Ferhat Encü

Ferhat Encü

Son dakika ferhat encü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ferhat encü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ferhat encü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ferhat Encü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ferhat encü gelişmeleri de dahil olmak üzere 72 ferhat encü haberi bulunmuştur. Tüm ferhat encü haberleri aşağıda listelenmiştir.
HDP'li Encü'nün vekilliği düşürüldü
HDP'li Encü'nün vekilliği düşürüldü HDP'li Ferhat Encü'nün 3 yıldan fazla kesinleşmiş hapis cezası nedeniyle milletvekilliği düşürüldü
6.02.2018 Siyaset
Beytüşşebap eski Kaymakamı Kadir Güntepe de ihraç edildi
Beytüşşebap eski Kaymakamı Kadir Güntepe de ihraç edildi Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesi eski Kaymakamı olan ve FETÖ/PDY silahlı terör örgütü soruşturması kapsamında tutuklanarak yargılaması devam eden Kadir Güntepe de 695 sayılı KHK ile ihraç edildi.
29.09.2021 Gündem
HDP'li 19 vekil hakkında fezleke
HDP'li 19 vekil hakkında fezleke HDP'li 19 vekil hakkında fezleke Adalet Bakanlığı'na gönderildi.
4.12.2017 Siyaset
HDP'li Ferhat Encü'ye hapis cezası
HDP'li Ferhat Encü'ye hapis cezası Terör soruşturması kapsamında hakkında dava açılan HDP Şırnak Milletvekili Ferhat Encü'nün, iki ayrı suçtan 4 yıl 7 ay hapis cezasına çarptırılmasına karar verildi.
29.09.2021 Gündem
HDP Muş Milletvekili tutuklandı
HDP Muş Milletvekili tutuklandı HDP Muş Milletvekili Burcu Çelik Özkan tutuklandı.
29.09.2021 Gündem
HDP Şırnak Milletvekili tutuklandı
HDP Şırnak Milletvekili tutuklandı HDP Şırnak Milletvekili Ferhat Encü çıkarıldığı Cizre 1. Ağır Ceza Mahkemesinde tutuklandı
29.09.2021 Gündem
Ferhat Encü gözaltına alındı
Ferhat Encü gözaltına alındı HDP milletvekili Ferhat Encü Şırnak Havaalanı'nda gözaltına alındı
17.02.2017 Siyaset
HDP'li vekile tahliye
HDP'li vekile tahliye Tutuklu HDP Şırnak Milletvekili Ferhat Öncü için tahliye kararı verildi.
29.09.2021 Gündem
HDP'li vekile 'ağırlaştırılmış ömür boyu' hapis istemi
HDP'li vekile 'ağırlaştırılmış ömür boyu' hapis istemi HDP Şırnak Milletvekili tutuklu Ferhat Encü hakkında, 5 yıl önce 34 kişinin öldüğü hava saldırısından sonra Şırnak'ın Uludere İlçesi'ne bağlı Gülyazı Köyü'ne taziyeye gelen Uludere Kaymakamı Naif Yavuz'a linç girişiminde bulunduğu iddiasıyla 'ağırlaştırılmış ömür boyu hapis' istemiyle dava açıldı.
29.09.2021 Gündem
8 HDP'liden cezaevi mesajları
8 HDP'liden cezaevi mesajları HDP, haklarında yürütülen soruşturmalar kapsamında tutuklanan ve cezaevlerine konulan Eş Genel Başkanlar Selahattin Demirtaş, avukatı ile gönderdiği mesajda, "Bizi bu karanlıkta teslim alacağını sananlar, unutmasınlar ki tek bir kibrit çöpü, tek bir mum bu karanlığı aydınlatmaya yeterlidir" dedi.
29.09.2021 Gündem
HDP'li 11 milletvekili çağrı kağıdını kabul etmiş
HDP'li 11 milletvekili çağrı kağıdını kabul etmiş İfade vermeye gitmedikleri gerekçesiyle haklarında gözaltı kararı verilen HDP'li 15 milletvekilinden 11'inin çağrı kağıtlarını teslim aldıkları ortaya çıktı. Cumhuriyet başsavcılıkları, CMK'nın 146'ncı maddesi gereği ifadeye gelmeyen milletvekillerinin zorla getirilmelerine hükmetti
29.09.2021 Gündem
İşte HDP'li vekillerin gözaltılarının gerekçeleri
İşte HDP'li vekillerin gözaltılarının gerekçeleri Diyarbakır, Şırnak, Hakkari, Van ve Bingöl Cumhuriyet Başsavcılıklarının talimatları doğrultusunda gözaltına alınan HDP'li milletvekillerinin terör suçlarıyla ilgili çok sayıda fezlekesi bulunuyor
29.09.2021 Gündem
HDP'ye terör operasyonu!
