Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Galatasaray'dan Fenerbahçe taraftarı kıza saldırı açıklaması!

Galatasaray'dan Fenerbahçe taraftarı kıza saldırı açıklaması!

Galatasaray Kadın Voleybol takımının maçından çıkan kulüp üyesi Uğur İris ve 14 yaşındaki kızı bir grup Fenerbahçe taraftarının saldırısına uğradı. Galatasaray konuyla ilgili resmi açıklama yaptı.

Galatasaray'dan Fenerbahçe taraftarı kıza saldırı açıklaması!

Galatasaray Kadın Voleybol Takımı'nın, dün Nilüfer Belediye ile oynadığı maçın ardından Burhan Felek Spor Salonu'ndan çıkan Galatasaray tribünlerinin tanıdık siması ve kulüp üyesi Uğur İris ile 14 yaşındaki kızı, Fenerbahçe - Anadolu Efes maçı için Ataşehir'e giden 40 kişilik Fenerbahçeli grubun saldırısına uğradı. Galatasaray konuyla ilgili resmi açıklama yaptı.

GALATASARAY'IN AÇIKLAMASI!

Dün akşam bir üyemiz 14 yaşındaki kızıyla birlikte Galatasaray Kadın Voleybol Takımımızın maçının çıkışında yaklaşık 40 kişilik bir grubun saldırısına uğramıştır.

Ufacık kıza vuracak kadar alçaklaşan bu eşkıyalar, kardeşlerimizin ellerindeki pankartları da gasp etmişlerdir. Tesadüfen oradan bir trafik polisi geçmiyor olsa belki de bugün geri dönülemez sonuçlardan bahsediyor olacaktık.

Kulübümüz bu yağmacıların, azmettiricilerinin ve onları provoke eden kişilerin peşini hukuki yoldan asla bırakmayacaktır.

Başkanımız itidâl vurgusu yaparken tam olarak da bu ve benzeri muhtemel olaylardan endişesini dile getirmiştir. Ancak eş zamanlı olarak dün akşam bir yayında da takip ettiğimiz taasubun vücut bulmuş hali Uğur Dündar ve benzeri bağnaz, provakatör sözde yöneticiler olayları bu noktaya getirmek için çaba göstermektedir.

Haberin Devamı

Bu sinsi ve başarı için her yolu mübah sayan anlayışla mücadele etmeye devam edeceğiz. Siz ne yaparsanız yapın ülkeye ektiğiniz nefret tohumlarını teker teker söküp atacağız. Beslendiğiniz nefret dilini Türk sporundan sileceğiz.