Ferman Akgül

Ferman Akgül

Son dakika ferman akgül haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ferman akgül ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ferman akgül haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ferman Akgül

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ferman akgül gelişmeleri de dahil olmak üzere 81 ferman akgül haberi bulunmuştur. Tüm ferman akgül haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye Kültür Yolu Festivalleri başlıyor
Türkiye Kültür Yolu Festivalleri başlıyor Türkiye’nin uluslararası marka değerine katkıda bulunmak üzere iki yıl önce Beyoğlu Kültür Yolu Festivali’yle başlayan Türkiye Kültür Yolu Festivalleri bu yıl Nevşehir, Trabzon, Erzurum, Çanakkale, Gaziantep, Ankara, Konya, Diyarbakır, İstanbul, İzmir ve Antalya olmak üzere 11 şehirde düzenlenecek. Festivallerin ilk durağı, Kapadokya olacak. Türkiye Kültür Yolu Festivalleri 5 Ağustos’ta “Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali” ile başlayacak.
2.08.2023 Kültür Sanat
maNga performansıyla binlerce kişiyi hayran bıraktı!
maNga performansıyla binlerce kişiyi hayran bıraktı! Demirören Medya Grubu medya sponsorluğuyla ve Poll Production organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri kapsamında dün akşam Boğaz’ın kıyısında maNga’nın şarkıları yankılandı. maNga sahne performansıyla izleyiciye keyifli anlar yaşattı.
6.07.2023 Magazin
Manga, Paraf Kuruçeşme Açıkhava'yı kasıp kavurdu!
Manga, Paraf Kuruçeşme Açıkhava'yı kasıp kavurdu! Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ile gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi konserleri önceki akşam Türkiye’nin sevilen gruplarından biri olan maNga’yı ağırladı. Rock müzik şöleni ile binlerce dinleyici unutamayacakları bir gece yaşadı.
22.09.2022 Televizyon
Ozan Çolakoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? Şarkıcı Gülşen’in eşi Ozan Çolakoğlu ne iş yapıyor? Ozan Çolakoğlu’nun ilk eşi, şarkıları ve diğer merak edilenler!
Ozan Çolakoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? Şarkıcı Gülşen’in eşi Ozan Çolakoğlu ne iş yapıyor? Ozan Çolakoğlu’nun ilk eşi, şarkıları ve diğer merak edilenler! Şarkıcı Gülşen’in eşi Ozan Çolakoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? Gülşen’in konseri sırasında imam hatiplilere yönelik ifadesi nedeniyle ‘halkı kin ve düşmanlığa tahrik’ suçundan tutuklanması sonrası eşi Ozan Çolakoğlu araştırılmaya başlandı. Besteci, aranjör ve müzik yapımcısı olan Ozan Çolakoğlu'nun yaşamı, ne iş yaptığı, şarkıları merak konusu oldu. İşte Ozan Çolakoğlu’nun biyoğrafisi, ilk eşi, şarkıları ve diğer merak edilenler…
26.08.2022 Magazin
Ferman Akgül: Evliliği tazeledik, balayına çıkacağız
Ferman Akgül: Evliliği tazeledik, balayına çıkacağız maNga grubunun solisti Ferman Akgül, önceki gün alışveriş merkezinden çıkarken görüntülendi. Turnede olduğunu söyleyen Akgül, yeni film şarkıları ve müzik projeleri hakkında konuştu.
16.04.2022 Magazin
Ferman Akgül ile Bettina Kuperman 10 yıl sonra evlendi!
Ferman Akgül ile Bettina Kuperman 10 yıl sonra evlendi! Manga Grubu’nun solisti Ferman Akgül, 10 yıldır birlikte olduğu iki çocuğunun annesi Danimarkalı Bettina Kuperman ile nikah masasına oturdu
29.12.2021 Magazin
Şarkıcı Gülçin Ergül’ün sağlık durumu nasıl? Gülçin Ergül kimdir, kaç yaşında ve nereli?
