Felluce

Felluce

Son dakika felluce haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan felluce ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını felluce haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Felluce

haberleri sayfasında son dakika yaşanan felluce gelişmeleri de dahil olmak üzere 488 felluce haberi bulunmuştur. Tüm felluce haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gazze'de son dakika gelişmeleri... Kara harekatı planı ABD’li generalden! İsrail ordusu Suriye'yi vurdu
Gazze'de son dakika gelişmeleri... Kara harekatı planı ABD’li generalden! İsrail ordusu Suriye'yi vurdu Hamas-İsrail savaşından son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Gazze'de sivil katliamı yapan İsrail'e adeta koşulsuz destek veren ABD Başkanı Joe Biden günler sonra sessizliğini bozdu ve 'İsrail'in kara harekatına ABD freni' iddialarına yanıt verdi. İsrail ordusu Gazze'nin ardından Suriye'deki hedeflere de saldırı düzenledi. ABD'deki 'İsrail çatlağı' ise Senato'ya sıçradı. ABD’nin askeri danışman olarak Felluce’de görev yapan Korgeneral Glynn’i İsrail’e gönderdiği bildirildi.
25.10.2023 Dünya
Joe Biden'ın skandal ifadesine Türkiye'den peş peşe tepkiler
Joe Biden'ın skandal ifadesine Türkiye'den peş peşe tepkiler ABD Başkanı Joe Biden'nın 1915 olayları için 'Soykırım' ifadesini kullanmasına Türkiye'den tepki yağdı.
24.04.2021 Gündem
Irak'ta 13 televizyon ve radyo kanalına ait ofisler kapatıldı
Irak'ta 13 televizyon ve radyo kanalına ait ofisler kapatıldı Irak Ulusal İletişim ve Medya Komisyonu, "mesleki çalışma kurallarını ihlal ettikleri" gerekçesiyle 8 uydu kanalı ile 5 radyonun ofislerinin kapatılmasına karar verdi, 5 uydu kanalına da uyarı gönderdi.
25.11.2019 Dünya
Gizemli tutukluluktan terör 'devletinin' başına uzanan bir hayat
Gizemli tutukluluktan terör 'devletinin' başına uzanan bir hayat ABD'nin ölü ele geçirdiğini duyurduğu DEAŞ elebaşı Ebubekir el-Bağdadi'nin yaşamındaki karanlık dönemler halen aydınlanmadı.
27.10.2019 Dünya
Irak'ın ABD askeri varlığına karşı tutumu sertleşiyor
Irak'ın ABD askeri varlığına karşı tutumu sertleşiyor Irak'ta askeri varlığını yeniden güçlendirmek isteyen ABD'ye karşı Bağdat yönetimi daha sert bir tutum sergilemeye başladı.
14.02.2019 Dünya
Kimyasal silaha gümüş, helikopter düşürmeye altın ödeme
Kimyasal silaha gümüş, helikopter düşürmeye altın ödeme Irak’ta IŞİD’in militanlarına yaptıkları hizmete göre dolgun ücretler ödediğini ortaya koydu. Tarifeye göre, helikopter düşürmek için altın, kimyasal silah için gümüş parayla ödeme yapılacak.
15.11.2018 Dünya
Irak'ta DEAŞ saldırısı: 4 ölü, 13 yaralı
Irak'ta DEAŞ saldırısı: 4 ölü, 13 yaralı Irak'ın çeşitli bölgelerinde terör örgütü DEAŞ'ın gerçekleştirdiği saldırılarda 4 sivil hayatını kaybetti, 13 kişi yaralandı.
6.10.2018 Dünya
'Öldü' denilen Saddam'ın sağ kolu yeniden ortaya çıktı
'Öldü' denilen Saddam'ın sağ kolu yeniden ortaya çıktı ABD işgaliyle Irak'ta Baas rejiminin devrilmesinin 15. yıldönümünde Saddam Hüseyin'in sağ kolu İzzet İbrahim el Duri'nin Facebook'ta canlı yayımlanan bir videoda boy göstermesi şaşkınlıkla karşılandı. Zira Nisanda 2015'te Duri'nin Irak güçleriyle girdiği çatışmada öldürüldüğü haberi ceset fotoğraflarıyla desteklenmişti.