HDP'ye terör operasyonu! Diyarbakır, Hakkari, Van, Şırnak ve Bingöl Cumhuriyet Başsavcılıklarınca yürütülen terör soruşturmaları kapsamında HDP'li milletvekillerine yönelik operasyon başlatıldı. Son gelen bilgilere göre; HDP Eş Başkanları Selahattin Demirtaş, Figen Yüksekdağ, HDP Grup Başkanvekili İdris Baluken, Nursel Aydoğan, Gülser Yıldırım, Selma Irmak, Leyla Birlik, HDP Şırnak Milletvekili Encu ve HDP Hakkari Milletvekili Abdullah Zeydan tutuklandı. Ziya Pir, Sırrı Süreyya Önder ve İmam Taşçıer ise savcılık sorgusunun ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
29.09.2021 Gündem
HDP'li Encü'nün yurt dışına çıkışına izin verilmedi
HDP'li Encü'nün yurt dışına çıkışına izin verilmedi HDP Şırnak Milletvekili Ferhat Encü'nün yurt dışına çıkışına izin verilmedi...
29.09.2021 Gündem
Bir HDP'li milletvekili daha ifadeye çağırıldı
Bir HDP'li milletvekili daha ifadeye çağırıldı HDP Şırnak Milletvekili Ferhat Encü paylaşımlar nedeniyle hakkında İdil Cumhuriyet Savcılığı tarafından açılan soruşturma kapsamında ifadeye çağrıldı.
29.09.2021 Gündem
Taksim'de gerginlik
Taksim'de gerginlik İstiklal Caddesi'nde Özgür Gündem gazetesini dağıtmak isteyen gruba, polis güvenlik gerekçesiyle izin vermedi...
29.09.2021 Gündem
AK Partili Şentop Meclis'teki kavgayı anlattı
AK Partili Şentop Meclis'teki kavgayı anlattı TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Mustafa Şentop, Anasaya Komisyonunun dünkü toplantısına ilişkin, "HDP Grup Başkanvekili, önünde bulunan masanın üzerine çıkıp oradan orta alana atlıyor. Oradan diğer masanın üzerine çıkıp bizim arkadaşların üzerine atlıyor. Havalanıyor ama iniş takımları açılmadığı için herhalde yere düşüyor." dedi.
29.09.2021 Gündem
AK Parti'li İsmail Aydın Anayasa Komisyonu'ndaki kavgayı anlattı
AK Parti'li İsmail Aydın Anayasa Komisyonu'ndaki kavgayı anlattı Komisyonda masanın üstündeki görüntüsüyle dikkat çeken Aydın, "Sayın Bakan'ı korumak için oradaydım" dedi.
29.09.2021 Gündem
Anayasa değişikliği, 129 milletvekilini etkileyecek
Anayasa değişikliği, 129 milletvekilini etkileyecek AK Parti'nin hazırladığı CHP ve MHP'nin destek verdiği dokunulmazlık teklifi terörü destekleyen HDP'lileri yargının karşısına çıkaracak.
29.09.2021 Gündem
Dokunma mesaisi perşembe başlıyor!
Dokunma mesaisi perşembe başlıyor! Hakkında dosya bulunan milletvekillerinin dokunulmazlığının kaldırılmasını öngören anayasa değişikliği teklifi 21 Nisan’da Anayasa Komisyonu’nda görüşülecek
29.09.2021 Gündem
Anayasa değişikliği, 129 milletvekilini etkileyecek
Anayasa değişikliği, 129 milletvekilini etkileyecek Karma Komisyon’da, 129 milletvekiline ait 567 dokunulmazlık dosyası var. 129 milletvekilinin 25'i AK Parti'li, 51'i CHP,'li 45'i HDP'li, 7'si MHP'li, biri ise bağımsız.
29.09.2021 Gündem
Kaymakamdan HDP'li vekile rest: Gerekirse istifa ederim asla boyun eğmem
Kaymakamdan HDP'li vekile rest: Gerekirse istifa ederim asla boyun eğmem Sosyal medyada Beytüşşebap Kaymakamı Kadir Güntepe ile HDP'li Ferhat Encu arasında sert bir tartışma yaşandı
29.09.2021 Gündem
Dosya sayısı 562’ye ulaştı
Dosya sayısı 562’ye ulaştı AK Parti’nin dokunulmazlık konusunda anayasa değişikliği çalışmaları sürerken, Meclise yeni dosyalar gelmeye devam ediyor.
29.09.2021 Gündem
12 fezleke Başbakanlık'a gönderildi!
12 fezleke Başbakanlık'a gönderildi! Adalet Bakanlığınca, aralarında HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş'ın da bulunduğu 4 HDP ve 4 CHP milletvekili hakkında "dokunulmazlıklarının kaldırılması" istemiyle hazırlanan 12 fezleke, TBMM'ye sunulmak üzere Başbakanlığa gönderildi.
29.09.2021 Gündem
HDP'li 20 milletvekilinin fezlekeleri Başbakanlık'a gönderildi
HDP'li 20 milletvekilinin fezlekeleri Başbakanlık'a gönderildi Adalet Bakanlığı tarafından, aralarında HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın da bulunduğu 20 HDP milletvekili hakkında "dokunulmazlıklarının kaldırılması" istemiyle hazırlanan 22 fezleke, TBMM'ye sunulmak üzere Başbakanlık'a gönderildi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ferhat Encü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ferhat encü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.