Şarkıcı Gülçin Ergül’ün sağlık durumu nasıl? Gülçin Ergül kimdir, kaç yaşında ve nereli? Balıkesir'de trafik kazası geçiren şarkıcı Gülçin Ergül yaralandı, arkadaşı Erdal Şeyda Lafçı yaşamını yitirdi. HEPSİ grubuyla tanınan Gülçin Ergül’ün sağlık durumu hayranları tarafından merak ediliyor. Peki, Gülçin Ergül kimdir? Gülçin Ergül kaç yaşında ve nereli? Şarkıcı Gülçin Ergül’ün sağlık durumu nasıl? İşte detaylar…
14.12.2021 Gündem
Mobile Legends: Bang Bang'in 515 Gösteri Gecesi’ne sayılı günler
Mobile Legends: Bang Bang'in 515 Gösteri Gecesi’ne sayılı günler Şangay merkezli Moonton şirketine ait olan dünyanın en çok oynanan mobil moba oyunu Mobile Legends: Bang Bang Türkiye’de Mayıs ayına hızla giriş yaptı. Her yıl Mayıs ayında gerçekleşen 515 Eparti etkinliği için Mayıs ayı başında duyurulara başlayan ünlü oyun firması bombayı 9 Mayıs’ta çıkarttığı şarkı ile patlattı.
19.05.2021 Kültür Sanat
Şarkılar Bizi Söyler 7. bölüm 2. fragmanı yayında!
Şarkılar Bizi Söyler 7. bölüm 2. fragmanı yayında! Şarkılar Bizi Söyler'de bu hafta Türkiye'nin ünlü sanatçısı Barış Manço'nun şarkıları söylenecek!
11.04.2021 Televizyon
Ferman Akgül kimdir, kaç yaşında ve nereli? Ferman Akgül'ün eşi Bettina Kuperman kimdir?
Ferman Akgül kimdir, kaç yaşında ve nereli? Ferman Akgül'ün eşi Bettina Kuperman kimdir? Türkiye'nin Kültür Hazineleri Sahnesinde Evde Bayram Konserleri'nin ikincisi Ferman Akgül ve Ethnic Band konseri ile Kapadokya'dan gerçekleştiriyor. Manga grubunun solisti Ferman Akgül'ün biyografisi merak ediliyor. Peki, Ferman Akgül kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Ferman Akgül hakkında merak edilenler...
13.06.2020 Gündem
20 Mayıs evde bayram konserleri saat kaçta hangi kanalda? Ferman Akgül ve Ethnic Band konseri saat yayın saati...
20 Mayıs evde bayram konserleri saat kaçta hangi kanalda? Ferman Akgül ve Ethnic Band konseri saat yayın saati... Cumhurbaşkanlığı evde konserler serisini "Türkiye'nin Kültür Hazineleri Sahnesinde Evde Bayram Konserleri" ile Ramazan'da da devam ettiriyor. Türkiye'nin farklı şehirlerindeki 8 farklı tarihi mekanda düzenlenecek konser serisinin ikincisi Ferman Akgül ve Ethnic Band konseri ile devam edecek. Peki, 20 Mayıs evde bayram konserleri saat kaçta, hangi kanalda? Ferman Akgül ve Ethnic Band konseri nereden, saat kaçta yayınlanacak? İşte evde Bayram Konserleri ile ilgili detaylar...
20.05.2020 Gündem
Cumhurbaşkanlığı’ndan 'Evde Bayram Konserleri'
Cumhurbaşkanlığı’ndan 'Evde Bayram Konserleri' Cumhurbaşkanlığı, 23 Nisan’da “7 Tepeden 7 Kıtaya” projesiyle İstanbul’dan başlattığı konserler dizisini, Ramazan ayı ve Ramazan Bayramı sürecinde Türkiye’nin birbirinden değerli tarihi noktalarına taşıyarak devam ettiriyor
11.05.2020 Kültür Sanat
Cumhurbaşkanlığı'ndan 7 yeni konser
Cumhurbaşkanlığı'ndan 7 yeni konser Cumhurbaşkanlığı 23 Nisan’da “7 Tepeden 7 Kıtaya” projesiyle İstanbul’dan başlattığı konserler dizisini, Ramazan ayı ve Ramazan Bayramı sürecinde Türkiye’nin farklı şehirlerine yayarak devam ettiriyor.
9.05.2020 Gündem
Benimle Söyle neden yok? Benimle Söyle neden yayından kaldırıldı?
