Fenerbahçeli

Fenerbahçeli

Son dakika Fenerbahçeli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Fenerbahçeli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Fenerbahçeli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fenerbahçeli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fenerbahçeli gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.964 fenerbahçeli haberi bulunmuştur. Tüm fenerbahçeli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ahmet Çakar'dan kritik Aziz Yıldırım ile Ali Koç yorumu!
Ahmet Çakar'dan kritik Aziz Yıldırım ile Ali Koç yorumu! Fenerbahçe Kulübü’nde yaklaşan Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı öncesinde, mevcut başkan Ali Koç’un bir dönem daha göreve talip olmasının ardından, kulübün eski başkanı Aziz Yıldırım’ın da adaylığını duyurdu. Seçimlere dönük yorum yapan eski hakem ve spor yorumcusu Ahmet Çakar,"Kim kazanacak derseniz, bana göre tam bıçak sırtı” dedi.
14.05.2024 Şampiy10
Jose Mourinho Fenerbahçe'ye gelirse Okan Buruk yandı: Ben artık dalga geçmek istiyorum
Jose Mourinho Fenerbahçe'ye gelirse Okan Buruk yandı: Ben artık dalga geçmek istiyorum Fenerbahçe ve Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Sarı-Lacivertliler için bitime 2 hafta kala şampiyonluk artık mucizelere bağlı. Ancak Fenerbahçe, pazar günü Rams Park’taki derbiyi kazanmaya büyük önem veriyor. Fenerbahçeli eski futbolcu Serhat Akın Fenerbahçe gündemini değerlendirdi. İşte detaylar...
14.05.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe taraftarında protesto hazırlığı iddiası!
Fenerbahçe taraftarında protesto hazırlığı iddiası! Süper Lig'de Galatasaray ve Fenerbahçe şampiyonluk yarışını sürdürüyor. Sarı-lacivertlilerin geçen haftaki puan kaybı sonrası Galatasaray avantajlı konuma geçti. Fenerbahçe'de bazı taraftarların protesto hazırlığında olduğu iddia edildi.
12.05.2024 Şampiy10
Taraftar deliye dönecek! Fenerbahçe'nin golcüsü dayak yediği takıma gidiyor
Taraftar deliye dönecek! Fenerbahçe'nin golcüsü dayak yediği takıma gidiyor Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Sezon bitmeden transfer haberleri peş peşe geliyor. Fenerbahçe forvetinin gideceği yeni adres Fenerbahçeli taraftarları çılgına çevirecek. İşte detaylar...
9.05.2024 Fenerbahçe
Çocuklarına ünlülerin  isimlerini verdi! Quaresma Azad ile Anne Marie'den sonra Vargas..
Çocuklarına ünlülerin isimlerini verdi! Quaresma Azad ile Anne Marie'den sonra Vargas.. Diyarbakır’ın Sur ilçesinin Ferit Köşk Mahallesi’nde elektrik akımına kapılması sonucu sol gözünü kaybetmesi sonucunda profesyonel futbolcu hayali yarıda kalan Veysi Çevik, 2017’de dünyaya gelen oğluna Beşiktaş’ın eski futbolcusu Ricardo Quaresma’yı 22 Nisan’da doğan kızına da Fenerbahçeli milli voleybolcu Melissa Teresa Vargas’ın ismini verdi. Çevik, “Ben profesyonel olamadım, inşallah onlar olur” dedi.
6.05.2024 Gündem
Fenerbahçe'nin eski yıldızı patladı: Karımı bu işe karıştırmayın
Fenerbahçe'nin eski yıldızı patladı: Karımı bu işe karıştırmayın Almanya'da amatör bir takım Dersimspor ile sahalara dönen ve kiloları şaşkınlığa neden olan eski Fenerbahçeli yıldız, maçın ardından eşine yönelik küfürlü tezahürata büyük tepki gösterdi. İşte detaylar...
1.05.2024 Fenerbahçe
Galatasaray maçı sonrası Fenerbahçeli Serdar Aziz'den olay paylaşım!
Galatasaray maçı sonrası Fenerbahçeli Serdar Aziz'den olay paylaşım! Fenerbahçeli futbolcu Serdar Aziz, Galatasaray maçı sonrası çarpıcı bir paylaşımda bulundu.
27.04.2024 Fenerbahçe
İsmail Kartal'ı dönüş uçağına bindirmem: Artık Ali Koç yönetimini desteklemiyorum
İsmail Kartal'ı dönüş uçağına bindirmem: Artık Ali Koç yönetimini desteklemiyorum Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Fenerbahçe deplasmanda EMS Yapı Sivasspor ile 2-2'lik skorla berabere kaldı. Maç sonu İsmail Kartal eleştirilerin hedefi oldu. Eski Fenerbahçeli isim Kartal hakkında sert ifadeler kullanarak bu skordan Ali Koç yönetimini sorumlu tuttu. İşte detaylar...
