koptu: 2 işçi öldü
Reklam tabelası asarken vincin zinciri koptu: 2 işçi öldü İzmir'in Bayraklı ilçesinde, reklam tabelası asmak için plazanın 10'uncu katına çıkan 2 işçi, vincin zincirinin kopması sonucu düşerek ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan 2 işçi yaşamını yitirdi.
18.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yabancı düşmanlığı üzerinden oyun sergilemeye çalışıyorlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yabancı düşmanlığı üzerinden oyun sergilemeye çalışıyorlar Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen 6992 Polisin Göreve Başlaması ve 1573 Aracın Hizmete Alım Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ülkemizde geri kalmışlığı, alt yapı ve hizmet eksikliğini nasıl ortadan kaldırdıysak, çöp, çamur, çukur, bu pisliklerden, bu İstanbulumuzu nasıl temizlediysek, Allah'ın izniyle 31 Mart itibariyle yeniden adımları atacak ve İstanbullu'nun vereceği emaneti inşallah merkezi yönetimle beraber yeniden ayağa kaldıracağız. Kendini bu şehrin hadimi değil, hakimi gibi görenler ne İstanbul'u anlamış ne de hak etmiş olur. Biz, İstanbul'a hakim olmadık, İstanbul'a hadim olduk" dedi.
5.01.2024 Gündem
Atatürk ve şehitlere hakaret eden 2 kardeş tutuklandı
Atatürk ve şehitlere hakaret eden 2 kardeş tutuklandı Osmaniye'de Atatürk ve şehitlere sosyal medyada hakaret eden Y.B. (21) ile ağabeyi M.B. (23) tutuklandı.
4.01.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya'dan Türk polisi için klipli paylaşım
Bakan Yerlikaya'dan Türk polisi için klipli paylaşım İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, afetler ve terörle mücadelenin yanı sıra çeşitli olaylara müdahale eden polislerin görüntülerinden hazırlanan klibi Twitter hesabından paylaşarak, "Şefkatin, güvenin, vefanın, kahramanlığın, ferasetin timsalidir bizim polisimiz" dedi.
19.07.2023 Gündem
Kanser hastalarının kullandığı immünoterapi ilacı ile ilgili dikkat çeken karar! SGK tarafından ödenecek
Kanser hastalarının kullandığı immünoterapi ilacı ile ilgili dikkat çeken karar! SGK tarafından ödenecek Bursa'da 2018 yılında mesane kanseri teşhisi konulan, 3 yıllık tedavi sürecinde, kemoterapi görüp ameliyat olan İrfan Uz (63), doktorunun tavsiyesiyle tanesi 22 bin 500 TL olan ve yılda 17 kez kullanılan, immünoterapi ilacı almaya başladı. SGK’nın ödeme listesinde olmayan ilacı alabilmek için arazisini satan Uz, 2020 yılında ilaç bedellerinin kendisine geri ödenmesi ve ücretsiz alınabilmesi için SGK’ya dava açtı ancak sonucu göremeden, 2021 yılı Nisan ayında hayatını kaybetti. Devam eden davada yerel mahkeme, Uz’un lehine hüküm vererek, immünoterapi ilaçlarının bedelinin SGK tarafından ödenmesine karar verdi.
14.06.2023 Yaşam
Ailesine hayat dersi vermek için kendini 'öldü' gösterdi, cenazesine helikopterle indi
Ailesine hayat dersi vermek için kendini 'öldü' gösterdi, cenazesine helikopterle indi Belçika'da yaşayan bir adam ailesine hayat dersi vermek için ölü taklidi yaptı. Cenazesine dramatik bir giriş yapan adam gözyaşları içinde karşılandı. 45 yaşındaki adamın ailesine vermek istediği ders, bazı çevrelerce tepkiyle karşılanınca açıklama yaptı.
14.06.2023 Dünya
Katil köpek balığı için profesörden ürperten yorum: Mısır'da ölen Rus turist ilk vakası olmayabilir
Katil köpek balığı için profesörden ürperten yorum: Mısır'da ölen Rus turist ilk vakası olmayabilir Mısır'da denize giren Rus turiste saldırıp ölümüne neden olan kaplan köpek balığının davranışını ‘olağan dışı’ olarak yorumlayan Prof. Dr. Mehmet Gökoğlu, “Görüntüleri izlediğim zaman o köpek balığının sanki ilk vakası değil gibi geldi bana. Daha önce de bu tür durumları yaşamış bir balığa benzettim” görüşünü dile getirdi.