9.04.2018 Dünya
Irak'ın yeniden inşası 88 milyar dolara mâl olacak
Irak'ın yeniden inşası 88 milyar dolara mâl olacak Irak hükümeti, terör örgütü IŞİD ile yapılan mücadelenin ülke genelinde büyük bir yıkım yarattığını, temel altyapının ve yıkılan binaların yeniden inşası için hesaplanan maliyetin de 88,2 milyar dolar olduğunu açıkladı.
12.02.2018 Dünya
Son dakika... Vahim haberler! 'İlan etmeye hazırlanıyor! 'Bölünecek'
Son dakika... Vahim haberler! 'İlan etmeye hazırlanıyor! 'Bölünecek' Suriyeli bir muhalif komutana göre, ABD bölgeyi büyük bir felakete sürükleyerek, 2018 yılı ikinci yarısında Irak ve Suriye’de 7 ayrı butik devlet ilan etmeye hazırlanıyor.
4.11.2017 Dünya
Ovaköy’e 50 kilometre
Ovaköy’e 50 kilometre Irak Ordusu, Irak Federal Polisi ve Haşdi Şabi güçlerinden oluşan Irak merkezi hükümet güçleri tartışmalı bölgeler düzenlediği operasyonun üçüncü gününde birçok bölgenin kontrolünü peşmergeden aldı.
18.10.2017 Dünya
DEAŞ’a biat eden şeyhler YPG ile masaya oturdu
DEAŞ’a biat eden şeyhler YPG ile masaya oturdu DEAŞ’la mücadele koalisyonunda Amerika’yı temsil eden Brett McGurk’un Rakka’da masaya oturduğu aşiret şeyhlerinden Mihidi el-Abin’in bir yıl önce terör örgütüne biat ettiği fotoğraflar ortaya çıktı
24.08.2017 Dünya
'Irak'ın buna parası yok!'
'Irak'ın buna parası yok!' Irak'ın toplam borcunun 112 milyar dolara dayandığını ve ülkenin yıkılan bölgeleri yeniden inşa edecek güçlü bir ekonomiye sahip olmadığını belirtti.
27.07.2017 Dünya
Bağdadi’nin öldüğünü DEAŞ da teyit etti!
Bağdadi’nin öldüğünü DEAŞ da teyit etti! Mayıs ayında Rusya’nın açıkladığı “DEAŞ lideri Ebu Bekir el Bağdadi hava saldırısında ölmüş olabilir” haberine dün örgütten de doğrulama geldi
11.07.2017 Dünya
Savaş bitiyor! IŞİD'i bölgeden siliyorlar...
Savaş bitiyor! IŞİD'i bölgeden siliyorlar... Aylardır Musul'da Irak ordu birliklerine direnen kanlı terör örgütünün kökü artık kazınıyor. Devlet televizyonu çatışma bölgesinde son metrelerin kaldığını ve kısa sürede zaferin ilan edileceğini canlı yayında duyurdu. Savaşın bugün bitmesi halinde, Musul 264 gün sonra özgürlüğüne kavuşmuş olacak.
8.07.2017 Dünya
Terör örgütü yüzde 80'i kaybetti!
Terör örgütü yüzde 80'i kaybetti! 2014'te Irak'ın üçte birini ele geçiren terör örgütü DEAŞ, 3 yılda hakimiyet alanının yüzde 80'ini kaybetti
31.05.2017 Dünya
Musul'daki o cami kuşatıldı
Musul'daki o cami kuşatıldı IŞİD'in 'halifelik' ilan ettiği El Nuri Camii'nin etrafı teröristlerden temizlendi, Eski Şehir'de büyük adımın atılması an meselesi. Dar sokakların bulunduğu ve kalabalık bir nüfusa ev sahipliği yapan bölgede çok şiddetli çarpışmalar var, gökyüzüne durmadan siyah dumanlar yükseliyor.