Benimle Söyle neden yok? Benimle Söyle neden yayından kaldırıldı? Benimle Söyle yarışmasının ekranlara gelmemesi akıllara yayından kaldırıldı mı sorusunu getirdi. Sempatik sunucu Enis Arıkan’ın sunduğu başarılı jüri üyelerinin bulunduğu yarışma programı yayınlanmasında ‘’Benimle Söyle yayından neden yayından kaldırıldı?’’ sorularının sorulmasına neden oldu. Medyapım tarafından hazırlanan yarışma ekran değişikliği yapmış ve Fox Tv’de yayınlanmaya başlamıştı. Benimle Söyle neden yok?
7.02.2020 Gündem
Ünlüler "Geleceğin Güçlü Kadınları"nı yalnız bırakmadı
Ünlüler "Geleceğin Güçlü Kadınları"nı yalnız bırakmadı Kendi alanında başarılı 26 kadın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde DasDas'ta düzenlenen defilede podyuma çıktı.
9.03.2019 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Fiyatlar inmezse diğer ürünlere de gireceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Fiyatlar inmezse diğer ürünlere de gireceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, A Haber - Atv ortak canlı yayınında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, tanzim satışlarıyla ilgili, 'Eğer fiyatlarda uygun bir yere inmezlerse bu defa biz diğer ürünlere de gireceğiz. Ama bizim kesinlikle bu alanlarda da bulunmak diye bir derdimiz yok' dedi.
15.02.2019 Gündem
Ünlü şarkıcı Zara ölümden döndü
Ünlü şarkıcı Zara ölümden döndü Zara, Poll Production organizasyonuyla gerçekleşen Turkcell Yıldızlı Geceler kapsamında Harbiye Açıkhava’da konser verdi. Zara'nın 4 gün önce büyük bir kaza geçirip ölümden döndüğü ortaya çıktı.
11.09.2018 Magazin
Albümleri için destek bekliyorlar
Albümleri için destek bekliyorlar 2014 yılından beri çeşitli Brit Pop/Rock gruplarından ilham almış, İngilizce sözlü müzik yapan Ankaralı bir müzik grubu olan SilverLiners, ilk uzunçalar albümü için dinleyicilerinden, müzikseverlerden destek bekliyor.
8.09.2018 Magazin
Eylülde sanat var
Eylülde sanat var Eylül ayı ile kültür sanat dünyası yeniden hareketleniyor. Contemporary İstanbul’dan konserlere, tiyatro sahnelerinden, festivallere dört bir taraf etkinlikle dolup taşacak.
31.08.2018 Arşiv
Dolandırmadık kimseyi bırakmamış
Dolandırmadık kimseyi bırakmamış Murat Erinç, Tehlikeli İlişkiler adıyla sözde TV programı çekip Dost Elver, Melda Gür ve Levent Ünsal’ı çalıştırmış ama para ödemeden kayıplara karışmış.
28.03.2018 Gündem
50. sanat yılına özel "Sezen'im Şarkıları"
50. sanat yılına özel "Sezen'im Şarkıları" Türk Sanat Müziği’nin usta ismi Muazzez Abacı’nın, "Sezen'im Şarkıları" adlı albümü ile sevenleriyle buluşuyor.
2.03.2018 Kültür Sanat
Muazzez Abacı şoke oldu! Durduruldu...
Muazzez Abacı şoke oldu! Durduruldu... Usta sanatçı Muazzez Abacı, bugün resmi olarak satışa çıkan "Sezen'imin Şarkıları" albümünün 3 gün önce Hintli dijital korsanlar tarafından Youtube'a yüklenmesiyle şoke oldu.
5.02.2018 Magazin
Ekran yüzümüzü güldürecek mi?
Ekran yüzümüzü güldürecek mi? 2017’ye veda ettiğimiz ve 2018’e kucak açtığımız son saatleri televizyon karşısında geçirecekler buraya! Alternatif çok, seçin birini...
31.12.2017 Arşiv
Dinleyiverin gari!
Dinleyiverin gari! What da Funk grubu, ilk stüdyo albümleri ‘WDF1’nin ilk klibini Ferman Akgül ile birlikte seslendirdikleri, Moğollar’ın efsane parçası ‘Dinleyiverin Gari’ye çekti.
6.11.2017 Magazin
Manga, Edirne'yi salladı!
Manga, Edirne'yi salladı! Müzik dünyasının en köklü rock gruplarından MTV Müzik ödüllü ve Eurovision 2.si Manga kariyerinde 13. yılı geride bırakırken yeni albüm öncesi yoğun bir turne programına devam ediyor.
9.10.2017 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Ferman Akgül ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ferman akgül haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.