14.06.2023 Dünya
MİT etkisiz hale getirdi! Fethi Sekin'in şehit olduğu saldırının talimatını vermişti
MİT etkisiz hale getirdi! Fethi Sekin'in şehit olduğu saldırının talimatını vermişti MİT, PKK/KCK’nın özel güç sorumlularından Alişer Çiya kod adlı Abdulkahar Karasaç’ı Irak kuzeyinde etkisiz hale getirdi. A.Karasaç’ın, 2017’de polis memuru Fethi Sekin’in şehit olduğu İzmir Adliyesi saldırısının talimatını verdiğini tespit eden MİT, hedef listesine dahil ettiği şahsı ve bulunduğu yerleri, sahadaki ajanlarıyla yakın markaja aldı.
14.06.2023 Gündem
33 saat sonran enkazdan çıkartılan Gülmez yaşadıklarını anlattı
33 saat sonran enkazdan çıkartılan Gülmez yaşadıklarını anlattı Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremde enkaz altından 33 saat sonra çıkartılan Filiz Gülmez (57), “AFAD’ın ışığını görünce ağladım. Kurtulacakmışım, gök yüzünü görecekmişim dedim” ifadelerini kullandı.
26.02.2023 Gündem
Deprem anında hayat kurtaran 'izolatör!' "Sarsıntı sırasında ameliyat devam etti"
Deprem anında hayat kurtaran 'izolatör!' "Sarsıntı sırasında ameliyat devam etti" Yapısında kullanılan ‘sismik izolatör’ sayesinde Elbistan Devlet Hastanesi, Hatay Dörtyol Devlet Hastanesi, Malatya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi ve Battalgazi Devlet Hastanesi ise yıkıcı depreme rağmen dimdik ayakta kaldı...
12.02.2023 Gündem
Abdest alırken depreme yakalandı: 'Ben bu kadar hiç korkmadım, nefesim gitti'
Abdest alırken depreme yakalandı: 'Ben bu kadar hiç korkmadım, nefesim gitti' Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde abdest almak için girdiği evin çökmesi sonucu moloz altında kalan ve boyun kemiği kırılan 3 çocuk annesi Aynur Barka, yaşadığı korku dolu anları anlattı.
9.02.2023 Gündem
Yeni yılın ilk bebeğini Bakan Koca ziyaret etti
Yeni yılın ilk bebeğini Bakan Koca ziyaret etti Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesinde doğan yeni yılın ilk bebeği ve ailesini ziyaret etti.
31.12.2022 Yaşam
Şehit Fethi Sekin’in babası hayatını kaybetti
Şehit Fethi Sekin’in babası hayatını kaybetti  İzmir Adliyesi'ne yönelik terör saldırısını canı pahasına önleyen, çıkan çatışmada şehit olan polis memuru Fethi Sekin'in babası Mehmet Zeki Sekin, Ankara'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
14.11.2022 Gündem
Mersin'deki polisevi saldırısında şehit düşen kahraman polis Sedat Gezer PKK'lı teröristi böyle etkisiz hale getirdi
Mersin'deki polisevi saldırısında şehit düşen kahraman polis Sedat Gezer PKK'lı teröristi böyle etkisiz hale getirdi Mersin'in Mezitli ilçesinde PKK'lı iki kadın teröristin saldırısında şehit düşen polis memuru Sedat Gezer'in (48) çatışma anı güvenlik kamerasına yansıdı. Şehit polis Sedat Gezer'in, kahramanca çatışıp, kadın teröristlerden birini etkisiz hale getirmesi ve son ana kadar da çatışmaya devam etmesi, akıllara İzmir Adliyesi'ne gerçekleştirilen terör saldırısında şehit düşen polis memuru Fethi Sekin'i getirdi.  Saldırının ardından gerçekleştirilen operasyonda 22 kişi gözaltına alındı. 
28.09.2022 Gündem
Virajı alamayan ehliyetsiz sürücü yayaları ezdi! Ölü ve yaralı var
Virajı alamayan ehliyetsiz sürücü yayaları ezdi! Ölü ve yaralı var Tunceli'nin Ovacık ilçesi Paşadüzü köy yolundaki virajda ehliyetsiz sürücünün kontrolünden çıkan otomobilin çarptığı Savaş Özbek (32) yaşamını yitirirken, yaralanan M.A. askeri helikopterle Elazığ'a sevk edildi.