23.04.2024 Fenerbahçe
İsmail Kartal dönemi kapandı! Hepsi gidecek, Dzeko ve Tadic deyip yeni hocayı açıkladı
İsmail Kartal dönemi kapandı! Hepsi gidecek, Dzeko ve Tadic deyip yeni hocayı açıkladı Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın iflas maçı Olympiakos karşılaşması oldu. Tecrübeli teknik adamın oyuncu değişiklikleri sert bir dille eleştirildi. Eski Fenerbahçeli isim İsmail Kartal dönemimin kapandığını ifade ederek Ali Koç'a çağrıda bulundu. İşte detaylar...
21.04.2024 Fenerbahçe
Süper Kupa maçı ile ilgili flaş detay! Fenerbahçe'nin puanı silinecek mi?
Süper Kupa maçı ile ilgili flaş detay! Fenerbahçe'nin puanı silinecek mi? Süper Kupa'nın finalinde Galatasaray ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'ndaki müsabakanın 2'nci dakikasında Fenerbahçeli futbolcular sahadan çekildi.
8.04.2024 Şampiy10
Süper Kupa finalinde Fenerbahçe sahadan çekildi
Süper Kupa finalinde Fenerbahçe sahadan çekildi Türk futbolunun iki çınarı Galatasaray ile Fenerbahçe, Süper Kupa finalinde sarı-lacivertli takım sahadan çekildi. Sarı-kırmızılı takım 1. dakikada Icardi'nin golüyle öne geçerken, sarı-lacivertliler kenardan gelen işaretle sahadan çekildi.
7.04.2024 Futbol
Ali Koç'tan açıklama: Türk futbolunun artık 'reset' zamanı gelmiştir
Ali Koç'tan açıklama: Türk futbolunun artık 'reset' zamanı gelmiştir Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Şanlıurfa'da yaptığı açıklamada Süper Kupa maçına U19 ile gelmenin sadece maçın tarihi ile ilgili olmadığını belirterek önemli açıklamalarda bulundu. Koç, "Türk futbolunun artık 'reset' zamanı gelmiştir. Bataklığı kurutup, Türk futbolunun kendini tekrar inşa etmesi gereken bir dönemdeyiz. Niyet, arzu ve cesaret olsun Türkiye'de bunu yapacak liyakatli kadrolar mevcuttur" dedi.
7.04.2024 Futbol
Galatasaray'dan Fenerbahçe taraftarı kıza saldırı açıklaması!
Galatasaray'dan Fenerbahçe taraftarı kıza saldırı açıklaması! Galatasaray Kadın Voleybol takımının maçından çıkan kulüp üyesi Uğur İris ve 14 yaşındaki kızı bir grup Fenerbahçe taraftarının saldırısına uğradı. Galatasaray konuyla ilgili resmi açıklama yaptı.
6.04.2024 Fenerbahçe
Adnan Öztürk'ten Fenerbahçe önerisi: Galatasaray 10-0 yense ne olacak?
Adnan Öztürk'ten Fenerbahçe önerisi: Galatasaray 10-0 yense ne olacak? Galatasaray Kulübü'nün eski başkan yardımcısı Adnan Öztürk, Fenerbahçe'nin Süper Kupa kararıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
5.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe - Adana Demirspor maçında kavga çıktı! Murat Sancak çılgına döndü, Mert Hakan'ı böyle tersledi
Fenerbahçe - Adana Demirspor maçında kavga çıktı! Murat Sancak çılgına döndü, Mert Hakan'ı böyle tersledi Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe'nin Süper Lig'in 31. haftasında Adana Demirspor'u 4 golle geçtiği maçın ardından kavga çıktı. Adana Demirsporlu yetkililer ile Fenerbahçe güvenlik görevlileri ve Mert Hakan Yandaş'ın yardımcısı arasında çıkan tartışma sonrası ortam bir hayli gerildi. Karşılaşma sonrası stadyuma gelen eski başkan Murat Sancak, olaylar nedeniyle Fenerbahçeli futbolcu Mert Hakan Yandaş'a tepki gösterirken Fenerbahçe cephesinden de açıklama geldi. İşte detaylar...
4.04.2024 Fenerbahçe
PFDK, Fenerbahçe'nin 2 oyuncusunun cezasını durdurdu
PFDK, Fenerbahçe'nin 2 oyuncusunun cezasını durdurdu PFDK'den yapılan açıklamada ceza aldığı açıklanan Jayden Quinn Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat hakkındaki kararların durdurulduğu belirtildi. Bununla birlikte iki oyuncu da Adana Demirspor maçında forma giyebilecek. Tahkim Kurulu Talimatı’nın 20. maddesi uyarınca uygulamanın durdurulduğu açıklanırken, oyuncular hakkındaki yeni karar ilerleyen tarihlerde verilecek.
3.04.2024 Futbol
Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçının PFDK cezaları açıklandı
Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçının PFDK cezaları açıklandı Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçının PFDK cezaları açıklandı. Trabzonspor Kulübü'ne 6 maç seyircisiz oynama cezası verdi. Büyük saha içi olaylarının yaşandığı Trabzonspor-Fenerbahçe maçının PFDK kararları açıklandı. Fenerbahçeli Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'ın cezaları belli oldu. Osayi-Samuel ise ceza almadı.