29.03.2017 Dünya
Yolun sonu göründü! Hepsi ölecek
Yolun sonu göründü! Hepsi ölecek IŞİD Musul'da üst üste aldığı yenilgiler sonucundan küçük bir alanda sıkıştırıldı. ABD'nin IŞİD'le mücadele özel temsilcisi McGurk, "Musul'da kalan tüm militanlar ölecekler" dedi.
13.03.2017 Dünya
Tanklar El Bab'a giriyor
Tanklar El Bab'a giriyor Bordo berelilerin cephe hattında IŞİD teröristlerini avladığı El Bab'da, tanklar ve zırhlı araçlar devreye giriyor. Sokaklardaki şiddetli çarpışmaların kameralarla kaydedildiği bölgede, terör örgütüne ait tüneller ortaya çıkarıldı.
17.06.2021 Dünya
Etnik temizlik tehdidi!
Etnik temizlik tehdidi! Musul'da Sünni Araplar tehdit edilerek 24 saat süre verildi. Haşdi Şabi tehlikesi büyüyor...
17.06.2021 Dünya
Haşdi Mesihi lideri, Arap kabilelerini ölümle tehdit etti
Haşdi Mesihi lideri, Arap kabilelerini ölümle tehdit etti Haşdi Şabi’nin Hristiyan kolu olan Haşdi Mesihi'nin lideri, Tilkifli Selman Asu Hubbe, sosyal medyada yayınlanan bir görüntüde, Musul’un kuzeyinde Tilkif kasabasında bulunan, Arab kabilelerine, 72 saat içinde köylerini terketmelerini, aksi halde alilerinin öldüreceği tehdidinde bulundu.
17.06.2021 Dünya
ABD, İran'dan sonra o ülkeyi de tehdit etti!
ABD, İran'dan sonra o ülkeyi de tehdit etti! İran'ın gerçekleştirdiği balistik füze denemesi hakkında "Hiçbir seçenek masadan kaldırılmamıştır" açıklamasını yapan ABD Başkanı Trump, resmen askeri seçeneklerin gündemde olduğunu söyledi. Savunma Bakanı Mattis ise Güney Kore'de , Pyongyang yönetiminin nükleer silah kullanması halinde ezici bir yanıt alacağını ilan etti.
17.06.2021 Dünya
İbadi'den Trump'ın o sözlerine tepki!
İbadi'den Trump'ın o sözlerine tepki! Musul'un doğusunun tamamının terör örgütü DEAŞ'tan kurtarıldığını bildiren Irak Başbakanı Haydar el-İbadi, Trump'ın Irak petrolu hakkındaki demecine ise "Bu konudaki sözü kabul edilmez" şeklinde cevap verdi.
24.01.2017 Dünya
Kaçacak yeri kalmadı Türkiye'de işin içine girince...
Kaçacak yeri kalmadı Türkiye'de işin içine girince... IŞİD için harita gittikçe daralıyor. Fırat Kalkanı harekatı ile ağır darbeler indirildi. Dün son dakika olarak gelen habere göre Irak, Musul'un doğusunun tamamen IŞİD teröristlerinden temizlendiğini duyurdu, Türkiye'nin kuşatma altında tuttuğu El Bab ise her an düşebilir. 86 ülkeden yabancı militanlar örgüte katılsa da yakında IŞİD'in kaçacak yeri kalmayacak...
29.09.2021 Gündem
Terör örgütünün üst düzey lideri öldürüldü
Terör örgütünün üst düzey lideri öldürüldü ABD Merkez Kuvvetler Komutanlığı, DEAŞ’in istihbarat ve medya yapılanmasında görev alan liderlerinden Mahmut İsevi’nin öldürüldüğünü duyurdu
17.06.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Felluce ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki felluce haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.