18.09.2022 Yaşam
İzmir Adliyesi'ne saldırı sanığı, suçlamayı kabul etmedi
İzmir Adliyesi'ne saldırı sanığı, suçlamayı kabul etmedi İzmir'de, polis memuru Fethi Sekin ve mübaşir Musa Can'ın şehit olduğu adliye saldırısı için bomba ve tüfek mermilerini temin ettiği iddiasıyla tutuklanıp, hakkında 3 kez ağırlaştırılmış müebbet ve 192 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan PKK/KCK'lı terörist Suriye uyruklu Delil Hıso'nın (35) yargılanmasına devam edildi. Savunma yapan Hıso, kendisine yöneltilen suçlamaları bir kez daha reddetti.
27.07.2022 Gündem
Bakan Koca'dan Kurtalan'daki doktora şiddet olayına ilişkin açıklama
Bakan Koca'dan Kurtalan'daki doktora şiddet olayına ilişkin açıklama Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Kurtalan'da yaşanan şiddet olayının şüphelisi, akıl sağlığının yerinde olup olmadığının tespiti amacıyla 3 hafta süre için Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi'ne yatırılmıştır." dedi.
6.06.2022 Gündem
Bakan Bozdağ: Ülkemizde işkence ve kötü muameleye sıfır tolerans vardır
Bakan Bozdağ: Ülkemizde işkence ve kötü muameleye sıfır tolerans vardır Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Bizim ülkemizde işkenceye, kötü muameleye sıfır tolerans vardır ve kim yaparsa yapsın üzerine gideriz" dedi.
21.04.2022 Siyaset
Bakan Bozdağ: Ülkemizde işkence ve kötü muameleye sıfır tolerans vardır
Bakan Bozdağ: Ülkemizde işkence ve kötü muameleye sıfır tolerans vardır Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Bizim ülkemizde işkenceye, kötü muameleye sıfır tolerans vardır ve kim yaparsa yapsın üzerine gideriz" dedi.
20.04.2022 Siyaset
Kalp krizinden ölen astsubay Manisa'da son yolculuğuna uğurlandı
Kalp krizinden ölen astsubay Manisa'da son yolculuğuna uğurlandı Tunceli 4'üncü Komando Tugay Komutanlığı'nda görev yapan ve geçirdiği kalp krizi sonucu tedavi gördüğü hastanede 1 hafta sonra yaşamını yitiren Astsubay Kıdemli Başçavuş Yunus Yılmaz (54), memleketi Manisa'nın Salihli ilçesinde askeri törenle toprağa verildi.
6.04.2022 Yaşam
Fethi Sekin'in şehit olduğu saldırıda mühimmatı temin eden terörist için istenen ceza belli oldu
Fethi Sekin'in şehit olduğu saldırıda mühimmatı temin eden terörist için istenen ceza belli oldu İzmir'de, polis memuru Fethi Sekin ve mübaşir Musa Can'ın şehit olduğu adliye saldırısı için bomba ve tüfek mermilerini temin ettiği iddiasıyla tutuklanan PKK/KCK'lı terörist Suriye uyruklu Delil Hıso (34) hakkında 3 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi. Hıso'nun ayrıca 19 kez 'kasten yaralama' ve 24 kez 'patlayıcı madde kullanarak mala zarar verme' ve 'kamu malına zarar verme' suçlarından toplam 192 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi.
14.02.2022 Gündem
Elazığ İl Sağlık Müdürü: Rehavetin olumsuz sonuçlarını yaşıyoruz
Elazığ İl Sağlık Müdürü: Rehavetin olumsuz sonuçlarını yaşıyoruz Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıkladığı haftalık koronavirüs haritasına göre, vaka sayıları en çok artan iller arasında yer alan Elazığ'da halkı tedbirlerle ilgili uyaran İl Sağlık Müdürü Prof. Dr Cahit Polat, "Vaka sayımız 100 binde 365'e yükseldi. Şu an Elazığ olarak rehavetin olumsuz sonuçlarını yaşamaktayız" dedi.
31.01.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Fethi Sekin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fethi sekin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.