3.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe kongresi için gözler Şükrü Saracoğlu’nda! ⚽ Ligden çekildi mi, 2 Nisan Genel Kurul Toplantısı saat kaçta, kongre ne zaman?
Fenerbahçe kongresi için gözler Şükrü Saracoğlu’nda! ⚽ Ligden çekildi mi, 2 Nisan Genel Kurul Toplantısı saat kaçta, kongre ne zaman? Fenerbahçe kongresi saat kaçta, ligden çekilecek mi? Fenerbahçe'nin ligden çekilmeyi oylayacağı olağanüstü genel kurul toplantısı taraftarlar tarafından merakla sorgulanıyor. İşte Fenerbahçe Genel Kurul Toplantısı ne zaman, sorusunun yanıtı…
2.04.2024 Şampiy10
Osayi-Samuel, Oosterwolde ve İrfan Can kaç maç ceza alacak?
Osayi-Samuel, Oosterwolde ve İrfan Can kaç maç ceza alacak? Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında oynanan ve sarı-lacivertlilerin 3-2'lik galibiyetiyle sonuçlanan olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçının PFDK sevkleri açıklandı. Fenerbahçe'de Bright Osayi-Samuel, Jayden Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat, Trabzonspor'da ise yardımcı antrenör Egemen Korkmaz PFDK'ya sevk edildi. Sevklerin açıklanmasının ardından Fenerbahçeli futbolcuların kaç maç ceza alacağı merak konusu oldu. Peki, Osayi-Samuel, Oosterwolde ve İrfan Can kaç maç ceza alacak? İşte yanıtı...
2.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe ligden çekilirse La Liga'da yer alabilir mi? İspanyol basını merak edilen soruyu yanıtladı
Fenerbahçe ligden çekilirse La Liga'da yer alabilir mi? İspanyol basını merak edilen soruyu yanıtladı Fenerbahçe'nin deplasmanda Trabzonspor'u 3-2 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından bordo mavili taraftarlar sahaya inerken istenmeyen olaylar yaşandı. Fenerbahçeli oyuncular ve teknik heyetin saldırıya uğramasının ardından sarı lacivertliler olağanüstü kongre kararlı alırken ligden çekilmenin görüşüleceği açıklandı. Fenerbahçe, ligden çekilmenin yanı sıra başka bir lige katılmayı da masaya yatırırken İspanya'da LaLiga ihtimaline karşı durum değerlendirmesi yapıldı.
28.03.2024 Fenerbahçe
EURO 2024'e katılan son takımlar belli oldu! İşte A Milli Takım'ın rakibi
EURO 2024'e katılan son takımlar belli oldu! İşte A Milli Takım'ın rakibi 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri C Yolu Play-Off finalinde Gürcistan ile Yunanistan karşı karşıya geldi. A Milli Takım'ın EURO 2024'teki son rakibi penaltı atışları sonucunda belli oldu.
27.03.2024 Futbol
Fatih Terim, Fenerbahçeli yıldıza kafayı taktı!
Fatih Terim, Fenerbahçeli yıldıza kafayı taktı! Fenerbahçe U19 ile Panathinaikos U19, özel maçta karşı karşıya geldi. Teknik direktörlüğünü Semih Şentürk'ün yaptığı Fenerbahçe U19, karşılaşmadan 3-0'lık yenilgiyle ayrıldı. Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim de müsabakayı izleyenler arasında yer aldı. Terim'in sarı - lacivertli bir futbolcuyu beğendiği ve takibe aldığı iddia edildi. İşte detaylar...
26.03.2024 Fenerbahçe
PFDK sevkleri belli oluyor! Fenerbahçe'den 15 isim yazıldı: Osayi Samuel, Oosterwolde, Batshuayi...
PFDK sevkleri belli oluyor! Fenerbahçe'den 15 isim yazıldı: Osayi Samuel, Oosterwolde, Batshuayi... Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maç sonunda yaşananlar damga vurmuştu. PFDK sevklerinin bugün gerçekleşmesi beklenirken olası isimler ortaya çıktı.
26.03.2024 Fenerbahçe
Alman devi Fenerbahçeli yıldız için İstanbul'a geliyor! Çılgın bonservis
Alman devi Fenerbahçeli yıldız için İstanbul'a geliyor! Çılgın bonservis Süper Lig ve UEFA Konferans Ligi'nde şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe'de yeni sezonun kadro planlaması da yapılmaya başlandı. Sarı-lacivertlilerin yıldız oyuncusuna Alman devi talip oldu.
24.03.2024 Şampiy10
Serhat Akın çark etti! Fenerbahçe'yi savunarak 'adam mısınız?' dedi, Trabzonspor özür diletti
Serhat Akın çark etti! Fenerbahçe'yi savunarak 'adam mısınız?' dedi, Trabzonspor özür diletti Fenerbahçeli eski futbolcu Serhat Akın'ın Trabzonspor - Fenerbahçe maçının ardından konuk olduğu programda söylediği sözler olay yaratmıştı. Akın Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'ın açıklamalarının ardından Trabzon halkıyla ilgili paylaşım yaptı. İşte detaylar...
21.03.2024 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Fenerbahçeli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fenerbahçeli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.